MsXLabs
Sayfa 3 / 5

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/266223-windows-live-messenger-2009-14-0-8089-726-a.html)

burc ugur 12 Ekim 2009 21:09

Evet wlcomm.exe dosyası hakkında kısa bir bilgi ..

Görev yöneticisinde wlcomm.exe’yi görüp tedirgin olanlar olabilir içimizde(benim gibi) bu sorunun cevabını arada bir araştırıp bulamıyordum sonunda buldum Windows Live Messenger Contacts Server
dosyasıymış
Ayrıntılı Bilgi:Process and file information for wlcomm.exe (Windows Live Messenger Contacts Server)

kuscu 13 Ekim 2009 17:57

yeni sürümü yükledim güncellemeleri tamamen yaptım uzak masaüstü yardım yollandığı zaman benim msn tarafından otomatik red ediliyor ve yeni sürümü yüklemeniz lazım yazısı geliyor :S ama son sürüm yüklü zaten bi çözüm lütfen

UnknowN 15 Ekim 2009 21:14

Alıntı:

Yükleme Paketi Windows İnstaller hizmeti tarafından yüklenemıyor.Windows İnstaller hizmeti daha yeni sürümünü içeren bir Windows hzmet pakti yüklemelisiniz.
Ne anlama gelıyorkı bu ?

kanqren 17 Ekim 2009 11:52

Arkadaşlar sabahtan beridir ugrasıyorum ama hala yapamadım

öncelikle bnde 8.5 final wardı sabah msnı acamadım felan hemen buraya girdim güncellestirme felan warmıs onu denedım olmadı dedım en son sürümünü indireyim bari dedim buradakini indirdim ve diger sürümleri felan hep sildim tamamen kaldırdım .

sonra buradaki indirdigimi yükledim ama bu hata weriyor .

http://i0910.hizliresim.com/2009/10/17/1884.jpg

not = pc yi bilmeyen bir kişi degilim sunu bi halledek :D

burc ugur 17 Ekim 2009 12:26

Sisten geri yüklemeyi deneyin .

kanqren 17 Ekim 2009 13:01

Alıntı:

burc ugur adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1535563)
Sisten geri yüklemeyi deneyin .

denedım sonuc başarısız .

hayat12 17 Ekim 2009 17:12

ya arkadaşlar ben yeniyim bu msn programını nasıl indrcez bi türlü yapamyorum başka siteler açmıyo hata veriyo sayfa açılamıyo diyo pc nin kendi msneside berbat onuda kullanamıyorum napmm gerekiyo
lütfen yardımcı olurmusnz...şimidedn ilginz için teşkkr ederim...

RuffRyders 17 Ekim 2009 19:28

Alıntı:

kanqren adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1535539)
Arkadaşlar sabahtan beridir ugrasıyorum ama hala yapamadım

öncelikle bnde 8.5 final wardı sabah msnı acamadım felan hemen buraya girdim güncellestirme felan warmıs onu denedım olmadı dedım en son sürümünü indireyim bari dedim buradakini indirdim ve diger sürümleri felan hep sildim tamamen kaldırdım .

sonra buradaki indirdigimi yükledim ama bu hata weriyor .

:P

not = pc yi bilmeyen bir kişi degilim sunu bi halledek :D

Alıntı:

Combofixi indir güvenli modda modem kapalı bir şeklide çalıştır ve sana bir liste verene kadar sakın başka bir program açma.

the_one_aytek 22 Ekim 2009 06:12

Arkadaslar lütfen yardım ..!

:(Merhaba www.msxlabs.org ailesi bnm sizlerden bir ricam var sayfaları arastırdım öle bi hata görmedim .

SORUM SÖYLE GARİB BİRAZ ben windovslive messenger 8.5 sürümünü kullanıorm sorum ise ; ( msn ana sayfası kişi listesi ) yani hep ekranın ön planında mesela internet sayfası acıorm msn ana penceresi ön planda oluyor ve yeni sayfa actım için internet sayfası gözükmesi gerekirken arkasında görünüyor . :( msn listemden arkadasım olan butona tıklıorm fakat ana kişi listesi ön planda oluyor arkadasımın sayfası arkasında duruyor illa simge durumuna küçültmem gerekiyor öle halledebiliorm msn ana penceresini ve bu bütün sayfalar için gecerli . msni komple pcden kaldırdım . actım kapattım pc yi , tekrardan kurdum msn programını aynı sorun yine var :( arkadaslar lütfen bana yardımcı olabilirmisinz sanaırım detaylı sekilde anlatabilmisşimdir sorunumu yardımlarınızı bekliorm www.msxlabs.org ailesi ilginiz için şimdiden teserk ettim hayırlı günler ...

ThinkerBeLL 22 Ekim 2009 09:10

Alıntı:

the_one_aytek adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1541114)
:(Merhaba www.msxlabs.org ailesi bnm sizlerden bir ricam var sayfaları arastırdım öle bi hata görmedim .

SORUM SÖYLE GARİB BİRAZ ben windovslive messenger 8.5 sürümünü kullanıorm sorum ise ; ( msn ana sayfası kişi listesi ) yani hep ekranın ön planında mesela internet sayfası acıorm msn ana penceresi ön planda oluyor ve yeni sayfa actım için internet sayfası gözükmesi gerekirken arkasında görünüyor . :( msn listemden arkadasım olan butona tıklıorm fakat ana kişi listesi ön planda oluyor arkadasımın sayfası arkasında duruyor illa simge durumuna küçültmem gerekiyor öle halledebiliorm msn ana penceresini ve bu bütün sayfalar için gecerli . msni komple pcden kaldırdım . actım kapattım pc yi , tekrardan kurdum msn programını aynı sorun yine var :( arkadaslar lütfen bana yardımcı olabilirmisinz sanaırım detaylı sekilde anlatabilmisşimdir sorunumu yardımlarınızı bekliorm www.msxlabs.org ailesi ilginiz için şimdiden teserk ettim hayırlı günler ...

Bu bir sorun değil, "Her zaman üstte tut" seçeneği işaretli olmalı. MSN kişi listesi penceresinden üst menüde, şu an açık olmadığı için MSN tam yerini belirtemiyorum, ama galiba Araçlar olacak (burada değilse şayet menüdeki diğer başlıkları kontrol edin), tıklayın ve çıkan listede "Her zaman üstte tut" seçeneği yanındaki işareti kaldırın.

the_one_aytek 22 Ekim 2009 15:04

Alıntı:

ThinkerBeLL adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1541124)
Bu bir sorun değil, "Her zaman üstte tut" seçeneği işaretli olmalı. MSN kişi listesi penceresinden üst menüde, şu an açık olmadığı için MSN tam yerini belirtemiyorum, ama galiba Araçlar olacak (burada değilse şayet menüdeki diğer başlıkları kontrol edin), tıklayın ve çıkan listede "Her zaman üstte tut" seçeneği yanındaki işareti kaldırın.

çok tesekr ederim ALLAH RAZI OLSN sırf bu yüzden pc ye format atıcaktım aklıma hemen bu site geldi yardım ederler die düsündüm . sorunum olmazsa format atıcaktım cok saol ilgilendigin için sorunumu çözdüm :)
:):):)

Twilight 25 Ekim 2009 15:40

hmm evet bundan bnde var gercekten coq hos bi surum.Avatarina eklediin hareketli resimler fln da oynuyo!

aykut47 27 Ekim 2009 14:05

yazışırken ileti yazı renkleri sabit mi yani istediğimiz rengi seçebiliyor muyuz?

aliihsan_3 28 Ekim 2009 18:09

paylaşım için tskrler

burakdemir 31 Ekim 2009 20:46

arkadaşlar yardım istiyorum acil yardım etcek arkadaş varmı sorunuma??
verilen programları yükledim ancak karşıma resimlerde paylaşcağım sorunlar çıktı bazen msn açılınca çıkıyor bazende oturum açmayı denerken yarıda iken çıkıyor karşıma

biri bu
http://img251.imageshack.us/img251/7313/adszfu.jpg

biride bu

http://img507.imageshack.us/img507/3766/adszxl.jpg

swackar 1 Kasım 2009 13:00

Arkadaşlar bilgisayarımda messenger in 14.0.8089.726 versiyonu yüklü bi türlü kaldıramıyorum. daha önce den msn açmak için sayfa çıkıyodu ama msn i açmıyodu hata veriyodu. su anda msn simgesine tıklayınca hiç açmıyo siteden bi kaç güncelleme dosyası indirdim gene olmuoo düşük versiyon yükleyince kabul etmiyo naapmalıyım....

EfSaNe_BaRo 4 Kasım 2009 02:02

Merhaba öncelikle. Windows 7 x64 kullanıcısıyım oturum açmaya çalıştığımda bu sorunla karşılaşiyorum her zaman olmasa da ara sıra oluyor WLM en son sürüm mess patch yaması son sürüm Plus ve discovery de yüklü çözümü nedir acaba ve aynı zamanda pLus özelliklerinden voice clips/sesli ileti yollayamıyorum karşı tarafa :(

Hatalı uygulama adı: msnmsgr.exe, sürüm: 14.0.8089.726, zaman damgası: 0x4a6ce533
Hatalı modül adı: Bex unknown, sürüm: 0.0.0.0, zaman damgası: 0x00000000
Özel durum kodu: 0xc0000005
Hata uzaklığı 0x00000000
Hatalı işlem kimliği: 0xf08
Uygulama başlangıç zamanı: 0x01ca5bbf97bae1bf
Hatalı uygulama yolu: C:\Program Files (x86)\Windows Live\Messenger\msnmsgr.exe

rienque 6 Kasım 2009 01:31

oto mesaj

yeni format attığım pc'me siteden son sürüm wlm'yi indirdim. ama oto mesaj yazılan sekme yok. acaba yanlış birşey yaptım? linkte gösterdiğim gibi msn'im.

http://img132.imageshack.us/img132/5187/msxj.jpg

artexalp 6 Kasım 2009 11:18

msn acılmıordu yenı sürüm istiordu burda belirten 26mb dosyayı ındırdım ve kurdum bana şimdi Hata Kodu 80040154 : Windows Live Messenger Oturumu Aç**ıyorsunuz
dior ne yapıcam program ekla kaldırdı gözükmuor msn kaldırıp kendı sittesinden yüklemek istiorum
yardım edın lutfen

ngokhan06 6 Kasım 2009 15:14

Msxlabs sitesi sakinlerinden bir isteğim olcak arkadaşlarçok denedim ama bir türlü olmadı yada içerisindeki dosyadan dolayı ama istediğim oturum açarken,oturum açma çubuğu vista halkası olan ve üst resmi Imageshack - fwcaj52h0sca1y1pcpcadkq
bu olan live messengers 2009 sürümünü arıyorum yardımcı olurmusunuz ?

sideletax 6 Kasım 2009 20:23

arkadaşlar yardım oturum açılıyor hemen ardından kapanıyor

Misafir 7 Kasım 2009 13:46

ben şuan 9.0 sürümünü yükledim we oturumu actıktan 1 dakıka sonra oturum kendı kendını kapatıor bu durumda ne yapmam gerekıor ?

muratti 7 Kasım 2009 20:53

Messenger şu anda kullanılamıyor. Lütfen daha sonra yeniden deneyin. (0x8ac70013)
bende bu hatayı veriyor camerayı açmaya çalıştığımda nolur yardımcı olun fıddıracam yoksa

fatihzafer 8 Kasım 2009 19:14

ya arkadaşlar bana sadece wlm 2009 un sadece kurlum dosyasını veririmisiniz ?

ozbay43 8 Kasım 2009 19:23

ARKADAŞLAR İKİ GÜNDÜR UĞRAŞIYORUM.ZORUNLU GÜNCELLEME ÇIKTI GÜNCELLEMEYİ YAPTIK BU SEFER MESSENGER AÇMIYOR.HATA KODU:80040154 GELİYORDU.SİTEDE BAHSEDİLEN ÇÖZÜMLERİ DENEDİM,KAÇ SEFER KURDUM KALDIRDIM BU SEFERDE HATA KODU:84CC0020 GELİYOR.HEM BU MESSENGERİN BAŞLATTA UNSTALLERİ YOK MASA ÜSTÜ KISA YOLUDA ATMIYOR.BU MESSENGERE BİRŞEYLER OLDU..???
HECKER ARKADAŞLARDAN YARDIM BEKLİYORUM....:)

emirhandincer 8 Kasım 2009 23:01

olmuyor kardesim ya

ozbay43 9 Kasım 2009 02:37

arkadaşlar ben çözümü sitenin ana sayfasındaki eski sürümü güncellemek istemiyenler için olan kısımdan hallettim.8.5 final sürümünü kurup güncellemedinmi sorun çözülüyor.
şu anda 8.5 sürümü sorunsuz olarak ve güncellemeden ve uyarı olmadan çalışıyor.....:)

Misafir 10 Kasım 2009 11:36

Geçenlerde son sürümü yükledim kullanıyodum ama bugün yeni sürüm olmasına rağmen daha yenisi var güncellemek istermisiniz uyarısı çıkıyor. Evete basınca sayfa görüntülenemiyor diyor hayıra basınca açılmıyor.

ertele 11 Kasım 2009 11:32

Merhabalar, sanırım bu sorun herkeste var. Bu sayfadan live 2009 indirdim kurulum yapmak istediğim zaman küçük bir pencere geliyor, işlemini yapıyor, ekrandan kayboluyor daha sonra asıl kurulumu yapacağım biraz daha büyük pencere gelip kurulumu devam ettirmem gerekirken ekrana hiçbirşey gelmiyor yani live 2009 kuramıyorum. Acil yardım lütfen.

blackg 12 Kasım 2009 11:55

windows live messenger 2009 kurulum sorunu

arkadaşlar , merhaba ...
2 gün önceye kadar benden her girişimde Msn güncellemesi istenmesine rağmen
Msn kullanabiliyordum . en son devam edebilmem için güncelleme yapmam zorunlu mesajı aldım ( program ekle kaldırdan windows live messenger ile ilgili herşeyi kaldırdım )ve güncelleme yaptım.
yeni sürüm : 14.0.8089.726

şu mesajı aldım ;

yükleyici ayarlanamadı
internete bağlı olduğunuzdan emin olun
hata : OnCatalogResult:0x8104000b
sonraki adımlar : internete bağlı olmadan windows live programlarını karşıdan yükleyemezsiniz.

-------------

oysaki internete bağlıyım ve sörf yapabiliyorum .
notebook' um da bayağı eski bir msn sürümü duruyordu masa üstünde .. onu tıkladım ve girdim msn' e . dosya sürümü :4.7(4.7.3001) gördüğünüz gibi oldukça eski bir sürüm .

.................

sizden yeni sürüm ve problemimle ilgili çözüm ricasında bulunuyorum .
ilginiz ve bilginiz için şimdiden teşekkür ederim .
kolay gelsin
iyi çalışmalar

123qwe 12 Kasım 2009 13:44

S.a. Öncelikle ilgilenen herkese tşk. ederim... Malum herkesın baş belalısı karın ağrısı yeni live 2009 benim bilgisayarımda açılmıyor. Ne hata kodu verıyo nede bişey öylece msn işareti dönüp duruyo. Siliyorum ediyorum tekrardan kuruyorum bu seferde hata kodu cıkıyor, çözümlerini bulup harfiyen yapıyorum ama gene açılmıyor.

Şimdi işin enteresan kısmı bugun Guest hesabı açtım ve bilgisayara ordan giriyim dedim ve msn yi ordan açmayı deneyeyim dedim ve ne göreyim live 2009 tek seferde sorunsuz bi şekilde açıldı Ama tekrar kendi oturumuma girip denediğimde sonuç gene hüsran. Benim ricam bu işlerden anlayan birisi burdan yola çıkarak bana ve benim gibilere yardımcı olabilirmi ?

Misafir 12 Kasım 2009 19:53

1534640 yordam giriş noktası, SHLWAPI.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı.

hata kodu:8007007f

arkdaaslar merhaba ben messenger ı yükldim.

fakat girmeye kalktıgımda boylr bi hatayla karşılaşıyorum.

ne yaptıysam beceremedim lütfen bana yardım edin kısa zmanda yoksa kafayı sıyırıcam

satsi 12 Kasım 2009 19:58

arkadaslar bu siteden messengerı yukledim acmaya calıstıgımda SHLWAPI dosyası kitaplıkta bulunamadı diyor ne yapmalıyım ütfen bana yardımcı olun.

AsiKraL 12 Kasım 2009 21:54

güncellemeleri yaparken wlogin de hata kod:2753 verdi yardım???

warrior45 13 Kasım 2009 19:49

arkadaslar 2 gündür uğraşıyorum yüklemediğim program kalmadı sildim tekrar yükledim açmadı 9.0 sürümünü reset attım açılmadı ne yaptıysam olmadı. en son zapmessenger'la hepsini sildim ve tekrar Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) yükledim fakat hala çalışmıyor.
Hizmet geçici olarak kullanılamadığından Windows Live Messenger oturumu açılamadı
Hata kodu : 8007007f
şeklinde hata geliyor. lütfen bilenler yada adminler yardım etsin acill!

selami023 14 Kasım 2009 20:11

MSN YARDIMM :s resimliii nasıl oldu anlamadım :S

arkadaşlar yeni formatladım makineyi ve msn 9 yükledim reklamsız olanı çokta güzel fakat ilk önce masaüstünde kısayol u bu hale geldi (RESİMDE GÖRDÜĞÜNÜZ GİBİ) daha sonrada 2 defa tıkladğımda Windows installer geliyor sürekli.iptal dediğimde oturum açılmıyor tamam dedğimde bişeler yüklüyorr sizce ne yapmam gerekli format atmadan öncede böyleydi.formattan sora virüs taraması yaptım C: ve D: dahil olmak üzere.
yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

http://www.resimservisi.com/pics/357e5aaa662310adcfcf6226c401625d.JPG

hbilbakalim 15 Kasım 2009 04:16

Windows Live Messenger 2009 (14.0.8089.726) için uyumlu StuffPlug ve plus varmıdır ve her ikisinide uygulayabilirmiyim

kingoftheheaven 15 Kasım 2009 18:50

MSN KONUŞMA PENCERESİ

Arkadaşlar msn 9 u yükledim pcye.Ama arkadaşlarımdan bir ileti qeldiğinde konuşma penceresi aniden ekrana qeliyor başkasına bişey yazarken ona yazıyorm onu nasıl düzeltebilir yardımlarınızı bekliyorm.

EnverYigit 18 Kasım 2009 12:53

linki upload sitelerinden birine atabilir misiniz yavaş indirme yapıyor sitenizden...

c0mb0 20 Kasım 2009 19:07

Msn yükleme sorunu.

Msn'i aklınıza gelebilecek her yerden sildim yüklerken halan yüklü gibi gözüküyor.

http://img288.yukle.tc/images/2000aasfasf.JPG

Yardım edenlere simdiden tessekürler.:|

wrsy 22 Kasım 2009 18:20

Microsoft.VC90.CRT.version="0.0.21022.8" .publicKeyToken="1fc8b3b9a1e18e3b".processor
Arcitecture="x86"type=win32" derlemesinin yüklemesi sırasında ir hata oluştu. daha fazla bilgi için lütfen yardım ve destek sitesine bakın

yukarıdaki tüm işlemleri yaptım ancak en son messenger.msi dosyasını yüklerken bu hata çıkıyor ne yapmalıyım ??

morpheousmatrix 23 Kasım 2009 18:56

Msnyi açamıyorum

Pc elime yeni geçti
asus a8n5x anakart 2 gb ram vs gibi özellikleri var
makinaya formay attım
msni indirdim kurdum msn açılmadı
sitede verilen yükleme yöntemini denedim olmadı
ne yaptıysam olmadı
sorun
kullanıcı adı ve şifreyi yazdıktan sonra oturumu aç diyorum
iki insan gövdesi dönüyor bir süre altında iptal yazan kısım
sonra hiçbir hata vermeden kullanıcı adı ve şifrenin yazıldığı ana pencereye geri dönüyor
hocalarım kafayı yiyecem
bir çözüm bulun :*(

morani36 23 Kasım 2009 21:35

wlm 2010 ne zaman çıkacak? inşallah 2009 dan daha iyi bişey olur çünkü bu hiç hoş olmamış

crashbash 23 Kasım 2009 23:14

Alıntı:

morpheousmatrix adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1577352)
Pc elime yeni geçti
asus a8n5x anakart 2 gb ram vs gibi özellikleri var
makinaya formay attım
msni indirdim kurdum msn açılmadı
sitede verilen yükleme yöntemini denedim olmadı
ne yaptıysam olmadı
sorun
kullanıcı adı ve şifreyi yazdıktan sonra oturumu aç diyorum
iki insan gövdesi dönüyor bir süre altında iptal yazan kısım
sonra hiçbir hata vermeden kullanıcı adı ve şifrenin yazıldığı ana pencereye geri dönüyor
hocalarım kafayı yiyecem
bir çözüm bulun :*(

aynı sorun bendede vardı adamlar saatlerce dönüyor hiç bişi olmuyor sonra eski haline dönüyordu.ilk sayfadaki extra.msi fln dosyaları indirdim msn açıldı ama hala 'windows live communications platform' başlıklı gönder gönderme die soran hata çıkıyor.artık bi kenara atıyorum onu.ona bi çare bulamadım.

Merdem45 24 Kasım 2009 13:27

messenger.msi rar'dan bozuk dosya olarak cıkıyor yenilerseniz sewinirim

pepelepe 26 Kasım 2009 20:05

meraba benim msnim açıldıktan 3 - 5 saniye sonra kendi kendine kapanıyor
ve herhangi bir hata kodu vesaire bişey yok sanki ben oturumu kapat demişim gibi kendiliğinden kapanıyor
buna bi çözüm bulursanız çok sevinirim
tşkrler

Floopy 27 Kasım 2009 20:09

Merhaba, ben Windows Live Messenger 3 farklı sürümünü yükledim en son olarak da 14.0.8089.726 sürümünü yükledim fakat msnde dosya gönderme sorunu yaşıyorum :S mp3 veya herhangi bir dosyayı msn penceresine sürükleme yöntemiyle yollamak için bırakır bırakmaz msn kapanıyor ve hata raporuda almıyorum :S saat yanındaki msn simgeside kendi kendine kayboluyor :S yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Alıntı:

crashbash adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1577678)
aynı sorun bendede vardı adamlar saatlerce dönüyor hiç bişi olmuyor sonra eski haline dönüyordu.ilk sayfadaki extra.msi fln dosyaları indirdim msn açıldı ama hala 'windows live communications platform' başlıklı gönder gönderme die soran hata çıkıyor.artık bi kenara atıyorum onu.ona bi çare bulamadım.

önce msni saatin yanındaki simgesini kapatın ardından msn iconuna sağ tıklayıp özellikler deyin ardından uyumluluk sekmesini tıklayın ve bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştır seçeneğini aktif edin ve windows 2000 seçin o şekilde deneyin belki sorununuz çözülmüş olur hocam

alixcan 28 Kasım 2009 01:30

Süper Paylaşım 7.5 8.0 Zamanında Bu Siteyi Sadece Msn Plus Eklentisini Vs Gibi Dosyaları Güvenilir Oldugundan İndirmek İçin Kullanıyordum Ama Son Zamanlarda Bu 9.0 İle Msnden Soğudum Ama Bağımlısı Oldugumuz İçin Yapıcak Bİşeyimiz Yok Sürekli Hata Vs Uygulamaların Değişmesi Sıkıntı Yaratıyor Ama Sizler Sayesinde Çözüme Kavuşuyor Tekrar Teşekkürlerimi Bildiririm.
Çalışmalarınızda Ve Yaşantınızda Başarılar Dilerim.

saqapo 30 Kasım 2009 00:29

WLM açılmıyor lütfen yardım edin

arkadaşlar ben WLM i sorunsuz yükledim fakat açamıyorum lütfen bi yardım edin
hata burada

http://img39.imageshack.us/img39/4503/hatad.png

suskun__kral 30 Kasım 2009 01:36

WLM'deki sorun için çözüm?

Merhaba MSXLABS üyeleri,

WLM 8.1 kullanıyorum.Msn açılıyor fakat çok kısa bir süre içinde kendiliğinden simge durumuna geçiyor.Sağ alt köşedeki msn ifadesini üzerine gittiğimde (msn açmak için) kaybolup gidiyor.Bu işlem hep böyle sürüyor.Yeniden açmak istediğimde WLM'nin 'yeni sürümü WLM 09 şimdi yüklenebilir' yazısı çıktı.Bende 'evet' tuşuna bastım.Kurulum bittikten sonra hata verdi.Baktım açılmıyor,msn uyumluluk 2000 yaptım.Fakat aynı sorun yine var açıyorum kısa bir içinde yeniden simge durumuna geçiyor ve kayboluyor.MSN kaldırıp yeniden kurdum yine olmadı...Kısaca cevap almak istediğim sorunlar aşağıdadır…

1-)WLM açılıyor çok kısa bir içinde simge durumuna geçiyor,sağ alt köşedeki msn ifadesini üzerine gittiğimde (msn açmak için) kaybolup gidiyor.Sorunu nasıl çözebilirim?

2-)WLM 09 hatası nasıl çözebilirim? (ayrıntılı ve anlaşılır olursa sorunu daha iyi çözebilirim)

http://img121.imageshack.us/img121/9273/adszgqy.png
http://img340.imageshack.us/img340/8824/adsz2em.png
http://img263.imageshack.us/img263/6695/adsz3a.png
http://img30.imageshack.us/img30/4417/adsz4mh.png
http://img268.imageshack.us/img268/1690/adsz5y.png
LÜTFEN ACİL YARDIM!!!

Saat: 12:36
Sayfa 3 / 5

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık