![]() |
dünyayı fet ettim şimdi sıra burda bekleyin ben geliyorum |
Huri lerleyim! Lutfen Rahatsiz Etmeyiniz! |
işte geldim burdayım |
Cekil onumden guneshimi kapatiyorsun... git yandakine oku duani... |
mezar taşının sağ üst köşesine tıkla ahiret soruları cebine gelsin,200 kişiye gönder cennete giren ilk 100 işi arasına gir g..ü kurtar!!!! |
ben ölmüşüm... |
Amma sicak oldu burasi... |
ne bakıyorsunuz hiç mi ölü görmediniz sıkıysa sen gel benim yerime yat burda |
Ya burasi hic dusundugum gibi degil... HURI den cok NURI var... |
Yazık derdi ki hep "hayatınızı yaşayın hiç bişiyi dert etmeyin".Ama daha bunların yarısını bile yapamadan gittti... |
gitti gitti gitti dag gibim kıs gitti:)9 |
Şaşırmayın yahu Hepiniz Bigün Buraya GEliceksiniz .... (6) Ölüm Allah'ın Emri (Y) (N) Gusin(N) |
Demekki yanlizlik boyle bisi oluyo... |
Mezar Taşımda Melike Yazmayacakki..!! Gerisi Benim Bile Umrumda Değil.?? |
Lütfen sıraya geçin, hiçmi güzel mefta görmediniz..!! |
bu yashta yapma demislerdi... yarida kalpten gidersin demislerdi... PISMAN DEGILIM... DEGDI... 1920-2006 |
Göklere çıksam, Doğu ile batı kesilsem, Senden bir belirti bulamadıkça ; Dirilikten bir nişan bile yok bana. Ruhuna El-Fatiha |
yaw ben çok ii adamdım neyse cesedim yakısıklı olarak öldük anaaa playboy sendemi öldün cehennemde de mi rahat yok senden :) yaw kardeşim üstümdeki çiçekleri suluyacaksınız diye beni ıslatıyosunuz. yaw bu kefenin baska rengi yokmuydu hem çok sıkıyor 2 numara buyugunu alabılırmıyım |
ARP dersleri almaya basladim...:D |
hızlı yaşadı genç öldü ardında sevenlerini bıraktı ruhu cennete kavuştu |
Ruyalarda gorusuruz... |
Mezarımı en çok kim ziyaret ederse ahiret sorularının çıktısını veririm..yaklaşşş! |
Ya bi bunun BEDELLISI yokmus,,, gelmeyin olm,,, bayagi sicak soyliyim... |
yasayan insanlar bana bakın ibret alın |
Yaw teyze! elindeki bi sise su benim, zerreme yetmez,,, buranin sicakliginda haberin varmi senin? |
mezarımda her türlü hizmet verilir..24 saat açıktır..Kolalar ve meşrubatlar toprağın altındadır..Eğlenmek istiyorsanız aşağıya lütfen!!bekliyoruum... |
uyuyorum sonra gelin... |
hayatınız ne kadar sıkıcı ve yalan oldu öyle değilmi? ben öldüm hayat iksiride kayboldu..(hayat iksiriniz..1985-2006) |
34 MEKAN 61 VATAN..Ya cennettır mekan ya cehennemdır..El Fatiha |
valla öldükten sonra dua etselerde pek işe yaramaz türk, övün, çalış, gideceğin yer yine aynı... ama kendin için değil geleceğin için çalış... |
rahmetli iyi adamdı sağlığında az cinayet işlemedi ama diğer tarafta bu işleri bırakacakmış korkmayın sizde gelin!!! |
çokkkkk sevdiiiiiiiiiiiiiiii |
basi kibleye gelecek,,,,, hayir hortuma,,, cevirin.... bilo naptin? hortum agzima degil k***** ma giriyo |
rahmetli de sollardı... |
eski kocalarım hakkınızı helal edin..erkan,baran,mert,suat,engin,onur,sarp,hasan,cengiz,murat,selim,tarık, ümit,fırat,deniz,selçuk,umut,ahmet,yağız,erdem,ertan...Hepiniz hakkınızı helal edin..;) |
oncelikle teodora ya OHA demek istiyorum, ben kendimi PLAYBOY saniyordum :) ... neyse konumuza donelim... mezar tasima yazin... Kendim kipirdiyamiyorum,,, yandaki mezara biraz yaklastirirmisin beni... gerisini ben hallederim... |
''BURADAN GEÇİPTE BANA BİR FATİHA OKUMAYANIN ANNESİ ÖLSÜN BEN KARSILARIM BURDA ONU'' [P]AU |
Hayat Onu Tasiyamadi! :D |
90-60-90 ölçülü meftaların bölümü..;) |
benı teodora nın yanına gömünnnnn [p]au |
otopsi icin acacaginiz zaman unutmayin! KEFEN GIYMIYORUM! |
05429999998 ara once senın haberın olsun buradan cep_ahiret Not: Erkekler aramasın, Çağrılar dikkate alınmayacaktır... |
bayanlara itina ile ARP dersleri verilir... bana ulasmak icin hemen yandaki, silahi kullanabilirsiniz... |
bosuna mezarımı sulamayın... (boğulmus bırısının mezar tasında yazan yazı) |
bu sefer kotu yanliz kaldim bak... yaaa shhhhh,, millet hakaten cekilmiyo olm burasi... |
buraya gelıpte ağlayan hakkatten mal dır gulun gulun |
bana 3 mt boyunda bi taş lazım çünki: seda&onur,aslı&onur,sinem&onur,lisa&onur,funda&onur,tuğba&onur sebnem&onur ve katkısı bulunan kardeşler pastahanesine, msxlabs ailesine,adını hatırlayamadıgım diğer sevgililerime,adıyamandaki dayıma,emniyet teşkilatına,tema vakfına,bolu valiliğine sonsuz tesekkurler yazılacak :O |
sen kendini televizyon programinda sandin herhalde e.t.i.c.h.e.t :)) oldu olacak tum arkadaslarina da selam yollasaydin :) Hicbirsey yazmayin istemiyorum :p adIm yazilsin yeter, mezarda kimin oldugu belli olsun :p Zaten e.t.i.c.h.e.t in bu mesajindan sonra hevesim kacti :)) Revo. |
dogum tarıgım yazması yeterlıı |
benim mezar tasima hic bisi yazmayin sadece kucuk bi sekilde su sembolu koyun... O~~~ anlayan zaten anlar... Not: yaw ben taktim bu ufakliga... |
| Saat: 11:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık