MsXLabs
Sayfa 3 / 4

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Messenger Plus! ve Windows Live Messenger uyumsuzluğu (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/19081-messenger-plus-ve-windows-live-messenger-uyumsuzlugu.html)

Ja_SeeN 11 Ocak 2009 21:09

Alıntı:

spider_ibo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1276241)
2009 güzel beğendim ama eksikliklerini düzeltseler daha güzel olacak..
Başta şu ikisi;

-Sohbet geçmişi kayıt edilmiyor..
-Renkli isimler iğrenç bir şekilde kodlu çıkıyor..

Bizde beklemekteyiz :)

Arkadaşım,

1-) Konuşmalar Kayıt Edilmiyor Diyorsun . Evet Edilmiyor :)
2-) Renkler Kodlarla Çıkıyor Diyorsun Öyle Birşey Yok Gayet Güzel Bir Şekilde Gözüküyor Hiçbir Sorun Yok^o)

gonca58 11 Ocak 2009 23:14

Alıntı:

ahmed adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1273380)
14.0.8050.1202 sürümü ile sizin muhtemel indirmiş ve kurmuş olduğunuz 4.79.342 sürümü ile %100 uyumlu deildir bu yüzden renkli nick desteği yoktur.dier özellikler çalışıyor bazıları...[/b][/i][/color]

MsgPlusLive-479b.exe
Verdigim linkten uygun Plus´u indirebilirsiniz..Ben indirdim ve sorunsuz calisiyor..Nickte renkli gösteriyor

ahmetgns 12 Ocak 2009 00:11

Alıntı:

Ja_SeeN adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1284745)
Arkadaşım,

1-) Konuşmalar Kayıt Edilmiyor Diyorsun . Evet Edilmiyor :)
2-) Renkler Kodlarla Çıkıyor Diyorsun Öyle Birşey Yok Gayet Güzel Bir Şekilde Gözüküyor Hiçbir Sorun Yok^o)

Öncelikle cevap verdiğiniz gönderilerin tarihlerine bakmayı alışkanlık haline getirmelisiniz. 1 hafta içinde neler oldu neler, Messenger final sürümü yayımlandı, ardından uyumlu Plus! sürümü yayımlandı. O yüzden adları renkli görebilir hale geldiniz. Ancak sohbetlerin kaydedilmediğini de nereden çıkarttınız? Plus!'ın neredeyse bütün özellikleri, sohbet günlükleme de dahil, çalışıyor.

yeldanur_ 6 Şubat 2009 14:06

mrb msn plusta mailleri açamıyorum bunu nasıl çözerim
yardımcı olursanız sevinirim gerçekten webden giriyorum mesajlara ne iş anlıyamadım

ahmetgns 6 Şubat 2009 20:43

Alıntı:

yeldanur_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1308299)
mrb msn plusta mailleri açamıyorum bunu nasıl çözerim
yardımcı olursanız sevinirim gerçekten webden giriyorum mesajlara ne iş anlıyamadım

Messenger Plus!'ın, Windows Live Messenger için sadece bir eklenti olması dolayısıyla sizin e-postalarınızı okumanızı etkilemez, ayrıca çalışır. Sorununuz Plus!'tan ilgisiz bir sorun olsa gerek. Daha çok ayrıntı verirseniz yardım etmemiz kolaylaşır. Mesela "mesajlara webden giriyorum" ile ne kastediyorsunuz? Daha önce nereden giriyordunuz? "Mesaj"dan kastınız nedir, e-posta mesajı mı, anlık mesaj mı?

facia_55 8 Şubat 2009 12:17

yhaaa ben 8.5 e plus uyumlu dieh yüklüyorum yükleniyo ama yüklendiği görünmüyo arayüzler fln indiremiyorum delircem yardım edin lütfenn

lütfen yardımcı olunn messenger 8.5 e msn 8.5 uyunlı plus yüklüyorum ama görünmüyor yüklendiği hiç yüklenmemiş gibi görünüyorrr lütfen yardım ediiin

ahmetgns 8 Şubat 2009 21:24

Alıntı:

facia_55 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1309975)
yhaaa ben 8.5 e plus uyumlu dieh yüklüyorum yükleniyo ama yüklendiği görünmüyo arayüzler fln indiremiyorum delircem yardım edin lütfenn

lütfen yardımcı olunn messenger 8.5 e msn 8.5 uyunlı plus yüklüyorum ama görünmüyor yüklendiği hiç yüklenmemiş gibi görünüyorrr lütfen yardım ediiin

Sorunuza kesin bir cevap veremeyeceğim. Ancak Plus!'ın Messenger'la bütünleşmemesinin sebeplerinden bazıları uyumsuz donanım sürücüleri veya uyumsuz Messenger eklentileridir diye biliyorum. Sizin bilgisayarınızdaki programlar böyle bir sorun oluşturuyor olabilir. Ayrıca Plus!'ın Messenger'la bütünleşmesi için Messenger'ın yüklendiği klasörde msimg32.dll adlı "Loader of Messenger Plus!" açıklamalı bir dosya bulunmalıdır. Bu dosya yoksa Plus! Messenger'la bütünleşmez. Plus!'ın kurulumunu tamamladıktan sonra Messenger yükleme klasöründe bu dosyanın olup olmadığına bakın önce.

facia_55 9 Şubat 2009 11:13

tamam yinedeh teşekkürLer ben bu olayı anlamadım en iyisi boşvermek şimdi plus yüklendi aslında ama uyumsuz diyor yeni güncelleşmeleri indirin diyor sonrada bulunamadı diyor ben bişiy anlamadım

rihanna_94 10 Şubat 2009 18:29

yha ufff.yalvarıyorum yardım edin msn plusu yükleyince msn açılmıyor ama kaldırınca açılıyor...hata raporu gönder ve göndrme var.msn 8.5 kullanıyorum...ve plusun her sürümünü denedim 4.70 4.80 ikiside olmuyor aynı hata geliyor...antivirüs programım McAfee belki güvenlik nedeninden dolayı yüklenmiyordur.ama programı(Mcafee) nasıl kapatacağım???

usagi 21 Şubat 2009 20:02

benim messengerım son sürüm, biraz öncede messenger plusun son sürümünü indirdim. hiç sorun çıkmadan indi fakat msnyi açınca plus menüsünü göremiyorum. sanki hiç indirmemişim gibi. menü yok. ama programlarda plus var msnde gözükmüyo ne yapabilirim* lütfen yardımcı olun...

hami52 24 Şubat 2009 15:53

Benimde şöyle bir sorunum var msnden mesala okulda bazı kişileri siliyorum eve geliyorum evde açtığımda karşıma çıkıyorlar yada kafede.Evdede sildiğimde tekrar msnyi açtığımda yine aynı karşıma geliyor bu msn sürümümü uyumsuzluk nedir nasıl kurtulcam yardımcı olursanız çok sevinirim..

ahmetseydi 24 Şubat 2009 20:24

Alıntı:

usagi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1320281)
benim messengerım son sürüm, biraz öncede messenger plusun son sürümünü indirdim. hiç sorun çıkmadan indi fakat msnyi açınca plus menüsünü göremiyorum. sanki hiç indirmemişim gibi. menü yok. ama programlarda plus var msnde gözükmüyo ne yapabilirim* lütfen yardımcı olun...

facia_55 26 Şubat 2009 10:09

Rica etsem bana msn 9.0 'ın sorunsuz bi linkini yazabilir misiniz?

ahmed 26 Şubat 2009 10:17

Alıntı:

facia_55 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1325296)
Rica etsem bana msn 9.0 'ın sorunsuz bi linkini yazabilir misiniz?

Windows Live

facia_55 26 Şubat 2009 11:57

yhaaa arkadaşLar sonunda 9.0 ı yükLedim ama messengerdeki kişiLerim azaLmış:S neden acaba Lütfen yardımcı oLun

ahmed 26 Şubat 2009 18:16

Alıntı:

facia_55 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1325385)
yhaaa arkadaşLar sonunda 9.0 ı yükLedim ama messengerdeki kişiLerim azaLmış:S neden acaba Lütfen yardımcı oLun

https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/220565-wlm-2009-kisi-listenizdeki-kisiler-eksik.html

facia_55 26 Şubat 2009 18:25

tamam teşekkürLer bişiy daha isteyeceğim messenger 9.0 iLe uyumLu pLus yükLüyorum ama simgesi fln hiç çıkmıyo yükLenmemiş gibi acaba yanLış mı yükLüyorum bana link'ni veya başka bi çözüm yoLu yazar mısınız...TeşekkürLer....

ahmed 26 Şubat 2009 18:33

Alıntı:

facia_55 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1325729)
tamam teşekkürLer bişiy daha isteyeceğim messenger 9.0 iLe uyumLu pLus yükLüyorum ama simgesi fln hiç çıkmıyo yükLenmemiş gibi acaba yanLış mı yükLüyorum bana link'ni veya başka bi çözüm yoLu yazar mısınız...TeşekkürLer....

tam uyumlu sürüm:
Messenger Plus! Live 4.80.356

facia_55 26 Şubat 2009 19:28

ben sizin söylediğinizi yükledim ama hala aynı simgesi fLn görünmüyor aynı hiç yüklememiş gibi:S zaten kendi yükLedikLerimde oydu sizin verdiğinizdiii:(

ahmed 26 Şubat 2009 19:36

Alıntı:

facia_55 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1325766)
ben sizin söylediğinizi yükledim ama hala aynı simgesi fLn görünmüyor aynı hiç yüklememiş gibi:S zaten kendi yükLedikLerimde oydu sizin verdiğinizdiii:(

wlm 14.0.8064.206 ile plus 4.80.356 sürümleri yüklendi ise uyumsuzluk kesinlikle oluşamaz.eğer ki siz A-Patch eski versiyonunu yüklediyseniz o simge çıkmaz ...

facia_55 26 Şubat 2009 19:45

yani ne yapmaLıyım?

ahmed 26 Şubat 2009 19:50

Alıntı:

facia_55 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1325775)
yani ne yapmaLıyım?

eski versiyon A-Patch kaldırıp yeni uyumlu versiyonu kurunuz:

Windows Live Messenger 9.0 İçin A-Patch

facia_55 26 Şubat 2009 19:59

bu bendeh yükLü zaten ben arayüz değiştirmek için messenger pLus istiyorum

facia_55 9 Mart 2009 09:42

yaa bu kezde Microsoft .NET Framework Nesne başvurusu bir nesnenin örneğine ayarlanmadı. Diye bişiy çıkıyor tam altındada Windows sürücü modeli diye bi yükleme yarım saattir başlatılamadı off kafayı yicem bi yardımcı oLun Lütfen....:'(

ANTIBIOTIK 19 Mart 2009 17:29

messenger 8.5 sürümünü kullanıyorum benim sorunum msn plus programını kurunca messenger kayıt yapmıyor plus u kaldırınca tekrar kayıt yapıyor uzun süredir kullanıyordum her hangi bir sorun yoktu önceden de aynı programları kullanıyordum kayıt yapıyordu şimdi yapmıyor en son format attıkdan sonra plus kuruluyken messenger kayıt yapmıyor plus u kaldırınca kayıt yapıyor çok defa denedim . Acaba sebep ne olabilir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

ahmetgns 19 Mart 2009 22:46

Alıntı:

ANTIBIOTIK adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1347111)
messenger 8.5 sürümünü kullanıyorum benim sorunum msn plus programını kurunca messenger kayıt yapmıyor plus u kaldırınca tekrar kayıt yapıyor uzun süredir kullanıyordum her hangi bir sorun yoktu önceden de aynı programları kullanıyordum kayıt yapıyordu şimdi yapmıyor en son format attıkdan sonra plus kuruluyken messenger kayıt yapmıyor plus u kaldırınca kayıt yapıyor çok defa denedim . Acaba sebep ne olabilir bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Sebep MessengerDiscovery olabilir. MessengerDiscovery'nin son sürümlerindeki bir hatadan dolayı konuşma pencereleri kapatılamadığı gibi (Plus!'ın sekmeli sohbetleri etkin olduğunda) Windows Live Messenger ileti geçmişi de tutamaz hale geliyor. MessengerDiscovery'yi kaldırmayı deneyebilirsiniz.

Messenger Plus!'ın bahsettiğiniz şekilde bilinen bir hatası yok veya en azından ben hiç duymamıştım.

Lost 18 Nisan 2009 11:26

Merhaba Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin herkese..Benim sorunum Normal olarak windowslive messenger 8.5 indirdim ve direk yukledim kurdum yani internetten yukleme yapmadim fakat plus yuklemeye calistigimda aldigim uyari windows un ilk kurdugumuzda olan messengeri gormesi ve sorun da bu plus programi 8,0 ve daha ustu windows live messenger icindir diye uyari verdi acaba sorun nedir ne yapmam gerekiyor direk internetten mi yuklemem lazim windows live messenger da plus programini kullanmam icin yardimlariniz icin simdiden tesekkur ediyorum cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar..

ahmetseydi 18 Nisan 2009 14:58

Alıntı:

Lost adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1378071)
Merhaba Arkadaşlar öncelikle kolay gelsin herkese..Benim sorunum Normal olarak windowslive messenger 8.5 indirdim ve direk yukledim kurdum yani internetten yukleme yapmadim fakat plus yuklemeye calistigimda aldigim uyari windows un ilk kurdugumuzda olan messengeri gormesi ve sorun da bu plus programi 8,0 ve daha ustu windows live messenger icindir diye uyari verdi acaba sorun nedir ne yapmam gerekiyor direk internetten mi yuklemem lazim windows live messenger da plus programini kullanmam icin yardimlariniz icin simdiden tesekkur ediyorum cevaplarinizi bekliyorum arkadaslar..

İnternetten yüklemenize gerek yok. MsgPlusLive481 indirmek için tıklayın. Bunu indirin ve kurun, sorun olacağını zannetmiyorum.

Not: PLUS! kuruluma başlarken iki seçenek sunuyor. Sponsor porgramları yükle ve Sponsor programları yükleme. Kurulum yaparken Sponsor programları yükleme seçeneğini işaretleyin ve kuruluma devam edin. Çünkü, sponsor programlarla birlikte yüklendiği zaman bazı anti-virüs programları bu yamayı virüs olarak görüyor ve çalışmasında problemlere yol açıyor.

ahmetgns 21 Nisan 2009 16:20

Alıntı:

Lost adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1378071)

Sorununuzu şununla çözebilirsiniz: https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/73916-windows-live-messenger-8-5-final-windows-live-suite-mesaj1219178.html#post1219178

Mevoshy 14 Haziran 2009 22:09

Bende msn'in son sürümü var ona uygun olarak da Messenger Plus! Live yükledim ilk başlarda sorunsuz çalışıodu ama şimdi konuşma penceresinde kişilerin nickleri kodlarıyla görünüo gönderdikleri sesler vs. gelmio bi çok özelliği yandı diebilirim nası düzelticem aynen aşağıdaki gibi oluo?

http://img200.imageshack.us/img200/5323/adszflx.png

ahmetgns 15 Haziran 2009 01:24

Alıntı:

Mevoshy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1421855)
Bende msn'in son sürümü var ona uygun olarak da Messenger Plus! Live yükledim ilk başlarda sorunsuz çalışıodu ama şimdi konuşma penceresinde kişilerin nickleri kodlarıyla görünüo gönderdikleri sesler vs. gelmio bi çok özelliği yandı diebilirim nası düzelticem aynen aşağıdaki gibi oluo?

Ekran görüntüsü: http://img200.imageshack.us/img200/5323/adszflx.png

Messenger Plus! Live'ı kaldırıcısından onarmayı, olmazsa kaldırıp tekrar yüklemeyi dener misiniz? Görünüşe bakılırsa Plus! konuşma pencereleriyle bütünleşemiyor ve bu muhtemelen başka bir programın araya girmesinden kaynaklanıyordur.

Misafir 16 Eylül 2009 12:49

ya bendeki sorun benimki live messengerde ama plus yaptım plusı sevdım kullanıyordum 1 hafta sonra oturum ac diyince yeni sürüm geldi güvenlik sorunu felan yadı msne griremiyorum simdi plusı kaldırdıma ama yine kabul etmeyip msne girmiyor yardım edin lütfen

Misafir 24 Eylül 2009 19:04

merhaba benim sorunum yeni sürümü geldikten sonra msn im açılmamaya başladı yeni sürümü indiremedim eski sürümü bir şekilde açtım ancak webcam i kullanamıyorum yardımcı olursanız sewinirim

Misafir 24 Eylül 2009 19:08

Alıntı:

windows live messenger kamera açılmıyor
yeni sürümü yükleyemiyorum eski sürümdede kamera açılmıyor

Amras_Elanesse 31 Ekim 2009 18:06

Merhaba arkadaşlar burdaki bütün yorumları okudum ama hala kafamda bir soru işareti var ve sorunu çözemedim.Eskiden plus sorunsuz çalışıyordu.fakat bir ara messengeri'in son sürümünü denemek istedim indirdim beğenmedim,tekrar 8.1 sürümünü indirdim ve kullanmaya devam ettim.Ama plusu yüklediğimde bu sefer msnde simgesi çıkmıyor.Seçeneklerde plus görünmüyor.Plusun neredeyse tüm sürümlerini denedim ama çalışmadı.Plus simgesi Msn de görünmüyor.Sorun nerde olabilir.Pc ' ye format atmak mı lazım acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.

ahmetgns 2 Kasım 2009 11:28

Alıntı:

Amras_Elanesse adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1549912)
Merhaba arkadaşlar burdaki bütün yorumları okudum ama hala kafamda bir soru işareti var ve sorunu çözemedim.Eskiden plus sorunsuz çalışıyordu.fakat bir ara messengeri'in son sürümünü denemek istedim indirdim beğenmedim,tekrar 8.1 sürümünü indirdim ve kullanmaya devam ettim.Ama plusu yüklediğimde bu sefer msnde simgesi çıkmıyor.Seçeneklerde plus görünmüyor.Plusun neredeyse tüm sürümlerini denedim ama çalışmadı.Plus simgesi Msn de görünmüyor.Sorun nerde olabilir.Pc ' ye format atmak mı lazım acaba ? Yardımcı olursanız sevinirim.

8.1 sürümünde oturum açılamıyor değil miydi? Benim hatırladığım kadarıyla öyleydi ve siz bu engeli nasıl aştınız? Eğer msnmsgr.exe dosyasının uyumluluk ayarlarıyla oynadıysanız uyumluluk ayarını kapatmalısınız aksi takdirde Messenger Plus! Messenger'la bütünleşmez.

Amras_Elanesse 2 Kasım 2009 18:48

O kısmı atlamışım..Evet oturum açtığımda maksimum 5 dakika içinde oturumum otomatik kapanıyordu.Sonra msn ve plus'ı bilgisayardan tamamen kaldırdım.Sonra Sadece msn eski sürümünü indirip kurdum.Şuan eski kullandıgım plus'ı yüklesem bile çalıştırmıyor.Ortada garip bir durum var çözemediğim.(Bu arada şuan msn'yi windows 2000 uyumluluk modunda çalıştırıyorum)

ahmetgns 2 Kasım 2009 21:58

Alıntı:

Amras_Elanesse adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1552058)
[CENTER][B]O kısmı atlamışım..Evet oturum açtığımda maksimum 5 dakika içinde oturumum otomatik kapanıyordu.

Oturum açılamıyor derken şunu kastediyordum. Messenger, yeni sürümün çıktığını ve o sürümü yüklemeden oturumunuzu açamayacağınızı bildiren bir ileti çıkartıyor. Yoksa oturum açıldıktan sonra 5 dakika içinde kapanması başka bir şey.
Alıntı:

Şuan eski kullandıgım plus'ı yüklesem bile çalıştırmıyor.
Messenger Plus! Live'ın son sürümü 4.83 yükleme sırasında Messenger'ın EXE dosyasına yapılmış herhangi bir uyumluluk ayarını otomatik olarak kaldırıyor. Belki son sürümü denememişsinizdir, deneseydiniz yaptığınız ayar kaldırılırdı ve belki Plus! başarıyla bütünleşirdi.
Alıntı:

(Bu arada şuan msn'yi windows 2000 uyumluluk modunda çalıştırıyorum)
Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı
Eğer msnmsgr.exe dosyasının uyumluluk ayarlarıyla oynadıysanız uyumluluk ayarını kapatmalısınız aksi takdirde Messenger Plus! Messenger'la bütünleşmez.

Artık Plus! çalışıyor mu?

Amras_Elanesse 3 Kasım 2009 22:57

Ben şimdi dediğiniz gibi uyumluluk modunu kapatıp msn plus 4.83 sürümünü yükledim.
Messengere plus sorunsuz yüklendi şimdi o konuyu hallettik çok sağolun.
Fakat gene aynı uyarıyı alıyorum.

Daha yeni bir sürüm var devam edebilmeniz için yeni sürümü yüklemeniz gerekmektedir.
Dediğim gibi ben yeni sürümü kullanmak istemiyorum.
Eski sürümde kalıp msn plus'ı kullanmanın bir yolu yokmu?

EfSaNe_BaRo 4 Kasım 2009 02:19

Windows 7 final x64 sistem de WLM 14.0.8089.726 Plus 4.83 0.372 Discovery de 2.1 son sürüm yüklü ve uyumlu olan Apatch , messenger da oturum açılırken bir hata mesajı alıyorum her zaman değil ara sıra oluyor, ve pLus özelliklerinden voice clips/sesli ileti yollayamıyorum karşı tarafa mik sağlam olmasına rağmen ve F2 ile ses algılamasına rağmen gitmiyor, uyumluluk modunu değiştirdim sonuç aynı bu iki konuda yardımınızı rica edeceğim aldığım hata mesajını buraya ekliyorum, sistemde bit defender 2010 var ama msn e karışmıyor hiç bi şekılde ayarlanmıştır onun engellemesi olduğunu düşünmüyorum.... ?

Hatalı uygulama adı: msnmsgr.exe, sürüm: 14.0.8089.726, zaman damgası: 0x4a6ce533
Hatalı modül adı: Bex unknown, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x00000000
Özel durum kodu: 0xc0000005
Hata uzaklığı 0x00000000
Hatalı işlem kimliği: 0x1048
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01ca5c9d58327eec
Hatalı uygulama yolu: C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe
Hatalı modül yolu: unknown
Rapor kimliği: b1217ed3-c890-11de-99b2-00221545d7aa

CrasHofCinneT 4 Kasım 2009 03:09

Discoveryi kaldırıp, donanım sürücülerinin windows 7 64bit'e uyumlu olanları kurup çalıştırmayı deneyiniz. Programlar 64bite uyumlu olmayabilir.

ahmetgns 4 Kasım 2009 16:17

Alıntı:

Amras_Elanesse adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1553884)
Ben şimdi dediğiniz gibi uyumluluk modunu kapatıp msn plus 4.83 sürümünü yükledim.
Messengere plus sorunsuz yüklendi şimdi o konuyu hallettik çok sağolun.
Fakat gene aynı uyarıyı alıyorum.

Daha yeni bir sürüm var devam edebilmeniz için yeni sürümü yüklemeniz gerekmektedir.
Dediğim gibi ben yeni sürümü kullanmak istemiyorum.
Eski sürümde kalıp msn plus'ı kullanmanın bir yolu yokmu?

8.1'in msnmsgr.exe dosyasının oturum açılması için düzenlenmiş halini bulabilirsiniz, sanırım bizim forumda vardı. O zaman hem Messenger hem de Plus! çalışır.

Alıntı:

EfSaNe_BaRo adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1553988)
...ve pLus özelliklerinden voice clips/sesli ileti yollayamıyorum

Bu Messenger Plus!'ın değil Messenger'ın kendisinin bir özelliğidir. Dolayısıyla Plus! ile ilgili bir durumun olmadığı sonucunu çıkartabiliriz.

EfSaNe_BaRo 4 Kasım 2009 19:46

Konu ile ilgili şunu söylemek istiyorum bugün sistemde ki bütün WLM yazılımlarını kaldırdım Messenger+Plus+Discovery ve ondan sonra Windows Live Messenger 14.0.8064.206 kurdum donanım sürücülerim zaten 64 bit uyumludur Tv kartı sürücüsü dışında, 14.0.8064.206 üzerine pLus 4.83 yani son sürümü A-Patch ve Discovery 2.1 kurdum şuan Voice Clips özelliğini kullanabiliyorum yani sesli ileti gidiyor karşı tarafa ve oturum açarken henüz hata mesajı almadım sorun yok şuan.. yani bu durumda şu sonuç mu çıkıyor 300KB haLinde indirdiğimiz wlsetup-custom ile otomatik kurduğumuz 14.0.8089.726 sürümü ve üstüne yüklediğimiz en son sürüm plus/discovery windows 7 64 bit ile uyumsuzmu? iLginç bir durum olduğu için burada paylaşmak istedim yeni sürüm güncellemelerini bu doğrultuda yapabilirsiniz.. ayrıca cevaplarınız için Tşk ederim.....

Misafir 6 Kasım 2009 14:29

ben msn'in ve plus'un son sürümünü kullanmaya başladım ancak kişileri yazdıgı renkli yazılar ve msn plus'ın simgesi yok yardımcı olun lütfen!

Amras_Elanesse 6 Kasım 2009 18:03

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1554307)
8.1'in msnmsgr.exe dosyasının oturum açılması için düzenlenmiş halini bulabilirsiniz, sanırım bizim forumda vardı. O zaman hem Messenger hem de Plus! çalışır.

Araştırdım fakat forumda dediğiniz halini bulamadım.Url ile yardımcı olabilirmisiniz?

NeutralizeR 6 Kasım 2009 19:29

Alıntı:

Amras_Elanesse adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1556788)
Araştırdım fakat forumda dediğiniz halini bulamadım.Url ile yardımcı olabilirmisiniz?

Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili

matraxgk 7 Kasım 2009 01:50

arkadaşlar bende söyle bir sorun var bugün msn actım yeni veriyonu yüklememiistedi bende hyır diyince giremedim suan msn 8,5 kullanıyorum forumda önerilen windows 200 yapın dedi sorun cözüldü ama bu seferde msn plus calışmadı forumda herkesin dediği seyleri yaptım ama hala msn ile plusun uyumsuzlugun nedeni nedir bulamadımmsn sürümüm 8,5,1302,1018 ayrıca msn kaldırdım tekrar yükledim plus kaldırdım tekrar yükledim ama hala aynı sorunla karşılaşıyorm msn plus yok napmam gerek

ysn89 7 Kasım 2009 02:21

meraba bende sürüm 8.1(derleme 14.0.80890726) kullanıyorum plus sorunum var kurduğum pluslardan hiçbiri kurulum bittikten sonra messengarda belirmedi yardımcı olursanız sevinirim

ahmetgns 7 Kasım 2009 11:13

Alıntı:

matraxgk adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557457)
arkadaşlar bende söyle bir sorun var bugün msn actım yeni veriyonu yüklememiistedi bende hyır diyince giremedim suan msn 8,5 kullanıyorum forumda önerilen windows 200 yapın dedi sorun cözüldü ama bu seferde msn plus calışmadı forumda herkesin dediği seyleri yaptım ama hala msn ile plusun uyumsuzlugun nedeni nedir bulamadımmsn sürümüm 8,5,1302,1018 ayrıca msn kaldırdım tekrar yükledim plus kaldırdım tekrar yükledim ama hala aynı sorunla karşılaşıyorm msn plus yok napmam gerek

Messenger XP altındaki bir uyumluluk kipinde çalışıyorsa Messenger Plus! Messenger ile bütünleşmez. 8.5 sürümünü Messenger Plus! Live ile kullanmaya devam etmek için başka yöntemleri deneyin. Mesela Messenger'ın EXE dosyasının sürüm numarasını en son Messenger sürümü numarasıyla değiştirmek ya da halihazırda böyle değiştirilmiş dosyaları bulmak. Bizim forumda var.

Alıntı:

ysn89 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1557468)
meraba bende sürüm 8.1(derleme 14.0.80890726) kullanıyorum plus sorunum var kurduğum pluslardan hiçbiri kurulum bittikten sonra messengarda belirmedi yardımcı olursanız sevinirim

Sürüm 8.1 olup Derleme 14.0.8089.0726 olamaz. Muhtemelen sürüm numarası değiştirilmiş bir dosya kullanıyorsunuz ancak yine de Messenger'ın msnmsgr.exe dosyasını Windows XP altında bir kipte çalıştırıyorsunuz. Yukarıda matraxgk'ye verdiğim cevabı okuyun.

Amras_Elanesse 7 Kasım 2009 16:29

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1556916)

Burda yazanları uyguladım fakat oturum açmak istedigimde tekrar aynı son sürüme yükselt uyarısını alıyorum.Ne yapmam lazım?

Saat: 00:33
Sayfa 3 / 4

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık