![]() |
Allah'ım.Şifayı verende sensin,Gazabıda,Iyilğide.Sana Isyan Etmek Ne Haddime?Beni ve Bütün Müslümanları Bağışla. |
Yazamıyorum ki bu harflerle :S bilmem nasıl olcak |
Allah' ım! Kur'an' ı bizim için dünyada yoldaş, kabirde arkadaş, kıyamette şefaatçi, Sırat köprüsünde nur eyle! |
Allah'ım ! Namazımızı ve orucumuzu kabul buyur , noksanlarımızı tamamla , yaptığımız ibadetlerimizi yüzümüze çarpma! |
ÖLMÜŞLERİMİZE VE HAYATTA KİLERE CENNET |
Ey Allahım! Sen benim Rabbimsin. Senden başka ilah yoktur. Beni sen yarattın. Ben Senin kulunum, gücüm yettiği müddetçe Senin ahdin ve va'din üzereyim. Yaptıklarımın kötülüğünden Sana sığınırım. Bana verdiğin nimetini anarken günahımı da arzederim ki,beni affet! Çünkü günahları ancak Sen affedersin. |
Allahım bilmediğim şeyi istemekten sana sığınırım,sen hakkımda olanı hayırlı eyle. |
yarabbi beni yanlızlıktan kurtar. msx üyelerinin tüm dua larını kabul et:) |
Allah'ım! Rızanı ve cennetini Senden ister, gazabından ve cehennemden Sana sığınırım! |
nefsin şeytanın ve insanın hilelerinden sana sığınırım |
kalbime göre ver allahım sonsuz şükürler sana rabbim |
Allah'ım! Senden ince anlayış, çok ilim, yeterli rızık ve beden sağlığı istiyor, ölmeden önce tevbe nasip etmeni diliyoruz! |
ölmüşlerimizi kabir azabından yaşayanları imansızlıktan koru |
Ya Rabbi affet ve bizi senin razı olduğun işleri yapmamıza vesile eyle..... Allahım, Kusurları görenlerden değil, örtenlerden; Teselli arayanlardan değil, teselli edenlerden; Anlayış bekleyenlerden değil, anlayış gösterenlerden; Yalnız sevilmeyi isteyenlerden değil, Sevenlerden olmamıza yardım et... |
allahım ne eylersen güzel eylersin kalbime göre: |
zulüm ve haksızlıkları kaldıranları kuvvetlendir |
beni cennete gönder allahım |
aşkınla aşıklar yansın yaresullallah bir ilahiden |
(iftar da) Allah'im senin rizan icin oruc tuttut sana inandim sana guvendim senin verdigin rizikla orucumu actim hamd olsun verdigin nimetlere saglik ve afiyete orucumu kabul et Ya Rabbim Amin |
fakirleiğe kimsesizliğe borç batağina düşmüşlere ve zenginlere merhamet et |
allahim sen herkeze herseyin hayirlisini ver ve yardimcisi ol sana sigindim sana inanirim yarapim |
allahım gönlü bulanıklara çare ver |
borcum bitsin |
sabahları uyandığımda; çok şükür bugünü de gösterdim Allahım.. derim hep. |
allahım kalbimize göre:) |
bugün dua istek yok tevekkül var neylerse güzel eyler |
Allah'ım! Malımıza ve kazancımıza bereket ver ve bizi hayırla mükafatlandır! |
yarabbi günahlarımızı bağışla |
çok şükür... |
kötülükten koru bizi |
Herşeyin hayırlısını eyle... |
Allahım!! bizi doğru yoldan ayırma Peygamberimiz Hz. MUHAMMET MUSTAFA(s.a.v)in şefaatine nasip olmayı Girmiş ve girecek olduğumuz sınavlardan başarıyla cıkmayı bize nasip eyle Şüpesizki sen bütün duaları duyan ve kabul edensin. Amin . |
kalbime göre allahım |
Allahım nateyşe istediğini ver cıksın aradan ben büyük şey isticem de affolunulmak için rızan |
bunada şükün |
TEVEKKÜL İHSAN EYLE |
allaha sukur bugunde ac kalmadık |
allahim sana sükürler olsun |
Allahım ibadet yapacak irade kuvvet |
Allah'ım! Gözyaşı döküşüme ve ağlayışıma merhamet et, tevbemi kabul et ve hatalarımı bağışla! |
hayır hayır hep hayr |
allahım ne olur msx ailesinin dua larını kabul et |
Allahım ibadetlerimizi kabul et |
allahım günühlarımızı bağışla |
Allah'ım! Nazar ile bakan gözün yakışını ve çürütmesini yok et, önle! |
allahım üsteki komşumun duasını kabul et |
allahim bana sabir verrrrrrrrrrrrrrr |
Allahım kalplerimizi islam dini üzerine sabit kıl |
Allahım dostlarını dost düşmanlarını düşman kabuletmeyi |
kalbime göre ver allahım |
| Saat: 20:45 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık