![]() |
şubeye giderken yanımızda hangi belgeleri bulundurmak zorundayız ? |
ilk yoklamaya gittim lakin 8. ayda gelin dediler ilk yoklamada herhangi bir belge vs doldurmadım bu sorun yaratırmı ? şimdiden teşekkürler |
1992 dogumluların muyane tarihi |
arkadaşlar bu ayın 15 inde 4 vesikalık resm kimlik fotokp. ve aslı ile şubeye gidin... |
tecil ettiricem ne götirim şubeye ? |
Alıntı:
|
12211992 ne zanam askere gidecez 12. 21 1992 |
bnm askerlik muane kagıdım geldi askere ne zaman alınırım 20.08.1992 liyim |
Son işlemler için verem savaş disp. gitmek şartmıdır arkadaşlar ? |
92 liyim 14.02.ne askere kaç gideriz selam aleyküm 14 02 1992 dogumlyum askere kaca kaç giderim |
muane kağıtımı araştırmak istiyorum 1992 |
slm ben daha onceden 5 deg-fa amalıyat olmustum bu askere gıtmeme manı olmaz degılmı |
1992 dogumluyum ilk muayne kagıdım ne zaman gelır |
akerlik muayenesi ayın kaçında başlıyor |
05.20.1992 ne zaman giderim |
askerlik muayene kağıtları gelmiyormuş ben şubeden öğrendim gidip muayenizi olun hemen |
1992 DOĞUMLU YÜKÜMLÜLERİN İLK YOKLAMA İŞLEMLERİNE AİT TRT DUYURUSU 1. BU YIL ASKERLİK ÇAĞINA GİREN 1992 DOĞUMLU ERKEK VATANDAŞLARIMIZIN İSİM LİSTELERİ KÖY VE MAHALLE MUHTARLIKLARINCA İLAN EDİLMEK ÜZERE MÜLKİ MAKAMLARA GÖNDERİLMİŞTİR. 2. LİSTELER, 1-30 NİSAN 2011 TARİHLERİ ARASINDA MUHTARLIKLAR İLE ASKERLİK ŞUBELERİNDE ASKIYA ÇIKARILACAKTIR. 3. 1992 DOĞUMLU VATANDAŞLARIMIZIN, NÜFUSA KAYITLI OLDUKLARI YERLERİN KÖY VE MAHALLE MUHTARLIKLARI İLE ASKERLİK ŞUBELERİNDE ASKIYA ÇIKARILAN LİSTELERİ İNCELEYEREK, LİSTEDE İSİMLERİ BULUNMAYANLAR İLE KİMLİK BİLGİLERİ YANLIŞ VEYA EKSİK YAZILANLARIN, 15 MAYIS 2011 TARİHİNE KADAR İLGİLİ NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİNE MÜRACAAT EDEREK DÜZELTTİRMELERİ GEREKMEKTEDİR. 4. KİMLİKLERİNE AİT BİLGİLERİ DOĞRU OLANLARIN İLK YOKLAMA İŞLEMLERİ YAPILMIŞ KABUL EDİLECEKTİR. 5. BU TARİHE KADAR KİMLİKLERİNİ LİSTELERE YAZDIRMAYAN YA DA YANLIŞLIK VEYA EKSİKLİKLERİ DÜZELTTİRMEYENLER 1111 SAYILI ASKERLİK KANUNU GEREĞİNCE İLK YOKLAMA KAÇAĞI İŞLEMİNE TÂBİ TUTULACAKTIR. KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYURULUR. |
FDDDDDDDDDDDDDDD 11,04,1992 DOGUMLUYUM NE ZMAN GİDİCEZ YAV BEN KASIM DA GİTMEK İSİTYORUM |
F 11,04,1992 DOGUMLUYUM NE ZMAN GİDİCEZ YAV BEN KASIM DA GİTMEK İSİTYORUM |
13.05.1992 |
Ben 23.04.1992 samsun havza doğumluyum beni 92/1 gönderiyorlar... |
merhaba ben 22,08,1992 doguluyum nezaman muane olacam |
11111 BEN 1992 dgumluyum BANA 24 UNDE GEL DEDILER DOGRUMU GIDERKEN NE GORURMEM LAZIMM LTFEN CEVAP BEKLIORUM MERSİN ÖZCAN |
s.a üstad 14,06,1992 doğumluyum muayene kağıdım ne zsman gelir??? s.a üstad 14,06,1992 doğumluyum muayene kağıdım ne zman gelir??? ne zamn giderim zamanında giidemezsem tertip kaybım olurmu bunun hakkında açık bi şekildfe anlatırmısınız yardımcı olursanız sevinirim... |
Ordu Aybastı Aggustosta git muayeni ol kagıt bekleme |
ne zaman askerim ne zaman muayene olcamı istiyom |
92 SON MUAYENE TARİHİ |
ile göre değişiyo mu pekii? |
arkadaşlar muayene kağıdı gelmiyo size en yakın askerlik şubesinden T.C kimlik numaranızla öğreniyorsunuz... |
soner... :) muayene bu ay başlıyor eylül 8 son =) |
eylül 8 son .) |
ağustos 18 başlıyor 8 eylülde bitiyor |
arkadaslar ben 22.11.1992 liyim mayıs gidiyorum celpte belli oldu 92:/2 |
ben mersinden mahmut ben 1992 liyim ne zaman muayene olacağımı öğrene bilirmiyim mersin bu sene kaç kaldıracak.... |
1992 dogumluyum ne zaman muayne kagıdım gelcek muayne olcam |
muayne kagıdı nezaman gelcek 01.02.1992 dogumluyum ne zaman muayne kagıdım gelip askere gıdecem |
canim bence buradan değıl yetkili birinden ogrenmelisın |
kac gitceqi muayene de belli olacak ben bursadanım herkez bu sene 1 kaldırcak diyor 1 kaldırırsa subatta yolcu :) |
bende 92 liyin konyalıyım ne zaman askere gidecem |
MUAYENE 92 DOGUMLUYUM MUAYENE OLDUKTAN SONRA TECİL ETTİREBİLİOZMU? |
ben akçiyerden amaliyat oldum 1992 dogumluyum askere alırlarmı cevap bekliyorum |
1992..lerin en son muhanesi nezamn bitoyr öğree bilirmiym |
1992 doğumluyum ama hala muayene kagıdım gelmedi nie acaba bi fkri olna ve ne zaman gelcek ??? |
1992 li yimne zaman asker muhanesi olurum |
askerilk soner kardeş o1.01.1992 dogumluyum ne zaman muhane olurum bilgin varmı |
sa arkadaslar ben konyalıyım benim 1tertip gidesin var ben heralde 3tertip gitcem yapacak bi şey yok sik gitcez artık |
ncredre college Muayene kağıdı gelmiyor bilmeyenleri için doğru bişey değil asker kaçağı olacaktık muhtar işini iyi yapmıyor. bu ay sonuna kadar gidin arkadaşlar yoksa asker kaçağı sayılırsınız en son ekim diye biliyorum bende gideceğim bir an önce muayene olacağım.. |
S.aleyküm arkadaşlar. Ben 17.03.1992 doğumluyum. Yarın yani 05.09.2011 de kütüğüm olan edirnede askerlik muayenemin son günüymüş.. Ve muayene kağıdım henüz daha elime ulaşmadı. Yabancı şube olarak istanbul kartal'da muayene olabilirmiyim yada ayın kaçına kadar devam ediyodur yabancı şubede muayene tarihi . ? |
1992 ne zmn muane |
ben 15.o6.1992 doğumluym askerlik için muyane ne ler lazım onu sorcak tmm |
| Saat: 10:09 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık