![]() |
Alıntı:
İnternet Tarayıcı Üzerinden Online Müzik/Film Sesleri Duyabiliyor musun ? Denetim Masasına Girin Ses Ayarları Bi Gözden Geçirin.. |
bilgisayarımın sesi çıkmıyor bilgisayarımın sesi çıkmıyor ne yapmalıyım |
Alıntı:
Ses Driver'ları Yüklü mü Onu Gözden Geçirin. Başlat / Çalıştır / Dxdiag Yazın "Ses" Sekmesine Gelin.. Ses Driver Yüklü Olup Olmadığını Öğrenebilirsin. |
SeS arkadaslar oncelıkle herkeze selam... gelelım konuya : bılgısayarım herhangi bir muzık acınca bu hatayı verıor ses aygıtında sorun oldugundan media pleyer bu dosyayı yurutemıor bılgısayarınızda yuklu bır ses aygıtı olmayabılır baska program tarafndan kullanılıor veya dogru calısmıor olabılır Hata kimliği = 0xC00D11BA, Koşul kimliği = 0x00000000 oncelikle bılgısayar acıldıgı zaman wındows un sesı gelıor ... ama program veya oyun a gırdıgımde de su hatayı alıorum C:/WİNDOWS/system32/DSOUND.dll uygulaması veya dll si gecerlı bır windows bellek goruntusu deil lutfen yukleme dısketınızle karsılastırın ve benım drıver realtek . acdıgım zaman da yıne bu hatanın benzerini verior bussuru sey denedım ama olmadı inanın gercekten 5-10 kere degısık degısık yukledım ama olmadı Lutfen cozum bulursanız sewinrirm ii aksamlar ..... selcuk yıldırım |
slm arakadaşlar ya şöyle bi problemim var sesin hoparlörden müzikle beraber çıkmasını nasıl sağlayabilirim yardımcı olursanız sevinirim.sesin müzikle beraber hoparlörden duymak istiyorum şimdiden teşekkürler. |
selam benim bilgisayarda sürekli ses kartı okunmadı diye bi yazı çıkıyor ve ses bilgisayarımda gözüküyor ama hopörlerden ses gelmiyor neden |
Bilgisayarımdaki ses sorunu düzeltmeme yardımcı olur musunuz? Arkadaşlar benim pcemde bir ses sorunu var düzeltemiyorum.Çıkışları ve girişleri kontrol ettim ama hala ses gelmiyor.Bana önerebileceğiniz bir çözüm varmı varsa yazın.:*(:*( ŞİMDİDEN ÇOK TEŞEKKÜRLER |
ses kartı bilgisayarıma format atıldı ; ama ses kartı yüklenmemiş hopörleri taktım, ses kartını nasıl yükleyebilirim? |
Alıntı:
|
yaa benim hoparlör açık fakat şarkılardan ses gelmio |
| Saat: 16:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık