![]() |
tanrıım bebekliği çok tatlııı. ayy kai yi nasıl öpüyor yaa auyy çok tatlı |
oyyss yerım bn onu nasıl tatlı o olee |
yeme canı acir ve katılıyorum çoook tatlı |
aay bebekliği çok şirin yaa. elimde olsa o zamana gider yanaklarından ısırırsım çoook tatlı bişi buu aaow ve evet yeme canı acır ama ısırmak serbest o insanları ısırıyor nede olsa |
oiitterun siz beni unutmuşsunuzdur şimdi. ayy ne tatlı bebekliği dimi. |
nao-chan wasurenai de you ni yo!! evet cok tatliiiii onu da ısırıcam,ondan izin almam,o herkezi ısırıyor nasil olsa |
ısırma canı acicak |
banane o herkezi ısırıyor ama |
Meew in yeni sarkilari: Subarashiki Kana Kono Sekai Kabuki Danshi Sakihokoru Hana no Yo Ni |
japon bi sanatçıyı tanıma fırsatı verdiğiniz için teşekkürler... |
Ne demek gorevimiz =) |
ay sohbetiniz çok hoş olmuş |
arkadaşlar japon soyalleşme sitelerinden bir kaç resim bulup ben japonum diyenlere inanmayın KettoKero japon değildir dikkat çekmek için bu yola başvurmuş bir türktür kendisini sivilden tanımaktayım ve sanada yuh demekteyim kanka bu kadarda abarttın birde yazılarda ö ü kullanıyorsun ama ae de hata yapıyorsun yuh yani xD insan biraz da ö ü fln kullanmaz japonların telafuzunda en zorlandığı harfler bunlardır unuttunmu hatta bu harflerden bir haberdirler çünkü alfabelerinde yoktur neise isteyen inansın isteyen innamasın ama şunu kendinize sorun hanginiz kankamı webcam de gördü |
Düzeltme~ Alıntı:
Bu arada Miyavi-san Sugoi!! Milano konserine gidebilmek isterdim *-* Kendisi çok başarılı bir gitarist!! <3 |
| Saat: 18:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık