MsXLabs
Sayfa 3 / 7

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Sosyal Ağlar (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/)
-   -   MSN - Hotmail Hesabı Kapatma - Silme (https://www.msxlabs.org/forum/sosyal-aglar/3755-msn-hotmail-hesabi-kapatma-silme.html)

akademi14 22 Mayıs 2009 15:05

arkadaşlar benim hotmail adresimin şifresini ve bilgileri değiştirmişleraçamıyorum ne yapmam gerekir

ahmetseydi 22 Mayıs 2009 15:43

Alıntı:

akademi14 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1404289)
arkadaşlar benim hotmail adresimin şifresini ve bilgileri değiştirmişleraçamıyorum ne yapmam gerekir

İnceleyin
Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Delete 26 Mayıs 2009 00:05

Alıntı:

ahmetgns adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1220288)
Hesap sayfanıza Mozilla Firefox gibi Internet Explorer'dan başka bir tarayıcı ile ulaşmaya çalışın.

Çok sağolun, kapatmaya çalışıyordum İE ile sizin yazınızı gördüm ve Safari ile denedim sorunum halloldu.:)

nail06 24 Haziran 2009 17:34

İlk olarak merhaba
ben hesap kapatma işlemini yaptım ama kapanıp kapanmadığını başka msnden e-posta göndererek mi anlayacağım?

Birde bi msndeki kişileri başka msn e eklemek istiyorum kişi sayısı çok el yordamıyla tek tek değilde başka bir çözümü varmı acaba 2 soruma yanıt alabilirsem sevinirim

ahmetgns 24 Haziran 2009 18:19

Alıntı:

nail06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1428873)
İlk olarak merhaba
ben hesap kapatma işlemini yaptım ama kapanıp kapanmadığını başka msnden e-posta göndererek mi anlayacağım?

Birde bi msndeki kişileri başka msn e eklemek istiyorum kişi sayısı çok el yordamıyla tek tek değilde başka bir çözümü varmı acaba 2 soruma yanıt alabilirsem sevinirim

Adımları tamamladığınızda "Hesap kapatıldı" benzeri bir sayfayı gördüyseniz hesap kapatılmıştır, illa emin olmak için başka bir adresten (illâ msn adresi olması gerekmez elbette ki) buna bir e-posta gönderin, "İletilemedi" benzeri bir karşı e-posta alırsanız posta kutusunun kapatıldığından emin olabilirsiniz. Bu şekilde kapatılan Microsoft hesapları (@live.com, @msn.com, @hotmail.com vb. uzantılı) bir süre daha (270 gün gibi bir süre) ayırılmış durumda tutulur ve geri dönmek isterseniz normal bir şekilde oturum açarak hesabı tekrar etkinleştirirsiniz. Microsoft olmayan bir e-posta adresi ile Windows Live ID edindiyseniz böyle hesaplar kapatıldığı andan itibaren bir daha oturum açmaya izin vermez ve başka kişilerin kaydettirmeleri için kullanılabilir kılınır.

Muhtemelen 2. sorunuzla ilgili forumumuzda açıklayıcı bir konu vardır ama şimdi onu bulmaktansa şöyle tarif edeyim: Adreslerin alınacağı adresle Messenger'da oturum açın, menüden Kişiler > Anlık ileti kişilerini kaydet... öğesini seçerek listenizi bir dosyaya kaydedin. Daha sonra adreslerin verileceği adresinizle Messenger'da oturum açın, menüden Kişiler > Anlık ileti kişilerini al... öğesini seçin, daha önce kaydettiğiniz dosyayı seçin... bitti.

nail06 25 Haziran 2009 10:31

Hocam yaklaşık 1 hafta önce kapattığım hesabıma bi e-posta gönderdim deneme amaçlı iletiniz gönderildi yazıyor ama postmaster şöyle bir mesaj geliyor:This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed. ileti gönderilmedi gibi bişi hesap kapatıldımı yani 30 gün girmesem etkinsizleşirmi?

ahmetgns 3 Temmuz 2009 23:31

Alıntı:

nail06 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1429292)
Hocam yaklaşık 1 hafta önce kapattığım hesabıma bi e-posta gönderdim deneme amaçlı iletiniz gönderildi yazıyor ama postmaster şöyle bir mesaj geliyor:This is an automatically generated Delivery Status Notification.

Delivery to the following recipients failed. ileti gönderilmedi gibi bişi hesap kapatıldımı yani 30 gün girmesem etkinsizleşirmi?

Evet, hesap kapatılmış. Ancak o hesapla artık oturum açılıyor mu diye hiç denemeyin bence çünkü sanırım 270 günlük bir süre boyunca hesabı her an geri etkinleştirebilirsiniz. 270 günden sonra hesap başkalarının kullanımına açılabilir, ama 270 gün sonra da oturum açmayı denemeyin, en fazla şunu yapın, hesap başkasının kullanımına açıldı mı diye Windows Live hesap kaydetme sayfasından adresi almaya çalışın.

Siz e-posta gönderdiğinizde "İletildi" demesinin sebebi gönderdiğiniz e-postanın karşı tarafın posta kutusuna değil e-posta hizmet sağlayıcının sunucularına aktarılmış olmasıdır. O sunucu, e-posta iletisini belirtilen posta kutusuna iletemeyince gönderene "İletilemedi" olarak karşı e-posta atar.

crayzenes_ 24 Temmuz 2009 08:48

wlla hiç kapatılmıyor sadece e-posta hesabın kapatılıyor

TheSemy 1 Eylül 2009 21:19

Windows Live ID Kapatma Sorunu

http://img515.imageshack.us/img515/8830/asdasdzzc.jpgMerhaba
Merhaba arkadaşlar.
Benim sorunum Windows Live ID mi kapatamamak. Böyle bir sorun alıyorum acaba sorun nereden kaynaklı?
Micrsoft accountumu kapattım birkaç gün içinde microsoft accountun deactive olacagını yazdı. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Eğer microsoft account umu kapattıysam live id'm de kapanır mı? Ve live id nin kapanması ile messengerda artık oturum açılmaz değil mi öyle biliyorum ama yine de söyliyeyim dedim.

AriThmetiCs 6 Eylül 2009 13:55

Alıntı:

TheSemy adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1472470)
http://img515.imageshack.us/img515/8830/asdasdzzc.jpgMerhaba
Merhaba arkadaşlar.
Benim sorunum Windows Live ID mi kapatamamak. Böyle bir sorun alıyorum acaba sorun nereden kaynaklı?
Micrsoft accountumu kapattım birkaç gün içinde microsoft accountun deactive olacagını yazdı. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Eğer microsoft account umu kapattıysam live id'm de kapanır mı? Ve live id nin kapanması ile messengerda artık oturum açılmaz değil mi öyle biliyorum ama yine de söyliyeyim dedim.

W.Live IDnizi Microsoft Accountunuza bağlı olarak sıfırlaya bilirsiniz bu da M.Accountunuzu Deactive ettiniğiniz süre ile eş değerdir. Yani Deactive ettiğiniz süreden itibaren hiç bir halukarda Msn ve Mailinizi kullanmayanız. Size verilen süre çerçevesinde M.Live IDnizde silinmiş olacaktır.Kısaca o verilen süre geçtiğinde hiçbir halukarda hesabınızı kullanamayacaksınız..

Misafir 6 Eylül 2009 21:43

benim iki ayrı şekilde msn oturumum açılıyo.bilgisayarımda eski sürümü vardı.onu kapatıp windows live yükledim.sanırım eskisinde sürekli açık görünüyo.eski sürümü kapattığım için şuan bişey yapamıyorum.ne yapabilirim

Misafir 9 Eylül 2009 23:48

Alıntı:

kapatılan msn hesabını geri açma
ben msn hesabımı kapattım ve yaklaşık 1 sene oldu şimdi o kapattıgım msn adresini tekrar açmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim.

CrasHofCinneT 9 Eylül 2009 23:58

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1483471)
ben msn hesabımı kapattım ve yaklaşık 1 sene oldu şimdi o kapattıgım msn adresini tekrar açmak istiyorum ilgilenen arkadaşlar için şimdiden teşekkür ederim.

Kapatılan adresiniz silinmediyse en son şifreniz ile giriş yapıp aktif edebilirsiniz, silinmiş ise bir başkası tarafından alınmadıysa yeniden kayıt olmanız gerekmektedir.

Misafir 11 Eylül 2009 10:47

Msn adresimiz başkaları ve ya sistem tarafından kapatılmış bunu tekrar açabilir miyiz

cevaplarınızı bekliyorum

CrasHofCinneT 11 Eylül 2009 13:59

Alıntı:

CrasHofCinneT adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1483483)
Kapatılan adresiniz silinmediyse en son şifreniz ile giriş yapıp aktif edebilirsiniz, silinmiş ise bir başkası tarafından alınmadıysa yeniden kayıt olmanız gerekmektedir.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1485142)
Msn adresimiz başkaları ve ya sistem tarafından kapatılmış bunu tekrar açabilir miyiz

cevaplarınızı bekliyorum

Önceki mesajımda dediğim gibi kullandığınız hesabın sitesine giderek kullanıcı adınız ve şifrenizle giriş yapmanız gerekmektedir silinmedi ise aktifleştirebilirsiniz.

Misafir 15 Eylül 2009 23:23

benim msn silindi 30 gün bile olmadan acaba şifremmi mi çaldılar:)

Misafir 18 Eylül 2009 12:45

Alıntı:

msn silme

yha bn bu siteden msnmi sildirdim hesabınız kapatıldı yazdı ama hala msn açılıo bunu bana açıklarımısınız

Misafir 18 Eylül 2009 12:47

yani bn bugün hesabımı kapadım.30 gün sonra bi daha açılmıycakmı

ThinkerBeLL 18 Eylül 2009 13:05

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1490339)
benim msn silindi 30 gün bile olmadan acaba şifremmi mi çaldılar:)

^ Kapatılmış hesap olduğu ve açığa çıktığı için başkası tarafından alınmıştır.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1494399)
yha bn bu siteden msnmi sildirdim hesabınız kapatıldı yazdı ama hala msn açılıo bunu bana açıklarımısınız

^ Cevabınız:
Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 80821)
Hesabınızı 30 gün içinde tekrar etkinleştirebileceğiniz için MSN Messenger hizmeti aktif tutulur. Hesabınızı kapattıktan 30 gün sonra MSN Messenger oturumunuz da iptal edilmiş olur.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1494402)
yani bn bugün hesabımı kapadım.30 gün sonra bi daha açılmıycakmı

^ Bu süre içinde MSN adresinizle oturum açmadığınız takdirde 30 gün sonunda MSN hizmeti durdurulur, hesabınız kapatılır.

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1494420)
msn nasıl kpt bilirim acaba

^ Aşağıda anlatıldığı şekildedir:
Alıntı:

hellboys adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 65770)
Önce http://account.live.com/?mkt=tr-tr adresine gidin, kapatmak istediğiniz hesap ile oturum açın.

"Ek seçenekler" başlığının altındaki "Hesabı kapat" bağlantısına tıklayın ve çıkan adımları uygulayın.

Aşağı kısım eskiden kapatma işleminin nasıl yapıldığını anlatıyor. Eğer oradan takip etmek isterseniz, sizi tekrar yukarıdaki anlattığım sayfaya yönlendirecek.

BU adrese giriniz ve işlemleri yapınız

https://accountservices.passport.net/Custom...10&lc=1055&sl=1

http://img392.imageshack.us/img392/539/10ld4.jpg

http://img392.imageshack.us/img392/3483/21ni1.jpg

http://img392.imageshack.us/img392/219/30xr1.jpg
http://img392.imageshack.us/img392/6601/43il.jpg

unalosma 24 Eylül 2009 11:17

Alıntı:

kapatılan msn hesabını geri açma
kapatılam msn hesabı geri nasıl acılırrrr

ahmetgns 24 Eylül 2009 23:52

Alıntı:

unalosma adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1500436)
kapatılam msn hesabı geri nasıl acılırrrr

Hesap bir Microsoft etki alanına aitse yani sonu @live.com, @hotmail.com, @windowslive.com, @msn.com gibi ise (Microsoft etki alanına ait bir sürü uzantı vardır, hepsini burada sayamam) hesabın kapatılmasından sonraki 270 gün içinde mail.live.com adresinde en son parolanızla oturum açın, hesabınız geri etkinleştirilir. 270 günden fazla geçtiyse hesap başkalarının kaydetmesine açılmış olabilir.

Hesap Microsoft olmayan bir etki alanına aitse yani sonu @mynet.com, @superonline.com gibi ise (Microsoft etki alanında olmayan sayısız uzantı vardır, bunları hiç sayamam) boşta kaldığı süre zarfında başkaları tarafından kaydedilmediyse hesabı https://signup.live.com adresinden tekrar kaydetmelisiniz.

Misafir 25 Eylül 2009 14:13

YAV ARKADAŞLAR BEN AÇIYOM AMA MÜŞTERİ HİZMETLERİ YOK NE YAPABİLİRİM ACABA

Misafir 27 Eylül 2009 18:50

kapatılamıyor
Hesabınızı kapatmak için aşağıda bulunan bir veya daha çok sorunu çözmeniz gerekir:

Hesabınıza bağlı bir veya daha fazla ücretli hizmet veya bir Microsoft Points hesabı var. Bu hesabı kapatmak için tüm hizmetlerin iptal edildiğinden ve Microsoft Points hesabınızın kapatıldığından emin olun. Bununla ilgili yardım alın
Hesabınızla ilişkilendirilmiş bir Microsoft e-posta hesabı (Windows Live Hotmail) olduğundan, Windows Live hesabınızı hemen kapatamazsınız. Windows Live hesabınızı kapatmak için önce Microsoft e-posta hesabınızı kapatmanız gerekir. Belirli bir etkinlik dışı kalma süresinden sonra Windows Live hesabınız otomatik olarak kapatılacaktır. Microsoft hesabınızı kapatın

böle diyor ne yapicaz :(((

Misafir 4 Ekim 2009 20:34

Alıntı:

msn silmek istiyorum

msn adresimi silmek istiyorum fakat msn adresimi silemiyorum çünkü adresimi silmeden önce parolamı değiştirmeye çalıştım ve msn parolam kendiliğinden değişti şuan şifremin ne oldugunu bilemediğim için msn e giremiyorum ve adresimi silemiyorum.
lütfen yardımcı olurmusunuz? şimdiden çok tşkr ederim...

Misafir 6 Ekim 2009 15:38

Alıntı:

msn kapatma
İİİ gunler benım msn adresım calındı ve calınan msn adresımden calan kısı adresımde kayıtlı olan kısılerle benım hakkımda sohbet edıyor. benımle alakası olmayan sacma sapan seyler yazıyor bu yuzden calınan msn adresmı kapatmak ıstıyorum. lutfen bana yardım edın

Misafir 8 Ekim 2009 12:26

slm.messenger acmaya calıştıımda hata kodu verıo.acamıyorum.uzun zamandır bu sorunu gıdermeye calıstım ama basarılı olamadım.yardımınıza ıhtıyacım var.yardımcı olabılırsenız sevınırım.ıyı calısmalar

RuffRyders 8 Ekim 2009 12:37

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1520523)
İİİ gunler benım msn adresım calındı ve calınan msn adresımden calan kısı adresımde kayıtlı olan kısılerle benım hakkımda sohbet edıyor. benımle alakası olmayan sacma sapan seyler yazıyor bu yuzden calınan msn adresmı kapatmak ıstıyorum. lutfen bana yardım edın

Bu konuyu inceleyin yararı olacaktır > Hacklenen Mailinizi Geri Alma İhtimali (Dilekçe)

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1524219)
slm.messenger acmaya calıştıımda hata kodu verıo.acamıyorum.uzun zamandır bu sorunu gıdermeye calıstım ama basarılı olamadım.yardımınıza ıhtıyacım var.yardımcı olabılırsenız sevınırım.ıyı calısmalar

Hata kodu derken? Hata kodunu belirtin ve sorunuzu lütfen ilgili konularda sorunuz.

Misafir 19 Ekim 2009 23:46

ZİYARETÇİ: MECHUL ASKER ;)
bencede kapanmıyor eğer kapansaydı 3 yıl önce kırılan msn mi geri alırdım
diyorsunuzki 30 gün bir arkadaşım 120 gün demiş ama 3 yıl dır msn nim kullanılmıyor sürekli takip altındayım bir bayan adı altında kişiyi ekledim açtı adam cayır cayır kullanıyor hesabımı şirket adınaydı ama ozamanlar sanal suçlar masası işini yapmıyordu yada yoktu desem yeri var şimdi artık daha kolay kur kendi web siteni al domain ni aç msn eposta hesablarını gelsinlerde kırsınlar bundan sonra artık sanal suçlarmasasına adli suçlara bakalım bi daha kimsenin msn ni kırıla biliyormu sıkar arkadaşlar artık microsoft türkiye devrede sizinde bilginiz olsun istedim çalınan msn leri 1 hafta içinde geri alıyorsunuz hemde çalan kişiye 3 ay ile 1 yıl iletişim suçları davasından içeri alıyorlar yada epostası çalınan kişi şikayeti geri almaz ve paraya çevittirirsede zararı kadar ödeme alıyorlar yok illa bende ödeyemem derse hapis yada haciz cezası varmış bilginize geçen ay adliyeden öğrendim ;)
şimdi yapacaklarınızı anlatayım e postanıza girin tüm kayıtlarını özel soru ve ip adresinizi world pad olarak kaydedin yada not defterine bu bilgileri bir usb aygıtına yada cd ye atın başınıza bir iş gelirse bu bilgileri microsoft türkiye masasına gönderin küt 1 gün sonra postanız geri geliyor ve davacı yada şikayetçi olup olmadığınızı soruyorlar gerisi size kalmış
allah yolunuzu daim etsin selamlar saygılar

Misafir 29 Ekim 2009 22:51

lütfen msnmi tamamen kapatmak istiyorum.acılmamak üzere kaparmak istiyorum.yardım edin lütfen
hesabim kaanmasa bile ekledigim kişiler tamamen silinsin istiyorum.hayat meselesi.yalvarırım yardım edin

Misafir 4 Kasım 2009 22:08

arkadaslar ben geçen gün mailimi kapadım tekrar nasıl açabilirim yardımcı olun şimdiden Tşkler

ahmetgns 9 Kasım 2009 21:49

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1554953)
arkadaslar ben geçen gün mailimi kapadım tekrar nasıl açabilirim yardımcı olun şimdiden Tşkler

Kapattığınız e-posta hesabı Microsoft'a aitse geri almak için en son parolanızla Sign In adresinde oturum açın (270 gün içinde).

E-posta adresiniz Microsoft'a ait değilse ait olduğu sitenin E-posta Yardım sayfalarında geri alıp alamayacağınızla ilgili konuları araştırın.

E-posta adresiniz Microsoft'a ait olmayıp siz aynı adresi bir Windows Live ID olarak da kaydetmişseniz ve şimdi onu kapatmışsanız, e-posta kutunuza bir zarar gelmez.

ribery1905 13 Kasım 2009 23:39

Alıntı:

Misafir adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1538729)
ZİYARETÇİ: MECHUL ASKER ;)
bencede kapanmıyor eğer kapansaydı 3 yıl önce kırılan msn mi geri alırdım
diyorsunuzki 30 gün bir arkadaşım 120 gün demiş ama 3 yıl dır msn nim kullanılmıyor sürekli takip altındayım bir bayan adı altında kişiyi ekledim açtı adam cayır cayır kullanıyor hesabımı şirket adınaydı ama ozamanlar sanal suçlar masası işini yapmıyordu yada yoktu desem yeri var şimdi artık daha kolay kur kendi web siteni al domain ni aç msn eposta hesablarını gelsinlerde kırsınlar bundan sonra artık sanal suçlarmasasına adli suçlara bakalım bi daha kimsenin msn ni kırıla biliyormu sıkar arkadaşlar artık microsoft türkiye devrede sizinde bilginiz olsun istedim çalınan msn leri 1 hafta içinde geri alıyorsunuz hemde çalan kişiye 3 ay ile 1 yıl iletişim suçları davasından içeri alıyorlar yada epostası çalınan kişi şikayeti geri almaz ve paraya çevittirirsede zararı kadar ödeme alıyorlar yok illa bende ödeyemem derse hapis yada haciz cezası varmış bilginize geçen ay adliyeden öğrendim ;)
şimdi yapacaklarınızı anlatayım e postanıza girin tüm kayıtlarını özel soru ve ip adresinizi world pad olarak kaydedin yada not defterine bu bilgileri bir usb aygıtına yada cd ye atın başınıza bir iş gelirse bu bilgileri microsoft türkiye masasına gönderin küt 1 gün sonra postanız geri geliyor ve davacı yada şikayetçi olup olmadığınızı soruyorlar gerisi size kalmış
allah yolunuzu daim etsin selamlar saygılar

Dostmm bnm 2 yıl önce çalınan msn m var ben bunu nasıl alcam geri??? yardmcı olrmsn...

Misafir 18 Kasım 2009 17:54

slm ben bişe dicem ya diyoki hesabınız başkasına verilir .ben tamamen kapatmak istiyorm.bana yazın lütfen

Misafir 19 Kasım 2009 12:53

msn kapatmak istiyorum nasıl olacak o i,ş

CrasHofCinneT 19 Kasım 2009 20:30

İlk mesaja bakın.

Misafir 20 Kasım 2009 07:31

bn hesabımı nasıl kapatcm deniom olmuo

Misafir 22 Kasım 2009 03:18

önce e posta hesabı kapattım sonra msn kapatcaktım hsebınız kapatılamıyor dior nedn

Misafir 30 Kasım 2009 11:15

msn ile ilgili bütün hizmetleri kapatmak istiyorum

Misafir 5 Aralık 2009 22:57

Alıntı:

kapatilan msn hesabini acma
kapatmis oldugum msn imi açmak istiyorum

Misafir 7 Aralık 2009 16:41

Alıntı:

microsoft e posta hesabi kapatma
meraba ben microsoft posta hesabımı kapatmak istiyorum yardımcı olun lütfen

Misafir 8 Aralık 2009 15:45

silmek istediğim kişileri silemiyorum

Misafir 9 Aralık 2009 00:25

[QUOTE]microsoft e posta hesabi kapatma[/Q UOTE]

Misafir 9 Aralık 2009 11:50

arkadaslar bu msn kapatılmıoooooo

Misafir 13 Aralık 2009 15:38

msn kapat

Misafir 13 Aralık 2009 16:12

[QUOTE]msn kapatmak istiyorum çünkü msn çalıntı benim adıma konuşuluyo hemem kapatmak istiyorum. yasa dışı kulanılıyo benim haberim olmadan buda canımı çok sıkıyo

Misafir 17 Aralık 2009 11:18

kullanmak istemiyorum bu msn adresimi kapatmak istiyorum

Misafir 18 Aralık 2009 17:26

arkadaşlar banim bilgisayarıma keylogger gönderilmiş ve bu sayede msn şifrem öğrenilmiş artık açamıyorum ve de silemiyorum sizce napiyim? teşekkürler

emrullah uşmalı 18 Aralık 2009 22:17

silmek istiyorum msn mi

Misafir 19 Aralık 2009 11:35

Alıntı:

msn kapatma
oturum acınca para ödeniyormu

Misafir 21 Aralık 2009 02:14

arkadaslar,hotmail sifrem calındı,microsoftla irtibata gecicegim ama sifremi calan kisinin kim oldugunuda ögrenebilirmiyim?microsoft sifremi geri verdigi zaman calan kisinin kim oldugunuda söylüyormu?.Saygılar

Saat: 20:27
Sayfa 3 / 7

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık