![]() |
"Partnerinin onu aldatamaya yonlendirmemesi lazim" bu ne ya..hem bi halt isliyorsunuz hemde karsidaki ne mi atiyorsun sucu..bu buyuk bi sacmalik ve sadece kendinizi rahatlatmak icin soylediginiz ama esas da kendinizin de inanmadigi bi bahane.. Aldatan hangi taraf olursa olsun..sonucta tek suclu aldatandir! gerisinin hepsi bahane baska bisi degil..isler aldatmaya gelmeden once hersey icin bi care vardir..olmadi bulamadin bi care ayrilirsin...aldatmanin hic bi bahanesi yoktur...bukadar! |
Ama işte erkekler bahane buluyor.. ya sıkıldım.. Ya ıstedıklerımı yapmıyorsun..yada sevmıyorum bunun gıbı bahaneler işte.. |
Aldatmak,insana saygı duymamaktır,ihanettir. Rejim yaparken pasta yemek gibi bi şey. önce zafer! .....sonra pişmanlık.....sonunda alışkanlık! İhanetin şekli ve türü olmaz. Karısını aldatan,sevgilisinide aldatır,kocasını aldatan dostunuda aldatır. Dağdaki eşkiyayı bile aldatmak ihanettir. İhanetin masum tarafı olamaz. Eğer birini aldatacak kadar ondan soğur,yada saygımı kaybedersem,terketmeyi tercih ederim. Geçenlerde Hülya Avşar, uzun beraberliklerde hissettirmeden yapılan aldatmanın, evde huzur sağladığını söylemişti :)) |
Alıntı:
Alıntı:
Dengesiz bi laf etmiş işte demek ki o aldatmışki bunu sölüyo.. Biz sanatçı ve ünlü değiliz onların saçma sapan düşünceleri ve yaşantıları reklam yapmak için söledikleri aptal lafları ciddiye almamak lazımm.. Ama o cümleye kadar sölediklerinde haklısın tebrik ederim bir erkekten böle sözler duymak güzel . |
'Aldatmak Şeref İse ŞEREFSİZ Olmayı Tercih Ederim.' favori deyişimdir benim.. ;) |
Bu konuda PLAYBOY un yorumu olmazsa olmaz :) BEN HAYATIM BOYUNCA SEVDIGIM HIC KIMSEYI ALDATMADIM ALDATMAM... yeterki bunu hakketttiginden emin olayim... her zaman beklediginden fazlasini alirsin benden...
|
Alıntı:
2 - Konuşularak çözülemeyen sorunlar vardır ama çözülemediği için bitmiyor ilişkiler, bir kenara atılıp unutuluyor, ta ki bir kez daha aynı sorun ortaya cıkana kadar. İlişkilerini aile korkularından bitiremeyenler için gecerli bu sözüm... 3 - Sevgi bittiyse herşey bitmez. Yıllar boyu evli kalan ilişki yaşayan insanlar hala birbirlerini seviyorlar mı sanıyorsunuz ? Ama birbirlerine karsı hiç bir zaman saygılarını, yitirmiyorlar, bu da o ilişkiyi daim kılıyor. 4 - Kaybedince değerini anlayan sadece erkekler mi ? Bu bayanlar için gecerli değil mi ? Sizler kaybedince "ooh" mu diyorsunuz ? Bu sorun genel anlamda herkes için gecerli. Değişiklik olsun diye aldatan insanların psikolojik sorunlar olduğuna bahse girerim.. 5 - Özür dilemekte bir erdemdir, yanlışlık yaptığının farkına vardığının bir göstergesidir. Ayrıca bu da sadece erkekler için gecerli değildir.(Özür dilemeyi alışkanlık haline getirenler için söylemiyorum bunu) Alıntı:
"Yani genelde erkekler güzel bayan gördüğündee..." diye başlayıp devam eden sözün tamamıyla saçmalık. Salya akıtmak falan bunlar yanlış sözler :) Acık giyinmiş bayandan bahsediyorsun ve sorunun cevabını kendin veriyorsun. Özellikle kendini çirkin gören bayanlar dikkati başka şekilde cekebilmek için buna başvuruyorlar.(Herkes için gecerli değil) Erkeklerde bu tuzağa düşüyor güzelde çirkinde olsa :) (buda herkes için gecerli değil) Fazla feminist bi yaklaşımla her halükârda, hep aldatanın erkek olduğunu söylüyorsun.Feministliğine veriyorum (F) Alıntı:
Bence tek suclu aldatan değildir, daha önce de dedim sebepsiz hiç bir şey yoktur dünyada... |
Alıntı:
Bir insan kendi iradesini kullanarak sevdigini (gerci bu durumda sevgi nekadar vardir bilmiyorum) aldatmis ise benim gozumde tek suclu odur..ve hic bir bahanesi yoktur bu durumda..(sebepleri ayri).. |
Aldatmak, bence her insanın doğasında var.. 1inde az diğerinde çok diye 1 kuralı da yok bu işin.. Ayrıca aldatmak sadece partnerlerin 1-1lerine 1 başkası yoluyla mı oluyor ?! Ya arkadaşların arkadaşlara olan kasıntı halleri ?! Ebeveynin çocuklarından sakladıkları ?! Veya çocukların anne-babalarına yalan söylemeleri ?! Bunlar da aldatma değil mi ? Erkek mi aldatır sadece kadını ? Kadın da mı aldatıyor erkeğini ? Yaşam 1 aldatmaca.. Hayal dünyamıza göre şekillendiriyorken yaşantılarımızı, kendimizi de aldatmıyor muyuz bu arada ? Ve asıl en vahim olanı da bu değil mi, kendimizi bile aldatabiliyor olmak ?! Kendini aldatan, 1 başkasını niye aldatmasınki bu durumda ?! |
ALDATMAK,illa erkek olsun kız olsun biriyle beraber olma yahut bırlıkte vakit geçirmek değildir. Birçok Çeşit Aldatma görebiliyoruz çevremizde.. Bir bakış,hoş bikaç söz de bence ıhanettir. Tabı bu benim fıkrim.Ve tek erkeklerde görmediğimi söylemiştım diğer postlarımda ve cidden bu zamanda bu tip olayların coğaldığının farkındayım.. |
| Saat: 11:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık