![]() |
windos messenger 5.1 yüklersen bu sorun oratadan kalkar büyük ihtimalle windos messenger 5.1 silmişsindir ondan uzaktan yardım göndermiyosudur bunu düzeltmek için googleye windos messenger yaz microsoft kendi sitesi açılıyo oradan 5.1 indire bilirsin ve sorun ortadan kalkıcaktır |
benim kullandığım 8.5 ve aynı arkadasa gelen uyarı geliyor ne yapmam lazım 9.0 beta var yüksek sürüm olarak onumu yüklemem gerekiyo ??? |
Alıntı:
|
bendede o dert var bilen varsa paylaşsın arkadaşlar. |
Alıntı:
|
|
bütün ayarlar tamm. davet geliyor. kabul ediyorum. karşı tarafta bağlandığına dair görüntü ve işaret var ama bende hiçbişey yok. bir süre sonra ondada bağlantılardan biri süre aşımına uğradı diyor. Sorun ne olabilir? |
Her iki taraf da Başlat > Programlar > Windows Messenger kullanarak oturum açar ve uzaktan yardım bağlantısı kurmayı denerse, sorun büyük ihtimalle ortadan kalkacaktır. |
Peki birde sizin dediğiniz gibi deneyelim. Karşımdaki kişi benim bilgisayarıma sorun çıkmadan bağlanabiliyor, fakat ben onun bilgisayarına bağlanmak istediğimde sürekli şu uyarıyı veriyor: """Diğer bilgisayarın adı çözümlenemediği için Uzaktan Yardım bağlantısı kurulamadı. Lütfen yeniden deneyin.""" Bütün ayarlara tekrar tekrar bakıyorum, herşey istenildiği gibi. Benim bilgisayarıma bağlanıldığına göre sorun benden kaynaklı olmalı, ama nedir bir türlü çözemedim. :( |
İşletim sisteminiz güncel mi? XP kullanıyorsanız SP3 ve diğer güncelleştirmeler yüklü m? Anti-virüs / firewall yazılımınızı devre dışı bıraktıktan sonra bağlanmayı denediniz mi? |
| Saat: 21:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık