![]() |
Emegine Saglik.Tesekkurler |
vistada ne sorun oluyo |
cok saol teş.let |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
meraba ben yeni arkadaş nasılsınız vakit nasıl geçiyo kendinizi biraz tanıtırmısınız. |
teşekkürler |
teşekkürler |
saolun kardeşlerim |
tam 22 sayfa yazıyı tek tek okudum ve yazılanlardan birşey ögrenmeye çalıştım.. Sevgili arkadaşlar, sadece teşekkür etmek için yazı yazmamanız gerektigi defalarca söylenmekte..ve yazılanların çogu teşekkür mesajı.. bende teşekkür ediyorum fakat "teşekkür butonuyla" :( |
tesekkurler arkadaslar elinize saglik |
valla güzel oldu bu ! |
bizle tüm yeniliklerinizi paylaştığınız için teşekkürler. :smiley32: |
tşk ederim bunu duymamıstım simdi indiriyorum denicem.. |
wallahi süpersin süper paylaşım 2 bilgisayarımada indirdim |
paylaşım ne kadar güzel birşey tiklr emeğine sağlık.. |
Yeniliklerden haber verdiğiniz için teşekkürler.Bunu indirip deneyeceğim.Emeğinize sağlık dostlar.İyi çalışmalar dilerim.:) |
emeğinize saglik güzel paylasım |
Eline sağlık Teşekkürlerr kardeşim müthiş bir paylaşım |
herzaman öndedir forum sitemiz ilk önce burdan aldık haberin doğrusunu bundan sonrada almaya devam edeceğimiz doğru adres yine www.msxlabs.org dir. bütün forum adresindeki arkadaşlara tşk ederim hepinizin ellerine sağlık |
:turkiye: TEŞEKKÜRLER (Y) |
pylaşım içn tşkler bnde indrip dneyeceğmm :smiley32: |
Teşekkürler arkadaşlar emeğinize sağlık. |
arkadaşlar paylaşımlarınız içinçok teşekkür ederiz, ellerinize sağlık diliyorum. bu arada Msn Content Plusun ilacı yokmu ? Bilen arakadaşalrın yardının rica ediyorum teşekkürler |
gercekten de hoş bi sunum ellerıne saglık |
teşekkürler paylaşım için |
tesekkur edeyim bari ;) |
burdan tek msi dosysını indirdim kuduktan sonra herhangi bir kısayolu yoktu fakat bi zaman sonra kendi kendine msaüstündeki kısayolundaki adını değiştirmiş ve başlat cubuğuna kısayolunu atmış başlagıcada kendini yerleştirmiş atmış acaba bu nasıl mümkün oldu acaba verilen patch mı yaptı çok merakettim a-patchi kullandım??? cavaplar için şididen teşekkürleerr |
Alıntı:
|
diğer sürüme göre çok iyi paylaşım için saol |
teeşkürler emeginize saglık harika bişey bu |
teşekkür ederim herşey için |
tesekkürler. güzel ve anlamlı bir site ..bu demek oluyoki burda bayagı bir zaman ayıracagız.. herkese by |
teşekkürlerrr... |
emeğine sağlık tşklerr... :) |
eyvallah üstad yine harikasınız |
teşekkürler eline sağlık |
eyvallah emeğine ve yüreğine sağlık |
paylaşım için çok teşekkürler |
paylaşım için saol |
paylaşım için çok teşekkürler ,emeğinize yüreğinize sağlık....:smiley32: |
paylaşım için saol çok geç yüklenio ama :) |
EMEĞİ GEÇEN HERKEZE TEŞEKKÜRLER ELLERİNİZE SAĞLIK :) |
çok güzel şuan yeni gördüm yükleyiciyi indiriyorum bendeki 8.5 yama için olanı güzel olacağına inanıyorum teşekkürler |
paylaşım için tşk.ler kardeş |
su an yukleniyor.yuklenmesede,yüklenip kullanamasamda(biraz teknoloji cahiliyimdir)paylasim icin saol arkadasım.en son msn efektlerini yuklemiştim harika olmustu.umarım buda odan asagı kalmaz:) |
Teşekkurler |
elinize sağlık |
saolsın paylaşım için tşk ederim eline sağlık |
teşekkürler. |
paylaşım için çok teşekkürler |
| Saat: 17:49 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık