![]() |
Alıntı:
Alıntı:
|
yardım edebilirmisiniz ya sevgilimin facesini çaldılar ve msn adresini deiştirdiler napmalıyım |
admin ben dün face şifremi unuttum msnimide hacklediler bana yardım et lütfen |
Alıntı:
Alıntı:
Facebookta şifrenizi unuttuğunuzda, kaydolurken kullandığınız e-mailinize bir sıfırlama kodu yollanır ve bu koda tıklayarak şifrenizi değiştirip hesabınıza girebilirsiniz. Alttaki mesajlardan size lazım olanlarla sorununuzu çözebilirsiniz. MSN Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Kodu E-Mailinize Gelmedi mi ? Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu E-mailinize Gelmedi mi ? Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu için, Facebook'ta kullandığınız E-mailinizi Kontrol Edin, Spam/Gereksizler klasörüne de bakın. __ |
facee benm adıma face hesabı var şifreyi bulmam lazım acil yardım edin lütfenn |
Alıntı:
Facebookta şifrenizi unuttuğunuzda, kaydolurken kullandığınız e-mailinize bir sıfırlama kodu yollanır ve bu koda tıklayarak şifrenizi değiştirip hesabınıza girebilirsiniz. Alttaki mesajlardan size lazım olanlarla sorununuzu çözebilirsiniz. MSN Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Kodu E-Mailinize Gelmedi mi ? Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu E-mailinize Gelmedi mi ? Facebook Şifremi Unuttum >>>Tıklayınız<<< Facebook Doğrulama Kodu için, Facebook'ta kullandığınız E-mailinizi Kontrol Edin, Spam/Gereksizler klasörüne de bakın. _ |
anlatamadım galiba adıma benden habersiz face hesabı var napıcam bilmiorumm çok güç durumdayım bu hesabın silinmesi lazım kim yaptı onu da bilmiyorum doğal olarak şifre doğrulama kodu vs hakkında da bilgim yok benimle msn hesabımla da bağlantısı yok adıma alınan bütün hesaplar zaten sahte yardım ederseniz inanın çok sevirim |
Alıntı:
Yardım Merkezi | Facebook |
Ya lütfen programın adını söleyin yasadışı falan biliorum hoş diil gurur da duymuyorum zaten böle bişy istediğim için ama ihtiyacım var özel bi mesele lütfen zaten kötü bişey yapmıcam istemediğim fotoğraflar yayınlanmış durduramıorum lütfen cvp :(( |
Alıntı:
|
S.a kardeş fecebokta şifremi değiştirmiler msn şifremide unuttum napabilirim |
Alıntı:
Facebook Şifresi Unutanlar >>> Şifreyi Yenile | Facebook MSN Şifresi Unutanlar >>> MSN/Hotmail Şifre Sıfırlama Hotmail Kayıt Olurken Alternatif E-Posta Adresi Yazdınız mı ? Gizli Sorunun Cevabı Bilmiyorsanız Bu Konuda Yapabileceğimiz Bişey Yok. Verdiğim Linki İnceleyin > Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
s.a kardeş ben /contactsay yazdım sonra asd yazdım mesela diorki girdiğiniz tanınmadı dior ne yapmayalım |
benim msn ve facebook şifrem hacklendi ayrıca gizli yanıtımıda bilmiyorum size facebook adresimi versem bana yardım edebilirmisiniz? |
Alıntı:
Alıntı:
|
şifremi unuttum gizli yanıtımıda bana acil yardım edebilirmisiniz |
Alıntı:
Facebook şifresi unutanlar >>> Şifreyi Yenile | Facebook MSN Şifresi Unutanlar >>> MSN/Hotmail Şifre Sıfırlama Hotmail'e kayıt olurken alternatif E-Posta adresi yazdınız mı ? Verdiğim linki inceleyin > Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
peki arkadaşlarımızın şifresini bulabilirmiyiz |
Arkadaşlar nasıl olur: ilk önce eğer tek facebook un şifrenizi unuttuysanız facbook kaydolmaya girin orda msn şifre göndericekler siz ama facbook girince şifremi unuttuma basarsanız bi yazı çıkacak ona ewt e tıkla msn gelicek şifre sonra girip isterseniz şif değiştirin By By |
bnim şifrem 1974 de ama açılmıyo ban bir yardım cı ol-sanız |
slm eşim msn şifresini ve fabook şifresini değiştirmiş nasıl fabook şifresini ögrene bilirim benimki kıskançlık yanlış bişeyyapmıyorumki eşimi sahip cıkmak için cabalıyorum ailemi kurtarmak için yanlışsa ben bu yanlışa kabul ediyorum yardım cı olan varsa şimdiden tşk ederim |
yaaaaa nasıl bulabilirim u şifrelerimi yaaa :'( |
arkadaşlar hiç uraşmayın benim msn çaldılar şifresini alternatif msnmin şifresini bilimyom gizli sorunun cevabınıda bilmiyom uraştım boşuna yok olmadı boş iş artık gitti metin2de çarımın şifresini çaldılar unuttum diyorum ama bu msnye gönderiyo e mail olmuyo nanayı yedik demektir şifre bulucu bir program varsa anca öle bulabilirim şifremi |
ben msn şifremi unuttum ne yapcam yardım edermisiniz lütfen ya |
ya biri bnmde face book adresimi ele geçirdi nasıl ala bilirim ? |
şifre kırıcı lazım arkadaşlar benim bi msn im vardı şifresini unuttum. şifremi unuttum kısmından bi türlü yapamıyorum...bana şifre kırıcı bi program lazım internette baktım brute ye filan ama hepsi virüslü...virüssüz önerebileceiniz bi program var mı.hizi pek önemli deil yeter ki virüssüz olsun şimdiden tşk... |
ben nasl o progrmi indirim bilmiyorum benimde facebook ta sifremi krdlar |
ya bana bunun şifresini bulsanız sevinirim |
ya bnm facen şifreyi değişmiş biri nasıl bulabilirmm |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Facebook şifresi unutanlar >>> Şifreyi Yenile | Facebook Yardım Merkezi | Facebook MSN Şifresi Unutanlar >>> MSN/Hotmail Şifre Sıfırlama Hotmail'e kayıt olurken alternatif E-Posta adresi yazdınız mı ? Verdiğim linki inceleyin > Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
Alıntı:
|
facebook şifremi bulamıyorum acaba siz bulabilirmisiniz |
Alıntı:
Alıntı:
Facebook şifresi unutanlar >>> Şifreyi Yenile | Facebook Yardım Merkezi | Facebook MSN Şifresi Unutanlar >>> MSN/Hotmail Şifre Sıfırlama Hotmail'e kayıt olurken alternatif E-Posta adresi yazdınız mı ? Verdiğim linki inceleyin > Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe) |
BANA HEMEN FACEBOOK ŞİFREMİ BULUN ŞİFREMİ YAZIYORUM YANLIŞ ŞİFRE YAZIYOR |
arkadaşlar şifremi kırdılar xd, |
bosuna urasmayin yha :D eer facenzde calnmissa msninzde calinmaz hotmaili deisdrse bile .. facedeki guvenLiq sorunuzu doru cvbladinzda zaten face elinzde |
ben facebookumun ve msnesini unuttum nasıl geri alabilirim |
birisinin face sini kırmak için burdayım yardımcı olursanız sevinirim |
ya benim face şifremden msn nin her şeyini değiştirdiler :( |
faceden şifre bulma yokmu |
en iyi arkadaşıma şifremi verdim şifremi değiştirmiş ne yapmalıyım |
msn unutmak |
Kardeşim bu hackerliğe girer ki, Bunun 2 Yıl Hapis Cezası Vardır. Ayrıca Sitemizde böyle bir içerik bulunmamaktadır. |
face şifresi arkadaşımın msn şifresini biliyorum ama face şifresini bilmiyorum nasıl öğrenebilirim |
kötü birisi hesabımı facebookta kilitlemiş açamıom msn'den deniom olmuo |
face admini selamuna leyküm ben nasıl face adminimi oldum şuan yani peki face çalabilirmiyiz örnek olarak söyledim başka face şifresi kırabilirmiyiz :):D hasancanan31@hotmail.com |
Alıntı:
Alıntı:
Sitemizde şifre kırma , hack programları bulunmamaktadır. |
yardım edin demiycem ama bildiğiniz bi prog ismi var mı indirsem? |
Alıntı:
|
şifremi bulamıyorum yardımcı olun lütfen |
| Saat: 16:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık