MsXLabs
Sayfa 3 / 9

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   Zorunlu Messenger Güncellemeleriyle İlgili (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/270249-zorunlu-messenger-guncellemeleriyle-ilgili.html)

NeutralizeR 17 Eylül 2009 01:41

Alıntı:

Hope401 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1492179)
8.0 kullanıyorum ne olacak :)

Alıntı:

Windows Live Messenger 8.0.0812.00 sürümünü kullanmaya devam etmek istiyorsanız ekteki msnmsgr.8.0.zip dosyasını indirip C:\Program Files\MSN Messenger\ klasörüne kopyalayın. Windows Live Messenger'ın tamamen kapalı olduğundan emin olduktan sonra ZIP içindeki iki dosyayı buraya çıkartın ve eski dosyaların üzerine yazın. Windows Live Messenger 8.0 kullanmanıza olanak sağlayan bu dosyalara aynı zamanda A-Patch uygulanmıştır (Reklamlar kaldırılmıştır, çoklu oturum açma ve diğer bazı özellikler aktif edilmiştir).
İlk mesaja eklendi.

NeutralizeR 17 Eylül 2009 01:43

Alıntı:

iyoki adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1492367)
ya ben ilk başta 8.5 yüklü iken uyumlulugu 2000 yaptım ve msne girdim ama msn plus çalışmıyodu sonra Neutlarizer'in dediklerini yaptım o iki rardaki dosyaları msn klasorunun içine attım msn açılmadı sonra başka bi 8.5 indirdim onu tıkladım ve o hiç yüklenmedi yüklenmek için tıkladıgımda msncore.dll hatası verdi tekrar yükleyin diyodu tekrar denedim ama olmadı bi türlü o dll dosyasınıda buldum msn klasörüne attım yine olmadı en sonun da 8.1 yükledim bıktım usandım artık :S msn sorunsuz çalılıyo şimdi 8.1 ama tek sorunum msn plus olmuyooooo yardımlarınız için saolun

Alıntı:

ercan2044 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1492379)
Plus sorunsuz calışıyo diyosunuzda bende ve konuya yazan cogu arkadaşta çalışmıyo

İlgili dosyaları indirip kopyalamış olsanız bile "Uyumluluk" ayarını kaldırmanız gerekiyor.

noktalıvirgül 17 Eylül 2009 01:49

ya çok teşekkür ederim.çok saolun.yaptım sonunda.allah pc nizi virüslerden korusun (: bişey sorucam.bende daha önceden plus vardı şimdi bunu yapınca gitmiş.baştan mı kurmalıyım.bide taaa aşşağıya kadar kişiler var daha önce alt kısımda messenger haberler falan geçiyodu.problem değil ama görsel olarak yadırgadım.bu düzelir mi ?

NeutralizeR 17 Eylül 2009 01:51

Alıntı:

noktalıvirgül adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1492423)
ya çok teşekkür ederim.çok saolun.yaptım sonunda.allah pc nizi virüslerden korusun (: bişey sorucam.bende daha önceden plus vardı şimdi bunu yapınca gitmiş.baştan mı kurmalıyım.bide taaa aşşağıya kadar kişiler var daha önce alt kısımda messenger haberler falan geçiyodu.problem değil ama görsel olarak yadırgadım.bu düzelir mi ?

Windows 2000 uyumluluk ayarı yaptıysanız bu değişikliği geri almanız gerekiyor. Görsel farklılıklar da A-Patch uygulandığı için söz konusu (Reklamlar, gereksiz bölümler vs. kaldırıldı). Bu değişikliği geri almak için Messenger'ın kurulu olduğu klasördeki msgres.dll dosyasını silin, Program Ekle veya Kaldır'dan Windows Live Messenger'ı bulup onarın.

alexdesouza_fb 17 Eylül 2009 01:51

süpersiniz, muhteşemsinizz!!!
sonsuz teşekkürler...

iyoki 17 Eylül 2009 01:54

Benim gayretim ve admin ile flashomer'in çabalarıyla sonunda sorunu çözdüm msn açılıyo ve msn plusda çalışıyo allh sizden razı olsun arkadaşlar çok çok çok saolun siizn burda söylediniz bir kelime bile önemli;)

mesut akbas 17 Eylül 2009 01:56

çok teşekkurler sonunda oldugu sağolasın

fstkçşhp 17 Eylül 2009 02:00

ya hocam on numarasınız, çok sağolun ya. bu nalet yeni sürüm mecburiyetine boyun eğmek zorunda bırakmadınız beni. sorun değil yeni sürümü yüklerdim de, yüklemedi sorun çıkardı. ben eski sürümümden de memnunum, messenger işte anlık ileti olsun, görüntülü konuşma olsun yeter bana. saatlerdir çileden çıktım ama sonunda yüzümü güldürdünüz allah dert zeval vermesin :)

tuğe 17 Eylül 2009 02:16

Benmde bi sorunum olacak yardım edecek olan varmı:S:S 8.1 kullanıyordm snra dün 9.0 yenisi yüklendi ama ben yüklemek istemiyordum bugünde sildim onu 8.1 yeniden yklemek istiyorum fakat önce eski sürümlerinizi silin dio tüm msn prog. sildim ama hala yüklenmiyor kafayı yicem:S

by_sonkez 17 Eylül 2009 02:20

http://img42.imageshack.us/img42/5589/dsa31321.png burada plus simgesi yok yükledigim halde cıkmıyor olmuyor işte ... :( :@

http://img197.imageshack.us/img197/9291/dsasa324.png

denilenide harfiyen uyguladım...reklamlar göründügü üzere cıkmıyor altta... benim işlemlerim anlatıldıgı üzere bire bir dogru reklamlar gitti 8.1 ile giriyorum plusuda yükledim ama işlemiyor nedense plus... yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar ?

noktalıvirgül 17 Eylül 2009 02:26

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1492428)
Windows 2000 uyumluluk ayarı yaptıysanız bu değişikliği geri almanız gerekiyor. Görsel farklılıklar da A-Patch uygulandığı için söz konusu (Reklamlar, gereksiz bölümler vs. kaldırıldı). Bu değişikliği geri almak için Messenger'ın kurulu olduğu klasördeki msgres.dll dosyasını silin, Program Ekle veya Kaldır'dan Windows Live Messenger'ı bulup onarın.

ben bu dediğinizi yaptım.son olarak onardıktan sonra pc yeniden başlatın yazdı başlattım.bi açtım msne yine girilmiyo yine o korkunç yazı.bunu yükleyin diye.naapsam.acaba öyle görüntüyü yadırgıyaraka mı kalsam ki.yoksa her açtığımda bu problem olucak mı?

by_sonkez 17 Eylül 2009 02:31

http://img140.imageshack.us/img140/6577/40726062.png hehe azimin elinden hiçbirşey kurtulmazmıs dogruymus ;) o uyumlulugu 2000 yapınca gelmiyordu plus geri 95 yaptım geldi... Tşkler herşey için...

noktalı virgül aynı yazı bendece cıktı kafayı yedim sistemi en yakın tarihine geri yükledim o sorunu öyle hallettim sende dene istersen... ;)

noktalıvirgül 17 Eylül 2009 02:34

şimdi yine denedim onarmadım.onarmam gerek yokmuş.o msgres.dll dosyasını sildim sadeece o kadar.şimdi hem alttaki gereksiz yazılar çıkıyo reklamdı falan hemde plus çalışıyo.umarım her pc açtığımda bozulmaz.çok teşekkür ederim.kaç gündür kafayı yicektim ben.çok saolun.bu siteyi her yerde övücem valla.allah mause unuzu altın etsin (:

brşbzn 17 Eylül 2009 03:46

noktalıvirgül nasıl yaptıgını bizede detaylı anlatırmısın

brşbzn 17 Eylül 2009 04:43

SORUNUMU HALLETİM 8.1 KULLANAN ARKAŞLARIM İÇİN

C/DEN MSNmesenger KLASÖRÜNÜN İÇİNDEN msgrs.dll dosyasını sildim ondan sonra denetim masası program ekle kaldırdan msnyi buldum onar dedikten sonra (bu işlemleri yaprken msn tamamiyle kapalı saatin yanında bile kapalı olucak) msnmi açtım COK ŞÜKÜR ŞİMDİ SORUNSUZ KULLANIORM

EGER ARKAŞLARA FAYDALI OLA BİLDİYSEM NE MUTLU BANA :D;)

yeniden 17 Eylül 2009 10:03

Teşekkürler sayenizde düzeldi. Plusta oldu. Emeğinize sağlık.;)

0xt1n 17 Eylül 2009 11:09

ya ben denedim oLmuyor :( 8.5 i :(

skynet 17 Eylül 2009 12:06

Windows Live Messenger 8.5.1302.1018 ın A-Patch sız olanı varmı acaba ve bunu yüklersem acaba haftada bir gelen yeni sürüm var yüklemek istermisiniz uyarısı çıkmıcakmı bir daha tşk

darkstarrrr 17 Eylül 2009 12:38

selamlar ben msn 9 yükledim fakat oturum aç denildiğinde tam açılacağı zaman kapnıyor .herhangi bir hata kodu yoktur. şimdiden yardımınız için teşekkürler

Misafir 17 Eylül 2009 12:53

tesekkürler msn için kurdum çalıştırdım 8.1'i. dediğiniz msgrs.dll dosyasını sildim yeniledim. açınca plus yukarrda görünüyor ama tıklayınca plus yüklenemedi diyor. napmam lazım yardım ederseniz çok sevinirim.

MssCeren 17 Eylül 2009 12:55

Çok tesekkürler vallahi büyük bir dertten kurtardınız. :)

Misafir 17 Eylül 2009 13:47

Merheba Öncelikle Hepinize Tşk ederim Sizin Dediginiz Gibi Windows 2000 ile Eski Sürümü Kullanıyorum Şayet Şimdi Plus Özelliğini Kullanamıyorum Bu Konuda Yardımcı Olursanız Çok İyi Olur. İlginiz Ve Alakanızdan Dolayı Hepinize Tşk Ederim..!

brşbzn 17 Eylül 2009 14:34

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1493022)
Merheba Öncelikle Hepinize Tşk ederim Sizin Dediginiz Gibi Windows 2000 ile Eski Sürümü Kullanıyorum Şayet Şimdi Plus Özelliğini Kullanamıyorum Bu Konuda Yardımcı Olursanız Çok İyi Olur. İlginiz Ve Alakanızdan Dolayı Hepinize Tşk Ederim..!

msn sürümünü yazarsan yardımcı olabilirim

prof021 17 Eylül 2009 15:31

Oncelıkel Cok saol 8.0 surumu ıcın yaptım herseyı ama pLus bırturLu oLmuyor

Yardım edersen cok sevınırım

brşbzn 17 Eylül 2009 15:55

8.0 İçin bi Bilgim yok ama ben nasıl düzelttigimi söliyim sana benim 8.1 bir aynı anlatımı uygula c diskinden programfilese gir ordan MSNMesenger klasörünü bul sonra msgres dosyasının sil bunları yaparken saatin yanındaki msn bile kapalı olucak sonr denetim masasından prog. ekle kaldırdan msn yi bul ordan onar de inş olur yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana :)

prof021 17 Eylül 2009 16:42

birader saolda soyledgn ayarlar default bn pLus ıcın dıorm =S

ramco07 17 Eylül 2009 16:43

Kaspersky virüs uyarısı verdi ne iş?

prof021 17 Eylül 2009 17:07

Abi plus kesınlıkle calısıor dıonz kımsede calısmıor nasıl ıs anlamıorm valla ya

brşbzn 17 Eylül 2009 17:49

Bn Btün bildigim bilgileri söledim :S Elimden Ancak Bukadar geldi :S

terimterim 17 Eylül 2009 18:45

teşekkürler kardeşim iyi çalışmalar.

terimterim 17 Eylül 2009 18:50

kardeşim cok teşekkürler

Misafir 17 Eylül 2009 19:44

ya neden ben yenı surum yukleyemıorumm

gokhan3250 17 Eylül 2009 20:37

eline koluna saglık super olmus

hayd_eda 17 Eylül 2009 21:41

buraya sırf bu konu için uye oldummm ya nolur yardım edın
msn hata verince msni kaldırdım
netten 8.1 i kurdum..
attıgın zip dosyasını çaliştrdim msn açıldı fakat yenı sürüm bu da :S
ben eskisi gibi msn istıyorumm hanı yeşil kafaya basınca böyle kişi kartı açılan msn
bu o değil cıldırmak uzereyımm
hangı surum hatrlamıyorum ama msne bakınca mılletın profil resmini görmek istemıyorumm
tıklayınca kişi kartı cıksın istıorum
discovery plus hepsi de kayboldu onlar muhım değil yıne kurarım ama benım eski kullandıgım o ESKİİ MSN SÜRÜMÜNÜN adı ne sizcee nolur söyleyın indireyımm :(

evrem ives 17 Eylül 2009 21:52

ya benim plus engelli gözüküyo :s tekrar tekrar indirdim ama olmuyo engelli onun sebebi ne nasl çözebilirimm :(

DaRe_DeViL 18 Eylül 2009 02:02

buda tamam ama dosyayı baska bır klosor ıcınde kurmayı deneyınız cıkıyor hangı klosor ıcınde kjuracam acaba yardımcı olursanız sevınırım

spunky24 18 Eylül 2009 02:07

2 gündür bununla uğraşıyordum.ellerinize ve emeğinize sağlık.

NeutralizeR 18 Eylül 2009 02:28

Messenger Plus! sorunu yaşayanlar:
Alıntı:

Alternatif olarak mevcut msnmsgr.exe dosyasına sağ tıklayıp Özellikler > Uyumluluk > Bu programı aşağıdaki için uyumluluk modunda çalıştır: Windows 2000 > Tamam işlemini de uygulayabilirsiniz. Ancak bu yöntemle Messenger Plus! çalışmaz hale geliyor. Messenger Plus! kullanıyorsanız uyumluluk değişikliğini geri alıp ekteki zip dosyalarından uygun olanını indiriniz.
Uyumluluk ayarını iptal edin.

cute83_34 18 Eylül 2009 02:41

Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. 3 gündür windows live messenger'ı kullanamıyorum.Bu başlığı baştan sona okudum ama kimsede bendeki hata görülmemiş sanırım.

"Windows Live Communications Platform" hatası çıkıp msni kapatıyor. Windows live'ın sitesinden son sürümü yükledim, bu arada bende xp service pack 2 yüklü, ne yapmalıyım lütfen söyleyin..?

Arkadaşlar bi yerde okudum ve şu dosyayı silerek sorunu hallettim sanırım.

C: \ Program Files \ Windows Live \ Contacts \ wldlog.dll

Bunu yapınca sorunsuz açıldı msn ve kapatıp birkaç kez daha açtım yine sorunsuz olarak açılıyor, o hatayı vermedi. yalnız şöyle ilginç bişey var, mail sekmesine tıkladığım zaman karşıma hotmail sayfası ispanyolca olarak çıkıyor, bunu anlamadım...

hıcran 18 Eylül 2009 04:06

ben 81 surumunu kullanmaya devam etmek ıstıorum ama yukleyemıorum yardım edın

suskunday 18 Eylül 2009 12:50

eyvallah sagolasın emekleriniz ve çabalarınız için tşkler devamını dileriz

eXeLLanC 18 Eylül 2009 12:59

msn 2009'a bir türlü alışamadığım için 8.5'i kullanmada kararlıyım :)

evrem ives 18 Eylül 2009 13:26

ya ben 8.1 indirdim ama plus olmuyoo :S
msn plus indrdiğimde hata veriyo :S

Absürd 18 Eylül 2009 15:18

Bugün bilgisayarımı açtığımda windows live messenger güncelleme uyarısı verdi, güncelledim mecburen ondan sonra nasıl bir yanlış yaptığımın farkına vardım, eski sürümü kullanabiliceğimi buradan öğrendim ancak bu indirdiğim son versiyon'u bilgisayarımdan silemiyorum nasıl kurtulabilirim bu illetten acaba, Program ekle kaldır'da Windows Live Essential'de 10 kere kaldırdım programı ancak hala duruyor ve eski msn'i yüklüyemiyorum ne yapmam gerekiyor, teşekkürler.

dartanyal 18 Eylül 2009 16:02

sonsuz teşekkürler

lutfullah 18 Eylül 2009 16:56

Alıntı:

hellstar71 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1491755)
resourcehacker programı indirin, kurulumsuzdur, programı açın ve FILE > OPEN komutu ile C:\Program Files\MSN Messenger\msnmsgr.exe dosyasını açın

soldaki klasör ağacından VERSION INFO>1>1033 değerine ulaşın, sağ panelde Product Info yazan kısım önünde bulunan 8.0.xxx yazan değeri 14.0.8064 olarak değiştirin. üstten compile scripte tıklayın, sonra file save tıkla tamamdır. artık msn 8 sürümünü 9 gibi algılayacak

http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip

VALUE "CompanyName", "Microsoft Corporation"
VALUE "FileDescription", "Windows Live Messenger"
VALUE "FileVersion", "8.5.1288.0816"
VALUE "InternalName", "msnmsgr.exe"
VALUE "LegalCopyright", "Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved."
VALUE "OriginalFilename", "msnmsgr.exe"
VALUE "ProductName", "Messenger"
VALUE "ProductVersion", "14.0.8064" bu satırı yapmanız yeterlidir.

ya hu arkadaşlara yardımcı olmaya çalışıyorum nesi yasak bunun ,zaten yaptığınız şey msn i modlamak değil mi ?

oldu oldu vallaha oldu :D eyvallah arkadaşım

mervemmss 18 Eylül 2009 17:18

süpersinzi arkadaşlarr

cassıo 18 Eylül 2009 19:16

cok tesekkur edıyorum elınıze saglık 1 haftadır ugrasıyordum bu sorunla :smiley32::smiley32::)

hayd_eda 18 Eylül 2009 20:48

cok uğraştım olmadı ben de yenı msnı kullanıyorum
eskisinden daha guzelmiş yaw :D

discovery plus hepsini yaptım çevrımdışıları da görebiliorum heyoo

tşklerrr :D

Misafir 18 Eylül 2009 21:39

NeutralizeR senden allah razı olsun kaç gündür uğraşıyodum varyaa artık pcyi kırıp atıcaktımm...çok çok çok teşekkür ederim bu bilgilerini paylaşıp bizlere yardımcı olduğun içinnn

Saat: 15:33
Sayfa 3 / 9

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık