![]() |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
BENİM BİLGİSAYARIM YENİ SÜRÜMÜ KABUL ETMİYOR NE YAPMALIYIM:*(:*(:*( |
ufak bı sorun http://img200.imageshack.us/img200/1249/msnhx.th.png arkadaşlar msn kafayı yedı veya ben bısey yaptım yazılar resımdekı gıbı olyo nıck ve ıletı yazmıyorum ve konuyu yanlış yer acttıysam kusura bakmayın bı cozummu varmıdır acaba |
kusura bakmayın yanlış yer acmısn yanlız ben eskı surumu kulanmk ısıtıyorum başka bı yolu var mı? |
Windows Live Messenger 9 Kamera Sorunu Merhaba arkadaşlar forumda o kadar aradım başlığı var aynı hatadan dolayı fakat hala bir çözüme ulaşmış değil. Windows Live Messenger 9 da kamera ile görüntülü konuşma yaptıgımızda benim kameram var oldugu halde yok gösteriyor. aynı şey diger taraf içinde geçerli bunun yok mudur bir çözümü. bu sorun böyle devam mı edecek hep... |
Alıntı:
Windows Installer CleanUp Utility Aldığınız hata mesajını paylaşırsanız yönlendirmemiz daha kolay olur. Alıntı:
Alıntı:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri Alıntı:
|
herkese merhabalar ben yeni den geldim uzun zamandir yoktum gene tesekur ederim sitemize ve kuranlara ben daha once sitemizin linkini kayip etmistim ondan uzun zamandir girememistim basarilarinizin devamini dilerim saygilarimla ENBARCANMARC |
MRB MESENGER NASIL YUKLEYE BILIRIM TELEFONUMA |
| Saat: 06:07 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık