![]() |
1995 yılı olsun isterdim çınarcık ...süperdii |
BEN 1453 YILINDA OLMAYI ÇOK İSTERDİM İSTANBULUN FETHİNİ GÖRMEK İSTERDİM BENİ EN ÇOK HEYCANLANDIRAN KONU...BİDE GEÇEN YILA DÖNMEYİ ÇOK İSTERDİM... |
1923 |
1996 yazına dönmek isterdim ayvalıktaki o yaz |
bende 2001 yazına dönmek isterdim ahh erdek ahhh keşkem ya geçmişe dönebilsem |
siteye ilk kayıt oldugum güne döner hiç kayıt olmasdım şimdi ayrılamıyorum napcam sizsiz duramıyom eroin gibi bagımlılık yaptı yane |
14. yüzyıla gitmek isterdim |
1999 hiç tekrar yaşamak istemezdim çeker giderdim onun yanındannnn |
2001 BENİM İÇİN HEM İYİ HEM KÖTÜ... |
lise yıllarıma dönmek isterdim... |
Lise 1 e Dönmek İsterdim Lise1 Bittikce Tekrar Lise1 e :D |
Hz.peygamber zamanında olmak isterdim... yada Hz.fatih zamanında ,gemileri kalasların üzerinden kaydıran o mübarek orduda bir nefer olmak isterdim... yada yaşadıgım zaman diliminde ,bugünün yeni fatihi olmak isterdim benden sonra gelecek yigit evlatların örnek alacagı,hayırla yaad edilen bir yigit olmakta fena olmaz... |
lale devrine gitmek isterdim ben :) |
GECMISE DONEBILSEYDIM GALATASARAYIN UEFA KUPASINI ALDIGI TARIHE DONERDIM |
NR ZAMANA GİTMEK İSTERDİM HİÇ YASAMA SANSIM OLMAYAN ZAMANLARDA YAŞAMAK İSTERDİM SANIRIM AYNI SEYLERİ TEKRARLAMAK BİR ŞEYİ TEKRAR İZLEMEK GİBİ GÖRMEDİĞİMİ İZLEMEK İSTİYORUM |
osmanlı zamanına gitmek isterdim ben de |
mısırda firavunmar dönemine |
bi dakka bi düşünmem laasım |
okul yillarima |
yontma taş dewrinde:D :) :D |
lady diana nın öldüğü günü görmek isterdim süper bi hatun du yasık oldu yafff |
kesinlikle peygamber efendimiz zamanına... efendimizin ayagının bastıgı yerdeki toz olmak isterdim... |
geçmişe dönebilsem yalanın olmadıgı bir zaman v arsa o zamana gitmek isterdim |
mümkün degil geçmişe gitmek....saçmalama...:)))))))))) |
Ben Beşiktaşın kurulduğu zamana gitmek isterdim onları şampiyon yapmak için uğraşırdım |
ya saçmalıyoz işte mümkün değil biliyorum tabiki yalanın olmadıgı bir dönemde mümkün değilki gidebileyim |
o zaman otur kendi dünyanı,yalansız inşaa et,hayaller gelecek için güzeldir... bak anne-baba olacak yaştayız ve çocuklarımıza bunu borcluyuz.bize bırakılana aglayara zaman kaybedemeyiz bence... |
alojuwon çok haklı olabilirsin ama insanların hayal dünyalarına da ihtiyaçları var o olmadan insan siyah beyaz televizyonlar gibi olur unutma bugün var olan herşey geçmişte bir hayaldi bu çağı yaşayan her insanın geçmişe özlemi vardır ben de iki asır öncesinde yine izmirde olmak isterdim orası çok uzak derseniz sadece yirmi bir yıl öncesine gidip annemlerin türkiyeye kesin dönüş yapmalarını engellemeye çalışırdım |
ben ta bebekliğime dönemek ister hayatı yeni baştan yaşamak |
hayatimda anlamsizliklarin olmadigi gunlere donmek isterdim |
sadece dün akşama geri dönmek isterdim :( |
her gün başka bir güzel geleceğe gidip gelmek isterdim |
çok değil 1 ay önçesine dönmek isterdim babamı tekrar görebilmek:( |
yıl 89 tabi ben daha 1 yasındayım Ama bu halimle dönebilseydim...GreenDaY'in calısmalarını takip ederdim peslerinden düşmezdim grubun baskılı t-shirtlerini satardım...Grupla yakın bi dostluuumus olurdu... |
ben valla 23 .09.2006 gününe dönmek isterdim ağva süperdi |
dersaneye gittiğim ve belki de hayatıma en çok şeyi kattğm seneye gitmek isterim |
10.08.2006 gününe ortaköye:) |
eger oyle bı sey olsaydı 80 s yıllara donecegımden herkes emin olabilirdi...:)) |
geçmiş gizemlerle dolu mayalara inkalara uzanırdım bir tur |
80 li yillarda genc olmak isterdim.. |
23.09.2006 cumartesi gününe dönmek isterdim ağvada olmak ... çok güzel di:cry: :cry: |
öok deil sadece 4 yıl öncesine |
2 ay öncesine dönmek isterdim o zaman sevgilim gitmek zorunda kalmazdı belkide... |
çoçocukluguma dönmek isterdim..:F |
:)))))) bu senin için çok iyi bi fikir,bi doc.eşliginde olursa faydalı olur... Hz.peygamber zamanına gitmek ve orda kalmak ..bi daha dönmezdim bu gerizekalılar istilası zamana.. |
6 yıl öncesine dönmek isterdim hatalarımı düzeltmek için |
osmanlı zamanına dönmek isterdim... |
80 li yillara gitmek isterdim |
86 yılı kasım ayına... |
19 nisan97 bu tarihe babamin yaninda olmak isterdim:*( |
| Saat: 04:43 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık