![]() |
http://img545.imageshack.us/img545/1179/ekranalntsw.png Messenger Plus, bir ara sürümü yayınlandı! Live 4.9. Bu sürüm kısmen WLM 2011 ile uyumludur. https://www.msxlabs.org/forum/messenger-plus/6531-windows-live-messenger-plus-live-final.html#post141828 |
Çoklu oturum açma gibi bir şansımız var mı? Bu konuda bilgisi olanlar beni de aydınlatırsa sevinirim. İyi akşamlar herkese. |
çoklu oturum patch ile mümkün ama plus sürümünü çalıştıramadım 2011 ile... |
Alıntı:
Messenger Plus! Live'ın bu sürümünün birçok özelliği WLM 2011 ile çalışmıyor. Çalışan ve çalışmayan özelliklerin bir listesini Plus 4.9 on WLM 2011. Which features work and which ones don't adresinde İngilizce okuyabilirsiniz. Temel olarak konuşmaya dair özellikler (sohbet günlükleme, ifade sesleri vs.) çalışmıyor. Ancak bu sürümü yükleyerek, Aralık'ın başında WLM 2011 ile tam uyumlu olarak yayımlanacak Messenger Plus! Live 5 sürümünün çıktığına dair güncelleme bildirisini otomatik alma şansınız olacak. |
WLM 2011 (hata) arkadaşlar benimde bir sorunum var.msn normal açılıyor çalışıyor.problem yok ama durumumu değiştirebileceğim menü açılmıyor.yani ismimize tıkladığımızda ayarlar ve durumlareın açıldığı menü açılmıyor.ne yaptıysam çözemedim varmı yardımcı olabilcek biri? bu hata ilk yüklediğimde olmuyor.herşey süperr çalışıyor.pc yi yeniden başlatıp açtığımda oluyor.defalarca kaldırıp kurdum tamamen.format atıp tekrar denedm hatta yine düzelmedi.. |
ya arkadaşlar acayip dandik bu iş hiç beğenmedim aklı olan varsa şimdilik yüklemesin derim.. ben 2011 yükledim + facebook ile bütünleştirdim ama ben eskisi gibi sadece msn kişi listesinin görüntülenmesini facebookdaki kişilerinde beni çevrimdışı olmasını istiyorum ama ayarlayamadım bi türlü yani kısaca sadece ve sadece msn kişi listem açık kalsın msn de nasıl yapabilirim? Birde benim hesabım @gmail.com ben şimdi görüntü ismimi nasıl değiştireceğim? hadi @hotmail.com olsak siteye bağlanıp değiştirirz ama ben nasıl değiştireceğim şimdi? :( |
live messenger 2011 de engelli listesi nerede? Merhaba, messenger 2011 de engelli listesi bölümünü bulamıyorum, eskisi gibi bir liste yok mu ya da ben mi bulamıyorum? yardımcı olursanız sevinirim... |
windows live messenger 2011 calan parcayı gösterememe sorunu wlm 11 kullanıyorum ama caldıgım parcayı kişilerime gösteremiyorum hehrangi bir secenek yok böyle birde bu msn le uyumlu plus varmıdır tşk.. |
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
Hotmail / MSN adresleri dışındaki adreslerle MSN Oturumu Açma Alıntı:
|
msn discoveryinin uyumlu sürümü varmı acaaba 2011 için?? |
Alıntı:
|
Kişi listesinin alt bölümünde bulunan reklamı ve reklam alanını kaldıran A-Patch sürümü: https://www.msxlabs.org/forum/coklu-oturum-acma-ve-yamalar/336003-windows-live-messenger-2011-icin-a-patch.html |
arkadaslar bu ne kadar sacma bısey yaa kendımı mesgul yapıyorum baglantı kopuyor cevrımıcı yapıyorum baglantı kopuyor , durumumu her dgiştirdigimde baglantı kopuyor sorun nedir ? 2. sorunumda bi arkadasımla cam acaz fakar konustugumuz sekmenın altında goruntulu arama dıe bı secenek yok , baska bı arkdasla konusuyotum onlarda cıkıyor sorun nedir anlamadım bı yardımcı olursanız sevınırım |
Alıntı:
O kişinin kullandığı Messenger sürümüyle alakalı bir sorun. Arkadaşınıza son sürüme güncellemesini önerin. |
Daha yeni win 7 kurulmuş bir bilgisayara wlm 2011 resmi sitesinden kuruldu... Sorun şu Görüntülü arama butonu yok... Sesli arama butonu var... Ses ve görüntü ayarı yaptığında kamerayı falan görüyor burada da sorun yok... Peki neden görüntülü arama butonu yok... Şimdiden Teşekkürler... |
Alıntı:
|
Bakmış olduğum kişilerin hiçbirinde görünmüyordu... karşıdakinde aynı sürüm olan kişiyide denedim yine yok... |
slm arkadaşlar, WLM 2011'de konuşma penceresine arkaplan resmi koyamıyormuyuz ?? |
sitesinden indirmeyi denedim iniyor win32 hatası cıkıyor karşşıma bide burdaki rapid linkinden deniycem bakalım ne olcaq... |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/msn-teknik-destek-bilgiler/326030-windows-vista-ve-seven-icin-sifirdan-windows-live-messenger-kurulumu.html Windows Live Messenger Güncel Kamera Sorunu ve Çözümü - Tekil Mesaj - MsXLabs Alıntı:
Alıntı:
|
Yok olmuyor bir türlü.. Verdiğiniz 2 adresteki yazılanları teker teker denedim olmadı... Birde başkası bana kamera daveti gönderdiğinde bende "Video kartınızın sürücüsü görüntülü arama özelliğini desteklemiyor. Lütfen bunun yerine sesli aramayı deneyin." gibi bir mesaj veriyor... Ne alaka anlamadım... Bi sorun olsa ses ve görüntü kurulumunda kamerayı göstermezdi ama gösteriyor... |
WLM 2011'i Yükleyemiyorum Dün Windows güncelleştirmeleri sırasında istemeden WLM 2011'i de yükledim, pencere açmaya çalıştığımda donuyor, (Yanıt Vermiyor) uyarısını veriyordu, sildim. Bir önceki sürüme geri dönmeye çalıştım ama sürekli güncelleştirmemi söyledi en sonunda pes ettim, yüklemeye çalıştım ama sürekli yükleme sonunda hata vermeye başladı. Problemi öğrenemedim ama normal indirdiğim 133 mb'lık kurulum %100'e geldikten sonra tekrar başa atıyor sonunda da hr:0x80040001 gibi bir hata veriyor, çözümlerine baktım fakat çok cevap yoktu. En son güncelleştirmeleri yaptım ama hala aynı hatayı veriyor. Windows 7 64-bit kullanıyorum. |
bu msni nasıl silebilirim.bilgisi olan varsa yardım edebilir mi lütfen.cidden çok kötü kullanışsız :( |
Arkadaşlar Bu Yeni Sürümde Kişiyi Nasıl Engelliyoruz Ben Öyle Bi Seçenek Göremedim. Yardımcı Olabilirmisiniz ??? |
sürümleri Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Alıntı:
Alıntı:
(MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri WLM 2011'i ilk mesajda bulunan Rapidshare bağlantısını kullanarak indirebilirsiniz. Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım Alıntı:
|
nickimi nasL değiştiricem ama :/ |
aga yardım eder misin wldlog.dll bulunamadı diyor sonra bir dll hatası daha veriyor yaptıktan sonra kitaplığa eklenemedi vs. diyor |
Hala sorunu gideremedim aynı hatayı vermeye devam ediyor Aramanız bağlanamadı. Lütfen yeniden deneyin. (Hata: 0x8ac70013) Başka çaresi yok mu bunun yada sadece benim mi başıma geldi bu ??? |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Welcome to Windows Live |
benm de başıma aynısı geldi napmamız gerekiyormuş bulabildiysen cevap verirmisin. |
messenger plus |
Alıntı:
|
heçç beğenmedim bu resimin yanında kamera resmi yok görüntülü arama yaparkende bi değişik belki sadece karşı taraf cam açacak öle bi secenekte yok offf offfff:( |
merhaba arkadaslar kolay gelsin windows 7 64 bit kullanıyorum aslında yeni çıkanı kullanmak istiyorum fakat bi kaç soru işareti var şimdi kişiyi ekledikten sonra beni sildiğini veya engellediğini anlama gibi bir şansım varmı ayrıca plus ve discovery bu program için uygunmu sağlıklı çalışıyormu yardımcı olursanız mutlu olurum teşekkürler. |
arkadaşlar sorunum şu microsoft windows penceresi msn yi ve maillerimi açtırmıyor |
@NeutralizeR hatırlarmısın bi ara senle nick olayını konuşmuştuk sende microsoft nick olayını kaldırmışsa yapacak bir şey yok böyle kullanacağız mecbur plus dahi olsa böyle bişey olması mümkün değil gibisinden bişi demiştin sanırım Şimdiki pLusta nick olayı warmı su an XP benım pc eger warsa bı kac resım koyarmısın nıcklı wlm2011 den ltfen merak ettımde 2tane reSım koysanda olar :D Bı nıck duzenleme penceresınden bıde normal msn ekranından nıck naSıl gorunuor 2 ss eklersen merakımı gıdercemde :D |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Hocam kasma fılan harıka yanı ******* ağlatıyo rmın bır :) oyun gibi ben 2 hafta kullanıyorum kaldıracam en ıyısı 9.0 msn tam bir felaket yapmiş yazık ne yapmaya çalişiyolar:) msn tutmasın dıyemı uğraşıyolar .. |
Arkadaşlar o Hatayı bendede oluyordu ama combofix indirdim çalıştırdım ondan sonra yüklüce virüs olduğunu gördüm |
Plus Çalışmadığı için işimi hiç görmedi sildim;) ne zaman çoklu msn özelliği gelir ise o zaman yükleyeceğim (V) |
vistada yükleme sorunu vista 32 bit home basic kullanıcısıyım.wlm 2011 essantials sürümü güncellemelerini yüklediğim zaman temel parçaları yükleyin diyor .wlm sitesinden şimdi yükleyin dediği yerden yükleyince d2d1.dll bulunamadığından başlatılamadı diyor oturumu açmıyor.Windows yardım teknik desteke mesaj yazdığım halde hala bi cevap yok 2 haftadır .Bu sorunun nedeni nedendir sizce |
şuanda hicbir sekilde çoklu oturum acamıyorum :( plusda işe yaramıyor yokmu başka yöntemi.. |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
http://rapidshare.com/files/422463626/Windows.Live.Messenger.15.4.3502.922.zip Ayrıca DirectX güncellemesi yapmayı deneyin: Download details: DirectX End-User Runtime Web Installer |
Herkes Offline görünüyor Merhaba Bilgisayara msn 2011 sürümünü yükledim bir müddet kullandıktan sonra 2 adresimden birinde herkes offline görünüyor sürekli diğer adreste böyle bir sorun yok. Ayarlara baktım birşey göremedim. Sorunu nasıl çözebilirim fikri olan? |
Alıntı:
Windows Live Messenger'ı Tamamen Nasıl Kaldırırım? Üstteki bağlantıda söz edilen tüm adımları gerçekleştirmenize gerek yok. Sorun yaşadığınız hesaba ait klasörleri bulup siliniz. |
yeni sürüm tam bir rezalet. acilen plus ekibinin çözümlerini bekliyoruz. gruplarda kaç kişi var kaçı online bunlar dahi görünmüyor grup isminin . |
Adım Mavi... Soyadım Karanlık... |
Arkadaşlar windows 7 kullanıyorum makinayı yeni aldım ve messenger 2011 yüklü bi şekildeydi 4-5 gündür kullanıyorum bugün AVG isminde bi antivirüs programı yükledim ve sorunlar başladı daha doğrusu msnle ilgili şuanda oturum aç diyorum biraz sonra kendisi kapanıyor bazen açılıyor ama 8-10 saniye sonra tekrar kapanıyor sorun nedir bu yeni teknolojiye acemiyim yardım edin lütfen.. |
| Saat: 18:25 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık