![]() |
Alıntı:
Crossfire senin bildiğin oyun değil, Crossfire Ati'nin ekran kartlarını birbirine bağlayarak oluşturalan köprüye denir. Yani aynı anda çift ekran kartı kullanma özelliği. Ekran kartın pek iyi değil, Crysis 2, Metro 2033, BF3, Cod Ops gibi yüksek grafikli oyunlarda kasma ve donma yapabilir. Eski ve pek fazla grafik istemeyen oyunları düşük aylarlarda sorunsuz oynayabilirsin. |
Alıntı:
|
Bilgisayarım > Sağ tık > özellikler > Donanım sekmesi > Aygıt Yöneticisi 'nden Ekran bağdaştırıcıları Çok daha detaylı bilgi için SisoftSandra programını önerebilirim. |
İlk olarak ekran kartı modeline bakmalısınız... Son çıkan ekran kartları sınıflarına göre bir önceki nesilden daha iyilerdir. Ekran kartı sınıfları: Giriş seviyesi , Orta sınıf, Üst sınıf yada lükse kesim :D Mesela Nvidia tarafında günümüzde GTX ler moda... GTX ten sonra gelen 4XX - 5XX - 6XX - 7XX sınıfları sırasıyla birbirinden üstündür. Ekran kartı alacakların en kötü Nvidia tarafında GTX 560 ve üstü almalılar... Hem enerji hem performans açısından bu modelin üstleri idealdir... Kendi fikrimce AMD kartlardan uzak durun :D |
Alıntı:
|
Merhaba Başlat>>Çalıştır>> dxdiag yazıp enterlayın çıkan pencerede Ekran sekmesinde ekran kartınızın tüm özelliklerine bakabilirsiniz. Yaklaşık Toplam Bellek: yazan yerde kaç MB GB olduğu yazar. Alternatif EVEREST yada PC WİZARD gibi yardımcı proğramlarlada bilgisayarınızın özelliklerini öğrenebilirsiniz. |
Alıntı:
GTA 5 için evvela işletim sisteminizi değiştirmeniz gerekiyor çünkü GTA 5, 32 bit işletim sistemini desteklemiyor, 64 bit işletim sistemi kurmalısınız, tavsiye Win7 64 bit veya Win 8 64 bit. 8GB Ram'inizin 4GB gözükmesi de bu yüzdendir, 32 bit işletim sistemleri 4GB üstü Ram desteklemez. Donanım özelliklerine gelince, ekran kartınız yetersiz, en düşük grafik ayarlarında belki oynayabilirsiniz, ekran kartınızın modelini tam olarak öğrenmeniz gerekiyor, vermiş olduğunuz bilgi hangi seriden olduğunu belirtiyor, yani 5500 serisi, sol baştaki iki rakam seriyi belirtir sonraki numaralar ise model numarasını, eğer 5550 veya 5570 ise düşük ayarda oynayabilirsiniz, modeli daha düşükse maalesef. Özetle, donanım özellikleriniz bu oyun için çok yetersiz, akıcı ve yüksek grafik ayarlarında oynamak istiyorsanız sisteminizi komple yenilemelisiniz. |
2806 MB iyimi ? |
| Saat: 13:22 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık