![]() |
yha bana tam olarak anlatır mısınız?Ben tam anlamadım nasıl yapabilirim.....Nolr...söleyin...cnlarım......bide farmda nasıl çok paran oluo yani program indirmeden de oluomu??????****.......anlatırmısınıssss.....??*!1!!11 |
arkadaşlar bu virüslü mü? |
para hilesi yapıyorm kandırırsam şikayet edersiniz isteyen yap yassn |
artık o hile işe yaramıor arklar |
para hilesini yapamıyom daha kolay bi yolu var mı lütfen yardım edin!! |
Arkadaşlar hileyle kazanılan gerçek midir sizce?Ayrıca sanal bile olsa doğru mudur? Bunlar sadece oyun.Kendinizi bu kadar kaptırmanıza gerek yok. |
Ya nasıl yapcmm? |
arkadaşlar burada bazı kısıla-er yalan sıoluor mesela aleyna kandemiri ekle diyen kısı bnce o kendi ismi ve bise yalan soluor eger ona kanarsak tum gusel esyalarımız gıdıcek bunumu istioruz biss.... |
cheat engine 5.5 yüklüosunuz kurduktan sonra hyanıp sönene işarete tılayıp firefoxu seçiosıuz sonra hex 8 bytes also scan memorry psonra patiniox bloga girin ordan codu koplayıp yapıştırın sonra first scan diin yanda şey çıkar sağ tıkla 2.sine bas ordan 1si sağ tıkola 1. ye bas patinioxa gir codu yapıştır arattır yazıyı kopy de cheata gir yukarıda tools var tıkla auto assemble var onu oraya yapıştır tmm de bitti sonra cheatı kapa elma al ilk önce ama |
bn cheat engine yi yükledim ama nasıl olucağını bilmiom o yüzden netten öğrendim ama yapamadım ltfennnnnn şifremi bile weriri m face deki ama nasıl oluosaaaa lfnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn |
renk deqiştiren buton nerde :s |
ya bende yapmak istiyorum acaba zor olurmu ya benim eweim güzel ama ben level atlamak istiyorumm bunu daha açıkk anlatır mısınızz....:) :) |
ya bu program nasıl kullanılıyo.. biri cvp yazsın |
arkadaşlar şimdi ilk olarak utkuçeken aleynayı ekiyorsunuz.sonra ona evinideki en pahalı bir eşya yolluyorsunuz . o kişi oyun kurucusunun en iyi arkadaşı.o kişeye kim hediye yolladıysa adam arkadaşına sölüyor.arkadaşı herkzin şifresini bulabiliyor.o yüzden hediye yollayan kişinin para hanesine 560.000 tl yükleniyor. ben uyguladım bizzat kedim şu anda 800.000 oldu . isteyen uygulasın istemeyen uygulamasın. |
Alıntı:
|
yardm nası 47.lwel odunnnnnnnnnnnnnn |
ben yaptım çok kolay ve 58 milyarım var.ewim süper |
arkadaşlar pet society e girin gerçekten güven yalman diye birini ekleyin ona istediklerini sorun sonra söylesin alın anında 100.000.000 para gelio ben sordum şunu ala al dedi aldım anında 100.000.000 |
banda farmvillede yapmiştim o olayı ama artık kaldırdılar refresh page yapiyorlar şunu söyleyim cheat engineyi açın ve firefoxu seçin valua type double yapin ve paranızın şöyle kusuratli birşey olması gerekiyor mesela 2689 gibi neden diyecek olursanız karşınıza çıkan değerlerden kolayca ayirt edebilesiniz diye value değerine paranızı yazdıktan sonra first scan diyin ve kenarda o değeri bulun bu biraz değil bayabi ugraştırıcıdır onu bulduktan sonra çift tıklayın allta frozen descripton adress type ve value olaacak value nin altındaki rakkama çift tıklayarak istediğimiz sayıyı yazabiliriz sonra ok deyip istediğimiz şeye ulaşırız genellikle levellerde yapilir bu ayırt etmesi daha kolaydır ayrıca 5,0 speed açarsanız daha hızlı yapicağiniz işi yaparsınız ama 10 u açarsanız speedde yaptığınız şeyler sayfa yenilenince gider. |
nasıl para kazanacam |
hile yüklenmesine gerek yok |
ARKADAŞLAR!!! BEN BİŞİ DAHA BİLİYORUM İPEK YILMAZ ADINDA BİE KIZ ONU EKLEYİN AMA KIZ ÖYLE BİR PROGRAM KURMUŞ Kİ SADECE KIZLAR İÇİN ÇALIŞIYOR İPEK YILMAZ DİE BİR KIZ VAR ONU EKLEYİN ONA BİR KERE PAHALI BİR EŞYA YOLLAYIN DAHA SONRA SİLİN KIZ SİZİ TEKRAR EKLEYİP SİZE HEDİYE VE COİNS YOLLUYO BEN DENEDİM BUNU ARKİMED ESÖYLEDİM ODA OLDU DEDİ BENCE SİZDE DENEMELİSİNİZ ARKADAŞLAR!!! BENİ LÜTFEN DİKKATE ALIN BEN BİRŞEY DAHA BİLİYORUM BUNU ARKADAŞLARIMA DA SÖYLEDİM VE OLDU DEDİLER İPEK YILMAZ DİE BİR KIZ VARF ONU EKLEYİN İLK EKLEDİĞİNİZDE ONA PAHALI BİR HEDİYE YOLLUYOSUNUZ DAHA SONRA KIZI SİLİYOSUNUZ KIZ SİZİ DAHA SONRA EKLEYİP SİZE PAHALI BİR HEDİYE YOLLAYIP SİZE COİNS YOLLUYO |
Alıntı:
nasıl yapılıuy annatırsanız sevinirim |
Alıntı:
|
DİKKAT arkadaslar ben hileleri biliorum ama o ekleme ve hediye göönderme yalan bendenedim kuzenimin facesinden olmadı semih önel adl bitana cocuk war ona danıstım suanda bilordo oynarken resmi var facebook ta ona güzel esyalar yada 500 lük 100 lük yada 50 lik 10 tane kutu verionuz ben tüm paramı verdim arkadaslar 12 kutu verdim adamın dayısı oyunu yapanın kız kardesiyle cıkıo adama söledi 50 000 coinsim var 47 lvlim hakıkı banlanmayan hıle verio ama sadece sendeki paraa 50 000 coıns eklio 10 000 coınnsın varsa 60 000 coınsın oluo lvlim 21 di benim adam citti kandırma yok denedim inanıyorsanız deneyin |
pff ben hıc bısey anlamadım nasıl yuklenıo |
reco arkadaşlar bn para hilesi yapıyorum.çok süper bişey ve 100% çalışıo kesinlikle tavsiye ederim link:Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı |
pet society arkadaşlar ben bir hile biliyorum.para hilesi.süper bir şey ve %100 çalışıyor.pet society oynayan herkese tavsiye ederim. aşağıdaki linkten hileyi indirebilirsiniz... LİNK: Dosya.tc - Ücretsiz, Hızlı ve Kolay Dosya Paylaşımı |
aleyna kandemir e sakın yollamayın eşyalarınız geri gelmeyebilir. benim arkadaşım elemiş ve herşeyini göndermiş hiç bişi olmamış . sakın böyle şeylere inanmayın |
MUHTEŞEM BİRŞEY! aslında hilenin asılı şöyle oluyo :Facebooktan (Yiğit Yaşar Bulut) yiğit yaşar bulut'u ekliyon.(resminde pet society karakteri ve odası var)ona en güzel paranın yettiği kadar eşya alıyon.(tuvalet malzemeleri gönderiyon,halı,2 uçan oyuncak,1 tane normal oyuncak,yatak odası malzemeleri)gönderdiğinde bütün dükkanlar sana bedava oluyor.1000 COİNS HEDİYE DE EDİYOR. ARKADAŞIM SÖYLEMİŞTİ DENEDİM YAPTIM KİMSE BENİ GEÇEMİO :D |
pette bedava programsız hileeeeeee ya en kolayı facebookta anne young die biri var onu ekleyin...pet societyde onun pet hep kirli olur... tüm hayvanları temizleyin sayfayı yenileyin bidaha kirlenio bidaha temizle coinsler cepteeee |
uuuuuyarııııııııııı bakın bu hile bana her istedimde 20.000 tl verio yapın |
nasıl kullanılıyor kısa ca söyleyin yaa |
yaa bana biri yabarmı ben yabamıorumm cok denedmm ama olmuyo kaydetmio birii bana yabsınn :(:(:( |
Ya Lütfen İyi Bilen Biri Resimli anlatım yapabilirmii.. |~.. Çok zor çünkü yapmak ...;? |
kodu bulamadımmm ben 13 yasımda oldugum halde hepsini buldum yaptım ama sadece o rakamlı harfli kodu bulamadım... kim kodu bulduysa yazabilirmi |
NoLLLLLLLLLLLLLLLLLuRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR Yhaa nolurr yhaa level hilesi söleyinn dediqiniz proqramLara baqTmm oLmuYo NoLuR Yhaaa esqiDen 2.dim Simdi 5. FaLan LüTFeN Doqru SöLeYiN :'( |
hile bn bu oyunda çok iyiyim 4 kere tüm evi baştan döşedim yada 5 kere evim süper bende bi hile buldum benimde knkm öğretti biri varmış onu ekleyip eşya yolluyomuşun adı sanırım sevgi aktaş valla banada knkm söledi bn yolladım geldi para fln yanlız çok güzel ve pahalı eşyalar yolladım çok geldi sizde deneyin ama sevgi aktaşın evi süper yaa bayıldım |
ben hileyi buldum 1 tek hile kodunu bulamadım yha millet ben editörün her dedigine uydum sadece hile kodunu bulamadım 3 üncü kutunun yanındamı nemiş bulamadm ama bn yardm edn |
emre bektaşoğlu die bi çocuk varmış onu ekleyip her eşyanızı yollayın o size geri yolluo kısa zmn da lv atlıonuz |
arkadaşlar ben hileyi biliom ama ilk önce (aleyna kandemir)istanbul aydın üniverstesi adli kişiyi eklion ona tüm paranı harcıyarak güzel elbiseler ve eşyalar alıon puanın 50.000.000 oluo bide 20000 coins yani para gelio bn denedim süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sie lan p i c kendine aldırıyosun |
:-SSS ben hilesiz 250 lvl oldm ama devamı çk zorrrrrrr |
ya ben cheat engine indirdim 5.6.1 yazıyo pet society de nasıl ilerleyebilirim |
Patiniox değişmiş Arkadaşlar 2010'da değişmiş. Ben yapabiliyodumda patinioxblog değişmiş yenisi nasıl bilen var mı? |
yha ip nerden aLınıo :(:(:( bi bilsem :( |
ÖFF HEPSİ YALAN BUNLARIN YOK PARANI VERİNCE HİLE OLUO 50.00.000 PARA GELİOMUŞDA .... İŞTE SÖYLEDİKLERİNİZ HİLELERİN HEPSİ BLA BLA BLA................ |
yhaaaaa yapılmıyoo herşeyi yapıyorum yanda çıkmyooooo yardımm edin ihtiyacım var ltfn |
yha arkadaşlar bn pet society oynuorm ve 28. leveli geçmek üzereyim ve sarılarak koşarak temizleyerek başkasından parayı kazanıp kendime yollamaktan çok sıkıldım bn bi ara bazı hileleri yapmaya çalıştm ama olmuo bunları nası yapıcam "bişey yüklesem bilgisayarım yavaşlar onun için başka bir fikriniz varsa süleyin yhaaaaaaaaaa |
Alıntı:
|
arkadaşlar bn sherwood dungeon die bit oyun oynuyorum o oyunda par hilesi ve silah güçlendirme hilesi yapmak istiorum bna yardım ederseniz çok memnun olurum şimdiden TŞK ederim. |
| Saat: 23:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık