MsXLabs
Sayfa 3 / 4

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   StuffPlug Teknik Destek-Yardım (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/33-stuffplug-teknik-destek-yardim.html)

ahmed 15 Eylül 2007 04:58

Alıntı:

onurpir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 698771)
Başka bir progrm öneremezmisin

discovery yada plus scprit kullanailirsiniz.

https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6531-windows-live-messenger-plus-live-final.html

https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6605-messenger-plus-live-scripts-scriptleri.html

https://www.msxlabs.org/forum/

wise_girl 7 Ekim 2007 19:49

Mrb ben stuff plugu yükledim ama açarken hata verio Please install Windows Live Messenger before installing stuff plug 3 dioo ve açılmıo:(

NeutralizeR 8 Ekim 2007 03:11

Alıntı:

wise_girl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 753072)
Mrb ben stuff plugu yükledim ama açarken hata verio Please install Windows Live Messenger before installing stuff plug 3 dioo ve açılmıo:(

MSN Messenger kullanıyorsanz StuffPlug-NG sürümünü, Windows Live Messenger kullanıyorsanız StuffPlug 3 sürümünü kurmalısınız.

wise_girl 8 Ekim 2007 20:59

windows live messenger kullanıyorum ama stuff plugda yine o hatayı verio...

ahmed 8 Ekim 2007 21:31

Alıntı:

wise_girl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 754994)
windows live messenger kullanıyorum ama stuff plugda yine o hatayı verio...

nsl bir hata acaba?türü,kotu..?

wise_girl 8 Ekim 2007 23:08

Please install Windows Live Messenger before installing stuff plug 3 bu yazı çıkıyo kullandığım program windows live messenger ama stufplug3 olmuyor:(

[WoL]bL 8 Ekim 2007 23:23

Alıntı:

wise_girl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 755283)
Please install Windows Live Messenger before installing stuff plug 3 bu yazı çıkıyo kullandığım program windows live messenger ama stufplug3 olmuyor:(

Windows Live Messenger ile Stuff Plug 3 sürümünün birbirine uyumlu oldugundan emin olun.Aldığınız Hata Stuff Plug 3'ü yüklemeden önce WLM yi yükleyiniz.

canasium 13 Ekim 2007 22:53

wlm 8.5 kurduğum için stuf kurulmuyor wlm 8.5 ayrı bi klasöre kurulduğundan progfiles ta göremediğinden hata weriyor msn nin kurulu olduğu klasörü göstermenin bi yolunuda bulamadım beceren warmı ?

NeutralizeR 29 Kasım 2007 14:35

Alıntı:

canasium adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 763784)
wlm 8.5 kurduğum için stuf kurulmuyor wlm 8.5 ayrı bi klasöre kurulduğundan progfiles ta göremediğinden hata weriyor msn nin kurulu olduğu klasörü göstermenin bi yolunuda bulamadım beceren warmı ?

Aynı klasöre kurulmuyorlar zaten. Ancak:

StuffPlug 3'ü WLM 8.5'te kullanabilmek için:

-\Program Files\MSN Messenger klasörünün içindeki msacm32.dll dosyasını
-\Program Files\Windows Live\Messenger klasörünün içine kopyalayın
-WLM 8.5'i yeniden başlatın.

Bazı özellikleri aktif olmasa da bu şekilde StuffPlug 3'ü ve WLM 8.5'i birlikte kullanabilirsiniz.

iki_erkek 10 Ocak 2008 13:53

arkadaşlar ben bu eklentiyi indirdim ama zip şifresi hatalı diyor açamıyorum

NeutralizeR 10 Ocak 2008 13:55

Alıntı:

iki_erkek adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 893465)
arkadaşlar ben bu eklentiyi indirdim ama zip şifresi hatalı diyor açamıyorum

Messenger'ın hangi sürümünü kullanıyorsunuz?

MSN Messenger 7.5 ve Messenger Plus! v3 kullanıyorsanız;
StuffPlug-NG - MSN Messenger kurmalısınız.
ZIP Şifresi: msxlabs.com

Windows Live Messenger kullanıyorsanız:
StuffPlug - Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 - MsXLabs

wise_girl 19 Ocak 2008 11:35

Sonunda bende yükledim onca sorundan sonra ama hala bi sorunum var.Benim language bölümünde türkçe yazmıyor.Yabancı hepsi:/

Bende indirdim ama bende language bölümünde türkçe yok:(

ahmetgns 19 Ocak 2008 11:41

1 ek
Alıntı:

wise_girl adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 903120)
Sonunda bende yükledim onca sorundan sonra ama hala bi sorunum var.Benim language bölümünde türkçe yazmıyor.Yabancı hepsi:/

Ekteki zipli dosyayı indirip içindeki Türkçe dosyasını "C:\Program Files\StuffPlug3\Languages" klasörünün içine yapıştırın sonra dil listesini yeniden açın. Türkçe, dil listesine gelir.

DeWa 9 Şubat 2008 00:38

Arkadaslar stuffplug un eski versiyonunda değişik yazı yazma özelliği vardı mesela bazı harflr büyük bazıları küçük olarak yazabiliyordun. bu son sürümünde bulamadım sp e ait script aradım belki vardır diye ama hiç script de bulamadım. bilgisi olan cewap yazabilirmi lütfen.

NeutralizeR 9 Şubat 2008 01:35

Alıntı:

DeWa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 930727)
Arkadaslar stuffplug un eski versiyonunda değişik yazı yazma özelliği vardı mesela bazı harflr büyük bazıları küçük olarak yazabiliyordun. bu son sürümünde bulamadım sp e ait script aradım belki vardır diye ama hiç script de bulamadım. bilgisi olan cewap yazabilirmi lütfen.

Bunun için Messenger Plus! Live'ın Font scriptlerine bakabilirsiniz.

e_a_g_l_e 14 Şubat 2008 16:22

Downloader-BCM trojan,Swizzor.gen trojan
1 kırmızı yükleme
StuffPlug-NG 2 (SPNG2.2.397.exe)

Benden size uyarı

NeutralizeR 14 Şubat 2008 16:56

Alıntı:

e_a_g_l_e adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 938317)
Downloader-BCM trojan,Swizzor.gen trojan
1 kırmızı yükleme
StuffPlug-NG 2 (SPNG2.2.397.exe)

Benden size uyarı

Eklentiyi kurmadan önce görüntülenen reklamlarla ilgili bir uyarı. Zararlı bir kod içermiyor.

undain 19 Şubat 2008 19:09

merhaba

şimdiden teşekkürler şu stuffplug 3 ü kurdumda türkçeleştiremedim..... mavi karanlık'a teşekkürler

Misafir 19 Şubat 2008 19:25

Alıntı:

undain adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 944399)
şimdiden teşekkürler şu stuffplug 3 ü kurdumda türkçeleştiremedim..... mavi karanlık'a teşekkürler

Buyrun: Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 - Tekil Mesaj - MsXLabs

znt 29 Şubat 2008 14:08

Eklentiler

Merhaba;
Ben plus ı kullanıyorum ve stuff ı da ekledim fakat stuff un özlliklerini kullanamıyorum. Kullanmak için yapılandırmayı açıcam ancak eklentiler kısmı yok benim tercihler başlığımın altında. Ne yapmamgerekiyor? Teşekkürler şimdiden..

fuxi07 3 Mart 2008 23:33

stufplug 3.5 te avatari büyütme yokmu resmi orjinal boyurtlarinda gösterildiğini biliordum ama arastirdim bulamadim nasil büyütebilirim msn 8.5 beta da varmi ve msn pluss ta yüklü stuffplug 3.5 yükledim ama yapmaadim nasil yapabilirim yardim ederseniz sevinirim yardim lütfen

NeutralizeR 3 Mart 2008 23:35

Alıntı:

fuxi07 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 962098)
stufplug 3.5 te avatari büyütme yokmu resmi orjinal boyurtlarinda gösterildiğini biliordum ama arastirdim bulamadim nasil büyütebilirim msn 8.5 beta da varmi ve msn pluss ta yüklü stuffplug 3.5 yükledim ama yapmaadim nasil yapabilirim yardim ederseniz sevinirim yardim lütfen

Yeni sürümde bu özellik yok, tekrar ekleneceğini de düşünmüyorum.

psychopat 5 Mart 2008 23:51

ben stuffplug calıstırdıgım zaman msn penceresındekı maıl sımgesıne tıkladıgımda sayfa acılıyo yonlendırılıyo dıyo ve kalıyo stuffplug kapalı oldugu zaman normal olarak hotmaıl sayfası acılıyo :(nası duzeltebılırım yardımlarınızı beklıyom...!!!

Mike Shinoda 15 Mart 2008 14:07

http://img84.imageshack.us/img84/8853/errortr5.jpg

Programı kurduktan hemen sonra karşıma çıkan ekran.
VLM 8.5 Norton 2006 antivirüs kullanıyorum.
Bu hata sizce neden çıkıyor olabilir?

NeutralizeR 15 Mart 2008 14:15

Alıntı:

psychopat adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 964624)
ben stuffplug calıstırdıgım zaman msn penceresındekı maıl sımgesıne tıkladıgımda sayfa acılıyo yonlendırılıyo dıyo ve kalıyo stuffplug kapalı oldugu zaman normal olarak hotmaıl sayfası acılıyo :(nası duzeltebılırım yardımlarınızı beklıyom...!!!

WLM > StuffPlug 3 > Ayarlar > Genel > "Tüm URL'leri varsayılan tarayıcıda aç" seçeneğini kapatın.

Alıntı:

Mike Shinoda adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 975840)
http://img84.imageshack.us/img84/8853/errortr5.jpg

Programı kurduktan hemen sonra karşıma çıkan ekran.
VLM 8.5 Norton 2006 antivirüs kullanıyorum.
Bu hata sizce neden çıkıyor olabilir?

Bu sorun MessengerDiscovery ile alakalı. Kaldırıp yeniden kurmayı deneyin. Sorun devam ederse şu konuyu inceleyin:
MessengerDiscovery'i Tamamen Nasıl Kaldırırım?

Mike Shinoda 15 Mart 2008 15:58

Teşekkürler.Bir sorum daha olacak:
Stuffplug'ı yada Discovery'yi yükledikten sonra mı oldu bilmiyorum ama spaces için fotoğraflara ya da başka birinin fotoğraflarına tıkladığımda spaces varsayılan tarayıcı ile açılıyor (bende opera varsayılan) halbuki daha önce IE ile açılıyordu.Bunu nasıl çözebilirim?

NeutralizeR 15 Mart 2008 16:05

Alıntı:

Mike Shinoda adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 975939)
Teşekkürler.Bir sorum daha olacak:
Stuffplug'ı yada Discovery'yi yükledikten sonra mı oldu bilmiyorum ama spaces için fotoğraflara ya da başka birinin fotoğraflarına tıkladığımda spaces varsayılan tarayıcı ile açılıyor (bende opera varsayılan) halbuki daha önce IE ile açılıyordu.Bunu nasıl çözebilirim?

Bir üstteki mesajımda bunu da cevaplamıştım.

Mike Shinoda 15 Mart 2008 16:11

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 975941)
Bir üstteki mesajımda bunu da cevaplamıştım.

Teşekkürler.Çeviri çalışmalarınızda başarılar.Sabırsızlıkla yeni sürümleri bekliyorum.

DjTiesto 31 Mart 2008 03:27

3.5 i türkçeleştiremedim
verdiğiniz linkten indirdim içindeki tr dosyasını dediğiniz dosyaya attım çıkış dedim sonra actım dili deiştirmeye denedim olmadı plss yardım

DjTiesto 2 Nisan 2008 03:08

Türkçeleştiremiyom 3.5 stuffPlug-NG yi

Türkçeleştiremiyom 3.5 stuffPlug-NG yi pls yardım

dadassh 12 Nisan 2008 11:05

Selam Arkadaslar Bende Live Msn ve Plug 3.5 Kurulu Kişi İleti Yazıyor Uyarısı Gelmiyor Ne Yapmam Gerekli Acaba Yardım edermisiniz Secenek Deaktif Değil Ama yinede Gelmio

adr3 12 Mayıs 2008 22:01

Ne iŞe Yarar Bu Program . . . YArdımcı oLursanız SEvinirim ...

Fırtına 12 Mayıs 2008 22:14

Alıntı:

adr3 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1051668)
Ne iŞe Yarar Bu Program . . . YArdımcı oLursanız SEvinirim ...

Size uygun detaylı anlatım sitemizde mevcut, Detaylı anlatımı izlemek için TIKLAYIN
(StuffPlug NG için)

Düzenleme: StuffPlug 3.5 için StuffPlug - Windows Live Messenger için StuffPlug 3.5 - MsXLabs

serpoo 13 Mayıs 2008 22:40

Ekteki zipli dosyayı indirip içindeki Türkçe dosyasını "C:\Program Files\StuffPlug3\Languages" klasörünün içine yapıştırın sonra dil listesini yeniden açın. Türkçe, dil listesine gelir.[/quote]

Sayın Teknik Destek Yardımdaki Arkadaşlarım,

Bu Stuffplug süper bişiii yav...

sizlere teşekkürler süper anlatım ve süper yazılım nihayet stuffplug türkçe artık herşey güzel böyle devam edin sizlere başarılar banada eğlen
ce:-)))
Teşekkürler yardımlarınızdan dolayı...

Saygılar

Serpil
:turkiyem: :turkiye:
(H)

cer0 16 Mayıs 2008 14:37

eklediğim ifadeler küçük görünüyor.. eskiden stuffplug ng ile, ifadeleri gerçek boyutunda ekleyebiliyorduk fakat WLM 8.5 + plus 4.50 + stuffplug ng 3.5 kurdum.. bu ifade işlemini yapamıyorum.. Stuffplug -> Deneysel bölümünde bu özelliklere karşılık hata veriyor.. bunu nasıl düzeltebiliriz ?

FeeAnor 29 Mayıs 2008 21:34

Slm

Tesekürler Programm icin;)

bu Pragramma almanca dili ecklenimbilinirmi

Saygi FeeAnor:(

ahmetgns 29 Mayıs 2008 23:07

Alıntı:

FeeAnor adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1072392)
Slm

Tesekürler Programm icin;)

bu Pragramma almanca dili ecklenimbilinirmi

Saygi FeeAnor:(

Uzun süredir Almanca çevirisi yok, siz yapabilir misiniz? İngilizce bilmiyorsanız da forumumuzdan Türkçe dosyasını indirip onun üzerinden Almanca'ya çevirebilirsiniz. Yaparsanız bize haber verin, programda kullanıma uygun duruma getirelim.

doga77 1 Haziran 2008 15:34

merhabalar,
stuffplug 'ı yüklemek istiyorum ben. Daha öncesinde Plus'ın yüklü olması gerektiğinden onu yükledim ama 'tercihler' dediğimde 'eklentiler' linkini göremiyorum ? yardımcı olursanız sevinirm..

ahmed 1 Haziran 2008 15:36

Alıntı:

doga77 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1075534)
merhabalar,
stuffplug 'ı yüklemek istiyorum ben. Daha öncesinde Plus'ın yüklü olması gerektiğinden onu yükledim ama 'tercihler' dediğimde 'eklentiler' linkini göremiyorum ? yardımcı olursanız sevinirm..

sp3 programı artık plus tan ayrılmıştır; tek başına bağımsız bir yazılım haline gelmiştir!sizin belirttiğiniz nokta eski sp2 yazılı içindi...

NightBoy 5 Haziran 2008 00:11

Stuff Plug indiremiyorum ?

stuff plug indiremiyorum surekli uye girisi yapiniz diyor acaba neden ?

yokmu online biri ?

ahmed 5 Haziran 2008 01:22

Alıntı:

NightBoy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1079832)
stuff plug indiremiyorum surekli uye girisi yapiniz diyor acaba neden ?

yokmu online biri ?

https://www.msxlabs.org/forum/ambience/attach/zip.gif StuffPlug.3.5.590.zip (1.002.6 KB)

Not: StuffPlug 3.5.590 kurulumunda Türkçe dil dosyası bulunmamaktadır. Fakat ekteki ZIP dosyasının içinde bu dosyayı bulabilir, "C:\Program Files\StuffPlug3\Languages" klasörünün içine kopyalayarak Türkçe dil desteği sağlayabilirsiniz.

_burcum_ 5 Haziran 2008 12:41

programı yükledim ve türkçe yapabilmemiz için yazdığınız adımları izledim fakat türkçe seçeneği yok nasıl türkçe yapabilirim

ahmetgns 5 Haziran 2008 13:23

Alıntı:

_burcum_ adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1080379)
programı yükledim ve türkçe yapabilmemiz için yazdığınız adımları izledim fakat türkçe seçeneği yok nasıl türkçe yapabilirim

Bu mesajdaki eki indirin: StuffPlug Teknik Destek-Yardım Dosyayı denilen yere kopyaladıktan sonra StuffPlug'ın menüsünü açın, Options'a tıklayın, oradan Language düğmesine tıklayın. Türkçe'yi seçin ve onaylayın.

AngeLofDarK 15 Haziran 2008 17:24

slm ben stufplug indirdim fakat dil seceneklerinde turkce yok... yardım edersseniz sevinirimn:)

NeutralizeR 15 Haziran 2008 17:29

Alıntı:

demet1 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1092144)
slm ben stufplug indirdim fakat dil seceneklerinde turkce yok... yardım edersseniz sevinirimn:)

Birkaç mesaj yukarı bakınız.

AngeLofDarK 15 Haziran 2008 17:29

Alıntı:

demet1 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1092144)

ben turkce dosyasını indirdim klasore de yapiştirdim fakat hala turkce dil secenegi yok...lutfeen yardım edin..cry

NeutralizeR 15 Haziran 2008 17:43

Alıntı:

demet1 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1092147)
ben turkce dosyasını indirdim klasore de yapiştirdim fakat hala turkce dil secenegi yok...lutfeen yardım edin..cry

Windows Live Messenger 8.5 ve StuffPlug 3.5 sürümlerine sahip olmalısınız. Türkçe dil dosyasını kopyalama işlemini WLM kapalıyken gerçekleştirmelisiniz. Daha sonra WLM'yi başlatıp oturum açtıktan sonra StuffPlug > Language ekranından dil olarak Türkçe'yi seçmelisiniz.

mydonose13 21 Haziran 2008 02:14

Tüm Grubu Engelleme Sorunu

Merhaba

Msn listemde kendime göre gruplar oluşturdum, bunlardan bazılarıyla yoğun olduğum anlarda görüşmek istemediğim için grubun ismine sağ tıklayıp "tüm grubu engelle" seçeneğini tıkladığımda tüm grup otomatik olarak engelleniyordu. Ancak her ne olduysa şimdi aynı şeyi yapmak istediğimde msn bağlantısı kopuyor ve tekrar bağlanıyor. Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Saygılarımla

panjabi_54 23 Haziran 2008 01:42

bende bişey sorıyım o zman su uzun nick yazma olayı nasıl oluyor bunda war dediler ama yine aynı ben su orjinal sınırı asmak işitoyrum birazdaha fazla karekter kullanmam iiçin ne yapamam lazım bi yardımcı olursanız sevinrim tşk :)

ahmetgns 23 Haziran 2008 08:54

Alıntı:

panjabi_54 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1101843)
bende bişey sorıyım o zman su uzun nick yazma olayı nasıl oluyor bunda war dediler ama yine aynı ben su orjinal sınırı asmak işitoyrum birazdaha fazla karekter kullanmam iiçin ne yapamam lazım bi yardımcı olursanız sevinrim tşk :)

StuffPlug 3.5'te bahsettiğiniz özellik yok.

Saat: 00:53
Sayfa 3 / 4

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık