![]() |
aqa ßen indiRemedim ßuLamadım yeRii yaww !:@:S |
Alıntı:
|
Indirdigim tum Script'lerde bu sorunla karsilasiyorum... http://img134.imageshack.us/img134/8835/11511054.png Windows Live Messenger 8.1 Plus son surum.. Ama yine ne sorun anlayamadim... |
Alıntı:
|
bu nasıl yapılıyor yhaa:( |
Alıntı:
|
Yazı Tipi Sorunu / Script вu Sσяuηu ηaSıL ςözєвiLiяiм - Arkadaşlar geçenlerde yüklediğim bir script ile yazı tipimi yukarıdaki yazı tipine çevirmiş bulunmaktayım lakin artık bundan çok sıkıldım değiştirmek istiyorum girdim Script'lere (Plus kullanıyorum) Oradan kaldırmayı denedim fakat orada bu yüklediğim yazı tipiyle ilgili bir script yok , eminim. Bu sorunu nasıl çözeceğim bu yazı tipini nasıl düzeltebilirim yardımcı olabilecek misiniz ? --- Saygılarımla Revolution |
Alıntı:
|
arkadaşlar ben yaptım.çok da güzel yazıyo yazı tipiniz şekilli olmıcak.normal olcak ondan sonra ctstart! yazcaksınız olcak |
Beyler bana yardım edebilirmisiniz bu programı indirmeye çalışıyorum Lütfen...? |
Konunun ilk mesajında bulunan ektekı dosyayı ındır.. |
yaa yapamıom o dedqnide denedim olmuo başka nasl öle yazı yklenr???? |
ekteki dosyayı bilgisayarınıza ındırıp yukledınızmı ? yüklediyseniz ctstart! ' a bastınızmı ? ayrıca > https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus-live-scripts/156306-yazi-stili-msn-plus-live-scripts.html |
saol arkadaş msn plus indirdim ve renkli yazılar yazabiliryorum :D |
yha nsl yükleniyor yapamıyorum |
Alıntı:
Nasıl yükleneceği konunun ilk mesajında anlatılmış zaten... PC'nizde WLM & MSN Plus yüklü olmalı çalıştırabilmek için. Windows Live Messenger 2009 (14.0.8064.206) & https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6531-windows-live-messenger-plus-live-final.html Alıntı:
|
ya ben bazı harfleri büyük bazılarını küçük yaptım :D öle daha karizmatik oluo valla deneyin derim arkadaşlar |
çok güzel ama bi arza var bu her hata verdiğinde yeniden mi yükliyecez mesela bi hata veriyo bidaha deniyom olmuyo bunu nasıl yapacağız bida bidah indrmek zorunda kalıyorumm? |
yav arkadaslar bn yaptım ctstart! yaptım ctstop! yapınca stop olmuyo yafff :DD yardım lütfen |
ya ben yaptım oldu ama i ve ş harfi olmuo napcam |
ya arkadaşım scriptteki yazı tipini değiştirerek başka yazı tipi gömme imkanımız varmı şimdiden saol |
Bu Scripts tekı yazı tıpını ıstedıgın gıbı deıstırebılıyosun |
Arkadaşlar Plus Yüklü Msn Live Kullanıyorsunuz Yinede Olmuyormu Size Kesin Çözüm : Üst Dosya - Kişiler - Eylemler vb. oaln Yerde Birde Plus Var Plusa Tıklayıp Tercihler & Seçenekler Diyeceksiniz Devamında Genel Listesinde Sağ Tarafta Scriptler Var Oraya Tıklayıp Al Seçeneğine Girip Bu Crazy Texti Seçeceksiniz Ve Msj Bölümüne ctstart! yazdığınız Zmn Çalışmıyorsa O Zmn Bilinki Herşeyi Tam Yapamamışsınız. ( Not : Bu Sadece Direk Açmalarda Görünmeyen Arkadaşlarımız İçin Seçenek Ve Birçok Kişidede Çalıştı Tabiki Msn Plus - Windows Live Messenger Yüklüyse :) ) Teşekkürler, Saygılar. |
YAWW msn de yazı tipi değişik işi olmasıı istiyorum uğrastım ama olmadı |
yahu bu kadar açıkça açıklanmış 1 şeyi nası oluyoda yapamıyosunuz hayret :D ellerine sağlık arkadaşım sağol |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
kardeşim Winrarı acıorum Bilinmeyen bi dosya cıkıo setuplayamıom |
Alıntı:
Alıntı:
|
ilk önce yüklediğiniz dosyayı kurun ve öyle ctstart! yazın:) |
ya arkadaşlar yükliceksiniz içndekini msn tools la birlite açıcaksınız ama bu çalışmadıı içn olmuor :S nese yüklüünce de konuşmadakimsn plusa tıklayın ordan seçin ctstart! yazın işb bitti:D (bu çalışmıyor) :S |
yaa ctstart! yapın sonra yazıp bişey gönderin oluo |
ya ben kurdum ctstart da yazdım ama calısmıyor msn plus'da var .. neden calışmıyo ? |
malesef hiç biyerde bulamadım offf hiç bir sayfada yoqqq:(:( |
Alıntı:
|
Bende Yapamadım :D |
Teşekkürler Oldu İlk Plusu yükledim Sonra Sizin Verdiğiniz Dosyayı İndirdim Ardından Dosyayı Çalıştırdım Ve Ctstart! Yazdım Oldu teşekkürLer |
kimse indirmsinlan virüslü gidinin..... |
Bna yardım edebilirmisin ben crazytext 1.4 Kullanıyorum ama ''ctstop!'' yaptım olmadi lütfen yardim et bu programdan 5 aydır kurtulmaya çalışıyorum ama kurtulmaıyorum yardim edersen sevinirim |
yha ben daha yapamadım!!!! |
ya yardım édin Ltfn :/ 2 qndr uqraşıorum bakmadıqım sité kaLmadı hryérdé saçma sapan şyLr.. ßn nasıL ßaşLatcaqımı fLn anLadım da yazı şékLini nérdéN ßuLcam.. anLatırmısınız :/ |
created bylade yazıyo başka bişey yazmıyo nası olcak bu |
Cvp:Crazy Text Script - MSN Plus! Live Scripts T harfini M diye yazıyor dostum :) Nolcak? Alıntı:
Düzelttim Teşekkürler :) |
nasıl indircez bunu ya |
Alıntı:
|
arkadaşlar sonuna ünlem koyun oldu valla yha oleyyyyyyyyyyyyyyy |
Olmuyoooo Yaw Olmuyo nasil Çalışcak: S: S: S |
Olmadı ama... |
ya ykledim olmuo bu biri yardımcı olsun ya... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Script'i indirdikten sonra tıklayın, kendisi kurulacak ve Messenger Plus! menüsü içine yerleşecektir. Script'i kurdugunuzda deaktif olacaktir. Aktif etmek icin herhangi bir konusma penceresi acip ctstart!yazip enterlayin. Devre disi birakmak icin ise ctstop! yazip enterlayin. |
PLSC Dosyası Olarak İndi Bile Nasıl yüklüycem Acaba ? |
| Saat: 05:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık