![]() |
BALIK : Partner olmadan yalnız kalma korkusu, duygusal ifadeyi aktaramama korkusu. aslında yalnızlığı çok severim ben ama korkuyomuşum meğersem:P |
ben bir boğa yim ve gercekten de böyle bir manralite var huzursuzluktan cok korkarım |
BALIK: yalnızım dostlarım yalnızım yalnız |
İKİZLER : Bilgi verme ve bilgi alma işlevini sürdürememek, ellerini ve konuşma yeteneğini kaybetme korkusu bilmiyorum hiç farkında degilim |
bilgiler için çok teşekkürler |
BALIK : Partner olmadan yalnız kalma korkusu, duygusal ifadeyi aktaramama korkusu. Kesinlikle katılıyorum bu doğru :( |
KOÇ : Hedef bulamama, tartışacak kişi yada konu bulamama korkusu.:bilmem::bilmem:D:D |
enteresan bir yaklaşım ama işime geldi koç burcu |
BOĞA : Huzur bulamama korkusu, huzurun bozulması korkusu. Huzur bulamama veya huzurumun bozulması gibi bi korkum yok aslında.. Tek korkum şuanki heycanımı, isteğimi ve birazda gerçekten fazlasıyla farklı olan yaşantımı kaybetmek:D Yani huzurlu, sessiz, sakin ve rutin bi hayat yerine; Heranı farklı, içinde korku ve huzursuzluğunda yer aldığı, klasiklikten ve rutinlikten uzak, gürültülü, renkli ve dolu dolu bi yaşantıyı tercih ederim.. |
BOĞA : Huzur bulamama korkusu, huzurun bozulması korkusu. ilginç... |
| Saat: 20:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık