![]() |
MENİM SAÇLARIMI HERKES BEGENİYO BİRAZ SİZE TAKTIK VEREYİM ÖNCE SAÇINIZI DÜZLEŞTİRİN DAHA SONRA ÖNDEN BİRAZ SAÇ ALIN VE TEL TOKAYLA ARKA SAÇINIZA TUTTURUN VE MOR RENKTE TOKANIZ VARSA BAGLAYIN ÖNÜ KABARTIN KESİNLİKLE HERKES SAÇINIZA BAYILACAK |
yaa ben beliği bilmiyom ama 14 yasındayım biri yazsa nasıl oluyor |
ya arkadaşlar hani bunların resmi ben bunlardan hiçbirşey anlamadım ki. lütfen bi ara resim koysunlar ki herkez rahatça yapsın.değilmi ama.iyi günler.,.,,.,.,.,.,.,., |
yaa benim saçım kıvırcık ama ben düzleştiriyorum ve hergün aynı modelle gitmekte istemiyorum yardım edermisiniz |
yardım arkadaşlar benm saçlarım aşırı uzun belimin altında... saçlarımı okula giderken ne yapabilriim dlgalı saçlarım var...! balıksırtı öremiyorum çüniki ellerim yetişmiyor o kadar uzunki..! napmalıyım |
yha saclarm kıvırcık ve kahkul kestırdm bana bı model onerın acıl nolurrr ... |
yaaaaaaaaaaa ben hiç nyapamadım daha sade öneriler lütfen ! ! |
yha her gn at kuyruğ veye yandn toplamaktan sıkıldım dha farklı ama kolay bi şy lzm bna biliyosnıznütfen syleyin |
yaaaaaaaaaa bunlar çok basit biraz daha genç işi saç modelleri yok muu?? |
lütfen güzel pratik saç modeli gösterin nolurrrrrrrrrr |
yha bana acil saç modelleri lazm :) ---------- Mesaj tarihi 15:37 ---------- Önceki mesaj tarihi 15:11 ---------- ya ben hep aynı saç şekliyle gtmaekten sıkıldım |
bence bunların hepsi kötü ve çok biliniyor bize çok bilinmeyen saç moddelleri lazım |
ya arkadaşlar bizim okulda şaç açık yasak o yüzden hem havalı hemde güzel bir şaç modeli warsa lütfen yardım edin |
yha benm saçlarım aşırı kıvırcık bonus diye alay ediolar :( nasıl güzel bir model yapabiliim ??? ad:jeri |
bakkın bence at kuyruğu |
ya ben10 yaşında 3.sınıfa giden bir kızım .saçlarım dalgalı ve belimin aşağısında hep aynı şeyi yapmaktan sıkıldım bana herkesin hayranlık duyacağı bir saç modeli önerirmisiniz |
OkuL icN yapıLacK saC ModeLLeri .... Eğer Kahkül ünüz warsa arkadan tepeden sıkıca bir topuz yapıp, spray leyip kahküllerini önden bırakabilirsiniz .. |
bn 7. sınıf öğrencisiyim ve okulda saçı açık bırakmaya kızıyolar saçım çok dalgalı dalgalı saça uygun saç modeli istiorumm çokkk aciiiiiiil nlurrrrrrrrrr düzleştiremiyorumda düzleştiricim yok fön makinesiylede çokk zaman alıyor sabah 15 dakkada saçlarımı yapmam gerekiyor çokk aciilllllllllllllll |
Ben 12 yaşında 6ya giden biriyim. Sabah okulum 9da başlıo ben 8 buçukta kalkıyorum yüz yıka,kahvaltı yap derken zamaan geçiyo. Bana ne tür saçç modelı onerırsınzz? |
bn genelikle okula giderken saçlarımı yokardan bağlayıp tobuz yapıyorum etrafına nazar boncuklu bilekliklerimle süzlüyorum sonra kakülüme düzleştiriciyle şekil veriyorum(kakülü olmayan düzde bağlaya bilir) |
acil lazımmm |
okula giderken basit saç yapmak nedemek yani herzaman bakımlı ve hoş olunmalıdır pratik yaparsanız anlamsız olur:( |
1- bazen okula giderken saçınızı sağ veya sol farketmez aşağıdan kulağınızın arkasından ince lastik tokayla toplayın (toka büyük olmasın) ve yandan kakülleriniz varsa saçınızı topladığınız tarafa yarısından fazlasınız o tarafa ayırın diğer taraftada kalsın biraz .maşanız varsa orayı maşa.layın yoksa biraz elinizi ıslatın ve kakülünüzü biraz mıncıklayın aynı işlemi kulağınızın arkassından omzunuza dökülen saçlarınıza uygulayın.. veeee çok güzel kurdalele veya çicekli bir taç takarak son noktayı koyun :) 2- eğer kakülleriniz iki yana ayrılıp geliyosa bunu okuyun:kaküllerinizi sağa veya sola frktmez ayırın. daha sonra küçük kıstırgaçlı tokayla saçınızın iki yanından saç alın ve arkada birleitirin vee kaküllere aynı işlemi uyfulayın maşala veya mıncıkla!! :) 3-saçınızı ortadan ikiye ayırın ve iki güzel tokayla alttan toplayınkaküllere aynı işlem '' '' 4-balıksırtı örmeyi biliyosanız iki yana ayırın saçlarınızı daha sonra örin ve lastikle tolayın mükkemmel :D |
keşke resimleyip koysalardı çok güzel olurdu yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa |
slm ben 7. sınıf ögrencisiyim yaşım 12 ama yaşımdan büyük gösteriyorum bana uygun saç modelleri söylermisin ama kolay olsun şimdiden teşekürler |
yha arkadaşlar ben 13 yaşındayım ve şaçım omzuma geliyo ne yapmalıyım hep bağlıyorum ama bana pek yakışmıyo yardım edin lütfen bu arada saçım düz uçları hafif dalgalı ama çok hafif |
bence sabahın köründe oyle saçımı spreyleyememmm ve de sprey bit yapıyor sakın denemeyin |
ben topuz yapıorum çok guzekl oluyo ama hep topuz yapınca ınsan sıkılıyor . yandan topuz yapın . yada yandan at kuyrugu yapın . örun . saclarını acık bırakın taç takın tabı okulda acık yasak dıyorlar ve yasak bnde bulamıyorum herhalde mısır orucem . :) resım yok kusura bkmayın |
sac merhaba aradasla ben size gauzel ve basit bi sey soyliem ben bulgaristandan yaziyorum en isi saclarinizi kabarti onden saclarinizi tel tokayla geriye doru tuturun sadece 1 dakika ayirin |
ya bn de topuz olucak ma kolay bıse ıstıorum ne onerırsınız?? |
YHA LÜTFN RESİMLE GOSTERİN GENELİKLE SAÇLARIM KIVIRCIK IOLDUĞU İÇİN TOPUZ YAPIYORUM AMA DAHA ŞİRİN SEYLER İSTİYORUM LÜTFEN RESİMLİ OLSUN:) |
OKULA UYGUN VE ŞIK SAÇ MODELLERİ 1) Saçlarınızı gürlüğüne göre tutam tutam ayırın, bükün ve sırayla arkaya doğru tokayla toplayın. Çok güzel bi topuz görünümne sahip olursunuz çokta kısa sürer :) taşlı tokalarla daha şık yapabilirsiniz. 2) Sabah için vaktiniz yoksa saçlarınız ıslakken parmağınıza sarın ve tokalayın, sabah açtığınızda maşa gibi olur :) bandana vb. aksesuar kullanabilirsiniz. 3) Saçınızı hafif yana doğru sıkıca toplayın, dalgalı isterseniz hafif ıslatıp jöleyle sıktırabilirsiniz, vetaşlı ince bir taç takın :) Bende 17 yaşında öğrenciyim. Hepsi çok kısa ve şık :) tercihinize göre sizde yapabilirsiniz :) |
Bencede çok basit daha güzel duran ve kolay anlatımlı saç modelleri istiyoruzzzzzzzzzzzzzzz.karpuzuyla meşhur şehirden? yolluyorum bu mesajı |
Ben okulda havalı ve popüler olmak istiyorum 5.sınıfta kızlara hava atmak için güzelce at kuyruğunu veya herhangi bir saç modelini güzelce anlatın tamammı keten prenses? |
Lise için saç modelleri Arkadaslar ben liseye gectim ama gideceğim lise açık saça ve topuza izin vermiyo bunun için kolay ve hoş örgü modelleri var mı sadece örgü modeliin ismini söyleseniz yeterli olur internetten araştırabilirim. |
okul için kısa saç modelleri uzman tv umarım cevabınız beni mutlu eder |
eed ya çokça deişik bi saç modeli onerin lutfen okulumu deiştiricem çok acil saç moderli lazım |
ya ben 5ci sinifda okuyom sacim cox kalin yha sacimi duzlestiriyom ama okula gidiyom buruluyo nolur bana bi sac modeli onerin biktim at kuyruu yapmaktan pratik ve cabuk yapilan sac modeli |
bence arkadaşlar saçınıza bir yandan topuz yapın bir taç olabilir ya da saçlarınızı sanki özensiz yapmış gibi bir topuz çok güzel olacaktır.... |
sac benim saclarım cok kıvırcık değil ama iyi şekiller veremiyoru lütfen bana yardım edin bu saç yapımlarını görmesem yapamam |
arkadaşlar benim saçım kısa ve katlı nasıl saç modelleri verebilirim. |
... arkadaşlar benim saçım kısa ve katlı nasıl saç modelleri verebilirim. |
ben saçımı at kuyruğu yapıyorum ama basit at kuyruğu gibi bağlıyorsunuz,bağladıktan sonra biraz saç ayırıp ayırdığımız saçı toka gözükmeyecek şekilde üzerinden geçiriyoruz ve tel tokayı vuruyoruz.Çoooooooook kolay. |
Selam arkadaşlar ben dağınık topuz yapıyorum DAGINIK TOPUZ Parlak uzun saçin modasi hiç bir zaman geçmeyecek Özellikle de yilbasi gibi ihtisamli geceler için asagida adim adim anlatilan topuz bir klasiktir Gireceginiz ortamda bakislari üzerinize toplamanizi garanti edecek olan model, orta uzunluktan uzun saça kadar her boy saç için çok uygun Basit ve alimli model yapabilmek için asagidaki adimlari uygulayin Saçiniz bir gün önce yikanmis veya temizse iyice köpüklenmis olmali Saçinizi kulaginizdan asagiya dogru iyice firçalayin Saçinizin tümünü öne atarak iyice firçaladiktan sonra basinizin tepesine gelecek sekilde, hafifçe yana dogru bir at kuyrugu olarak toplayin Topuzun yanindan bir tutam saç ayirarak kenara dogru serbest birakin Saçi biraktiginiz taraf topuzun yatirilmis oldugu taraf olmali Her zaman oldugu gibi, bu model için toplanan topuzunuzun saçinizla ayni renkte ve saçiniza zarar vermeyecek siki bir lastikle tutturulmasi lazim Bu asamada saçinizin bir kismi omzunuzdan asagi, bir kismi da öne dogru sarkiyor olmali Son asamada sarkan saçlarinizi sekillendirmek için iyi bir sprey kullanin ve saçin parlakligiyla düzlügünün vurgulanmasini saglayin Alternatif bir uygulama için daha katli kesimleri olan saçlarda saçin hafifçe her yöne dogru tirtiklanarak daginik ve uçar gibi bir etki almasi saglanabilir; veya saçin asagiya dogru sarkan kisimlarina sekillendirme spreyi yardimiyla hafif hareketler kazandirilabilir Yaninizda mutlaka bir saç spreyi bulundurun Gecenin ilerleyen saatlerinde bir kaç yaramaz saç tutamini yerlestirme veya yatistirma ihtiyaci duyabilirsiniz Kullandiginiz spreyin mutlaka yumusak ama kuvvetli bir sprey olmasina özen gösterin |
bencede düz saçlar için daha değişik önerileriniz warmı |
Alıntı:
|
bu sorun bende de var arkadaşlar ama bn genelde saçımı topuz yapıyorum sizede tavsiye ederim. isterseniz size bir tio veriyim saçınızı topuz yaparken çok yapıştırmadan alt kısmı bol kalacak şekilde (hafif sarkacak şekilde) yapıp, öndednde iki tarafa birer tutam perçem bırakıp düzleştirmenizi tavsiye ederim (düz değilse) (perçeminizi kuaföre kestirin) :) |
yaa arkadaşLr okuLLar açıLıyor ve bn qine stres aLtındaym hergün hangi saçı yapıcm konusnda... bana aciL qüzeL bi saç önerebiLirmisnz ? bnm saçLarm uzun ve düz Lütfn aceLe edn :( şimdidn teşekkürLer :=) |
topuz.. |
ben saçımı yukarıdan topluyorum saçımın önlerni kırpma yapıyorum saçımın önünü bırakıyorum :D çok güzel oluor :) |
| Saat: 05:04 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık