![]() |
ustalar ltfen sizden ricam photoshop icin resimlerin nasil birlestirirldigini bana anlatmak icin bana ulasmanizi rica ederim acil benim icin önemli ltfen msn adresim bu yardimci olursnaiz sevinirim Firatdeliruzgar@live.de |
merhaba arkadaşlar.ben setap dan kuruyorum ok.ama nerden logo felan gelmiyor.işleme nerden başlayacam onu bulamadım.yardım ederseniz sevinirim |
olmuyo olmuyo olmuyooo! :( bende denedim indirdim bilgisayarıma defalarca denedim ama başkalarının yaptığı gibi süper şeyler olmuyo ayrıca benm yaptıklarım onlarınkinden daha farklı kime sorsam indir yapabilirsin diyolar ama indirdim halaa olmuyo :( tavsiyelerinizi bekliyorum lütfeeennn :S |
zor dostum zooor... photoshop programı ne yazıyla ne resimle ne de video ile öğrenilmez.. karışık, zor ve kapsamlı bi program. profesyonel birisinden görerek öğrenmek daha iyi bence.. saygılar.. |
Adobe PhotoShop CS3 nsL kLLanıLır Alıntı:
|
adobe reader nasıl kurulur |
YA su photshop'u yapmaya çalışıyorum ama bir türlü olmuyor yardımcı olursanız sevinirim şimdiden saolun |
kardeşim öyle kolay bişey değil bende zamanında bıkacak duruma geldim ama pes etmedim şuan ustasıyım gözüm kapalı kullanırım size tavsiyem googleden photoshop dersleri yazın bakarak yapın deneyin öğrenin elbet birgün biride size sorar bana öğretirmisin |
arkadaşlar ben yükledim aama açamıom nie lütfen cevabını yazın melek |
Ben Bu pRogRamı İndiRmeK İstioRm Ama inDiRemyRm NeRden İndRebiLiRm ?? |
| Saat: 22:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık