![]() |
turkiyede dört büyük degıl ıkı buyuk olacak bırısı galatasaray dıgerı 70 lık rakı:D:D:D:D:D |
sehrazat 1 ytl olcak :D |
100 ytl versemm:D:D:D:D:D:D TRT günde 6 kez erotik filmler yayınlayacak:D:D |
beleş tatile gitsem:D |
Kaybettiğim 1 ytl yi bulup getirene 2 katrilyon ödül ....:D:D |
turistlere özel indirim:D |
artık otobus calışmayacak ucakla gıdıp gelecek işe herkes:D |
uzayda yaşam sağlicam |
herkese ücretsiz para dağıtılacak !?!?! her kadına 1 adet kuaför verilecek her erkeğe 1 adet halı saha verilecek öss özelleştirilerek halka arz edilecek türkwood kurulacak her gün kesintisiz gelin-kaynana , güzel-dahi , halkın yıldızları , dans etsene gibi garip programlar ve sürekli biribirleri ile kavga eden yarışmacı ve jüriler olacak ben halkımın geleceğini düşünüyorum hade hayırlısı:D:D:D:D:D:D:D:D:D |
HER HAFTA EV ŞENLİKLERİ OLUCAK SULAR KESİLMİYCEK İSTEDİGİN GİBİ DERSE ÇALIŞMADAN GEÇME ŞANSI TANINICAK ÖSS DE İSTEDİĞİN BÖLÜME GİDE BİLME İMKANI SAĞLANACAK HALKIMIN İSTEKLERİNİ DE GÖZ ÖNÜNDE TUCAM HALKIM İÇİN BÜTÜN BUNLAR |
öss kalkacak :P |
DÜĞÜNLERDE ZORLA HALAYA KALDIRMA YASAKLANICAK İDDEA KUPONLARI YATMIYCAK ZEKİ MÜRENDE SİZLERİ GÖRÜCEK :D:D:D:D |
her evin önünde bir havuz olcak insanlar ölümsüz olcak |
BAHÇEDEN MEYVE ALMA SERBEST OLUCAK İŞE GİTMİYCEKSİNİZ İŞ AYAGINIZA GELİCEK :D |
Herşey dilediğiniz gibi olacak inş. |
sevgilisi olmayana sevgili, sevgilisi olana 2. sevgili verecem:D |
hiç bişi yapılmayacak ******* da alın gidin :D :D (BİRAZ GERÇEĞE YAKIN OLSUN DEDİM DE:D) |
herşey beleş olcak... Antalyada tatil bedava oljak... para oljak... |
umut kayseriye gelicek sırf benim icin:P |
umutu kayseriye getirecem sirf meryem için:D |
karakızımla bana iyi birer es bulucam:P |
dünyamıza gezegenlerden su getirecem |
Alıntı:
|
herkese 5000 DOLAR vercem (vermeyen ......) |
herkese bir ferrari:D |
ronaldınho yu galatasaray ba getırecem:D:D:D:D |
herkese bir yat |
herkeze vılla uydudan sıfrelı kanallar kalkacak (beyaz) domates hormonsuz olacak:D |
uzaya yol inşa edicem |
her eve pc:D |
Seni Artist yapacam.... Mazot 1 ytl olacak... Ben sizi temsil edecem mecliste.... |
meclise havuz yaptırıcam |
HALKIMA TEKER TEKER FERT FERT BİRER ÇİFT AYAKKABI ALACAM :rose: |
suscam |
basbakan olursam herkese bır araba:D |
deniz getirecem dostlar bedava ÖSS kalkaçak |
SENİ HİÇ ÜZMEYECEĞİM SENİ HEP SEVECEĞİM YALAN ABİ YOK BÖYLE BİR HİKAYE |
herkes birbirine kavuşacak |
hamilelik 9 aydan 6 aya inecek... Ankaraya deniz getirilecek... mazot 50 kuruş olucak... FB avrupada başarı elde edicek ayrıca Türkiye kupasını alıcak... |
tüm kupalar fbnin olacak herkesin bir evi olacak online oyunlardan premium kalkacak(keşke) |
herkesin havuzlu tripleks villası olacak :D |
Şehrazat 1YTL Olacak :D |
mutlulk tüm müzik mağazalarında |
Kelebekleri elleyince 24 saat içinde ölmeyecekler artık... |
herkese bir ev |
Ceza ile Sago barışacak Sadece Türkçe Rap yayını yapan bir kanal kurulacak Kimse ölmeyecek Msxlabs hiç kapanmayacak torununuzun torunun torunu bile görecek. |
sen olmasan ölürüm .. külliyen yalann (: |
Renault Megane'ler Sudan Ucuz Olacak Derste Mp3 Dinlenebilecek. Sınavlara Telefon Getirilebilecek |
Benımle evlenrimisin en büyük vaat olsa gerek |
1)Türk halkına iletilecek ve muhatap kılınacak her sözcük TÜRKÇE olacak... 2)Yere tükürenlere,çöp atanlara aynı uygulama yüzlerine yapılacak. 3)Her ay köpekleri ve hayvanları için yüzmilyonlarca lira harcayanlar kulaklarından tutulup çocuk esirgeme kurumuna ve darül aceze ye götürülecek..... |
| Saat: 20:29 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık