![]() |
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
|
ya çok teşekkür ederim.çok saolun.yaptım sonunda.allah pc nizi virüslerden korusun (: bişey sorucam.bende daha önceden plus vardı şimdi bunu yapınca gitmiş.baştan mı kurmalıyım.bide taaa aşşağıya kadar kişiler var daha önce alt kısımda messenger haberler falan geçiyodu.problem değil ama görsel olarak yadırgadım.bu düzelir mi ? |
Alıntı:
|
süpersiniz, muhteşemsinizz!!! sonsuz teşekkürler... |
Benim gayretim ve admin ile flashomer'in çabalarıyla sonunda sorunu çözdüm msn açılıyo ve msn plusda çalışıyo allh sizden razı olsun arkadaşlar çok çok çok saolun siizn burda söylediniz bir kelime bile önemli;) |
çok teşekkurler sonunda oldugu sağolasın |
ya hocam on numarasınız, çok sağolun ya. bu nalet yeni sürüm mecburiyetine boyun eğmek zorunda bırakmadınız beni. sorun değil yeni sürümü yüklerdim de, yüklemedi sorun çıkardı. ben eski sürümümden de memnunum, messenger işte anlık ileti olsun, görüntülü konuşma olsun yeter bana. saatlerdir çileden çıktım ama sonunda yüzümü güldürdünüz allah dert zeval vermesin :) |
Benmde bi sorunum olacak yardım edecek olan varmı:S:S 8.1 kullanıyordm snra dün 9.0 yenisi yüklendi ama ben yüklemek istemiyordum bugünde sildim onu 8.1 yeniden yklemek istiyorum fakat önce eski sürümlerinizi silin dio tüm msn prog. sildim ama hala yüklenmiyor kafayı yicem:S |
http://img42.imageshack.us/img42/5589/dsa31321.png burada plus simgesi yok yükledigim halde cıkmıyor olmuyor işte ... :( :@ http://img197.imageshack.us/img197/9291/dsasa324.png denilenide harfiyen uyguladım...reklamlar göründügü üzere cıkmıyor altta... benim işlemlerim anlatıldıgı üzere bire bir dogru reklamlar gitti 8.1 ile giriyorum plusuda yükledim ama işlemiyor nedense plus... yardımlarınızı bekliyorum arkadaslar ? |
Alıntı:
|
http://img140.imageshack.us/img140/6577/40726062.png hehe azimin elinden hiçbirşey kurtulmazmıs dogruymus ;) o uyumlulugu 2000 yapınca gelmiyordu plus geri 95 yaptım geldi... Tşkler herşey için... noktalı virgül aynı yazı bendece cıktı kafayı yedim sistemi en yakın tarihine geri yükledim o sorunu öyle hallettim sende dene istersen... ;) |
şimdi yine denedim onarmadım.onarmam gerek yokmuş.o msgres.dll dosyasını sildim sadeece o kadar.şimdi hem alttaki gereksiz yazılar çıkıyo reklamdı falan hemde plus çalışıyo.umarım her pc açtığımda bozulmaz.çok teşekkür ederim.kaç gündür kafayı yicektim ben.çok saolun.bu siteyi her yerde övücem valla.allah mause unuzu altın etsin (: |
noktalıvirgül nasıl yaptıgını bizede detaylı anlatırmısın |
SORUNUMU HALLETİM 8.1 KULLANAN ARKAŞLARIM İÇİN C/DEN MSNmesenger KLASÖRÜNÜN İÇİNDEN msgrs.dll dosyasını sildim ondan sonra denetim masası program ekle kaldırdan msnyi buldum onar dedikten sonra (bu işlemleri yaprken msn tamamiyle kapalı saatin yanında bile kapalı olucak) msnmi açtım COK ŞÜKÜR ŞİMDİ SORUNSUZ KULLANIORM EGER ARKAŞLARA FAYDALI OLA BİLDİYSEM NE MUTLU BANA :D;) |
Teşekkürler sayenizde düzeldi. Plusta oldu. Emeğinize sağlık.;) |
ya ben denedim oLmuyor :( 8.5 i :( |
Windows Live Messenger 8.5.1302.1018 ın A-Patch sız olanı varmı acaba ve bunu yüklersem acaba haftada bir gelen yeni sürüm var yüklemek istermisiniz uyarısı çıkmıcakmı bir daha tşk |
selamlar ben msn 9 yükledim fakat oturum aç denildiğinde tam açılacağı zaman kapnıyor .herhangi bir hata kodu yoktur. şimdiden yardımınız için teşekkürler |
tesekkürler msn için kurdum çalıştırdım 8.1'i. dediğiniz msgrs.dll dosyasını sildim yeniledim. açınca plus yukarrda görünüyor ama tıklayınca plus yüklenemedi diyor. napmam lazım yardım ederseniz çok sevinirim. |
Çok tesekkürler vallahi büyük bir dertten kurtardınız. :) |
Merheba Öncelikle Hepinize Tşk ederim Sizin Dediginiz Gibi Windows 2000 ile Eski Sürümü Kullanıyorum Şayet Şimdi Plus Özelliğini Kullanamıyorum Bu Konuda Yardımcı Olursanız Çok İyi Olur. İlginiz Ve Alakanızdan Dolayı Hepinize Tşk Ederim..! |
Alıntı:
msn sürümünü yazarsan yardımcı olabilirim |
Oncelıkel Cok saol 8.0 surumu ıcın yaptım herseyı ama pLus bırturLu oLmuyor Yardım edersen cok sevınırım |
8.0 İçin bi Bilgim yok ama ben nasıl düzelttigimi söliyim sana benim 8.1 bir aynı anlatımı uygula c diskinden programfilese gir ordan MSNMesenger klasörünü bul sonra msgres dosyasının sil bunları yaparken saatin yanındaki msn bile kapalı olucak sonr denetim masasından prog. ekle kaldırdan msn yi bul ordan onar de inş olur yardımcı ola bildiysem ne mutlu bana :) |
birader saolda soyledgn ayarlar default bn pLus ıcın dıorm =S |
Kaspersky virüs uyarısı verdi ne iş? |
Abi plus kesınlıkle calısıor dıonz kımsede calısmıor nasıl ıs anlamıorm valla ya |
Bn Btün bildigim bilgileri söledim :S Elimden Ancak Bukadar geldi :S |
teşekkürler kardeşim iyi çalışmalar. |
kardeşim cok teşekkürler |
ya neden ben yenı surum yukleyemıorumm |
eline koluna saglık super olmus |
buraya sırf bu konu için uye oldummm ya nolur yardım edın msn hata verince msni kaldırdım netten 8.1 i kurdum.. attıgın zip dosyasını çaliştrdim msn açıldı fakat yenı sürüm bu da :S ben eskisi gibi msn istıyorumm hanı yeşil kafaya basınca böyle kişi kartı açılan msn bu o değil cıldırmak uzereyımm hangı surum hatrlamıyorum ama msne bakınca mılletın profil resmini görmek istemıyorumm tıklayınca kişi kartı cıksın istıorum discovery plus hepsi de kayboldu onlar muhım değil yıne kurarım ama benım eski kullandıgım o ESKİİ MSN SÜRÜMÜNÜN adı ne sizcee nolur söyleyın indireyımm :( |
ya benim plus engelli gözüküyo :s tekrar tekrar indirdim ama olmuyo engelli onun sebebi ne nasl çözebilirimm :( |
buda tamam ama dosyayı baska bır klosor ıcınde kurmayı deneyınız cıkıyor hangı klosor ıcınde kjuracam acaba yardımcı olursanız sevınırım |
2 gündür bununla uğraşıyordum.ellerinize ve emeğinize sağlık. |
Messenger Plus! sorunu yaşayanlar: Alıntı:
|
Arkadaşlar kafayı yemek üzereyim. 3 gündür windows live messenger'ı kullanamıyorum.Bu başlığı baştan sona okudum ama kimsede bendeki hata görülmemiş sanırım. "Windows Live Communications Platform" hatası çıkıp msni kapatıyor. Windows live'ın sitesinden son sürümü yükledim, bu arada bende xp service pack 2 yüklü, ne yapmalıyım lütfen söyleyin..? Arkadaşlar bi yerde okudum ve şu dosyayı silerek sorunu hallettim sanırım. C: \ Program Files \ Windows Live \ Contacts \ wldlog.dll Bunu yapınca sorunsuz açıldı msn ve kapatıp birkaç kez daha açtım yine sorunsuz olarak açılıyor, o hatayı vermedi. yalnız şöyle ilginç bişey var, mail sekmesine tıkladığım zaman karşıma hotmail sayfası ispanyolca olarak çıkıyor, bunu anlamadım... |
ben 81 surumunu kullanmaya devam etmek ıstıorum ama yukleyemıorum yardım edın |
eyvallah sagolasın emekleriniz ve çabalarınız için tşkler devamını dileriz |
msn 2009'a bir türlü alışamadığım için 8.5'i kullanmada kararlıyım :) |
ya ben 8.1 indirdim ama plus olmuyoo :S msn plus indrdiğimde hata veriyo :S |
Bugün bilgisayarımı açtığımda windows live messenger güncelleme uyarısı verdi, güncelledim mecburen ondan sonra nasıl bir yanlış yaptığımın farkına vardım, eski sürümü kullanabiliceğimi buradan öğrendim ancak bu indirdiğim son versiyon'u bilgisayarımdan silemiyorum nasıl kurtulabilirim bu illetten acaba, Program ekle kaldır'da Windows Live Essential'de 10 kere kaldırdım programı ancak hala duruyor ve eski msn'i yüklüyemiyorum ne yapmam gerekiyor, teşekkürler. |
sonsuz teşekkürler |
Alıntı:
oldu oldu vallaha oldu :D eyvallah arkadaşım |
süpersinzi arkadaşlarr |
cok tesekkur edıyorum elınıze saglık 1 haftadır ugrasıyordum bu sorunla :smiley32::smiley32::) |
cok uğraştım olmadı ben de yenı msnı kullanıyorum eskisinden daha guzelmiş yaw :D discovery plus hepsini yaptım çevrımdışıları da görebiliorum heyoo tşklerrr :D |
NeutralizeR senden allah razı olsun kaç gündür uğraşıyodum varyaa artık pcyi kırıp atıcaktımm...çok çok çok teşekkür ederim bu bilgilerini paylaşıp bizlere yardımcı olduğun içinnn |
| Saat: 15:33 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık