MsXLabs
Sayfa 3 / 5

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Genel Mesajlar (https://www.msxlabs.org/forum/genel-mesajlar/)
-   -   Erkekler Neden Aldatır? İhanet Eder? (https://www.msxlabs.org/forum/genel-mesajlar/6515-erkekler-neden-aldatir-ihanet-eder.html)

nisan_yagmuru 23 Şubat 2007 16:55

hayatimizda güzellik, estetik, sanat eksildikce,
baglilik, omut, güven tükendikce,
cürüme marifet gibi sergilendikce,
insanoglu SEVGIden koptukca b.ka bulaniyor..
Ve ASK
ayaga düstükce,
kuburda boguluyor...

evet, aski ,sevgiye dönüstüremezsek, secilmis hayatlari yasamaya devam edersek, sanki baska bir sansimiz yokmus gib, aldatmalar hep olacaktir..
aslinda aldatma , kisilerin birbirini yeterince tanimadan evlenmelerinden, ya da kendilerini yanlis tanittiklarindan, ailevi nedenlere boyun egip secilmis hayatlari kabullendiklerinden, ortaya cikiyor..

ne zaman kendimiz olabilirsek,
ne zaman kendimizi bir baskasina yalansiz tanitabilirsek,
ne zaman sevgiye gereken degeri verebilirsek,
ne zaman empati kurmayi ögrenebilirsek(yani kendimizi karsimizdakinin yerine koyabilirsek)
ISTE O ZAMAN INSANCA YASARIZ...dolu dolu..yalansiz, riyasiz, aldatmadan...

MYDMR 3 Temmuz 2007 21:08

bence erkekler allahtan belalarını aradıkları icin aldatıyolar...su unutulmamalı:ASK SADAKAT İSTER:D

pis_kedi 4 Temmuz 2007 19:37

tamam da aldatmaya bi sınır getirmek lazım yani bi insana aldatıyo diyebilmemiz için nereye kadar gelmiş olması gerekiyo kesin bi çizgi yok ki genelde somut bi eylem olarak düşünülür aldatmak ama bu somut eylemler kafasındaki karmaşadan oluşmuyor mu? yani bu durumda aldatmanın nedeni olan şey insanın kafasında başlıyorsa o zaman bi başka bi insanı beğenmek onunla ilgili hayaller kurmak da aldatmanın başlangıç aşaması sayılmaz mı?? kısacası bu iş çok içinden çıkılmaz bi hal alıo

aldatmak kesinlikle çok yanlış bi davranış b kere aldatan insanın kendisine saygısı olmadığını düşünürüm ben çünkü aldatmak onursuzca ve vurdumduymaz b tavırla yapılan bişey ve hiçbi insanın kendine bu sıfatları yakıştırabilceğini zanntmyrum çünkü emin olunması gereken biişey var aldatan farkında olmasa bile kendine aldatılandan daha çok zarar verir!!!

turkgirl_tr 5 Temmuz 2007 14:49

hem erkek hem kadın için utanç verici bir durum. yapılmaması ahlaki olarak daha doğru ama aldatanda aldatıyor işte..

Pasakli_Prenses 25 Temmuz 2007 18:25

Aldatmaya sebep sürekli aldatılanın eksikliğinden olduğu söylenir ama kesinlikle aldatanın eksikliğindendir!!

DrAm3vLH 2 Eylül 2007 03:13

Çapkınlığı DNA testiyle yakaladı

Ann Chamberlain uzun zamandan beri kocasının kendisini aldattığından şüpheleniyordu.

AMERİKA’NIN Michigan Eyaleti’nde görev yapan bölgenin en ünlü adli tıp uzmanı Ann Chamberlain uzun zamandan beri kocasının kendisini başka bir kadınla aldattığından şüpheleniyordu. Bir gün kocasının kirli iç çamaşırını çantasına atarak laboratuara gitti. Yaptığı test şüphelerini doğruluyordu.

Hemen boşanma davası açtı. Bu testi de kanıt olarak gösterdi. Aldatmaya ikna olan hakim tek celsede çifti boşadı. Ancak bu kez de testin kamu imkanlarıyla özel bir iş için yapılmış olması tartışma yarattı. Ann, davada DNA testini mesai saatleri dışında ve atılmak üzere olan kullanılmış malzemelerle yaptığını söyledi. Ancak soruşturma başlatan adli tıp kurumu, genç uzmanın laboratuarı kendi kişisel işi için kullandığı sonucuna vardı işine son verdi.

Adli tıp uzmanı Ann, mahkemede verdiği ifadede, avukatının “Eşinin külotunda ne buldun” diye sorması üzerine, “Başka bir kadını buldum. O kadın ben değilim” demişti.

the encrypted 12 Eylül 2007 12:50

:Dbilmemki simdi ne yazsam buraya...sanki erkek bu işi tek basına yapıyor..tabii her zamanki gibi bütün suç erkeklere....:)

kompetankedi 12 Eylül 2007 13:46

Bilimsel yaklaşımlar yapılan araştırmalar vs.vs.vs Sonuçta biri yada her ikiside aldatıyor. Sebep için türlü kılıflar kullanılıyor :

Ya bulunduğu ortamdaki baskın erkek modeli çizen hem cinslerinin baskısı yada ön ayak olması

Yada konum itibarıyla karşı cins tarafından bu eyleme zorlanması

Herk iki durumda taraflardan biri mutlak yukardaki 2 konumdan birine uyuyordur. Ortam yaratılması nefisi kullanma tüm faktörler bir yana her ne şekilde olursa olsun haklı mazaret her zaman bulunur.

Uzmanlar araştırmalarını yada deneklerini toplumun hangi tabakalarında yada ırklarında yaptıkları ve cıkan sonucların her ırka uymayacağıda aşikardır.

İşin özü şudur: Erkek neden aldatır? Erkek evinde rahat rahat edemediği sürece her zaman aldatmaya aday biridir.
Aşk sevgi kelimeleri evlilik önceki anlarını evlilik yada sık beraberliklerden sonra eski anlamanı yitirir. Monoton hayatların yada yaşamların sosyal yaşam tarzlarının her zaman ki birinci derecede ki önem arz eden konuların geri planlara itilmesine, önceliklerin farklılaşmasına neden olur.

Evli erkek eğer evinde (yatağında) mutlu oluyorsa onun aldatması (devamlılık arzeden bir olay) imkansızdır. Her erkek evcimenlik hayal eder. Ancak hayallerle yaşam sürtüştüğü noktada nefsine engel olamamasına uzmanlar doğası gereği diyorlar. Kısmen katılıyorum ama şu bir gerçektir ki bu konumdaki erkek aynı hoş görüyü hiçbir zaman karşı cinsine tanımaz.

Peki bunu tanımayan erkek modeli neden bu istemediği onaylamadığı karşı cinsi için yapmasına izin vermediği şeyi neden kendisi yaparın açıkcana cevabı yukarda söylediğim ana noktadır. Erkek yatakta mutlu olduğu sürece bu mutluluk sadece yatak odasında kalmaz yayılır çiftlerin mutlulukları ve sadakatleri uzun ve sonsuz olur.

İstisna durumlar göz ardı edilir, yetişme ve toplumsal yerleri alışkanlıklar ki çocukluktan ergenliğe kadar. Bunlar istisnayi durumlardır.

Bir diğer bakış açısı erkeğin aldatmasında kadının rolü:

Kadın teması toplumumuzda SEX sembolü olarak heranımızda sunulmuştur ve sunulmayada devam etmektedir. Erkek mantığı kadını bir araç olarak görerek büyütülmüştür. Kadın ise anne olarak büyütülür. Bugün bakın kız çocuklarına alınan oyuncaklar ya bebektir yada plastik çay setleri ağırlıktadır. Yani dişi ye sen anne olucaksın empoze edilir. Anne adayı olarak büyütülen kadına tıpkı erkekte yapılan hata yapılır. Sadece anne olmak. Kadının görevi anne olmak dışında çok daha önemli bir görevi vardır; yuvayı kurmak ve sağlam tutmak.

Kadının başlıca görevi önce kocasıdır. Daha sonra çocukları ve sosyal yaşamdaki ailesidir. Bu bağlamda kadın abiyane tabirle "kocasının o...pusu" (büyüklerimizin tabiridir) olmalıdır. Birinci önceliği erkeği mutlu etmek, bununla birlikte aynı hazı yaşamaktır. Bunu başardığı sürece kadın emin olmalıdır ki bir aldatmayla karşı karşıya kalma oranı % desi sıfıra yakındır.

Şimdi siz okur bayanlar diyeceksiniz bu yazı erkek hegomanyasını korur bir makale. Size aynen vereceğim cevap şu yazı içeriğindeki erkek ve kadın cümlelerinin yerlerini değiştirip tekrar okuyun.

asil_lady 15 Eylül 2007 23:45

Aldatmanın nedeni yoktur bence,tamamen karakter!!

jöly 16 Eylül 2007 00:02

Kendine güveni olmayan erkek aldatır bence.sonra da bunu marifetmiş gibi önüne gelene anlatır.ama kadın aldatırsa namus kavramı olur...

dinazor1962 16 Eylül 2007 01:07

Arkadaslar gunumuzde kadinlar daha cok aldatiyor ben bekarim ve hic evlenmedim ben kendimden biliyorum bir zamanlar birlikte oldugum pek cok kiz evli idi bana ayrildigini soylerlerdi ama zaman icinde evli olduklari ortaya cikardi bazilarida evli oldugunu cekinmeden soylerdi ayrildigini soyleyen kizlar kesinlikle gunduz evime gelirlerdi ozellikle aksamlari gelmelerini istesem surekli bahane bulurlardi ve evli olduklari o zaman anlasiliyor veya sonunda gelmeme nedenini evli oldugunu soyleyerek acikliyorlardi
Gunumuzde hayat sartlarinda erkeklerin aldatmasi azaldi gecen yil tvde izledim yurt disinda yapilan bir ankette kadinlarin daha cok aldattigi ortaya cikmis ve kadinlar eslerini veya sevgililerini aldatirsa erkekler gibi herkeze anlatmadigi icin bilinmiyor kadinlar en yakin arkadasina dahi anlatmazlar
Ama sevgili arkadaslar erkekler gunah kecisi olup cikiyorlar
En iyisi eslerin veya sevgililerin birbirlerini aldatmamasi

H€L€N 16 Eylül 2007 01:17

BEN EŞİMİ HİÇ ALDATMADIM......BU KELİMEYİ DİYEN ERKEK YÜZDE YÜZ ALDATMIŞDIR VE ALDATIYORDA AŞK İLE YAPILAN EVLİLİKTE BİLE ALDATIYOR ERKEKLER AMA BUNUN SEBEBLERİ VARDIR BEN Bİ BAYAN OLARAK YA EŞİNDEN KAYNAKLANAN PROBLEMDEN DOLAYI ALDATIR ,YADA DIŞARDAKİ KADINLAR ONU YOLDAN ÇIKARIR SONRADA EŞLERİNE SUÇU ATARLAR

dinazor1962 16 Eylül 2007 01:18

Alıntı:

NeutralizeR adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 700734)
Bekar mekar az değilmişiz hani :)

hocam yasam tarzi demek gerekiyor ama acik soyleyeyim zamaninda evlenip cocuk sahibi olmak daha guzel kuzenlerimden gordukce keske zamaninda evlenseydim diyorum bu aradada evlenecek hatun ariyorum ama benimle evlecek kiz bulamiyorum herkez aman diyor :D
belirli yastan sonra biraz zor hersey zamaninda guzel

MaRCeLLCaT 16 Kasım 2007 14:22

aldatırlar çünkü onlara bu konuda yardımcı olacak çok aptal kadın var etraflarında

nünü 16 Kasım 2007 17:09

Alıntı:

marcell adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 817704)
aldatırlar çünkü onlara bu konuda yardımcı olacak çok aptal kadın var etraflarında

kadınların aptallığından değil o dediğin.. erkeklerin açlıklarından..;)

angelpelus 18 Kasım 2007 01:45

Bence Aldatmanın sebebi yoktur.Sadece aldattıktan sonra bu duruma uygun bir sebep yaratılır.Yok ilgisizdi yok kendine bakmıyordu yok bilmem ne bi sürü saçmalık.Ayrıca aldatma karşı tarafla deil kişinin kendisiyle alakalı bi durumdur.
Ama ne çareki aldatılıpta hala hayatının merkezini değiştirmeyen yada değiştiremeyen şahıslar var.

MaRCeLLCaT 19 Kasım 2007 16:34

belli bir yaştan sonra kendini ıspatlama egolarını tatmin etme ihtiyacı duyuyorlar bence birde arkadaşlar arası itibar mevzuu var.öemli bişey ya aralarında konuşurken konu ihtiyacını ortadan kaldırıyo

mitokondri 18 Aralık 2007 19:39

kadınlar hangi sebeble aldatırsa erkeklerde aynı sebeble aldatır :wave:

GAVURDAĞLI 19 Aralık 2007 02:38

ASLINDA OLAY TAMAMEN ÇİFTLERİN KENDİ ARALARINDAKİ UFAK SÜRTÜŞMELERİNDEN KAYNAKLANIYOR.MESELA ERKEK SADECE HAKLI OLMAK VE KADINININ ONU DESTEKLEMESİNİ İSTER AMA KADINDA BU DURUM YOKSA OLAY HALİYLE ÇIĞRINDAN ÇIKIYOR.AMA SONUÇTA HERZAMAN TİLKİNİN DÖNÜP DOLAŞAĞI YER OLAN İNİNE DÖNMEKTEN BAŞKA ÇARESİ OLMADIĞI GİBİ ONLARINDA AYNI YOLU SEÇECEKLERİNİ TAHMİN EDİYORUM

Bluesorrow 19 Aralık 2007 09:39

Bencede aldatma tamamen kişinin kendi psikolojisiyle ilgili,aldatmaya meyilli olan insan zaten yapacaktır bunu, sadece kendini rahatlatmak adına ilişkisiyle ilgili bahaneler arar kendine içini rahatlatmak adına....

MYDMR 19 Aralık 2007 12:08

aradıgını sevgilisinde bulamıyodur yada ayran gönüllüdür:P yada sapıklık egilimi vardır:rofl:

eylüle isyan 4 Ocak 2008 13:00

Aşkta kaçan kovalanıyor

Bilim ve Teknik Dergisi aşk üzerine yapılan son araştırmaları sayfalarına taşıdı.

Haberde "Erkekler neden aldatır?'', "Kaçan sevgili neden kıymetli olur?'' ve "Kıskançlığın nedeni nedir?'' gibi soruların bilimsel cevapları verildi. İşte dergide yer alan bazı sorular ve cevapları:

Erkekler neden aldatır?

Araştırmalara göre erkeklerin aldatma sebebi 'soyunu devam ettirme' içgüdüsü. Erkekler her ne kadar tüm partnerlerinden çocuk elde etmeyi planlamasa da bu duygu bilinçaltında yer alıyor. Kadınların aldatmasının sebebi ise 'var olandan daha iyi bir eş bulabilme ümidi' olarak açıklanıyor.

Kıskançlığın sebebi nedir?

Kıskançlık, eşini başka birine kaptırma tehlikesi ortaya çıkar çıkmaz başlıyor. Kadınlar, bir çocuğun kendisine ait olup olmadığından yüzde 100 emin olabiliyor. Fakat erkek için aynı durum geçerli değil. Bu yüzden erkekler, eşlerinin sadık olmasına daha fazla önem veriyor.

Kaçan sevgili neden kıymetli?

Bir ilişki sona erdiği zaman, terk edilen kişinin vücudunda çeşitli değişiklikler oluyor. Terk edilenin beyni, tehlike durumlarında salgılanan 'epinefrin' hormonunu üretiyor. 'Epinefrin' hormonu ise sinir sistemini etkileyerek kişinin terk edene olan tutkusunu artırıyor. Böylece terk edilen, ayrılana daha çok aşık oluyor.

Aşk kalbi nasıl etkiliyor?

Bir kişi aşık olduğunda beyin 'dopamin' ve 'norepinefrin' hormonlarını salgılıyor. 'Dopamin' kişinin kendisini iyi hissetmesini sağlıyor. 'Norepinefrin' ise adrenalin salgısını tetikliyor. Adrenalin, heyecan durumunda salgılanan bir hormon olduğu için bir kişi, sevgilisini gördüğünde kalbi daha hızlı atıyor.

DreamLiKe 4 Ocak 2008 13:52

cevabı insan dogasının tekeşlilige uygun olmadıgı olan sorudur neden eşlerini bırakmayıp onları aldattıklarının cevabı ise her insan benliginin derinlerinde yatan güven ihtiyacıdır bu açıklama kadınlar için de geçerlidir .

MYDMR 11 Ocak 2008 18:40

erkekler kızların ilk sevgilisi,kızlarsa erkeklerin son sevgilisi olmak ister.erkekler icin önemli olan isteklerini karsılayan bir kobay bulmaktır.aranan bulundumu bas tacı olur.zaman gecip de sıkıldımı bir erkek ondan bir baskasına cok kolay bi şekilde..

buddha 11 Ocak 2008 19:07

aldatmak,aldatılmak..
ikiside düşünülmesi gereken kavramlar..bir insan birini nasıl aldatabilirki ilişkisinde?daha doğrusu aldatmak ne demek?
kimse kimseye hipotek edilmemiştir sonuçta.isteyen istediğiyle o an yada daha uzun süre kendini mutlu hissettiren biriyle beraber olmalı.buna da bir ad koyulmamalı..tabiiki kastettiğim umursamaz olunmalı anlamını içermiyor.eğer erkek arkadaşım beni sevdiğini,yanımda mutlu olduğunu söyleyip aynı zamanda başkalarınada aynı şekilde davranıyorsa zaten ortada aşk denilen uçuk sevgi yoktur.söylenilen çoğu şey gibi yalan,sahtedir.o halde kasmayada gerek yoktur..

bluefairy 24 Ocak 2008 09:59

Erkekler neden mi altatırlar?

Hepsinin bir sebebi vardır.
Ama tek sebebi gerçekten istedikleri içindir.
Çünki çocukluklarından beri hep elinin kiridir denmiştir
o yüzden ERKEKLER hep ellerini yıkarlar.
Ama eşlerinin hiçbirzaman ellerini kirli görmek istemezler.
Ne yazık ki onlarda başkalarının ellerini kirletirler.

MaRCeLLCaT 28 Ocak 2008 14:44

aslında erkeği aldatmaya itende kadındır buna alet olanda kadın evdeki tutamaz dışardaki kapar ne kadar garip bir denklem .

MaRCeLLCaT 29 Ocak 2008 12:15

erkeğe istediğini vermek kadının görevidir bir başkasından istemesini hazmedemiyorsan istediği kadın olmalısın..........

nünü 29 Ocak 2008 12:40

Alıntı:

marcell adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 915011)
erkeğe istediğini vermek kadının görevidir bir başkasından istemesini hazmedemiyorsan istediği kadın olmalısın..........

istediği kadın olsan da aldatlırsın. çünkü bu erkeklerde bir yarış haline gelmiş bişi.
hastalık ya da..

Bluesorrow 29 Ocak 2008 14:53

Tamamen kişiseldir,tek etken insanın kendisidir
çünkü kişinin kendi isteğinin dışında hiç bişey buna mazaret olamaz
kötü bişeymidir bu da tartışılır ayrıca yine kişiye göre değişir,insanın içinde olduğu hiç bir durum kesin böyledir diye sınıflandırılamaz değişir duruma göre....

deryuruk 29 Ocak 2008 18:47

Alıntı:

Requiem adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 915271)
Bence aldatmanın bunla pek bir ilgisi yok..
Kadın ne kadar mükemmel olursa olsun, erkeğin istediklerini ne kadar iyi karşılarsa karşılasın bu onun aldatılmıycağı anlamına gelmez..
Bence aldatmanın en önemli sebepleri yaşam tarzı, arkadaş ortamı, çevre ve karakterdir..
Aslına bakarsanız bu sorunun yani erkekler neden aldatırın kesin bir cevabı da yoktur ama değişmeyen tek gerçek vardır o da erkekler aldatır gerçeğidir..
Hemde kadın ne kadar mükemmel olursa olsun..
Övünülecek birşey değil bu ama bunu en iyi kendimden biliyorum diyebilirim..
Çünkü ben hayatım boyunca yaşadığım tüm ilişkilerde aldattım..
Hemde çok kişinin "Bu kızda aldatılırmı" diyebileceği kadar güzel ve mükemmel kızlarla beraber olmama rağmen..
Dediğim gibi bu tamamen yaşam tarzı ve çevreyle alakalı bir durum bence..

requiem haklı:D

we come one 30 Ocak 2008 00:43

Alıntı:

smyrna__35 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 915137)
Bi başkasına ihanet etmek ve aldatmak zevkLi bişimidir ? Yada bunun ne gibi bir sıradışılığı vardır ?

Bir insanın duygularıyla oynamak malesef günümüz de anlaşılan zevk meselesi haline dönüşmüş..

Gerçekten seven insan asla aldatmaz ben sadece bunu bilirim..

Bu kısıye gore degışır, bunu benım gıbı dusunen bırsuru karşı cins var sokakta ve aldatmak sadece cınsel ılışkıye gırmek degıldır , gözle yapılan bı hareket yada düşünce bile bi aldatma şeklıdır Ve şunu soylıyım sana ben. "Asıl seven insan aldatır" simdi bunda açıklamasını yapardım ama bu çok uzun surecegınden tamamen senın kendı insiyatıfıne bırakıyorum ,iyi geceler ...

AeraCura 30 Ocak 2008 03:07

EVET haklısın aldatmak yalnızca cinsel ilişkiye girmek diil,duygusal olarakta aldatır insan düşünceleriyle aldatır bazen...ama seven asla aldatmaz...çünkü insan sevdiğine kıyamaz ve onu kaybetmeyi göze alamaz bence...erkek yapısı gereği egosunu tatmin etmek için aldatır ve doyumsuzdur...bunun duygusal boşlukla,ilgisizliklede pek alakalı olduğunu sanmıyorum...sadece erkekteki egonun tamini olayı bence...

the encrypted 30 Ocak 2008 09:20

vurun erkeklere...sanki erkek tek basına aldatıyor..çok komik çokkk.

MaRCeLLCaT 30 Ocak 2008 09:24

üzgünüm ama katılıyorum encry erkek tek başına yapmıyor yine bir hem cins destek aldatmaya

Bluesorrow 30 Ocak 2008 11:34

Her zaman diil tabi bazen bu destek aldatanın kendi hemcinsindende gelebiliyor extrem durumlarda

AeraCura 30 Ocak 2008 11:44

Erkek çoğukez saklıyor bir ilişkisi olduğunu...evli yada hayatında biri olduğunu saklıyor bu durumda karşıdaki suçlamak ne kadar doğru?evet tek başına aldatmıyor belki ama hangi bayan evli yada bi ilişkisi olan erkekle bile bile beraber olur?(yok demiyorum öyle insanlarda var ama bu tamamen onun ahlakıyla ilgili bir durum bence)bu durumda erkek iki kişiyi birden aldatmış olmuyormu?
Aldatan kadında var yok diil...ama aldatan kadın var aldatmayan erkek yok bence...

MaRCeLLCaT 30 Ocak 2008 12:37

Alıntı:

Bluesorrow adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 916368)
Her zaman diil tabi bazen bu destek aldatanın kendi hemcinsindende gelebiliyor extrem durumlarda:)

doğru buda var ama haticeye değil neticeye bakarsak aldatmak işte

metglass 31 Ocak 2008 01:06

evde bekleyen birisi var ve her tatlıdan alırım mantığı

we come one 26 Şubat 2008 17:14

Aldatmak kadar zevkli bir şey varmı yaa .Varsa soyleyin aldatmayalım

GAVURDAĞLI 3 Mart 2008 03:34

evdeki balı görmezler dışardaki pekmeze banarlar ama bilmezlerki bal pekmezden daha tatlıdır.

dayo46 3 Mart 2008 08:46

Alıntı:

ahmetseydi adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 141799)
erkekler aldatmaz yaw.. onu da nerden çıkardınız. Mesela bir eviniz var. Güzel bir ev hatta saray gibi olabilir. devamlı o evde olmaktan bir müddet sonra sıkılırsınız ve tetile çıkar ve otel odasında kalabilirsiniz. Havuzu da olabilir. Erkeklerin aldatması dediğiniz şey aslında budur :))

Aynen katılıyorum. Haram olan herşey insanın özellikle de erkeklerin ilgisini çeker. Haram tatlı...

DreamLiKe 6 Mart 2008 01:23

Ac gözlü olduklarından malum maymun iştahlıyızz ... herkes için geçerli dil o ama..
erkek mutsuzsa aldatır.. yani muhtac olduğu ilgi sevgi şevkati alamıyosa alacağı yere gider yalan da olsa bölee gibimm:)

Misafir 6 Mart 2008 01:45

Doymak nedir bilmedikleri için....

dayo46 6 Mart 2008 18:44

erkekler karşı cinsten ilgi görmediğinden aldatır bence :(

Lavie 7 Mart 2008 09:32

Alıntı:

dayo46 adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 965439)
erkekler karşı cinsten ilgi görmediğinden aldatır bence :(

OZAMAN NEDEN BAYANLAR ALDATINCA SUC OLUYO BELKİ ONLARDA İLGİ GÖRMEDİGİNDEN!!!ALDATIYORDUR TEK BAHANE BU OLMAMALI ERKEKLERİN.. Bİ SORUN VARSA NEDEN EŞİNE YARDIMCI OLUP ONU Bİ PİSİKOLAGA GÖTÜRMÜYO ERKEKLER HERŞEYİN Bİ ÇÖZÜMÜ VARDIR ERKEKLER HAZIR YEMEGİ TERCİH EDERLER HERZAMAN

sanar 13 Mart 2008 00:15

Şahsiyetsiz oldukları için :) (Tabi aldatanlar için)

king nothing 16 Nisan 2008 13:14

bencede ılgısızlıkten kaynaklanır.
Su da varkı bır erkegın gozu dısardaysa eger kadının ılgısızlıgı bıraz abez kacar.
bır ınsanın gozu dısarda olmıyacak bence yoksa herkez herkezı aldatır.

Lavie 16 Nisan 2008 14:07

Alıntı:

ceset kubı adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 1020166)
bencede ılgısızlıkten kaynaklanır.
Su da varkı bır erkegın gozu dısardaysa eger kadının ılgısızlıgı bıraz abez kacar.
bır ınsanın gozu dısarda olmıyacak bence yoksa herkez herkezı aldatır.

HERŞEYİN BİR ÇÖZÜMÜ VARDIR..YETERKİ O ÇÖZÜMÜ BULMAK İÇİN ÇABA GÖSTERELİM..AMA BU CÖZÜMDE ALDATMAK ASLA OLAMAZ..

king nothing 16 Nisan 2008 16:12

Ya aslında sahıs yada cınsıyet onemlı degıl bayanlarda aldatıyor erkeklerı.
aslını solım guven olmalı ınsanların bırbırlerıne karsı. guven yoksaa sevgı olmaz.
sevgı olmasza ıhanet dogar.aslında bılmedıgım daha bır cok neden vardır.
belkı ılgızlık olabılır ama ınsan her seyden once saygıyı bılmelı ogrenmelı
karakterıne yerlestırmelı pasıf ınsanların yapacagı seydır aldatmak.
arayıs ıcınde olanlar yapar belkı sevgı Ölur ayrı ama hatır kalır gurur kalır gecmısın guzel anıları kalır madem olmuyorsa bosanır ne halt yersen yersın ama evlı ısen senın bır serefın olmalı boyle dusunmelı dıyecem ama nerde nerde ınsanlar aldatmanın her seklını sevıyorlar ne dım...

Saat: 14:10
Sayfa 3 / 5

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık