MsXLabs
Sayfa 3 / 108

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

ChinaDoll 16 Temmuz 2006 14:29

Net kurdu bir arkadaşımın sayesinde........
Seviyorum seni MSXLABS!...

PritoryuS 16 Temmuz 2006 15:08

Eskiden Düşmandım.Şimdi Dostum :naughty:

firari33 16 Temmuz 2006 17:56

MRB.. BEN BU SİTEYE DAHA ÖNCE KAYDOLMUŞTUM FAKAT ŞİFREMİ NASILOLDUYSA UNUTTUM VE SÖYLENEN HERŞEYİ YAPMAMA RAĞMEN TEKRAR AYNI ADRESLE GİRİŞ YAPAMADIM VE BUGÜN YENİ ADRES ALMAK ZORUNDA KALDIM..ÇSİTEYİ BEĞENİYORUM FAKAT HER İSTEDİĞİMİ RAHATLIKLA BULAMIYORUM..MSN DE DİNLEDİĞİM MÜZİĞİ KARŞI TARAF GÖRSÜN İSTİYORUM BUNU BANA BİRİ ANLATSA DİYORUM ..ŞİMDİDEN TŞK EDERİM

BU SİTEYLE TANIŞMAM TAMAMEN TESADÜF OLDU NETTE SÖRF YAPARKEN GÖRDÜM VE TIKLADIM İYİKİ TIKLAMIŞIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM..TŞKLERRR

Britters 16 Temmuz 2006 18:03

Bana taaaa msxlabs'ın ilk yıllarında (daha site kapanmamıştı) bir arkadasım tavsiye etmişti.. Kapanana kadar sık sık buraya uğrardım. Kapandıktan sonra tekrar açıldı, ama ozmn nedense pek girmedim.. ama şimdi yine başladım burda vakit geçirmeye :) :)

SweeT-DeWiL 16 Temmuz 2006 18:18

benim yıllar öncesinden ayyabakan diye bi üye adım varmışhiç hatırlamıyom tabi bide 1 .ayda üye olmuşum vede 3 hatadır takılıyorum şimdi :D

rapnotizma 16 Temmuz 2006 18:21

googlenin size çok yardımcı olduğunu söyleyebilirim a.p.o nun mp3 lerini arıyodum sadece buldum.ama site perfect

rojda 16 Temmuz 2006 19:51

geçen sene arkadaşım göz kırması paketi gönderdi ordaki adrese girdim ordan üye oldum ama yeni adresimle tekrar:)

NeutralizeR 16 Temmuz 2006 19:53

Alıntı:

berrin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158788)
MRB.. BEN BU SİTEYE DAHA ÖNCE KAYDOLMUŞTUM FAKAT ŞİFREMİ NASILOLDUYSA UNUTTUM VE SÖYLENEN HERŞEYİ YAPMAMA RAĞMEN TEKRAR AYNI ADRESLE GİRİŞ YAPAMADIM VE BUGÜN YENİ ADRES ALMAK ZORUNDA KALDIM..ÇSİTEYİ BEĞENİYORUM FAKAT HER İSTEDİĞİMİ RAHATLIKLA BULAMIYORUM..MSN DE DİNLEDİĞİM MÜZİĞİ KARŞI TARAF GÖRSÜN İSTİYORUM BUNU BANA BİRİ ANLATSA DİYORUM ..ŞİMDİDEN TŞK EDERİM

BU SİTEYLE TANIŞMAM TAMAMEN TESADÜF OLDU NETTE SÖRF YAPARKEN GÖRDÜM VE TIKLADIM İYİKİ TIKLAMIŞIM DİYE DÜŞÜNÜYORUM..TŞKLERRR

Hoş geldiniz:
(MSN) Messenger Winamp Eklentisi

Hi-LaL 16 Temmuz 2006 20:40

Alıntı:

berrin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 158788)

Hoşgeldin aramıza Berrin :smiley32: !!!

Eğer müzik parçalarını winup değil de Media Player 'dan dinliyorsan :

MSN Listenin üstündeki menüden sırasıyla ARAÇLAR>>SEÇENEKLER menusune girdiğinde aşağıdaki şekilde bir pencere açılacaktır.

http://img478.imageshack.us/img478/1884/msnnedinliyorummk5.png

Yukardaki şekilde ilgili kutucuğu işaretle. Bunun haricinde Media Player ayarların seçili olmayabilir. Bunun için de önce MEDIA PLAYER ' ı açıp aşağıdaki şekilde MSN Müzik Eklentisi seçeneğini aktifleştirmelisin.

http://img351.imageshack.us/img351/4776/mediaplayerfd6.jpg

Tüm bu işlemleri gerçekleştirdikten sonra aşağıdaki şekilde de gerekli onayı yaparsan artık karşıdaki kişi senin ne dinlediğini görebilir...

http://img329.imageshack.us/img329/3369/msnnedinliyorum2ns0.jpg

Kolay gelsin
(H)

firari33 17 Temmuz 2006 00:19

mrb iyi geceler Hi_lal! benim msn de (eklentiler ) diye bir bölüm yok asıl bunu çözmemiz gerekiyor...Daha önceleri karşı taraf ta görünüyordu ne zaman ve neden oldu bilmiyorum şimdi görünmüyor ......cevabınız için tşk ediyorum ilgilendiniz :)

NeutralizeR 17 Temmuz 2006 00:24

Alıntı:

berrin adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 159131)
mrb iyi geceler Hi_lal! benim msn de (eklentiler ) diye bir bölüm yok asıl bunu çözmemiz gerekiyor...Daha önceleri karşı taraf ta görünüyordu ne zaman ve neden oldu bilmiyorum şimdi görünmüyor ......cevabınız için tşk ediyorum ilgilendiniz :)

Lütfen size yönelik yazılan cevapları gözden kaçırmamaya çalışın:
(MSN) Messenger Winamp Eklentisi

Teknik destek almak için ilgili konuların altına mesaj geçiniz...

Misafir 17 Temmuz 2006 00:35

Küçük Bir Programcık Sayesinde Tanımıştım Bende Pek Çoğunuz Gibi, Bir Baktım ki Prog. İndirmekLe KaLmayıp Kendimde Bir ŞeyLer EkLemeye BaşLamışım ( Ne GüzeL DeğiL mi ) :) ,,

Sıkı Tutunun ve PayLaşımın Tadını Çıkarın... ;)

as_akrep 17 Temmuz 2006 09:58

:D ben kısaca akrep.bu site cok güzel ve cok yaralı seyler var ben busiteyi bir sene önce kulanıyordum adını kaybetim yada unutdum ama simdi aramayaparken buldumm ve cok hosuma gitii

eros_sonya 17 Temmuz 2006 10:07

ben bi kaç ay önce msndiscovery i arıodum deli gibi heryerde burda buldum,sonra takıldım kaldım:bow:

Bu_ROCK 17 Temmuz 2006 12:16

Valla Doğrusunu söylemek gerekirse bi arkadaşım link attı ve tıkladım. Gerekçeside ben biraz (biraz derken canım yoluna kurban olsun) bu ülkeyi severim.Ve bu tip konularda da (Çanakkale harbi ile ilgili bir bölümünüz var onu kas dediyorum [abi mükemmel yapmışsınız elinize kolunuza sağlık:smiley32: ]) çok dikkatiyimdir bilir. Ve işte buradayım abilerim Türkiye' nin gerçeklerini konuşmak herzaman olması gereken bişi daha tam olarak dolaşamadım siteyi yoksa böle bölüm biraz da biz kurtaralım Türkiye' yi dimi? :D :D

Bu arada hepinize selamın aleyküm :turkiye:

antidepresan 17 Temmuz 2006 16:41

kuzenımın bılgısayarında wındows lıve plusı kendıme gonderdım karıstırırken gırdım felan :D iyide olmuj işime yarıo :D:D:D:D

tubis__17 17 Temmuz 2006 17:00

bu siteyi göz kırpması ararken arkadaş tavsiyesiyle buldum ben bu siteye yaklaşık olarak 1,5 yıldır üyeyim ancak farklı nicklerle üyeyim bu benim 3. üyeliğim son 2 üyeliğimin iptal edilmesi sonunda bu 3. üyeliği açtım ve iptal edilmemsi için elimden geleni yapacağım bu siteyi kuran arkadaşlara çok teşşekkür ediyorum ellerine sağlık gerçekten süper site kurmuşlar....

kal-ender 18 Temmuz 2006 15:04

ben burayı msn için resimler ararken googleden buldum.bazı arkadaşlarında dediği gibi aşık oldum.daha öncede misafir olarak siteyi ziyaret ediyordum.sonradan dedimki kendi kendime sık sık ziyaret ediyorsun üye olsana.şimdi buradayım:D :D :D ve çok mutluyum.

2_pac 18 Temmuz 2006 19:57

Merhaba..bu sıteyle google da gezıntı yaparken tanıstım aslında bu sıteyle tanısana kadar forum sıtelerı hakkında pek bır vılgım yoktu.. Aradıgım bı cok seyı sıtenız aracılıgıyla bulabılıyorum.. Daha dogrusu bılgısayarı yenı ogrenmeye basladıgımı farkettım :)) Sızlere bu yuzden yesekkur ederım tabıkı bıde kalıtelı hızmet anlayısınızdan dolayı bı tesekkur daha :))

arwen 18 Temmuz 2006 20:06

VALLA SAĞOLSUN ARKADAŞIM SAYESİNDE... MSNDEKİ İFADELERİ İSTEDİM ODA BANA MSXLABS'A BAK DEDİ BENDE BAKTIMM VE HALA BAKIYORUM KALAKALDIM BURADA ÇIKAMIYORUM YAWW.ÇOK SÜPERR BURASI

fexx 19 Temmuz 2006 01:14

bende yeni katıldım arkadaşlarımdan öğrendim siteyi, ve çok beğendim harika

Sjan 19 Temmuz 2006 02:58

google dan girdim..çok hareketli bir ortama benziyor, sitenin görünümü bir harika, keşke reklamlara biraz daha az yer verilse..üyelik sözleşmenizdeki ayrımcılığa karşı oluşunuz gerçekten çok hoş..Emeği geçenlere ve ziyaretçilere selamlarrr

bell pepper 19 Temmuz 2006 12:30

Bir arkadaŞım bu siteye üyeydi ama iş yogunlugu nedeniyLe girememişti. Sonrada sitenin adını unuttugunu söyledi ve beraberce olasılıkları aramaya koyuLduk. Zaten ne zaman birşeyi arasanız bulamazsınız.Aramadınızda önünüze Çıkar. Tesadüfen program ararken buLdum aaaaaa O site iŞte karŞımda :D

mstfymn 20 Temmuz 2006 10:56

selam arkadaşlar sitemizi googledan buldum internette sık vakit geçirdiğim için umarım umduğum gibi olur,,,sık sık görüşeceğiz kendinize iyi davranın :)

AreX 20 Temmuz 2006 11:02

evet arkadaşlar bende msn proğramları ararken tasadüfen tanıştım. kayıt oldum çokta memmunum, emeği gecenlere tşk.

adige_converse 20 Temmuz 2006 14:03

geldim gördüm sevdim adige adige adige

TheGrudge 20 Temmuz 2006 14:06

BEN BURAYI TAMAMEN TESADÜFEN BULDUM...
İYİKİDE BULMUŞUM DİYORUM...
MSXLAB BENİM YANLIZLIĞIMI PAYLAŞTIĞIM VE YENİ YENİ
DOSTLUKLAR EDİNDİĞİM BİR YER OLDU....
ŞİMDİ KENDİMİ YANLIZ HİSSETTİĞİM AN BANA KAPISI ACIK OLAN BİR DOSTUM VAR
MSXLABS (L) SENİ ÇOK SEVEN ........ DENİZ

BU SİTEYE TÜM EMEĞİ GEÇEN HERKESİN ELLERİNE SAĞLIK(F) (F) (F) (F) (F) (F)

Misafir 20 Temmuz 2006 14:11

benim ki çok tuhaf bi rastlantı oldu

bi gün alışverişe gitmiştik alışveriş yaptıktan
sonra parayı verdik onlarda üsütünü verdiler
ve paranın arkasında sitenin adresi vardı dikkatimi çekmişti
bende dedim gireyim bi girdim giriş o giriş çıkış yok
bidaha yaa bende büle tanıştım

muzo35 20 Temmuz 2006 16:34

o beni buldu desek daha iyi olur teşekkürler

Tarma 20 Temmuz 2006 16:44

Mrb. Ben Yasin. Nick'im Metal Slug Kahramanı olan Tarma'ya ait. :) Msn Programları falan arıyodum. Üyelik mecburiymiş. Ama güzel buldum forumu. Fazla bişeye bakmamış olsam da. İyi arkadaşlıklar kuracağımı ümit ediyor ve Forumu kuranlara teşekkür ediyorum.

Amidala 20 Temmuz 2006 17:00

Geçiyordum, uğradım ve kalakaldım.. Arada hep uğrarım.. Bakar ve çıkarım..https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/dance.gif

hani nerde? 20 Temmuz 2006 20:28

benimkide hepinizden farkli sayilmaz....

google saolsun diyelim...:)

bu tur forumlardan hoslanmam ama burayi cok begendim...

hem yardimlasma hemde kendini bilen insanlarla bi arada olabilmeyi sagladigi icin...

msnx labs ve ekibine...... sahsina munasir insanlarsiniz....:smiley32:

tesekkurler!!!

istanbullu 20 Temmuz 2006 20:38

google

NeutralizeR 20 Temmuz 2006 23:50

Alıntı:

AmidaLa adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 162748)
Geçiyordum, uğradım ve kalakaldım.. Arada hep uğrarım.. Bakar ve çıkarım..https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/dance.gif

Gözüm üzerinde...
https://www.msxlabs.org/msxteam/NeutralizeR/hey.gif

melish 21 Temmuz 2006 00:06

İlk üye olduğum forum MsXLabs (: http://www.hepbiri.com/html/emoticons/wub.gif
1 arkadaşım tavsiye etmişti http://www.hepbiri.com/html/emoticons/rolleyes.gif http://www.hepbiri.com/html/emoticons/sorcerer.gif

sami-zaandam 21 Temmuz 2006 13:46

bende tesadufen tanistim bu site ile oylesine doloasiyordum sitelerde baktim bu site harika siteyi hazirlayanlarin ellerine saglik,cok guzel hazirlamislar....

FckDaWrld 21 Temmuz 2006 18:12

Selam MsxLabs forum halkı,

Daha önce üyeydim foruma ama aktif biri değildim hatırlamazsınız eski adımı yazsamda...
ve epey bir süre girmediğim için eski üyeliğim silinmiş tahminimce,tekrar burdayım şimdi

Ben Poyraz,İzmir'den selamlar :)

PiSiK0PATR 21 Temmuz 2006 18:40

Hatırlıyorum sene 2005 google dan buldum üye deyildim öyle dolaşıyordum forumlarda sonra dedim bu siteden bir sürü şey indirdim üye olıyım üye oldum arkadaşlara tavsiye ediyordum üye olup gidiyolardı sonra dedim bari paylaşımda yaspıyım paylaşımda yapıyorum öyle işte geçinip gidiyoruz ilk üye oldugum site MsXlabs Google dan buldum tabi ilk zamanlar engelleyeni görme fln olarak aradıgım için buldum discovery stuff plus fln stuff live çıksın msxin üyesi artar o zaman herkes nasıl avatarı büyüttün diyolardı tabi 7.5 varken söylemiyodum şimdi sölerim :D

eksper45 21 Temmuz 2006 19:46

BENDE ÖNCE ARKADAŞ TAVSİYESİ DİYEYİM SONRA GOOGLE

Amidala 21 Temmuz 2006 20:18

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 162994)

Hıh.. N'aptım ki ?

http://i44.photobucket.com/albums/f23/MsXTBeLL/bikbik.gif

TARKAN_81 21 Temmuz 2006 21:13

SLM BEN EKREM DÜZCE'de YAŞIYORUM

BURASI GAYET GÜZEL TEBRİKLER

ASIL KONUYA GELİRSEK YANİ BURAYI NASIL BULDUĞUMA GOOGLE'de ARAMA YAPIYORDUM "PC NEDEN YAVAŞLAR" DİYE BAKTIMKİ BU SİTE ÇIKTI KARŞIMA

AÇIKLAMALAR GAYET GÜZEL AMA BENİM PC YİNE YAVAŞ

YENİ FORMAT ATTIM

LİVE MESSENGER KULLANIYORUM - SP2 WİNDOWS - ACROBAT READER VAR

BAZI KODLARLADA PC HIZLANDIRMA KOMUTLARINI GIRDİM

HALEN YAWAŞ İNANIN BU YAZIYI YAZARKEN BİLE ZORLANIYORUM

ŞUAN AÇIK OLAN PROGRAMLARA GELİRSEK (ŞUAN AÇIK OLAN PROGRAMLAR)

BU SİTENİN İKİ TANE SAYFASI AÇIK

WİNAMP

MESSENGER LİVE

VE PC ÇOK KASIYOR :(

YARDIM VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Sweet__Girl 21 Temmuz 2006 23:27

Google'dan tesadufen bir$ey ariyordum ve buldum..
Gayet ho$,ozellikle flasli imzalar dikkatimi cekti harika valla..
Bakalim yavas yavas ali$maya cali$iyorum..
Emegi gecen herkese t$k ediyorum..
Sevgiler..

yasar_123 22 Temmuz 2006 10:40

Valla ben aslın da geçen senenin ortalarında eniştemin bilgisayarına dosya indirmek için interneti gezerken dekgeldi siteden messenger için dosya indirdim ve çokda hoşuma gitti. Ben aslen konyada yaşıyorum lise'yi daha yeni bitirdim bu sene sınava girmedim çünkü kendi hazır hissetmedim şu anda bilgisayar teknik görevlisiyim Demirci DPC de 9 yıldır bilgisayar kullanıyorum hepsi bu kadar umarım bu site uzun zaman faaliyet gösterir. Saygılar...

NeutralizeR 22 Temmuz 2006 10:47

Alıntı:

TARKAN_81 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 163659)
SLM BEN EKREM DÜZCE'de YAŞIYORUM

BURASI GAYET GÜZEL TEBRİKLER

ASIL KONUYA GELİRSEK YANİ BURAYI NASIL BULDUĞUMA GOOGLE'de ARAMA YAPIYORDUM "PC NEDEN YAVAŞLAR" DİYE BAKTIMKİ BU SİTE ÇIKTI KARŞIMA

AÇIKLAMALAR GAYET GÜZEL AMA BENİM PC YİNE YAVAŞ

YENİ FORMAT ATTIM

LİVE MESSENGER KULLANIYORUM - SP2 WİNDOWS - ACROBAT READER VAR

BAZI KODLARLADA PC HIZLANDIRMA KOMUTLARINI GIRDİM

HALEN YAWAŞ İNANIN BU YAZIYI YAZARKEN BİLE ZORLANIYORUM

ŞUAN AÇIK OLAN PROGRAMLARA GELİRSEK (ŞUAN AÇIK OLAN PROGRAMLAR)

BU SİTENİN İKİ TANE SAYFASI AÇIK

WİNAMP

MESSENGER LİVE

VE PC ÇOK KASIYOR :(

YARDIM VE ÖNERİLERİNİZİ BEKLİYORUM

Aygıt sürücülerinizi kontrol edin. Benzeri bir sorunu bir bilgisayarın yanlış yüklenmiş ethernet sürücüsünü güncelleştirdikten sonra çözmüştüm. Aygıt Yöneticisi'nde herhangi bir uyarı görmüyor olabilirsiniz, yine de siz sonradan anakart, ekran kartı, ses kartı ve ethernet sürücülerinizi üreticilerinin internet sitelerinden indirip güncelleyiniz.

Yorumlarınız için teşekkürler, aramıza hoş geldiniz.

I3uz_KaLpLi 22 Temmuz 2006 11:03

Bana kalırsa 2 explorer sayfasında kasan bir bilgisayara sahipsen o bilgisayarın emeklilik tarihi gelmiş demektir. Sistem özelliklerini bilsek umut ışığı hakkında yorumlarımız artar.

yasar_123 22 Temmuz 2006 11:19

Ben msxlabs'la tesadüfen tanıştım bu site benim vazgeçilmezim ama üye olmak için yeni fırsat buldum sitenin devamını dilerim SAYGILAR...

cetincan 22 Temmuz 2006 12:34

tesadüfen gezinirken buldum forum sayfalarında bazen yanlış bilgiler var veya kasıtlı olarak yankış bilgilendirme var dogru bir bilgi ararken buldum siteyi.

siteyi yapan ve emegi olan herkese tesekkürler..
işallah bizimde katkılarımız olur kolay gelsin

EkiM 22 Temmuz 2006 14:10

Merhaba,
Adım Ekim.
Buraya öneriyle geldim, beni davet etme nezaketini gösteren kişiye teşekkür etmek isterim :)
Henüz inceleme fırsatım olmadı, ama çok gösterişli, etkileyici bir yüzü var. Çok beğendim.
Sağlam temelli uzun bir beraberlik olması dileğiyle tekrar teşekkür ederim :)

tugoo 22 Temmuz 2006 15:10

Peogram ararken buldum çok hoşuma gitti ayrıca daha güzel şeyler de var burtda herkese teşekkürler msx labs ailesine de :)

msxlabs_u_17 22 Temmuz 2006 16:49

gezintiye çıkmıştım

bide baktım burdayım

:) (F)

Saat: 11:58
Sayfa 3 / 108

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık