![]() |
tekrardan kurdum aynı hata devam ediyor adminim temiz sildiğim halde gene kapaniyor yok mu bunun bir çözümü |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Başka hesaplada açtıgımda kapanma oluyor.... |
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Windows Live Messenger 2011 Hatalımı.. :) Win 7 için Windows live Messenger kullanan bir arkadaşıma bir dosya atmaya çalıştığımda, Dosya göndermeye çalıştığınız kişi Windows live messenger eski sürümünü kullanıyor.. tarzi hata alıyorum acaba ben 2012 kıyamet yılındamiyim :) Acaba gece gece gözlerim yanlış görüp beynim yanlış yorumlamış olabilirmi? |
Windows Live Messenger 2011 üzerinden WLM 2011 ve eski sürüm WLM kullanan birkaç kişiye konuşma penceresindeki "Paylaş > Bilgisayarınızdan dosya" seçeneği ile birkaç dosya gönderdim ve bu sorunla karşılaşmadım. Karşınızdaki kişi hangi sürümünü kullanıyor? Diğer kişilere dosya göndermeye çalıştığınızda bu sorun ortaya çıkıyor mu? |
admimin benim sorun AVG'den kaynaklaniyormus az önce kaldırdım şimdi msn kapanmiyor :D |
Alıntı:
|
Sürüm yüksek Arkadaşlar windows 7 ye movie maker kurdum fakat o program istemedğim halde msn 9.0 ıda güncelledi 11 yaptı ve beğenmedim nick değişmiyor bir kere ben şimdi 9.0 kurmak istiyorum fakat olmuyor ne kadar messenger windows live aramadan artıp sildim ne yapmalıyım (ilk önce program ekle kaldırdan kaldırdım) |
| Saat: 05:01 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık