![]() |
EVET MUTLULUK SEVİLMEKTİR.SEVİLMEK EL ÜSTÜNDE TUTULMAK HERŞEYDENDE GÜZEL. |
"Mutluluğun sırrını ancak kendin mutlu olduğunda anlarsın"demişler...belkide mutluluk farkına varmaktır... |
http://www.siirkolik.com/images/siir.gif Mutluluğun Resmi Sana çizmek isterdim inan Mutluluğun ölümsüz resmini Dostane gözlerin gizeminde Yaşamak isterdim sevgini Yıllar geçse de görmez belki gözlerin Unutulan tarihteki sayfaları ve beni Gözlerinin içine dalan sevda kervanı Senin mutluluğunun yaşayan temeli Çak güzel insanlardı kıramam onları Gözlerinde hatırlarsın belki olanları Sana sevginin açılan yalnız kolları Çizilen mutluluğun ölümsüz resimleri Gün,ay,saat dersen kalbinin gözü Sıralı masalarda sevginin özü Dergah denen yerler taşımaz bizi Seni yaşatan mutluluğun ölümsüz özü |
|
Mutluluk kalp gözünü huzurlu tutmaktır... |
Anahtarı sende olan kilitli bi kapı... |
belki de mutluluk diye bir şey yoktur bu bizim bir uydurmamızdır bütün göreceli kavramlar gibi kendimizi avutuyoruzdur hayata tutunabilmek için! |
MUTLULUK ANLATILMAZ YAŞANIR.. SEN MUTLU EDRSEN MUTLU OLURSUN AMA BUU DÜŞÜNMESSEN BİLKİ HER ZAMAN AĞLARSIN.... |
Mutluluk hayattan zevk alma sanatıdır.... |
asla ulaşamadığını düşündüğün ama yanıbaşında olup da göremediğin.... |
Mutluluk online bir Msx chat formudur. İlgi göstermezsen zaman aşımına uğrar ya da hışımına rastlar :p |
bence mutluluk hissetmektir acı bile olsada herşeyi hissedeceksin ki şükretmeyi öğrenesin bahşedesin |
katılıyorum sana mutluluk acı verır ama gusel bişeydir dayanırsan tabıı |
mutluluk diye bişi yok galiba yada buralara hiç uğramadı!!! |
Mutsuzluğa göre daha zor bişeydir çünkü ufak şeyler mutlu etmeyebilirken, en ufak bi sorun mutsuzluğa sürükleyebilir... |
Mutluluğu yaşadım bana mutsuzluğu anlatırmısınız?...:):) |
Eğer ruhta sevginin ışığı olursa İnsanda güzellik olur. Eğer insanda güzellik olursa, Evde uyum ve yardımlaşma olur, Eğer evde uyum ve yardımlaşma olursa, Ülkede düzen ve adalet olur. Ve eğer ülkede düzen ve adalet olursa Dünyada sulh ve barış olur. Sevgi ve ışıkla kalın, çok güzel anlatmış tşk ederim |
bana göre mutluluk herbirimizin icerisindeki ben dir..kücükle yetinmeyi bilenlere göre fazlasıyla büyük,,büyük mutluluklar isteyenlere göre ise ulasılması hep zor olacak olan istekler toplulugu.. |
MUTLULUK BENCE EN KÖTÜ ANINDA BİLE GÜLÜMSEMEKTİR. EĞERKİ KARŞINDAKİ İNSANLARIN SENİ MUTSUZ GÖRÜP, MUTSUZ OLMASINI İSTEMİYORSAN. EĞERKİ ÇOK MUTSUZSAN AYNANIN KARŞISINA GEÇ KENDİNE GÜLÜMSE... ÇÜNKÜ KENDİN İÇİN YAŞIYORSUN. HAYATTA HER ZAMAN GÜLÜMSEMEK İÇİN BİRŞEYLER BULUNUR;) |
mutluluk bulunduğu anı yaşamaktır..sevdiklerinle beraber olmaktır.. en kötü anında bile biraz olsun gülümseyebilmektir..!!sizcede öyle değil mi:D |
Alıntı:
;) |
küçül şeylerde saklı eve yorgun argın geldiğinde ağzında mırıldandığın şarkıda eline alıp içtiğin meyve suyunda sevgilini gördüğünde hep uzaklarda ararız belkide yanıbaşımızda |
yazılalara baktımda mutluluk kişiden kişiye değişiyor... yatağıma uzandığımda içimi yiyip bitiren bişey yoksa.. sırf yaşamak için değil,insanlığa bi artı katmak için geçirdiğim bi gün ise.. "bugün Yaradan için ne yaptın" ssorusuna hiç tereddütsüz, ıkınmadan sıkılmadan cevap verebiliyorsam.. mutluyum demektir:) |
inanın bana mutluluğu anlatmak isterdim ama hiç mutluluğu göremediğim için anlatamıyorum üzgünüm: |
mutluluk en ufak seylerden bile mutlu olmayı öğrenebilmektir.... |
|
yaşanması gereken bisey |
mutluluk sevdigin kisilerle arkadaslarınla veya akrabaların ile oturup kahve icerken yapılan keyfli sohbettir |
mutluluk küçücük 1 gülümseme |
mutluluk anlatilmaz yasanir |
[quote=NoRanynn;504] EVET gerçekten çok güzel çizmiş işte mutluluk budur daha güzel anlatılamazdı |
Mutluluk...yarını düşünmediğin andır (Bana göre) |
http://images.google.com.tr/url?q=http://www.gelinlikte.biz/images/buyuk_gun.jpg&usg=AFQjCNGpsZwXMtxn9Jrmba8cAB8Cl0HkHA mutluluk :) kalp ihtiyarlamazmış:) |
zamanın durmasını dilediğim an |
hımm güzel soru kem. küm.. hiç bu zamana kadar mutlu olmadım nasıl birşey olduğunu bilmiyorum |
yağmur damlasının yaprağa vurarak yer düştüğü an....:D |
Bana göre mutluluk hayata ve etrafımıza farklı bir gözle bakmaktır. Ben de öyle yapıyorum. Her zaman gördüğümüz yerlere bi de farklı gözle bakın. Evlere, ağaçlara, binalara, dağlara, kuşlara... Göreceksiniz her seferinde o baktığınız şeyde yeni birşey keşfedeksiniz bu da sizi mutlu etmeye yeter. |
Mutluluk Anlatılabilir mi Ki ... |
Benden cok uzakta oldugu kesin :) Mutluluk ve ben = Elde var sifir :D |
Kaybedince eyvah........bulunca kıymetini bilmediğindir................ |
cocukluğu hatırlıyorumda ozamanlar bir çift ayakkabıydı mutluluk, parkta geçirdiğim kısa süreler, belkide ilk aldığım karne olmuştu mutluluğum... bayramları beklemekti mutluluk, doğum günümde ne alıcaklar diye düşünmek... şimdiyse sadece eskiyi düşünürken gözümden akan bir kaç damla yaşta kaldı mutluluk.:cry::cry: |
polyanayı anlamaktır |
ANLATIRDIM AMA ÖNCE MUTLU OLMAM GEREK :( |
Mutluluk bazen herşeyin yolunda gitmesi , bazen hiçbirşeyin ters gitmemesidir. |
mutlu olmayı istemek bile, bizi hayata bağlayan bir duygu...işte mutlu olmaya başladım bile... |
mutluluk elindekilerle yetinip fazlasını istememek gelecek hesapı ile kendimizi bunaltmamak hep iyimserolup herşeyi değerli bilip dünyaile enpati kuabilip onu anlamaktır |
mutluluk, bana bir gülüşüdür... |
Gerçekten bunun cevabını tam olarak bilmiyorum.. mutluluk=para, sevgili, iyi bi okul yada pek çok arkada$ dicem ama; tam olarak bunlar olmadığınıda kendimden biliyorum.. mutsuzda deilim aslında ama bu sorunun cevabını nedense bulamıyorum.. Gerçekten mutluluk nedir? |
mutluluk beş duyunu da yitirsen senin gözün kulağın dillin olacak kişiyle birlikte olmandır |
Mutluluk Bana Göre Sevdiğim insanın(bayan)karşısında oturup gülümsemesini seyretmektir... |
| Saat: 13:02 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık