![]() |
slm bende kı calısmıo ? kolay gelsın benım ses kartım yuklu ama ses cıkmıo sanırım sıralı yukleyemedım sız bılıyorsanız yazarmısınız bende ona gore yuklıyım belkı olur.. |
Anakart Kimliği 64-0317-000001-00101111-092109-Eaglelake$A1282000_BIOS DATE: 09/21/09 10:45:52 VER: 08.00.14 Anakart Adı Asus P5QPL-AM 5+1 creative ses sitemi var ama sanırım bende sırasını karıstırdım ve ses kartını yukleyemedım yardımcı olursan sevınırım sımdıden tesekkurler |
ses ayarı silinmiş nasıl kaydedebiliriz ses ayarı silinmiş nasıl kaydedebliriz |
ses driver yükledim napcaz simdi xD |
Benımkı İNte(r) li bişi ya yardımcı olursanız sevınırım :(:(:( |
Ama nasıl olcak şarkı da çalmıoyr ya |
meraaba ben buket ya benim laptopumdan googleden sarkı açıyorum fakat müzik açarken googleden film izlerken ses kesik kesik geliyor ne yapabilirim acaba bana yardım edebilirmisinz şimdiden tşkr ederim |
asustek computer INC. P5LD2-SE bunuda bulursanız |
Bilgisayarımın markası 'LG' ses ayarlarını nasıl yükleyebilirim |
Alıntı:
Anakartınızın CD si varsa sürücülerinizi yükleyin, yoksa modeline göre google da arattırıp uygun sürücüleri indirip kurun. |
sesi nasıl yüklicem |
benm pcde internet ses ayarı yok nasıl yükleyebilirim |
ses aygıtını tanıtamıyorum pc formatlandı aygıt kayboldu bilen varmı acaba napabilirim |
arkadaşlar ben c.s 1.6 online Oynuyorum Ama Windows Xp Ses ayarlarını bozdum silip yeni baştan yükleme şansım vrmı yoksa format mı illa_? |
bilgisayarımda sesle ilgili hiçbirşey yok ses aygıtı yüklemek istiyorum nasıl yükleyeceğim |
pc mde ses aygıtını sildim yanlışlıkla nasıl geri yükleyebilirim ?? |
görüntülü konuşmada karşı tarafın sesi geliyor bizim sesisimiz gitmiyor ve ben ayarlamasını bilmiyorum lütfen yardımcı olurmusunuz |
Alıntı:
|
yardima ihtiyacim var pc ses ayalari olmuyor driver de yok markasi asrock - AN61-12b |
REALTEK AC97Audio nsl ses yükseltebilrim acaba ? :D |
ses geliyor görüntü var ama ses gitmiyor ne yapmalıyım |
bilgisayarımdan ses cıkmıyor ses simgesi var ama ses imleci hareket etmiyor devamlı ses sonda gösteriyor |
ya arkadaslar lutfen yardım edın yanlıslıkla ses aygıtını sıldım gerı yukleyemıorum :(((( yardım etmek ısteyenler berkan kocabay yanımda bır kız havuzda cekındım lutfennnn |
bilgisayarımdan ses gelmiyor ses kartı aldım yükledim tanıtım radyosu var onun sesi geldi başkada hiç ses yok açılırken falan hiç ses gelmiyor lütfen yardım edin |
Yüklü ses çıkış aygıtı yok NOLUR yardım edınnn Bilgisayarım vista ve aygıt yöneticisinde yüklü gözüküyor drıverlar ama yüklü ses cıkıs aygıtı yok dıyor daıre icinde carpı ısaretı var ne olur yardım edın heryere baktım ama bulamadım bırsey |
Alıntı:
|
ses aygıtı yok nasıl yükleyebilirim Alıntı:
|
16 salam ses praqramni nasil yuklemek olar |
pc bilgisayarıma ses ayarları yüklü değil nasıl yapabilirim ? |
| Saat: 20:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık