![]() |
kardeşş fıstık gibi çalışıo walla beceremiosunuz bare emeğe saygı gösterin |
|
Çoklu açma işe yarıyor ama reklam kaldır filan bildiğim kadarıyla işe yaramıyor. Bu tür yazılımlar msn'e zarar verebilir. Msn plus bile. Bunun için msni sade kullanmalıyız. Yoksa yarın proramı kaldırdığımızda msnde bozukluklar olabilir. Ama karar sizin. |
deneyelim bakalim |
8.1 için geçerli değilmi yükledim ama olmadı |
okadar aradım bulamamıstım sagol arkadasım ellerıne saglı:) |
İlk mesajdaki çoklu oturum açma yaması, Windows Live Messenger 8.1 Final sürümüne uyumlu sürümüyle güncellenmiştir. |
Alıntı:
|
ben bunu yükledim ama bağlantımı çok koparıyor. sebebi nedir sizce? |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/msxteam/NeutralizeR/wlm_coklu_oturum.png Yama sürümünün v0.9.5 olduğundan emin olun. |
kanka bu calısmıyo heralde? |
Live Messenger 8.1 çoklu oturum açma yamasını yayınlayacakmısınız? |
Alıntı:
|
meraba programı yükledim ama şu anda bir msn bile açamıyorum 1535296 yordam giriş noktası MSNCore.dll dinamik bağlantı kitaplığında bulunamadı uyarısı veriyor msn i silip tekrar yüklemek istemiyorum tabi başka bi yolu varsa.. Yardımınız için şimdiden teşekkürler |
birisi bana msn 8.1 nerden yükleniyor yazabilirmi çoklu oturum izin ver diyorum sorun çıkıyor birisi bana yardımcı olabilirmi |
Alıntı:
https://www.msxlabs.org/forum/son-haberler/19063-windows-live-messenger-8-1-final-turkce.html Lütfen Linki İnceleyin.. |
En son sürümü(8.1.0178.00 ) ile güncelleştirdim fakat bu yamayı uyguladıktan sonra devamlı bağlantı kesiliyo bu durum beni sinir etti,yardımcı olur musunuz lütfen :cry: |
Alıntı:
|
ben yapamadım... |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
bağlantının kopması ADSL ye bağlı deil bende 1-2 saniyede bir kopuodum 8.1 i kaldırdım sorun kalktı:rofl: |
eyw kardeş paylaşım için saol çok aradım bu programı benmki hata vermeye başlamıştı sevaba girdin walla eyw... |
cok güzel bir program |
sagolun... ama 8.1 in son versiyonunda bağlantı kopuyor... 8.1 betayı yükledim tekrar |
Alıntı:
|
cok sagol ama ben sizin bu yamayı 6-7 aydır kullanıyorum yani tecrübeliyim :) ama olmuyooo :( |
Alıntı:
|
usta yeni versiyonu yukle diye yazı cıkıyodu..yukledim sonrada bu yamayı yukledim fakat zırt pırt hattan dusmeye basladı bende eski versiyonu yukledim..sorun nedir acaba |
bende bu msnden bıktım valla 2 ay boyunca msn8.0 indirmek için ugraştım şimdi indirdim ama şimdide coklu acamıyorum ne yapacam yaaa |
Alıntı:
İlk mesajda verilen ekli dosyadaki ilgili yamayı indirip kurmak.. Hepsi bu kadar :dontknow: Alıntı:
|
uyelıgımın ıptalını ıstıyorum sıteyı kullanmayıorum lutfen ıptal edınn |
Alıntı:
|
verilen linkten yamayı indirdim. sadece Çoklu Oturum izin ver secip uygulayı tıklayınca 1. resimdeki gibi uygulandı diyor. ama msn acmak isteyince ikinci resimdeki gibi uyarı veriyor. yamayıda silemiyorum ne yapmam lazım. msn 8.1 final kullanıyordum. otomatik güncelleyip yüklemiştim. http://img124.imageshack.us/img124/7172/ads305zrx5.jpg http://img124.imageshack.us/img124/9048/ads305z1ty8.jpg |
ben bu en son sürümü indirdim ama coklu acma yamasını da ındırdım tek msn acıyor dıgerlerı acılınca kapatıyor yanı mesela 3 tane actık mı 1 tanesı acık kalıyo 2 si msn tarafından kapanıyo normal mi sizce :) |
çok teşekkürler ya.Çok işime yaradı.2 gündür araştırdım yok yok en sonunda çoklu msn açabiliyorum.Çok teşekkürler.........:banana: |
arkadaşlar yamadan sonra msn 3-4 saniyede bir kapanıyor ne yapmam lazım msn live 8.1 tr kurulu bende |
Alıntı:
Windows Live Messenger 8.1 uyumlu A-Patch için tıklayınız Bunu deneyin... Sorun devam ederse Buradan Live Messenger'ı guncelleyin.. |
ya özür dileyerek bi yardım istiycem de ben bu en baştaki ilk msjdan yukledim bişeyler yaptım ve artık msnimm yok!!:(:(açılmıyo basıyorum bişeyler diyo kaldırllmıyoda yenıden yukliyim bana yardımcı olabilcek birileri varmı..:(:( |
slm ben kaan lütfen~bana dikkat edin!!! k@@n vs zeynep |
Alıntı:
|
Alıntı:
Ardından yamayı, ayarları resimde gösterildiği şekilde bırakarak uygulayın. Windows Live Messenger kısayoluna kaç kez tıklarsanız, o kadar yeni Windows Live Messenger işlemi başlar ve bu şekilde dilediğiniz kadar farklı hesapla oturum açabilirsiniz. Windows Live Messenger'ı yeniden indirip yüklemeniz gerekiyorsa: (MSN) Windows Live Messenger - Live Messenger - Windows Messenger Sürümleri |
Başlat > Denetim Masası > Program Ekle veya Kaldır > Windows Live Messenger > buraya kadar tamam ama onar çıkmıyoo gorunmuyoo nerde yazıyoki onar??uğraştırıyorum ama..:( |
Alıntı:
|
oldudda bittii maşallah tanrım ya!!ELİNİİZEE SAĞLIKK!!!!!!!!!!!!!!!!çokk mutluu olldummmm yaa..şimdi dilediğimmce süssleyebilirim gonul rahatlığıylaa bu siteden diimi..??:) |
Alıntı:
Evet, gönül rahatlığıyla hayal gücünüzü kullanabilirsiniz bu siteden |
gerçekten çok teşekkurler aradıgım herseyı bulabılıyorum bu sitede Saolun arkadaşlar ... |
tamam bende buldum çok harika şeylerr halannda bulmaktayım çok sağolun |
SLM LIVE MESSENGER 8.1 i PROGRAMSIZ COKLU OTURUM ACAMIYOMUYUZ YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM |
teşekkürler... Pardon ama ben 8.1 i kullanıyorum. reklamları gizleyin diyorsunuz gorünmez seçeneğini işaretliyoruz galiba ve buna gerek var mı acaba... şimdiden tekrar teşekkürler.... |
arkadaşım bende 8.0 var beta falan değil yine çalışmıyo yine çalışmıyoooooo. |
| Saat: 14:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık