![]() |
Kuvvetmiraz feat Dumanyak-Rüyalar[mic check] kimi zaman dusunduklerim karsima cikar gizli zaman icinde misal gibi gorunen dusmanim gercek oldu ruyalarim tiyolari verir ellerimi kesen kilic adi ucurumdan dusen ben korkularimla beni yuz yuze getirir bilirim her biri gelecekte yoluma cikacak engellerin isaretidir yada umitlerimin sansimin gostergesi uyandigimda ter bosanir sakaklarim ellerim agactan dusen adam olmamak icin bilmeden cirpinirim yatagimda kimi zaman yanima yaklasan bir yabanci bogar nefeslerim kesilir iste son nokta buraya kadar derim belkide ilk okuldan bir arkadasim yada kalbin bir hata yapip kirdigim insan ocune almaya calisan yabanci fisildanan sozler yada kinli bakan gozler kisa metrajli bir film gibi hayel kahramani ben gorduklerim hayal gorduklerim hayal hayal kahramani ben [ceza] Geceleri bekler seni gozler alemi farkli seni alip goturen ruyalar hic belirlenemeyen ruyalardir ruyalara goturen (2x) [Duman] toz pembelerinin her yasamin obur boyutu bu ruya sabaha sag kalacagim muamma dalanan sarkan tarantula apartmanin damdan anlayan budala hazani bogan kara basan basipda iz birakmayan kayip olan seytan tasan bir puta tapan hiristiyan arabistanda petrol cikaran uzaya nasa ucan adam rolunu superman ile birlikte bilinmeyen gezegene seyahat jupiteri peynire benzeten cennetin irmaklarindan kaynar su icen zebaniye merhaba diyen ben len sen kimsin sen kimsin [ceza] Geceleri bekler seni gozler alemi farkli seni alip goturen ruyalar hic belirlenemeyen ruyalardir ruyalara goturen (2x) [ceza] Ruh geceleri ayrilir bedenden anlamazsiniz gordukleriniz yakin gercege yada kabus terletip karabasana gore bir basinda belirir coker agirligini gosterir banu aleminde donen herseyin bir anlami varmi var ruyalarda istedigin olmaz sana yar asil dunya dar ama zaman kisitli ruyalarda kasit yok bilinc alti ne duzdu hazirladi bilinmez her gece bir baska sahne kan aci sevinc hepsi sahte perde gozler onundeki kalkti gitti oluler canlilar her zaman yanimda oldular tembih ettiklerim uyandigimda yanimda yok ----------- kursaginda kalacak dondugunde dunya hep ayni olacak belki bunu anlamadin yaz ve bir daha bak Geceleri bekler seni gozler alemi farkli seni alip goturen ruyalar hic belirlenemeyen ruyalardir ruyalara götüren x2 |
Sirhot - Kadın 2006Kadın... neden takip edilir adım adım? Her gece başka bir kız Sirhot benim adım! Bana bak seni manyak seni salak Böyle devam edersen hep elini ancak Karılar hep seni abaza sanacak Ve sen ömür boyu hep hiç durmadan azacak Kalacaksın sen abaza kalacaksın Hareket eden herşeye atlayacaksın İşi bilmen gerek gelir mi gel diyerek Gelmez vermez her kılıç her kılıfa girmez Gene de sen yine de beni dinle Beni dinlemezsen zıbar otur ağla inle Bir dinle işimiz var abaza seninle Bırak artık sabah akşam gece gündüz uğraşmayı elinle Karıların arkasından niye bağırırsın Şşt yavruum diye çağırırsın Kızın yanına gidersin merhaba hanımefendi dersin O duruşa bir vuruş kaç kuruş demezsin! Kafanı çalıştırmazsan tokadı yersin Ama bizim gibi olursan karıyı yersin! Maganda gözlerini yuman her kıza kanma Kızlara güven olmaz bunu anla Karşına çıkanı hep senin sanma Her kızın arkasından koşup yanma Gözlerini yuman her kıza kanma Kızlara güven olmaz bunu anla Gözlerinden akar her gece damla Boşver unutursun sen de zamanla! Her gece ben küt pat küt pat çat gidiyorum Bu sapık ülkenin yollarında (Amerika!) Her gece başka bir kız kollarımda Salak erkekler her zaman tekler Sabah akşam bütün kızların yolunu bekler Neden bazı erkekler hep böyle salaktır Asıl erkek olmak bir kız için ağlamaktır Bunu anla gözlerinden akan her damla Bir kız için aktı ama boşa aktı sanma İnanma gene de önüne çıkan her kıza Dikkat et bak bize bak yaptığımıza Kap kızı tut çek saçından yatır kızı Bas son gaza sakın durma sakın kesme hızı Sakın dinleme kızı sakın dinleme acı sızı mızı yatır kızı Çırpınırsa çak kıza,kııız Vur patla tokatla hemen atla içeri sız! Gözlerini yuman her kıza kanma Kızlara güven olmaz bunu anla Karşına çıkanı hep senin sanma Her kızın arkasından koşup yanma Gözlerini yuman her kıza kanma Kızlara güven olmaz bunu anla Gözlerinden akar her gece damla Boşver unutursun sen de zamanla! |
Digitalmix: Kilicin Ruhu 2 ( ceza feat sirhot ) Kilicin Ruhu 2 ( ceza feat sirhot ) -CEZA- Alev kormus, dusmansa korkmus. bu ceza kilici kilina sokmus, yorulmus, savascilar adina savasan aslan ***** darbelerle kahraman olurdu yureklerse tastan. bastan basla kanla suladim her yeri kanima buladim kilica kattim terimi, sozumun neri feri sondu, geri donmenin zamani geldi dogrunun oyunu bu iste kilicin ruhu. -Sirhot- Gel yanima gel yanima gel Gel benimle ol KiLiCiN RuHu Gel yanima gel yanima gel Gel benimle ol KiLiCin RuHu Gel yanima gel yanima gel Gel benimle ol KiLiCiN RuHu Gel yanima gel yanima gel Gel benimle ol KiLiCiN RuHu -CEZA- Gel, yanima gel, bana bir bak. Korma, dusme, kacma, yorma gururu kafana tak. yarisalim gozumun icine bak savasalim. eline kilici al yazina basla dusmanlara bir dal. aksam olsa parlasak, karaya atlasak, cigeri patlasak yasak mi var ulan ? haydi dinle bir bak. Fatahlrhym, baris ki sozunu duy, kotuyu oy, rap bizde boy boy, adini koy kovboy, yuzyuze savas herzaman, dikkat et parlamak kolay ! sozume guvenirim, gozume guvenirim, ozume guvenirim, kilica guvenirim, yeri gelir dilimlerim, dusmani frenlerim. -Sirhot- Gel yanima gel yanima gel Gel benimle ol KiLiCiN RuHu Gel yanima gel yanima gel Gel benimle ol KiLiCiN RuHu Gel yanima gel yanima gel Gel benimle ol KiLiCiN RuHu Gel yanima gel yanima gel Gel benimle ol KiLiCiN RuHu |
Fuat-Okyanuslar Hiç bir ilaç huzur getirmez be kanka yol yürürsen biter anla kanım kağıda akar damla damla babam allahın yanında annemde onunla bayrağı salla hafız dedemin ruhu şad ola beklemekle geçti ömrüm özlemekten sekti gönlüm söz vermekten pusulam döndü çöktü kısır döngü parazitler menajer oldu yaralar iltahap oldu kararlar intihar olsun karargahım bomba bulsun imajını törpüleyip dursun amacını ateşleyen korsun züğürtlük beynimi yordu dünya benim yurdum hakim ol ettin buldun sakin ol çakala kurdu fani ol ebedi rapin ruhu değil tuz ruhu halatlar gerilsin buz gibi serinsin pigmeler cekilsin geldi batusi kader eğilsin engellenmeye meğilsin cengellenmeye gelirsin ölünce pişman olabilirsin yeksin mercek burası birlik Nakarat Yeksin gelsede karanlık çağ bitse tek bir celsede yükü boşaltabilse lyric sifon olur dertlerim shitse okyanuslar dizime kadar en dipte. Yanılmak cana mahsus önümü dumandan göremez oldum yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum shape shiftir fuat goril oldu koldu dirsekti yere seren sözler gücü yettiği herkesi döver kaçarım aleminden söver kaleminden çiti ören beklediğim yekti nigah vardır kıçını silen saldıran her ferde 5 ateş topu koptu kolum yola koyulurum seni becermeye geldim ******rum mezar kazma oyunu bu herşeyin sonumu benimde derdim var kazmayı kap kaz kendi kuyunu sütü iç yat uyu uyum içinde büyüsün ruhun şans kulaç atarak huzur buldu dans ateşin etrafında olur normandi çıkartması olur sonun dünyaya vadedilen özgürlük nooldu hepimiz boğulduk lav gibi soğulduk tav olduk bir kulvarda kolduk çok oldu ölümün karsısına geçen hersey soldu. Nakarat Yeksin gelsede karanlık çağ bitse tek bir celsede yükü boşaltabilse lyric sifon olur dertlerim shitse okyanuslar dizime kadar en |
Nefret-doğru olan zordur bir kelebeğin ömrü kadar mutluluk yeter kimisine yetmez dünya toz pembe kimi gelene ölmeyecek gibi yaşamını sürene alnı ak sırtı pek karnı tok şükretmek lüksü aramamak zor gelir masum hayalleri karalamamak yasaklanan kapıları araklamamak düşen gençlik art niyet arayamamak aradığı zaman hiç dost bulamamak iyi günde ve zor günde aranmak zor günde aranmak zor günde insana yaranmak acılan yaraları kapatarak abaca sonuna kadar kar kalacak hayali ile beklemek maddi değil manevi düşünmek tek gerek ama zor kor hor kullanılan kalbi almak çok zor icra edilen her kötülük şerle sonuçlanacaktır bunu biliniz ekşimiş lokum tarzı fikirler deişmez örümcek beyinler bunlara karşı antitez doğruluk en büyük silahtır en güçlü savunma zoru yazmak zoru kazanmak zoru başarmaktır tek denemede olabilecek kapıları açabilecek aydınlığı bulacak köşe bucak gezip bulunamayan bir anahtar örneği olmayan karşılıksız işlere bakamayanları kilitlemek gereken en gerek yılanları gibi etrafımı saran yalan zincirini kıracak çilingiri buldum işte hiphop boş düşünceler boş kitap gibi hakarete benzayen hitap gibi şeylerden uzak olayım ben şairim ben ressamım zor onları başarırım dikkat edin haram olmasın hayat keyfi çatmak artık oldu bayat aslında hayat gerçek bir bilmece kulaklarında bir yankı hece hece saatlerce işkence sürüncü 365 günü görünce düşününce başarmak var aklımda günler yıllar geçti hayatım neredeyse bitti indi sıfırı sindirdi giydirdi bugünlere nasıl gelindi sorma sakın akım gibi gelen sorunlar var peşimde bırakmak kolay kaçmak kolay başarmaksa gerçekten olan olay saçma sapan hayatım baktım ki uçurumun ucunda yüksek tepelerden bakan bir kartal gibiyim süzülmek aslında ama hayır geri dönüp başarmak var aklımda tam bu sırada yine arkamdan esen bir rüzgar uçuruma itmekte bana seçme şansı yok bana bu dünyada rahat yok -(ceza)hayır yokmu- hayır yok insanlar zaten ******** olmuş boşversene hadi güvensene o zaman baksana lan bu dünyada kaç günlük ömrün kaldı göçen kuşlar gibi kısa bir macera bu dünya sana bana kalmaz bunu bil sil aklından geçen kötü şeyleri var zarların üzerindeki rakamlar kadar ömrün kalmış olabilir her gün aynı yeni bir gün yeni bir pazar yeni bir oyun yeni bir pislik yeni bir dünya yeni bir hayat yeni bir batak olacak taki güneş batana dek sürecek her gün böölemi devam edecek böölemi sürecek dostum söölese gözlerimin içine baksana her şey ii olsun die uğraşmaktayım ne kadar başaramıyacağımı bilsemde devam etmeliyim bu sürgün yaşamın kölesi olmadığımı göstermeliyim istedği gibi yöneteceğini hiç olmazsa hissettirmeliyim bilmeliki insanlar onların önlerindeki ii veya kötü kapılardan seçme şansları olduğunu sislerin içersinde gerçek kimliğini arayan ışıklarmış havasıyla dolaşmayın bilinki gerçek zoru başarmanın anahtarı kendinizde saklıdır |
HoLocaust Koyduğum nokta belki son ben bunu bilemem aynı gibi gelir sana belkide aynı ton Dibi delik gelebilir ama aynı fon kendini bilemez montofon ve monoton yaşar Hep alt aynı don anlatırım ben derdimi yalnız eyy biminii microphone Şimdi bana bir bakınız hadi muamelesi kesebilir haas** ve de muhammed ali gibi gelir asi Bana bak beni gör vede öl vasi sesim hep duyulur tepeden bariton Mekanım olabilir her an ozon yanıma gelenin canına girecektir eyy bimini microphone... O oo bunu ben bunu sen şunu ben onu sen gülü ben günü sen fenomen olacak dolacak heryer Menemen kıvamı balçık gelemem elemem dostumu göremezsem düşmanın postunu Yere seremezsem rüzgar gibi esemezsem veremezsem kalbimi geri gelemezsem Sen beni bilemedin yüreğimi göremedin kendini bilemedin yamacıma gelemedin Amacına varamadın heryeri karaladın barışıda yaraladın acımadan aldın Rüyalara daldın bal arısı gök karası istanbul kalem harp okulundan çıktı En baba rap işte başına darısı Ma mama.. .microphone unu getirsene bana baksana laklak etme sakın ha sen beni dinle Kelimelerimi kilometrelerce milimetrik hesaplarla yazdım ha İhtiyacınız varmı yardıma hatalı rhymelar rhyme la çatal olur ha yatacaktır yere Bala banacaktır kanacaktır akacaktır rüzgar gibi esecektir geri gelecektir Ceza etnik bir sentezdir bela teknik bir arızadır üç fazdır kanadı kırıktır Taktik kuşkunun oluşumudur şu yaptığım rapteki uçurumdur. .. Bak beni gör hadi kamil ol tepeden tırnağa sen hami ol rap e göz kulak oldum sende ol vede Holocaust u gören insan ol arı gibi uç kartal gibi kon vede sen köle ol yada ben patron Rhymlarım can yakabilir ha pardon eyy biminii microphone şimdi bana bir bakınız hadi Muamelesi kesebilir haas** vede muhammed ali gibi gelir asi bana bak beni gör vede öl vasi Sesim hep duyulur tepeden bariton mekanım olabilir her an ozon Yanıma gelenin canına girecektir eyy bimini microphone... Bana bak yo kalbini aç son atak yo muamele pak katarakt yo görünen köy bu dayak sözlerle gelen Kendini nostradamus sanana namus gerekir ceza gibi bir kabus gerekir Fanus gibi g** deliğinize çikita bir muz sokulur bana bir bakınız Akınız underground u kafanıza takınız yakınız aleve veriniz her yeri Holocaust u görünüz gösteriniz işte bu hiphop gösterimiz yo allah rap in cezasını verdi.... |
Sagopa Kajmer - Baytar Bu dilden firar eden her söz,yaydan çıkmış ok gibi Sözler bazen bir hazine, bazen dermansız bir dert tipi, Geçmiş dünden bahsetmek lezzetsiz, gelmemiş yarından hep mi şikayetçiyiz biz? Aklımın ipinin ucu da kaçmıış,timsah katreleri boşalsın. Bir iki damla hiç değersiz… Hüzün ve kaderin pençesinde bir dev,nam-ı değersiz. Gece-Gündüz ömürden yontar,dünya dönmez yaremsiz. Bugün ömür yarım gün… Serbest kalsın fikrim.Senin tozlarını silemez tenimden ellerim. Varlık ruhu terkeder, gözün gözümden ayrılınca, bendeki aşk altın misali, ağırlığınca. Sensiz benlik yokluk demek, kalbim sana emekçi. Aşk denen illet çorak arazide tilki misal kurnaz bekçi. Başım sarkık, bir mahalsiz. Cümle yolumun önüne taş. Dudaklarını kadehe nikah eden çakırkeyif dertdaş. Gören der ki ;”sel ağzına bina yapmak aptal işi”. Yel eserse kırmaz dişimi , kalp bir körse görmez birşey. Saniyeler dakikalarla yapar alışverişi saatler seni alır benden. Korkarım olamaz gelişi . Hasret gözümün ışıklarını söndüren alçak misafir. Afitap sönük bir mum , ayrılık hain bir zehir . Melek yanında yüzünü saklar, felek yüzüme kaş çatar. bir tek bu hüznü sen boğarsın !.. İpek tenin derime batsın!... Rüzgar saçını süpürse mest olur bakışlarım . Adınla uyanır kulaklarım. Yüzünle açar göz kapaklarım. En güzel şiirlerimde kaleme adını sayıklatırım. Odamın hayaletisin, sessizliğine aşığım… Derdime çare, baytarım yok. Dengeme destek , tut ki durayım. Şafak güneşin fermanı , geçer acı-tatlı sayılı zamanın sancısı. Ama… Melek bir yandan , şeytan bir yandan. Başım zindan yokluk var, bu kaçıncı şikayetim bilmem. Kafamı duvara yasladım,omuzların yanımda yok. Ahbaplar maymun iştah sahibi, benim içim senle tok. Yok ki gücüm… Belki devler ülkesinde bücürüm. Sessizliğinle gelir hüznüm, yokluğunda gömülü ölüyüm. Bu devranın binlerce sevgi müşterisinden biriyim. Yalnızlığıma küfrederim sensiz halden müştekiyim. İlelebet de dönmez olsan bil ki yalnız nöbetteyim. Hatalarıma savaş açtım, hergün farklı kefendeyim. Hayat günü defter yaprağı, hazan gelir dökülür. Gelirken ne getirilir ki , giderken ne götürülür? Dertle anlaş deva bul, üzüntü kalbi sömürür. Yüzüne baktığım her an, cenetten bahçe görülür. Gülüş neşem değil, gönül bucaklarımda harabeler. Bu hilekar tavırla geçer fena saatler. Seni içeren masallarım anlatılacak kadar kısa değiller. Aşk ilinde bir tarafta cüceler, diğer yanda devler Sagopa Kajmer aka Mahlas Kafkef |
BELA SNOW – Çok Zor Gel yanıma özlemim eksik Tanrım güç ver bana Unutulmaz oldu anılarım Kurutuldu sevgim geçmişe Ağladım her gün ..Sessizlik Acı veriyor bana sensizlik… Benim de sevgim yetmez artık Ağır gelir sözcükler günlere Dünlere özlem bir tebessüm Eskiye hasretten teşekkül Geceler vurgun kalbime Gündüz gelmez hep senleyim CEZAmı çektim artık Tanrı’m Mutluluksa tek dileğim benim Çok emeğim istedi aşkım Tek bir kez görsem seni ben Gözler hasret söyle nerdesin Böyle gitmez söyle kimlesin Sözler isyan çıkmaz saklanır Kurnaz sanma… Kahrını çok çektim ben bak Ahını aldım günler geçmedi Vahı da kalmaz bedenimin Yok ki elleri kalbi de eksik Çok yaralandım merhemi sensin Ah dayanamam sende bitti ben Böyle öldüren hepsi de bak Pişmanım günlere… Aşkıma itiraf / Benden Aşkıma hüzün / Olmasın artık Aşkıma istek / Sev beni Aşkıma son söz / Özür dilerim Sen ben biz ikimiz Hislerimizden düşlerimiz Düşlerimizden sözlerimiz Hep akar gider biz yeminliyiz(*4) Sen ben ve düşlerimiz Birbiri ardına hislerimiz Karşı koymadan sevmeliyiz biz Kaderin galibi biz ikimiz Leyla ile Mecnundan bana ne Senin ismin bana yetti bile Canımı yakmayan tek bir şey var Adına haykırır sevgi diye Bazen acıydı Ama haklıydı Biz farklıydık diğerlerinden Tut elimi bana güç ver Seni benim gibi söyle kim sever Ölümüne koşmak bana göre mi Açıkça söyle beni sevdin mi Beni sildin mi bilmeliyim Bence bu riske girmeliyim Titredi kalbim inan bana Mektubum olsun bu parça sana Hayallerinle yaşamak varya İnan ki çok zor hak ver bana Bir yıldız kaydı mı bilemem Ben seni kalbimden silemem Bir anda ayrılık olmamalı Gözler delice dolmamalı Lakin bedenime hükmedecek Ölümdü belki de beni yenebilecek Beni gömebilecek kimse de yok Halimi sorma çok kötü çok Düşlerimiz var bırakamayız Güneş ağlarsa nefes alamazsın Dünya bana bak dar geliyor Adı BELA ve aşkını kusuyor… Sen ben biz ikimiz Hislerimizden düşlerimiz Düşlerimizden sözlerimiz Hep akar gider biz yeminliyiz(*4) |
Raziel - Maisiyah Raziel (VERSE): Bir nefes daha sokulsun içine ben gibi, Nedeni yok yaşam ki melodisel bir tablo, Bilinmez hangi acını geride bırakacaksın çok değer verirken, Maskelerde farklı ruhlar tadılacak şafak sökerken...? Kaç kadeh bu drama afrodizyak? Sen kokan sarhoş anılarımda dipnotuysa öykümün acıyla sarılan cigaralarda gizli, Bıraksın kendini zamana, İnsanız! Doğup ölen bedende tek hata, ömür denen bu düş, Savaş yaşamda bitmez, dönüş kısır, sönüş kolay ölümse son dumanda! Hakim olsun ellerim ki beni de çeksin kendine, Umut doluydu kumbaram kırık o düşlere.. Büyürken acıyla harman, tanrısal yaşam Kalıtsal doğan yaran azar bu dünya sanal –asl’olan nedir ki? Kalan o ızdırap harebesi içinde süregelen hayatın mı kendisi?… Raziel (VERSE): Gelişti tüm bu dünya, gözbebeklerinde ufku arama yolunu gösterir sana tüm fısıltılar Akıntılarda insan sürüsü, sokaklarında çöpte ölüsü, -Asalım ruhları geceleyin askılıklara..! Sabahsa güneşi gör, adımlarında kör bir gün, Senaryo aynı balkonumdan gördüğüm tüm bu manzara aklımın içinde, Fırçamın gizinde darp eder tuallere, -renklerin semada toz pembe -Aldığım nefes parayla eşdeğer mi? Sizin ki mutluluk mu? Pardon? Yüzünüz hiç güler mi? Bilinir acının rengi saklıdır karanlık armonimde hüznüm ruha muhtaç! Yaşamı gör -Hiciv dilimde kördüğüm Her satır kanatır kavramı, küçücük oyunların dostluk arası reklam Her kuşak bir mevzi kuşanan kalıplarında takibi, Harbin ortasında savrulan bu bedene emanetin melankoli... |
Sansar Salvo - Beyaz Bayrak Sansar Salvo - Beyaz Bayrak 20 Yeni Türk Lirası Değerinde Gururlar Kaçma Boşu Boşuna Uzun Mesafe Vururlar Durumlar Kritik Oldu Çok Komik Bir Sorgu Bu HiçBirinizin Anlamadığı Kelimelerse Vurgulu Korkulu Geçti Günler Biz Yorulduk Kaderinin Adını Ölüm Koyduk Ölüm Bulduk Sevdiklerimiz Kalleş Kulaklarımız Sancılı Sekiz Yaşında Kan Başımda Yürekse Acılı Dilimde Bir Yaram Var Nedeni Yıllar Boyu Söylemem Ben Söylemem Kalp Damarlarım Tıkandı Sevgi Dahi Göremez Oldum Gözlerinde Hep Çıkarcı Bir İfade Kasvet Et Benimle Göndermeler Gitti Rabbe Ve Harbe Tek Bir Miğferim Dahi Olmadan Girdim Hemde Meydanın Tam Ortasında Kalmışım Farketmeden Meydanı Terketmeden Cesedi Gömdük Cesedi Gömdük Savaş Bu Silahta Var Kurtuluş Yok Tek Başına Kaldın Kankalar Yok Yavaşla Geriye Dön Tutunamazsın Beyaz Bayrak Çek Moruk Kazanamazsın Kendimden Tiksindim Sayenizde Mesaimizde Çok Yorulduk Ve Sağ Elimde Bir Kalem Tutarken Vesairelerle Doldu Gönlüm Ben Ömrüm Arkasında Kaldım Bedenim Benden İlerde Bu Kalp Battı Artık Milyarlarca İçerde İçerlerim Bu Göğsümü Bul Çözümü Zevk Dahi Alamaz Oldum Hayattan Ve Bayatlar Bu Gönlüm İşlemezse Sevgilerimi Sunarım Birde Saygılarımı Kaygılarımı Dahi Yaşamaz Oldum Umarsamazlık Aldı Başını O Raddede Bir Ceset Yatar Bugün Bu Caddede Gözlerimin Altı Mosmor Gözünle Gör Özünle Çöz Bu Yaşamı Yani Hiçbirşeyle Çöz Bu Yaşamı Bu Adam Ağlar Nedeni Belli Yoktu Başarı Ve Ben Bir Çift Göz İçin Yazdım Onca Satırı Yazdığım Onca Satırın Vardır Hatırı Savaş Bu Silahta Var Kurtuluş Yok Tek Başına Kaldın Kankalar Yok Yavaşla Geriye Dön Tutunamazsın Beyaz Bayrak Çek Moruk Kazanamazsın Hazırlıksız Yakalandık Azrailse Arkamızda Kovalandık ? Yol Uzunken Oyalandık Abalandık Sonrasında İrtifa Kaybı İstifa Etti Hayatın Patronu İltifatlar Sonrasında Yüz Buruştururlar Yol Karıştıranlar Arasındayım Peşimden Koşuşturanlar Şimdi Hasım Her Hatada Yandı Ağzım Bataklıkta Gül Bulamadım Yarına Yalınayak Yürürken Bugündü Mesken Unutulanlar Arasındayım Ben Bilirken Kimisi Yaşama Yeni Başlar Ben Ölürken Kiminin GözYaşı Akar Ben Gülerken Kimide Arkamdan Güler Ben Giderken Kimisi Nefret Dolu Bakar Ben Severken Fazla Soru Sormadım Ama Öğrenmem Gerek Sevgiler Yalan Olup Biterse Nedir Gerçek Savaş Bu Silahta Var Kurtuluş Yok Tek Başına Kaldın Kankalar Yok Yavaşla Geriye Dön Tutunamazsın Beyaz Bayrak Çek Moruk Kazanamazsın |
Sagopa Kajmer - Sevmedim Vedaları (ve Kolera ft Mirach) MOZOLE MİRACH VERSE: Bilki sen kanattın kabuk tutmuş bu yarayı ve emri verdin ruhum acıyı tattı,zehre çaldı.Kokusu keskin bıçak gibiydi,serin bir rüzgarımsa eksik,göz kapaklarımda uykular delik deşik.Sor bu canıma kaç kez talip oldu azrail,gelir geçer selam verir bu kapıma söyle kim bilir en derinde sancılarla sevişir oldu kabusum,huzrum idam öncesinde son dilekti yok yolum.Bak adımlarımda korku hakim ve nedeni çoğu zaman hatalarımdı gecemin ortasında uyanıyorsam bilki sebebi sensin.Sen kazandın,ben yanıldım en başından anlamıştım,kendimi hep suçlamıştım.Belki susmak bir çözümdü agresif tavırlar içerisinde yatan o suskun adama şöyle bak öyle yanıtı ver ve yüzüme vur çıkar tüm öfkeni bedenden,teslim ol bu sefer gereksiz gururu yen. Gurur gerek sen gereksiz,hep kendini akladın,içimden yavaş yavaş muhabbetini kopardın,kalbimin taa içinden kapı dışına atandın,önceleri hayat veren şah damarımdın atardın.Savaşa hazırlık denemelerinde atın yere kapandı,İstanbul Boğazı'nda bir kadın adamı boğazladı,gözünün değdiği her yere kurulan yüzümün cömert tarlası,yerde bulduğum her parada cimri yüzünün kabartması.Sen haklarını savurdun yürekte doldu kontenjan sevgin bana has değil ki seni gidi Don Juan,Kaf dağından koparıp çiçek yapsan bana aranjman,bu zehri içimden atmak için gerek antioksidan,sen dudaklarından bir bir hezeyanlar fışkıran,besiye çektin kendini be bereket sözlerin duman,gaddar egon Rabbena hep bana yaptı program,uçtu gitti ahı kaldı,sen cılız ben pehlivan.Zaman ayır biraz tara saçlarımı öp bazı bazı,yerleştir çiçek yavruağzı,bu düşkünlük saf arı,boşver nazımı bak hayatımın boş matarası,kısa tutalım son sözleri sevemedim vedaları. Ne sakinlik gördü yüzüm hayatımız hep curcuna karabulutlar hep tepende yıldızlı 5 kurdela,para kara bela olsa sen hazırda kumbara,attığın taşa değse bari aha şurda kurbağa.Gardımı aldım Ray Sefo'yle bir tel çekelim aramıza,keleş kellen hariç evde hiç bir şeyini bırakma,hala ne bu debeleniş,çatladı aramızdaki ayna,manastırdan kaçarcasına sakın arkana bakma.Ecza deposu oldu mide kronik aşık sistematize,yenisi girer hep menzile,içimi kemirdi Mickey Fare metanetle olacak iş değil velet hayal kurmak hayal oldu celebin hüneri hep ceset.Tedbir al koçum çitler oynak kırılır boynuzu,aklen kısa boydan uzun,çekip vursam yolcusun,acın ağrımdır,ruhumsun,ruhsa konumuz vahim durumsun sen en zalim buluşsun.Dili olsada konuşsa o günü bilir şu kaldırım bir faninin lafıyla kalbe düştü yıldırım,çok ağladım,tuz gölü oldu suratım,sen canavarım,hoş bir söze hasret kaldım,her sözün bir yaptırım. |
Kolera-Yaprak DÖkÜmÜ Verse1 Cennetİn NÜfusu Artti Ceren'e Cereme Kaldi Melek Canimi Yakti TÜp Gaz AÇik Kalsin Birak ÖlÜm Dna DaĞitti SÜreÇ Yikinti Kalp Kirildi Sen Yikandin Ben Kucakladim FİŞ Çekİldİ Birakin Benİ Ayiplasin Dua Kipirdasin Dudaklarimda GÜn DaĞilsin DÜŞlerİmde Duaklisin Yedİ BuÇukta Haklisin BugÜn Yerİme Bİrİsİ Baksin İflastayim OmurİlİĞİmİ BaĞiŞladim Arterlerİmde Ak BugÜn Sebebİ ÖlÜmÜn Cİnayet DÜŞÜnmÜŞtÜm Hep Bu Safta GÜneŞ UtanÇli YÜzÜnÜ Saklamakta Murafaa Kapimda Astim Cİvarda Çok BİtİkanlanmiŞ MeĞer SalivermİŞ Kendİnİ Yola Seyahatlerİm Azaldi Yemek Borusu AĞiz Arasi EksİĞİmİn Fazlasi AŞaĞi Kaydi Karin Sancilarim Artti Berhudar Ol Evladim Berrak AkŞamimda Berbatim Ben. Verse2 Ruh Tabİ Teste Sesİ Kes Preste TahrİŞ Oldu Kalp Kafeste Sesler Hep Mİ Dİyezde Bİr Nefes Kodeste Her Bİr Nesne Tek Bİr Deste YaŞayan Kİmse Yok KÜÇÜk Kadin Nede Bİr Pencere!ruhsatsiz Bİr İltİfat Kalİtesİzce Hakİkat DÜzenİ Kurulu DÜzensİz Bİr İttİfak Takili Kalirim Kum Mİsalİ Her Tuzak Çok Mu Kabahat Rengİm Atarak AĞlamaktan AĞaci Kafama Yikti Her SÜrat Saman Yaprak DÖkÜmÜ ÖtÜrÜ Arzu Kalbe GÖmÜlÜ Kaldi Metropol Bu YeryÜzÜ Cuma Sanik Ufuk AÇik Gez GÖz Arpacik Evet Benİm Kafam KaÇik GÖzÜnÜ Kapadi Kalbİ Yarali Dualarim Mİhrapa Çik. |
Sagopa Kajmer - We Got Rimes Rapimin alaturkalığı nedense kimine batar. Asılsız şen şakrak nakaratlar şarkılarında ip atlar. Bu tip hiphop,big-bad trip yapar. Yan etkilerine inadına ben panzehir arar. Kuvvet mira sunar.... Densizlik boğazımı kes,ağazımı bantla kapat !... Haydi geç karşıma adam akıllı iki dize sen patlat !... İbreme ulaşman zaman alır,evde otur,kıçı büyüt,rakı hazır. Tanrı misafirim,shi ve obscure disorder. Zelil köpek sana mı havladı ? Hanginiz bu pistte havlu attı ? Tapon zihniyetlerin kökünü kurutun !... Peçeleyin kusurlarınızı,orostopolluk bolluğunda bön mü kaldı Sagopa ?_? Daldı temaya bodoslama.. Prosedür yok,sari bir muhribim. Adıma bir anıt dikin,adımı altına yazmayın. Niyetin artı,art=sanat.Art niyetle suçladın be ödlek ördek yaz da görelim kim sefildi kağıda karşı? Aşık liseli serseri,seneler önce geçtim ben o dersleri. En gerekli sözler engerek yılanlarına karşı harplerim,Sentetik hayallerinde sen tetiksin kendine. Kıçın köprü karşısı... Ve bak!... Bu kuş bakışı manzaran senin.. Her taraf darmadağınık toplu insan baskısı. Sen ömürden silemedin,rap rabbın kadere yazgısı. Pikaplarıydı Mic'ın çalgısı. |
Kolera - Küllendim Yıllarla (ft Abluka Alarm) |
|
Ceza - Ben AğlamazkenBen Ağlamazken Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken dert üşüştü Oldu mesken bana dünya zevk ü sefa içinde kaldım her zaman ben Mengenem bu evren her zaman dar her halukarda kara geçtim Her zaman gülen ben oldum asla bakmadım ki arkama ben emri verdim Onlar yaptılar silahla kimde para var anne onunla güldüm Emme mezara girdim öncem akıllandım sandı nafile Ben ağlamazken her sebeple güldüm insanoğlu kardeşim hep ölmüş Her zaman savaş felaket herbir yerde bana ne beşibiryerde olsun isterim Ben hiçte dalmam derde... Ben ağlamazken havada savaşın rüzgarlarımı esiyor acaba Ancak başta söyleyeyim bu sancak devrilmez salıncak koptu Zincirlendi idealizm hep sınırlı kaldı faydasız kararla hep karardı tarlalar Sarayda kaldı naralar değerli oldu mağralar Genç yaşta göz yuman bu yaşama ikinci hak yok Yaş sınırı yok karaca ahmet kapıda bekler rahmet çok Çoğumuz aç ve çoğumuz tok onbinlerce foık ihanet etti ademe Cümle aleme bu rapte isyanım var medcezir var ey ademoğlu nefsimiz köreldi Tospembe bakmadık bu dünyaya ve ecel uykudayken geldi... Resmedil ve resmol kansız rap bu tek yol gördüğüm bu herşey hep rol Varsa yoksa petrol kaybeder her despot underground da yektik hem efekttik Renkli dünyamızda yok güneş kaybettik bu hastalıklar epidemik Mikropsa diplomalı bir program işte problem burada akademik hologram Kaç kilogram edebilir bu progressive deneyler hadi ordan andımızmı vardı Karlı yoldan geçmeyi biz seçmedik bu buzlar eriyecektir elbet Bir gün gelir savaşlar aynı tablolarla ağlatır diken ve gül çok ağlamış bu dünya bahçesinde Dağlanır bu gözler barış yalan savaşsa gerçek savaşma gerzek anlaşmış herkes Dayanmış hançer kafanda mavzer önünde panzer mezarsa mahzen Felaketi bir bilsen istemezdin erken vakit gelir melek alır canı ben ağlamazken... Ben ağlamazken açıldı perde düştü maskem ve ağlamazken Herkes üzgün herkes elden bir şey gelir diye şşş bekleyişler Haremde curcunam çok hadi naş ben ağlamazken... |
Sagopa Kajmer - Günlerim Aylık Olmuş (ft. Albuka Alarm) (Laedri) Kalemi bendim evet o resmin ismim adını bilmeyen bir şiirin ilk kıtası buda rüyamı,bana revamı yarını varmı aklın astarında bir baharmı beklenen betimlenenden aslı çokmu farklı anlat aslını.Bak ben anladım dur anlatim hayat resimlenen bi boş tual duvarda örsen ötesi sensin eserinin bu bir resim kalemlerimdi hislerim bir kuş çizin beyaz kanatlı gök kuşaklarımdır adresim.Beş paranla taçta yansan ömrü kafama anla kralı bendim aklımın dudaklarımda dudaklarımda yatalak arzular,duraklarımda benide beklesin bahar hayır reel değilse durmasın vedayı versin arzular.Rengi reel e çalsın aklın,andırırmı kalbi,tavrı hoş bir davranışta sergilerse kandırırmı sahi,mecali kalmamış bir haykırış kulaklarımda eski bir tanış bu sesler anladımki aldanış. NAKARAT Günlüklerimde aylık olmuş anla hayat dudaklarımda bir tutam reçel ya tadar ya güya rüya ya dalsın özlemim yolculuk var beklenir ufukta çok yakın bir elveda.Günlüklerimde aylık olmuş anla rapim dudaklarımda bir satır kelamsa sunarsa akla hayata dair hislerim istiyorsan söylerim içimde doğmamış bir insana. (Savaş) Çengel at bu rhyme'ların dibinde esti rüzgarın dilim dininde tamir ister askerin şu gönlü merkebin ininde şahlanır delim yeşille beslenir evim bu tatminin şekilli şarkılarda jestlerim.Battı ömre her dilim yerinde kolpa her zemindi gözlerin kısıktı merkezin önünde fer gezin lakayit olmanın sebeplisiymiş raplerim dininde birkaç etki etmiş sözlerimde şimdi yaz kızım.Suçludur bu ancak hükmü yok bozukmu insanın sonuşlu defterinde kazdı döngü bazdı illerimde söndü kültürün kapında kokla tüm şu vasfı derlerim içinde sevgi yokla doğrudur nedenlerim.Bak moruk bu kuşku malum oldu sövgülerde yüzde yüzdü hasretin geniyle oynadımki ferde talim hükmeden düşünce sellerinde boş gezen ya boş kesem dibinde merhum ettik mantığımla kısmen. |
Sagopa Kajmer feat Mozole Mirach Feat . Sitem Depresif - Sansür Perdesi Sabır taşında sınırı vardır aklı hakla taşmamaktır |
Ako Ft Frekans –Çal Bu Bella Kahve çoktur ama sorgulama yalana dolana göz yumanın hali budur sana göre değil ahali bu dünya hali yani fani bi ani ölümle son yazar sırlar gizli kalmaz anca duvar ruhu boğmaz yalnız yaşamak onla övünedur zamansa aynı kalmaz bari geçen cani zamana yani bu kadar saf olma sonunu bil zarar zarlar oyunu bulamaz kuralın dışına çıkamaz hiçbir fert emirse şans gibi gtelir kullanırsın sonra dert bunlar saf yalan sakın inanma ve de hep onsuz kal şimdi oldun ilk önce merttir sonra sert şeytandan biri olursan ondan korkmazsın melek seni korumaz yaramaz bir çocuktur dünya dur de yine durmaz vajina monologları gibi gençler monopoliye bile mafya bulaştı denemeyi bile becemeyen ahmak gibi görmeden suyun yüzüne ulaştı Çal bu Bella Kaldır elLeirini banA bu bizim Şarkmız kapa Gözlerini Savrul Ayda Bırak hayAlleriNi sAna senDen DeğerLi Bİşii vErdim .. Aklına takılanı sor bize Bro vereyim sana kaliteli bir pro gelsene tayfam gezmez kro seslerimizden güçlü bi koro arasan yoktur kent Ankara paramız çoktur cepler dolara taşkın vaziyet akmalı mekana aşka eziyet kaldık bi kenara girtik karaları girdik barlara *** karıları tiktaklarla sildik anıları bildik soruları bizdik boruları çakmaklarla sigara ucuna çek bu nefesi uçkuruna sevdik ateşe katkı yapanı çelebi evliya anısına Gecelerim yalnız değildi aşkım seni kandırdım şaştın kaldın verseler üstüne para almam seni bir daha asla öylemi sandın? Bu yarışma hiç durmuyo apış arası bu saatine bakma öp kokla vur susa hiç geç dur yok bizde kusur ez geç tarifi olsa da sur işin özü kanka süper bu tayfa takıl 1 hafta olursun hasta Uzakta canka şarkıda banka Oktay ragga çıkarma kavga Ankara tahtına çıktı bu tayfa en kara bahtına çıktı bu mafya kaç yada karşıma sakın ha çıkma saçmala kaçmala anla.. Çal bu Bella Kaldır elLeirini banA bu bizim Şarkmız kapa Gözlerini Savrul Ayda Bırak hayAlleriNi sAna senDen DeğerLi Bİşii vErdim .. |
İstanbul Attack - YayLan Nakkarat: Yaylan ritimle,yaylan bizimle, Yayalan ki ortalık bir anda yansın. Sallan ritimle,sallan bizimle, Sallan ki bedenin çalkalansın. FUCHS Her barda peşimde bir hatun.Adım mı lazım?Ooooofff!Yaylan nazlım. Bu zevke nasıl yürek dayansın?Dj parcamı yavaştan çalsın. Ritimlerimle kolon abansın.Etekleri çalkala yan yansın. Yansın dedikse,sandım olur mu?Durma sende haydi yaylan. RAMİZ Başlamış madem tempomuz,haşlamış boxları koromuz. Yaylanmış herkez of! olmuş.Sallanmış abondone olmuş. As,as,as,as kozlar elimde,benim bu gece. Bas-bas-bas-bas kalbini sökecek,yaylan hadi. Gözler bana çevrilmiş ooo!Hadi başlasın şoov. Ciciler etrafımı sarmışsa,Ramiz duramaski yo!... Peşimi bıraksınlar,aksınlar,benzin olup da beni bir yaksınlar. Boynuna madalyon taksınlar,üste numarasını yazsınlar. Kassınlar resmimi alsınlar.Gösterin Ramiz imzalar. Hasar yok gece on iki buçuk.Yaylancaz tabi rapimiz uçuk. Hep,hep,hep,hep olmaz ama.Cep-cep-cep-cep kurumuşsa. Rap-rap-rap-rap durmaz ama.Sen-sen-sen-sen yaylansana. KASIRGA Yaylan bebeğim,hissedelim,birlikte dans edip eğlenelim. Yaylan bebeğim,estirelim,bu rapte gerçeği gösterelim. Herzaman olamaz.Bu güller solmaz.Herkez dans eder. Yerinde durmaz.Eğlen hadi tek adres bizle.Çıkmaz sokakta kalçayı izle.Üzülme dans edicem hepinizle. Eser her yönden Kasırga izle. Oooo ooo oo eğlence başlasın. Oooo ooo oo kalçalar durmasın. Oooo ooo oo herkes sallasın. Tekrar-tekrar yansın ortalık,yaylanıp herkez oynasın. TİMUR Yaylansana,sallansana,birkere benim için de çalkalaaa! Beden sana,senden bana,bunun için hepmi beklicam amaaa?! Sa-sa-sa-sa-sa saatime baktım on iki buçuk. Pa-pa-pa-pa-pa parti zamanı rapimiz ucuk. Gece uzun,haydi kızlar,sokulun yamacıma.Parti hızla devam ediyor ve de gelsin buzlar,viskini de aldım babana gel lan. Bu gece benimlesin ama kimse bilmesin.Tüm mahalle inlesin, sakın ama annen görmesin. |
slm ben 3 tane şarkı sözü isticektim 1 .AKO feat. Canka - Bugün 2 AKO feat. Canka - Beni Öldürür Müsün 3. sır dişi direniş |
cash flow bir anlık hata Bir anlık hata girdim ben de yata Yanımda Mariana cepte yoksa para Ayarım ben sana saçlarını tara Köşe kapmaca gibi hatununu ara Bir anlık hata girdim ben de yata Yanımda çılgın Eda dans pistine veda 300 dolar feda olsun Leyla sana Bu gece yazıl bana yaklaş artık yanıma Hadi katıl sen de eğlencemize bu gece Ayşe,Filiz,Ece yatakta şişe çevirmece Bardaktan boşalırcasına tekila *** Kızların bir saat sonra kafaları zok Ding dong yarış başladı odana çekil Metin ya da Fazıl varsa hatun yapma şekil Bıyıklı çoluk tekil affet basit şeyler Bastı vücudumun yarısını sular seller Hafif caz eşliğinde romantik geceler 3-2-1 kapansın perde,pencereler Niceler geldi geçti bu odalardan Bolca var kırmızı noktalı anılardan Korkak hatunlardan bul gece uzak dur Dar alanda kısa paslarla hedefi vur Otel odalarında içki ve de tur Saatini 12:31 geçeye kur Bir anlık hata girdim ben de yata Yanımda Mariana cepte yoksa para Ayarım ben sana saçlarını tara Köşe kapmaca gibi hatununu ara Bir anlık hata girdim ben de yata Yanımda çılgın Eda dans pistine veda 300 dolar feda olsun Leyla sana Bu gece yazıl bana yaklaş artık yanıma Bu gece de partiye devam edelim Çağdaş Sıra bende Eda'yı bana yolla kızaklaş Soyunmaya başla hadi durma yavaş yavaş Oda da biter bu gece paylaş İşim bitti senle hadi durma şimdi yol al Ne farkeder beğenmedim Ellerde şampanya çırıl çıplak kızlar önümde Yarınki yat gezisi benim tütüyor gözümde İlerleyen vakitlerde kafamız çok güzel İçki,kız,para olmadan geçmez ki günler Bu hayatı seviyorum olursa da derbeder Neresi olursa olsun bir başkadır geceler Niceler geldi geçti niyetler çok farklı Canım poker oynamak istedi canımın hakkı Bu sefer Volkan tek bir gecelik aşklara taktı Bir ahenk için en yakın dostunu yaktı Bir anlık hata girdim ben de yata Yanımda Mariana cepte yoksa para Ayarım ben sana saçlarını tara Köşe kapmaca gibi hatununu ara Bir anlık hata girdim ben de yata Yanımda çılgın Eda dans pistine veda 300 dolar feda olsun Leyla sana Bu gece yazıl bana yaklaş artık yanıma |
Rahdan & Sansar - Çalıntı Hayatlar Rahdan: Mürekkep yalamış hayatları acımak yok emri veren taaruza geçer karışmak yok yaşadığımız bu diyarda merhamet yok savaş yanı başımızda insanlık yok bombalar sabah ezanına mütakiben indi öldü küçücük evlat analarsa inledi fakirhanelerinde anca vardır iki kap yemek ocakları söndürmek midir savaşlarda galibiyet mevzu kimle anlamadım önüne gelene gider bitirin bu illeti yeter artık yeter savaş küçük kıyamet azrailse nöbette coni ister maddiyet ******** her seferde kundakta küçük bebek kefeni olmuş kundak mazlumun ahı kor duygusuzluğa tutsak sorun nedir sorsak petrol cevabı alsak bazen insan düşünür şu dünyadan kaçsak Nakarat: Kurşunlar sıkıldı bu gece bombalar atıldı Son nefeste sebebi sordum bulamadın mı Nedeni petrol oğlum hayatlar çalındı Fethettiğin toprakları kanla sulamadın mı Sansar: Neyse zaten her şey açık o *** kaçık koltuğunla adam oldun bombalandık ve bombalayanda biziz haberiniz olsun uğruna ölünen topraklar cehenneminiz olsun ülkelerin silleleri bombalar ya bombalar barışçıldı kolpalar yürekte son dolar öldürülen insan 14 yaşında asker umarım oğlunuda bir gün gebertirler abaza askerin altında hamile kaldı kadınlar hamile kadınlara kurşunları sıktılar hitleri sever içler ve hepsi *** kanla sulanan toprağı cesedine biç önemli kararlar alırken dik o kaynağı sen ruh hastasısın .mına kodumun manyağı kahramanlık hikayelerinden övünme ulan girdiğin savaşlardan övünme utan Nakarat: Kurşunlar sıkıldı bu gece bombalar atıldı Son nefeste sebebi sordum bulamadın mı Nedeni petrol oğlum hayatlar çalındı Fethettiğin toprakları kanla sulamadın mı Rahdan: kaçamak oyunlar sus demiş hayat sanki oyuncak mazlumun ahı elbet bir gün gelip hesap sorucak ölen bebeklerin sayısıdır bilmem kaç bin orda insanlar ölsün sen diskotekte sevin bitsin bu küçük oyunlar ortadoğuda katliam sıkıldım bu olaydan petrol sevdası tamam topraklarını petrolle değil kanla suladılar inan kaç bin kişinin hayatı söndü yeter lan Sansar: Savaş başa bela g.te deva Savaş son bir nokta yaşamına Barış sağlanamadı sağlanamazda Savaşma cesedini bulurlar enkazda Savaş başa bela g.te deva Savaş kurşun atar yarınına Barış umutlarda rüyalarda Savaşma kazanan yoktur savaşlarda Nakarat: Kurşunlar sıkıldı bu gece bombalar atıldı Son nefeste sebebi sordum bulamadın mı Nedeni petrol oğlum hayatlar çalındı Fethettiğin toprakları kanla sulamadın mı |
Sansar - Gün Bu Gündür (ft. Rahdan) [Sansar Salvo] Türkçe Rap Piyasasında Bölünmeler Mitoz Türkçe Rap Piyasasında Yüzde Doksan Paçoz Siz Kümeste Tavuk Peki Nerede Horoz Seni Körfezde Boğarım İzmit Yada Saroz Kulaklarımda Saçmalıklar Başımda Ağrı Senin Hakkın Kaldırım Benimki Saygı Rape Uygun Yaratıldı Vücudumun Yapısı Sansar Salvoyla Açıldı Undergroundun Kapısı Aleminde Yaptığın Rap İyiyle Kötü Arası Emeğe Saygı Maygı Yok İbnelikse Cabası Kaldıralım Bu Diyarda Hadi Kaldıralım Tuzağa Düşürünce Acımasızca Saldıralım Çok Küfrettim Moruk Sense Çok Methettin Çok Küfrettim Moruk Sense Nefret Ettin Boşuna Sızlanmayın Bunu Hak Ettiniz Bana Bakın Lan İyice Saygı Göstericeksiniz [Nakarat - Sansar Salvo] Gün Bu Gündür Oğlum Salvo Raho Saldırır Psikopata Bağlarlarsa Ahaliyi Kaldırır Mahallende Söz Geçirsen İstanbul Bizim Gelenlerse Arkasında Bizim İzimizin [Rahdan Vandal] Check Ettiğin Tracklerim Elbet Bir Gün Vurur Denizinde Sen Boğul Oğlum Diss Track Budur Dilberinle Takılırken Ben Albümde Nöbette Meşhur Olmak İstiyorsan Disslerimizi Bekle Dünüm Dün Bugünüm Bugün Yeni Bir Sayfa Uyan Underground Komaya Girmiş Her Bir Tarz Aynı Lan Dikkat Ettim Koçum Her Bir Mc Havada Uçar İki Kaydı Olan Albüm Haberi Yapar Nette Takılan Meşhursa Tamam Ben Yokum Albüm Yüzler Sattıysa Yalanlara Tokum Korsana Hayır Derken Korsan Albüm Dinler Rap Yapıyorum Derken 50 Cent Ezberler İstanbul Bu Dinle Yüzde Doksan Profesyonel Geride Kalan Yüzde On Olmaya Çalışır Marjinal Disslerle Meşhur Çoğu Alayına Yapıldı Gider Bu Son Sözler Dinle Savaş Başlar Ve Biter [Nakarat - Sansar Salvo] Gün Bu Gündür Oğlum Salvo Raho Saldırır Psikopata Bağlarlarsa Ahaliyi Kaldırır Mahallende Söz Geçirsen İstanbul Bizim Gelenlerse Arkasında Bizim İzimizin |
Sansar Salvo - Herkes Herşeyin Sağ Elim Ve Sol Elim Onaltı Dikiş Armağan Cevabını Aldın İşte Kalksın Orta Parmağan Hasta Oldum Hasta Ettin Müdahale Etmez Gavat Sinir Stress Uykusuzluk Manyak Oldum En Sonunda Rap Yolunda Baş Koyarken Ben Yürekle Taş Kırardım Hep Yolumda Düşman Oldu Bense İcabınıza Baktım Uyku Haplarımda Faydasızdı Uykusuzdum Hepten Sorgu Vurdu Beyne Yattım Kabus Gördüm Uyuyamamki Bulunamamki Her Mekanda Bazen Kasar Bazen Hiç Sallamaz O Seni Bazı Zaman Yazar Hangi Piskiyatr Psikozumdan Dışarı Çekti Herkes Elini Çekmesin Bari Biride Elini Versin Yeminim Olsun Her Savaşta Galip Olmak Andım Olsun Emin Olursun Mazi Kimselerden Ancak Onlar Yalan Kalan Sefil Olur Gezen Zifirde Uykusuzdur Bulgusuzdur Hiçbir Soruya Cevap Bulamaz Herkes Herşeyin Üstadı Oldu Be Sen Kes Bak Yolun Uzun Sürermi Ben Pes Etmedim Yalanlarına Devam Et Cesaretini Topla Gözlerin Oyulucak Bu Rapçi Çok Gariptir Bu Rapçi Saftiriktir Nezarette Vuruştunuz Koğuşlarda Boğuştunuz Kankalarla Sessiz Ol Lan Uyuyamıyorum Rap Yapmana Dayanamıyorum Ben Sana Ayar Oluyorum Kusura Bakma Benim Rapte Böyle Dissli Misli Saldırırsan Emin Ol Ki Alıcaksın İki Misli İsmini Vermiyorum İsminiz Gereksiz Primmi Bekliyorsunuz Sıraya Geçiceksiniz Ayıracak Tek Bir Satırım Yok Yetme Kolpalara En Az İki Yumruğum Var Kolpa Gangstalara Bu Kadar Uğraşma Be Komplo Kurmasana Kendin Ol Biraz Nigga Kopya Yapmasana Saygı Duydum Ancak Saygıyı Haketmedin Şimdi Veletlerini Al Ve Ep Kaydedin Bana Öyle Bir kıl Olunki Kendinizi Kaybedin Hala Kadıköydeyim Hiçbirinizi Görmedim Herkes Herşeyin Üstadı Oldu Be Sen Kes Bak Yolun Uzun Sürermi Ben Pes Etmedim Yalanlarına Devam Et Cesaretini Topla Gözlerin Oyulucak |
sansar daha erken sabah güneş doğar işler üsküdar yavaş yavaş açar tüm çiçekler akşam olur sonra inler üsküdar yavaş yavaş çıkar tüm köpekler nezih kertimizin ezik kesimini extacy satıcılarıda süsleyebilir bana küsmeyebilir tabiiki çiçekler ama güneş doğmaz çiçekte açmaz sizden kaçmaz mini etek manitalar gidin ananıza laf attırın sizi keretalar bu adalet değil evet değil adeleleirm rapim gibi değil yinede yumruğa yumruk iadesi kırılmayacak bu yazarın iradesi ayılmayacak bu psiko kafada hiç aile babaları kan........ anaları briç oynar o iç-mekten elindeki ekmekten yanındaki g**lekten kolundaki ******ten olacak tiki fri tiki verir o zaman olacak çakallar çekilecek güneş doğacak BİTCH elimi tutmasın elim yanar benim zebani kılıfını bulmuş o insan beline sarılsın dans ederlerken benimde günüm gelecek daha erken gazetesinde karalar bi p** müziğimi nedeni ne manitası atmış yüzüğünü gömmüş o yüzünü kumunun altına cesedi saklı bi kumulun altına kulumun hatrına canını al bunun kulunun hatrına yanıma gel benim nette manita ara arada bana bi diss at rapte karalama realde yarala hakkında polemik etiğime aykırı şahsını yesinler şahsiyetsiz tuvalete git sahneye çıkma freestyle yapın seda sayanla sayın bayanlar adam olun hepiniz taş*** konusu değil rapimiz kadıköye punk türer hayvan gibi ürer moda sahilinde çiftleşir i***ler bu kabileler kızlar hamile laf at rexte bize(bitch) ....... elimde yüreğim belimde mermi saçar sana elimde pranga saçmalasana raşit denen grup bi bullshit sansi salvo senin ilahına eşit yapışık pantolon alayıda pişik hehe |
|
İslamic Force - Bütün Dünya Hepinizi bir arada görmek istiyorum Abilerim kardeşlerim ve kız kardeşlerim Bir dünya dolu bacı abi kardeş Bir büyük aile olalım derim Patronsuz zenginle fakir aile arasında Fark olmadan Birinle anlaşabilmek Ama dilinden anlamadan Zenciyi japonu hint i karıştırmayın Beyninizi boşa çalıştırmayın Ayrım kayrım yapmayın Çünkü hepimizin memleketidir bu dünya.... Nerde dogdugun önemsiz Bütün dünya dünyamdır Nerden geldigin önemsiz Bütün dünya dünyamdır Ladies and Centelmen = Bayanlar ve Baylar Bunları çoktan bilenler ve sonradan anlayanlar Hak verin bana hak bunu dinledikten sonra İnsanlara başka göz atın Bir hırsız dogarken hırsız degildir Bir zenci kendi kendine rengini seçmedi İnsan yanlışsa yanlış haklıysa haklı İnsanların farkı malı mülkü yoksa ´Hepsi Aynı´ (Hemşerim memleket nere...) Yanlışsın Bütün dünya memleketimdir (Hemşerim memleket nere...) Anlatamadım galiba dünya benim semtimdir [Boe B] Dogruluk başkanımız olmalı Sevgi kardeşimiz olmalı Davul dengi dengine vurmalı Ama kuralları iyi çocuklar kurmalı Nerden geldigin önemsiz ister oralı şuralı Yada buralı insan insandır ama kötüler durmalı Onlara dogruyu ogretmenin bir yolunu bulmalı Sınır koymalı şeytanın gözünü oymalı Ve dünyayı korumalı Çünkü ´Hepimizin Memleketi´ Nerde dogdugun önemsiz Bütün dünya dünyamdır Nerden geldigin önemsiz Bütün dünya dünyamdır |
FUAT -- ÖZEL PİYADE FUAT -- ÖZEL PİYADE FuaT: DÜNYA ALTI MILYAR YAşINDA NAZI IDEOLOJISI BAşINDA BU SAYFA KAPANACAK TARANACAK ***A BATIRALACAK BASTIR SOKAKLAR KANN YERINE RAP KOKACAK IKI PLAK UGRUNA SABAHLANACAK şÖPÖRLER TON BALIGIMIşCASINA YAKALANACAK BERRAK SULAR ***A BATMAYACAK EL VERINCE YÜREK ISTEYENLER KAFATASINI KIYMALAYAN RIDIMLERI TASHIH EDECEK SIZLER MÜZIKSIYENLERI KURşUNA DIZIVERIN LÜTFEN BU RAP HER şOPARIN KELLEYE GÜLLE ELLEME DOKUNMA PISLIK UZAK DUR KOKUYOSUN CATIYOSUN YANLIş CENGAVERIN HÜSRANINA UGRUYOSUN BATI BERLIN RAP TOSUN BIZE DESTEK VERMEYENE KOSUN HIC OLMAZSA YOLUMUZ MEZARIMIZ OLSUN ANAMIN GÖZLERI KANLA DOLSUN! REFRAIN: TIRPIDIN, CAPA, MAKINALI TÜFEK KES YAYGARAYI OLURSUN BIFTEK YEK BU ALEMDE BATI BERLIN RAP! NEDENSE BIZIZ KRAL ÖZEL PIYADE US DIşI BUZ KIşI UFKUNDA IşIK ARAYAN HER şAşI RAPCININ ILACI M-60 , M4A1 SÖZ KONUSU TACIZ SIZLER KARGA BEYINLI ACIZ BIR MIMOZACASINA NACIZ HERKEZ NAZI SEN TÜRKÜ SÖÖLE BAZI BAZI NEDEN KUYUMCU OLUR „şAZIMENT“(menTOL) OL SIGARASI MISALI RAPLERINLE *****N GARI SUS TUNA NEHRINDEN SELAM GETIRENLERIN KAFALARI BALI`DE BULUNACAK ALI HELIKOPTERLE VILLA TARAYACAK KAFAYA NACAK PALAMLA KOL BACAK DERKEN BOYNUNA SAPLANAN BICAK FUAT KACAK KACIK KEL KAFAYA TARAKMIK BABAYLAHUH/ BAGIRSAKLARINA ATAK DIREMLIK ATARIM GÖRSEM KARABATAK REFRAIN: TIRPIDIN, CAPA, MAKINALI TÜFEK KES YAYGARAYI OLURSUN BIFTEK YEK BU ALEMDE BATI BERLIN RAP NEDENSE BIZIZ KRAL ÖZEL PIYADE CeZa: KASAVET CÖKTÜ KANN DÖKTÜ RAP DIş SÖKTÜ ÖKSÜZÜN KUCAGINA DÜşTÜ RÜşTÜ GIBI TOP TUTTU DÜşTÜ KIMSESIZLER LIGINDE AKBABALAR ܺܺTÜ! ÖNBILIMCILIK PABUCU TERS GIYDIRDIK MAHSUR BIRAKAN BIZ DEGILMIYDIKMUHABBET GEYIK MÜEBBET HAPIS ZOKA YUTAN YUTAN ONCA LAPIN TELECAFEDE VER BI KABIN YAN CEBIN RÜşVETCESINE YEMIN NETTE ÖDEşME BEKLEYEN KOPIL KÖKÜNÜ KURUTURUM LAN BUNU BIL CARTELI AKLINDAN SIL OZAN AYMETTIN YAKINDA RAPCEK FIL IZ PEşINDE MACERADAN CEHENNEME PACA KELLE BU RAP ELLE YAZILIR BELLE MEZAR KAZILIR, SALAPORYA HÜCÜMBOTLA YARILIR YERDE YÜZÜNE TÜKRÜP *****E SARILIR FUAT RUH HASTASI SANILIR YANLIş HÜRRIYET RAP DIYE TANIMLANIRDÜRBÜNLÜ PANZERIN KANINDADIR REFRAIN: TIRPIDIN, CAPA, MAKINALI TÜFEK KES YAYGARAYI OLURSUN BIFTEK YEK BU ALEMDE BATI BERLIN RAP! NEDENSE BIZIZ KRAL ÖZEL PIYADE |
kolera feat sahtiyan= komada martı (kalbim sıfır) Kalbim sifira indi icimdeki marti komaya girdi. Musait biyerde ... cikartabilir miyim tripleri. Yaraticiliklar sessiz ihanetlerde kullanilmakta, hezihanlar haksizlik gibi ortada, sokak itleri disarda, olumun kuru karnavalinda, duzenini bozdum hayatinda, alev almis bir hayvan gibi kosmak isteyenler arkamda. Vurdum duymazlik ... vurdum duymazlik, ben sizi biyerden taniyorum ama cikartamiyorum sikismis. ... avutlar insanlari avutmuyor yine de. Bilin bakalim soldan saga bu alti harfli sozcuk ne? Failimechul bir huzun coktugunde icine delice, ... ... ... dogru bagiririm ben bu dunyanin insanlarindan sikildim, ... ruhun dolu burda buldum oysa ben onu yatagimin altina attim saniyordum, iste o benim ... . Ekmek kizartma makinesinde ... uygun bosluga elimi soktum. Kendimi bosluklarda buldum, konustum. Kalbim sifira indi icimdeki marti komaya girdi, bicare ettirecek soluk oyuk kalbime yenildi. Bekledim ... ... ... yazdi ... yoktu. Kimsenin hatri kalmadi, kapali gozleri agladi. [Sahtiyan] Kalbinin dikine dusen yildirim sonucu olen marti, bin asirlik ... Sahtiyan zahti, ey ama gerek var mi? Madalyonun her yuzu, odevimi yapmadim. Buhran vakti hastaligimin bodoslama dalmadim. Ne kadar farketsen de ben yanlizligin adamiyim, rap ... ... edemeyen ufak bir kumar muyum? Fakirhanemizde toprak olacaz be muhterem, distan pazarlikta olanlar doksun kurdesen. Yol gecen hanina dondu serefi zaht kader, ucuncu gozum acildi bu adam suphe eder. Aceleyle menzil alinan yoldan Sahtiyan. İlle ... bas alim olsan her zaman. Kalbim sifira indi icimdeki marti komaya girdi, bicare ettirecek soluk oyuk kalbime yenildi. Bekledim ... ... ... yazdi ... yoktu. Kimsenin hatri kalmadi, kapali gozleri agladi. [Sahtiyan] Celik yelek gibi, aciyi giydim kursun gecirmez ki yuregim, sozluk oldu kalbim sirasinda nerdeyim? Uzatmalari oyanayan kral ise dervis oldu cinnetim. Gunese gozunu acan bin kirat eymenim. Gozlerim yansitir odak noktasini gercegin. Bos yemin ile temin edilen sahte bir zemin. Hayir getirmez gayit ise bolunmez. Karavana ile atilan dostluk silinmez. Malumatiniz var mi hani tekin edilen ben, korsanlar tarafindan hukmedilen denizden. Ben ve esen ruzgarlar kesen, sahile atilmis her capa kemikten. Kalbim sifira indi icimdeki marti komaya girdi, bicare ettirecek soluk oyuk kalbime yenildi. Bekledim ... ... ... yazdi ... yoktu. Kimsenin hatri kalmadi, kapali gozleri agladi. |
Kuvvetmira - Köle Gibi Kuvvetmira - Köle Gibi [ceza] bosphorus.. canimi verene dek.. canimi verene dek mi savasacam ben acaba.. bosphorus.. canimi verene dek mi savasacam ben acaba.. canimi verene dek mi savasacam ben acaba.. bosphorus.. [fuchs] cekilen bayraklarim beyaz hayata attim havlu saatime baktim uce ceyrek butun yagmurlu yaz gecelerinde ben varim ama hayallerimin hepsi gene seyrek bir umidim hala var soyleyeyim evet tamam ama ben bir kor koleyim yolun devaminda bir umit varsa bana simdi sana ve bana cikis yolu yok off .. simdi gene bana bir umit yok cok hastayim yardim eden yok bu eller soguk gozlerse donuk artik tasiyin beni omuzlarda topraga huzur n darem savas kendinle dunya gucum bu cizgide son sana dualarla birakin beni yere son kez hakkim yok cunku ben bir kor koleyim [izel] hayattan bezmis bir kole gibi yasiyorum niye gunesim batik dogmuyorum agliyorum gunduz gece icimdeki su yangini sondurmez kimse ilac olmaz hic bir care dermansiz derde icimdeki su yangini sondurmez kimse ilac olmaz hic bir care dermansiz derde. [sagopa kajmer] yo kastir!! forza bedenim elime hediye her pranga ortalikta pirana duygular intifalarin tebessumunde aglayan cocuklu sagopa k. yasama tanri vergisi ken nefesli yergisi kole mi dilime sarilan onca kelime sergisi insaliktan istifa etmedim gullerin pesinde gezen hayatlar ezdi papatyalari fallarinda cikti arzularinin reddi maymun istahinda doymaz oldu dunya dondu durmaz oldu zordu ferini kesti tanri nokta koydu oydu adina kole denen sen bilirsin zaten karda yalin ayakla gezinen once korpenin ayaklarinda bir yaraydi sanki rap karabiber duası.misaldi bence cennet ve cehennem masaldi okunan tum hikayeler hayaldi bir seker kiz oldu kimi zaman ve birde ac bir kurt vivaldi caldi aski sundu hep hikaye sonunu buldu afacan uyudu aski anlatanlar aski kaybedendi nefret olgusuyla yasama sirt donenler resti cektiler ve katlettiler selam sabahsiz kendilerini zorla zorba oldular ve zuhra kasvet ettiler yalanci konusur oldu hep yalanci lisan-i hayyemun mubayesinde sarabi kan yaratti derde daldi arama bulunmak istemeyeni hediye etki teknigin tekinlik oldu verdigi yapaci kapici calmasin bu kapiyi birakin tek sefada yasanir hep aci panzehirle olumu gordu her zehir kibrin ilaci uc yalan bir dogru goture dursun sirrim kalbim tutsun olsun kaderi balla sivali akibetler yarina baksin ekledim bu resmi tanri bir beden yaratti kaybeden zavali, kaybeden zavalli... |
Killa Hakan - Burası Berlin Killa Hakan - Burası Berlin Sessiz sakin ani sisli ortam boguk duman hava soguk fani Olsun genclere bir icecek benden ver doldur bardaklar dolsun Dertler kederler kafalardan silinsin yok olsun Ugrasma benimle senin sonun olur sana cok gelir bol olur Birak agzin burnun kirilir dagilirsin saglam yarilirsin Hip hop meydani dolu köpek Ufukta batan günes kirmizi deprem yer sarsildi Rap tartildi hep tirtilli yollar Sarar kara kollar uzun alan karanalik Tek kagitli sarilik hayat tadimlik Vurus an saniye bulus kursun konus her yer tuzak destur Yer alti askeri kovalar gece gündüz sorgular Rap ordular hip hop komandolar rapi cembere aldi nöbeti koynunda tutar.yo Carsi pazar dolu kalabalik hektik panik hava sicak esnaf tedirgin isler kesat Enflasyon düstü tansyon Vatandas nefes nefese kalp atislari duyulur borc yigidin kamcisidir Hep sirtina vurulur Vur sirtina ölene kadar ham ham sirtlan gibi yer kemik birakmaz yam yam Geldi zam zamansiz herzamanki gibi tam bam bam sinirler gergin Dur yapma oglum lan lan... Burasi berlin havsi serin kaybolan genclerin sayisi bilinmez Ölüm kokusu silinmez Yer yarilsa icine düssen girsen kacsan kacmaya calissan Caliskan okulda olmaliydin soru sormaliydin eger adamsan Titrek dizlerini saf yüreklerin arkasina kacarak gizle dikizle hesap günü cok yakindir Cehennmem bagirir cagirir idam ipiyle Okyanuslar gibi esrarengiz esra kaybetti arkadas dengesini seni gördü göreli Oldu kash la hayatindan bikti kafaya kursunu ***** gitti bitti Tükendi kepaze topraga gider her her cenaze Dur oldugumuz gibi kalalim bir küskün bir barisik zaten ortalik karisik güvence dedigin bir sarmasik dolasir onun bunun yanina gider laflasir laf cikar Alkol iki tek bardak sise yaklasir Damarlar gevser dil kizgin oklasir ölüm koklasir koklarsin Burasi berlin havsi serin kaybolan genclerin sayisi bilinmez Ölüm kokusu silinmez |
Getir bana getir korkuyu getir Getir bana getir korkuyu getir Kabusun yanında korku nedir? Cartel Ve karakandan gelen adam Yalanları değil gerçekleri anlatan Her zaman ve her an karşında olan Türkçe sözle Rap i dünyaya tanıtan Bak bak gözlerini aç bak Nerede olursan ol senden hızlı olacak İki cambaz bir ipte oynamaz Bu mikrofon ise sana hiç yaramaz Ancak bana yeter seni eder Beter dağıtır mahveder feleğini yan çizer Zannetmeki yıkılmayan adam Bir anda kayboldu piyasadan Seneler geldi geçti yine Geriye eskiden Yeniye daima ileriye Battal gazinin beş oku gibi Tam onikiden vuruyorum hedefimi Zorla olmaz nasıl anlatsak Yakın ama uzak Kabuslu tuzak Jet gibi hızlı deniz gibi derin Sözlerin canlandıgı dünyaya hoşgeldin Alper Aga ve Alper işte süper formül Karakan gelince sana yol görünür İki sene bekle biraz daha dene Ondan sonra gel al mikrofonu eline Şaşma sakın eğer salon boşalırsa Seyirci alışmıştır bizim gibi performansa Karakan üstün rap teknoloji şirketi Kim olursa olsun yoktur bizden iyisi Getir bana getir korkuyu getir Kabusun yanında korku nedir? Kabustan size yeni bir anı Unut olanları çıkaralım tadını Bozuk bir türkçe böyle müzik olurmu? Eğri Büğrü ama sözleri dogru Önce düşün sonra konuş Yoksa olur senin değerin 5 kuruş Al sana benden 10 buda olsun son Fang fini Fing fong sexy Don CArtele laf yok o benim ailem Aileme laf edersen seni affedemem Booyaka Booyaka sana tatlı rüya Selam söyle Kabustan öteki dünyaya Dokuz canlı canavar nasıl orda havalar? Manita araba ve cuvalla para Kabus ile Alper Aga Saatli bomba patlıyor müzikteki her atakta Dokuz milimetreni evde bırak çırak Başına beklenmedik işler acacak Tak fişi bitir işi bunu bilir iki kişi Benden eyvallah korkunun gelişi |
Fuchs - Havalar Attin Fuchs - Havalar Attin Feat : D.C.C. & Funky C Söz : FUCHS Müzik : Dj Mic Check Benimle gelen varsa gelsin bu rapi çaktığımda Sen de beni dinlersin beni dinlersin bütün gece Bu barda rapsiz olmaz eğlence Hadi kızım oyna çalkala durmak yok bu gece Bu rapi artık kafana sok sok bana kelime sorsana Yıllarca ben sizi dinledim sıra bende kovsana Rapte bir numaraysam bu parçada durmak yok Hadi eller havaya benimle söyle rapimi söyle Haydi söyle şimdi söyle NAKARAT : Havalar attın kafama taktım Bu rapi çaktım ahh sende baktın Kutsal mikrofonu kaptım size çalım attım Çelik çivi misali ismimi kulaklara çaktım Sihirli söz seçkin arkamdakiler bitkin elimde tehlikeli madde Dilimde adrenalin hazırsan arkaya yaslan alalım yol Microphone flow microphone show Aslında battle sevmem ama teşvik ettiler alıştım bir kere Kudurmuştan daha beter korkma sönmez benim rap Hey çömez acemi birliğinde silah tutmaya benzemez Yapma etme demediler mi cenabet mc ?! Keskin kılıçlar kılıflarından çıkmadan köreldi Tatlı rekabet olsun diye düşünen çuvala sıçar Son pişmanlık neye yarar ?? Boş laflar boş mermi gibi havada uçar Dilimde kemik yok düşmanın canını sıkar |
MAHUR BESTE Betufonq Pia & İnşirah Betufonq Pia Verse: Söyle can ımı kim bana verdi anımı kim yere serdi hanımı elli beş bedenli fendi boş vakitte göğemi erdi beş vakitte, leş nakitte para çekendi kendi.. kendi kendime konuştum.. belki en düzeysiz sunuştum. varoluştum kalitem belli.. emeli tek bedende.. temeli sağlam astı.. beni lyric kastı.. fikir sırra erdi.. aklı kelam bastı.. vakit azdı insanoğlu tarzı kalem yazdı.. yapılan nazsa tapılan imge.. simge simge her bi kelime kaleme hediye. mağlup bir cümleydi gözlerim, mağrur bakar maziye sahte yüzlerin ortasında bi bebek misali deryalarımda.. sayfalarda kayboldum dostum.. herkesmi dostum ? kafayı çekerken içine aldığın en verimli dozdum.. tozdum onca insanki keyfinden oldu.. ben hep sustum... tek bi nefretim wardı tek bi mikrofonum gelmekte belkide sonum pia gözlerim ayazda yaptırımlarımda rapim daralmakta vaktim işi bitirir ancak mat ve şah'ta sözlerim mecazda infazda kalbim sıra inşirahda.. hislerini anlat dostum.. sözüm biter özde fostum.. rapim melankolik pek bi mazlum hayatım karanlıkta rapim bi mum ben bu mumu yaktım sizde kudurun.. İnşirah Verse : çok yoğun bu hisler olum hangisinden başlasam... kanıma girdi ***** şeytan raplerimle taşlasam... ağlamaklı bir çocuktum 20sinde yaşlanan... kahverengi gözlerimdi vakitsiz her gidişle ıslanan tek düze bir yaşamki raplerim tefekkürümdü rabbime... gözlerimde damlalar ise katre katre sürtre gerisi her bi derde daldım. mat bi portre yaptım ellerimle...duvara astım.baktıkça ağladım... hüzün nehirlerimde boğdum aşkımı...bu kalbimi raple dağladım... rabbe açtığım bu ellerimde bir kızıllık kan mı war... kaf dağının arkasında okyanus gözleriyle bekleyen bi yar.. hayallerim ümtlerim yek gelen bi zar... gözlerimden düşen her bi damla yanıma kar... sığmaz oldu ruhum bedenime bu dünya fazla dar... hayat mahkeme ben sanık aşk suçum rap tanık.. yüreklerde bir yanıkki sormayın.... ve sahnede 1 adam rollerse hep dram... bir bakışla yandım ve bir gidişle söndüm.. erkekler ağlamazdı bozgun oldun ah be gönlüm.. Betufonq Pia Verse 2 : gönül satırlarında boğdum kendimi.. Bir çiçektim soldum laleler misali.. hayallerim ise pek yitikti.. ellerimde bitik bi kuvvet.. emanet edilen her bi candı her bi yandı yanan ve akan kandı.. damLa damLa güzel bi hayalim wardı anLa.. oda bitti yitti gitti bak zamanla.. kaldı aklım kilit vurulmuş bi kapıda Bu zamanda bi hayal olan PiA.. İnşirahla gerçeğe gider bu rüya.. İnşirah Verse 2 : kaybedilen her bi öz.. sarfedilen her bi söz... ağlamaklı her bi göz... bi kör düğüm oldu ömrümüz.. çözebilirsen haydi çöz... betufonq ve inşirah bu rapte virtiöz.. mutluluksa bir umuttu derinlerde saklanan donuklaşan bu gözlerimle daldım ufka bitkin düştü yufka rugum..daldım ufka... hüzünlerim..kana bulanmış güllerimdi... bugünlerim..yarına kurban olmuş dünlerimdi.. gözlerimde riyakar bi dostluk işvesi.. her yanımda sahte melek kisvesi.. ellerimde gözyaşımla sulanmış bir umut destesi.. kulaklarımda hep hazin çalan aşkın o mahur bestesi.. |
Azra - Batsın Bu Dünya Merhaba merhaba canimin içi Noldu bize Nazarmi degdi Büyüledilermi bizi gizli Bilmiyorum bilmiyorum Napicagimi ne edecegimi bilmiyorum Kalbim gönlüm kan agliyor Jiletlenmis bileklerimden kan akiyor Yaniyor yarami tuz bastigimda yanimda olmayinca Kafami duvarlara vurup ve sordukça Neden böyle oldu aramiz neden bozuldu Aradigimda ama kendimdede buldugumda Damarimda kanimda 180 atiyor tansiyonum çiktikça Basim agriyor Dedigim gibi içim disim ciz ediyor seni görmedikçe Seni hissettikçe dünyam batiyor Adamin biri batmis gemisinin mahkemesini yabiyor Evet benim o kisi Senin için umutsuz halde mahkemeye giren canimin içi Sana söylüyorum Sen benden nefret eden Yüzümü görmek istemeyen Benden kaçan Bütün problemlerini benden bulan Ulan sende beni seviyordun Söylesene yar Yalanmi yar Nerde verdigin sözler Bana bakan ceylan gözler Beni öpen kiraz dudaklar Yüzüme sarkan siyah uzun saçlarin Nerde göremiyorum Özlüyorum senin kokunu tursunu tenini vahsahneka disini Dilbaz dilini dil derdini cebinimi kemerdim Haketmedim Bak etme eyleme yakarim dedim Beni dinlemedin Sirtini dönüp bana restini çektin Rest Bu dünyanin kanunu çekemem Yasadigim günleri mutlu oldum diyemem Kusura bakmayin sizlere yalan söyleyemem Acilara sancilara hakan tasiyan dedigi gibi Bende dayanamam Kaholurum baskalarina yar olursan Gidersen elalemin koynuna girersen öpersen Bu asklarin bulanik ozaman mahvolurum Bu dünyaya geldigime pisman olurum Seni yok ettikten sonra Kendimi yok etmeyi Yemin ederim Ikimizi kara topraklari yar edecegime Seni kimselere gelin olmani görmemeye Senin benim elimden son vermeni tercih ederim Hazirim gaziyim cehennemlerde yanmaya Biliyorum yanimda yanimça yanyana Dertlerimizle basbasa Çilelerimizle karsi karsiya Beni affetmeszen bile Sende haykiracaksin Batsin bu dünya Batsin bu dünya Bu dünya batsin Ugruna mumlar yakinda yansin Batsin bu dünya Bu dünya batsin Kimin umrunda ki batarsa batsin |
Ogeday - Kaybettim Seni Ogeday - Kaybettim Seni bir bela bu kaçinmak zor/bir fena bu onu öldürüyor/genç beyinlere saldiriyor/kandirip onlari harciyor/kapilip düsenler gidenler çok/gidipte geri gelenler hiç yok/bir nevi katil bunu bil of zor/uyanik ol iste benden sana yol/arkadasini seç çocuk bak çocuk/zaman kötü gel çocuk ölüm soguk/gülen yüzler sana hep dost degil/sicak sözler sana tek söz degil/sürekli uçuyor sanarlar onlar/süretli düserler farketmezler/bilmezler hayat bu kadar basit mi/degermi paraya fani dünya/bir tanesi vardi askimolan/yasaminin ilk baharinda solan/kirlenen yillara lanetim sana/ arkadasimi geri verin bana/ UNUT ARTIK BENi ESKiSi GiBi DEGiLiM KAYBETTiN BENi ERiDiM ARTIK TÜKENDiM yuvarlanip gidersin inersin bosluga/birakirlar orada tek basina/hayatin tokatini yersin o zaman /kaybolur yillar gider sorma/kaderin sillesi insana agir gelir/durum farkli çünkü kaderin bu degil/erimek nedir dinlermisin/korkun ölmen degil emeklerin/sen degistin ama resmin degismedi/bu halin hiç hosuma gitmedi/kaldir artik bu manzarayi önümden/dost acisi betermis ölümden/ degisen bir sey var durum farkli/sen bu degilsin yok yok baskasi/toparlan artik ne olur hadi/gezelim sokaklarda eskisi gibi/pes para etmez menfaatler için/yanip tükeniyor gençler niçin/bir dur degin artik bir ara/arkadsimi hadi geri verin bana UNUT ARTIK BENi ESKiSi GiBi DEGiLiM KAYBETTiN BENi ERiDiM ARTIK TÜKENDiM aynaya bak bu sen degilsin degisebilirsin yenilmezsin hadi bir gayret caresine bakalim gecmisini günahlariyla yakalim anlamsiz bakma suratima zekisin yaparsin durma tek basima kaldim dünyada beni yari yolda birakma kiminle herseye gülüp gecerim söyle kiminle konusup dertlesirim bitirmeliyim bu kabusu artik sanada yazik emeklere de yazik yanginin külü gibi savruluyorsun günden güne eriyip bitiyorsun elinde degil biliyorum senden hala bir haber alamiyorum ne hüzün nede sevinc anlamsiz özledim sicakligini yalansiz beyin durdu düsünceler kararsiz tavirlarim ortada o rahatsiz bu sarki küfür olsun onlara silahim agzim sözlerim mermi defolun gidin uzaklara ama arkadasimi hadi geri verin bana UNUT ARTIK BENi ESKiSi GiBi DEGiLiM KAYBETTiN BENi ERiDiM ARTIK TÜKENDiM |
Eko&Ceza&Yener&Killa Hakan&Ayaz Kaplı - Kreuzberg City burası fazla hava atma dur, Her yerde çakallar durur gezer, burası gettodur Öte dur bak eloğlu kardeş tanımaz bilmez Eloğlu akan gözyaşlarını annen gibi silmez Yollar tuzak hep döğüş kavga Yokki bunun başka bir adı Burası Kreuzberg, bir başka umut adı Energimi beton altında yatan topraktan alırım Sol kolumla blok eder, sağ yumruğumla sallarım Parlarım geceleri getto ya bir yıldız gibiyim Yine de polisler şüpheli diyor bana İmajım hırsız tipiyim Karakafayım demek burda gangsta olmak şart Biz anlatalım sen dinle Yanlış doğruyu tart Ceza Korkular yağmur gibi Umutlar hep tükendi zor yaşam Bir bakmışsın bir dört duvar Ve bir de akan tavan Nefes alıp verirken zoru yaşarsın Kol gezer düşman Ve farelerin içinde kalmışsın Söner soban (döner devran) Sen aynı yerde hep ben aynı yerde bekledim Çocukken saklandığım bahçeydi Sokaklar karanlık komşular sıcak Gece gündüz aynı dertte insanlar Dolup taşar o taşlı yollarımda bitmez kavgalar Suçlu suçsuz saklanır Ayrımcı gözle bakılır İnsanlar itildi belki zorla gettolardan sakınılır Elinde oyuncak yok çocukların belinde hep silah Belki istikbal yıkık dökük bir yerde darma dağın Ayaz Kaplı (Nakarat) Yaşadığım hayat çok zor Yarınımı bilemem Bana inanmazsan sor Burda onu istemem Karanlıktır geceler Gündüzleri sessizlik Acı olur sevgiler Duyguları hapsettik Yener Mahallem gecekondu, duvarlar delik deşik Dert çile keder, dokur bende mekik Mutluluk toparlandı villalara çekik Seyirde gözler, sokaklarım beşik İzler dururum dünyayı kesik kesik Kolpaya ite ****a çevrilir tetik Kurulduğum saatler vermedi ki frikik Affedilmedik, affetmedik bilesin O yüzden bakta yönünü göresin Bulaşmaya kalkmayasın raple nesin? Hiç ummadığın anda da sobelenirsin Yekten yek edersin YENER NERDESİN??? Eko Fresh Sert caddeler ve sokaklar Ters bakma bana o kadar Senin tayfan getto lardan *** anlar Hadi moruk beş ver Senin gangsta olduğunu yemezler Köln Kalk konusma ceketler German dream, biz Almanya da kudurduk Hapiste kardeşlerimizle uçurtmalar uçurduk Semt Semt Sokak Killer kolum brembrix sokakta bu iste sana bang bang Al bu işte sana benden tokat (go go go go) Hiç sorma moruk arkamızda kaç kişi Kahvelerde diskolarda malımızda taş gibi Klub Kardesler Şişe yedik s.ktir Hart(z) 4 Her tarafta paranı biriktir Ayaz Kaplı (Nakarat) Yaşadığım hayat çok zor Yarınımı bilemem Bana inanmazsan sor Burda onu istemem Karanlıktır geceler Gündüzleri sessizlik Acı olur sevgiler Duyguları hapsettik |
|
MoZoLe MİrAcH-OnCa sAnCı VaRkEn Siyah beyaz bir filmdi bu ve ben görünmeyen bir yıldız oldum sıramı beklemekten morarıcasına dondum.Kemiklerimde buz kokusu hakimken,sen arkanı dön ben sırılsıklam titrerken.Kilitlenirken boğazıma aldığım o son nefes,boğazımı kes ve ılık bir rüzgar gibi es bu kuytu odama kon,penceremde bir kuş ol sonra sol,çiçek misalı mis kokan bir mevsim ol hayatı kokla bol,yok ki beleş rol yoktu bizde sağ sol,düşüncelerle akla kazınan mantık yalnız alkol.Elimde bir tabanca gözüm kara,sonum bilinmeyen bir boşluk olsa kimdi kara delik zamanda?Kanımda gezinen onca zehire bak sigaramı yak ve kafana tak bu adamı sonra çek içine tüm tracklerini.Gör önemsiz bir şahsiyetin yapabilceklerini,huzurdan mahrum olsamda sunabileceklerimi. NAKARAT 2x: Onca sancı varken ve bunca derde mesken bu adamın o kadar sorunu söyle sence çok mu erken?Her beden muaftı kendi boşluğunda belki mozz düşünmez oldu yarına yolunu seçiverirken. VERSE 2: Duyduğun o her bir kelimeninde vardır ardı tıpkı perde arkasında sahne bekleyen sanaçtı mizahın iç yüzünde saklı onca sancı varken gülen simalarda gördüğüm o mistikal matem.Madem yazılmış kader söyle kim siler,kimsecikler umursamazken rapimi kim dinler?durdurur zamanı ***** izlenimler felek tekerlek dünya ise beyhudeye döner.Sözüne güvenip gözüne yanıtlandı tüm sualler.Benki aleminde bir cevabım ondan evvel.Harabeler mekanım dergahım buysa eğer son sözümdür kitabım uğrunda ölmeye değer.Seher vakitlerinde toz pembe gökyüzüm gibi yalanlar anlattılar geçmişe gider misali emsali olmayan sokakların dilinde bir şiirsem kilidimi çöz ve kır bu zinciri kurtar bedenimi. |
Bitsin__Raffine aptaloğlu sersem cin mi oldun çarptığın adam şeytan olm kısmetine tekme vurdun aslı yoktu kendinin zayıf bir benliğin kurbanı oldun zaman akıp gider ve varlık erir biter etle kemik kalırsın olamadığın şeyler için lanet edip günahkar bir insan olarak Hakk'ın adaletine varırsın sabırsız bu taş yürekte ne olacaksa olsun artık karanlık anılarım sonuca varsın sonucu varsın canımı alsın inancım kalkanımdır imanla korkudan uzak yaşarsın nazbatamdaki ketum davranışımlarım yüzünden salındım yoksa suçluyum tutuklanmalıydım herşeyim yalandı talandı ömrüm rap yapmam için onlarca sebebim vardı dersten atılan yazılılardan 1 alınca mutlu olan tenefüse kaç dakika kaldığını sınıfta tek bilen bir kişilik olarak tembel yaşadım sonra aradığımı buldum rapti dost dediklerim yapamazsın dediler gazla doldum hepsinin suratına patladım (boom) utangaç değilim artık haykırır durur dilim dilim rendeledim her kelamı ALLAH belanı verecek gözlerimde köz bırakmadın ve kulaklarımda kelime dizinlerim ses tonunda meymenet yok beynimde yankılandı ses tellerinden gelmeyen izinlerin deneme sürümü dostlarımsa aldı yol hiphoptır yolum sonum olsun ölüm karga kılavuzumdur utangaç değilim artık sallamayla yürüdük hep bataklık kafam dumanlı zaman karanlık sonumu baştan belli et yokuş yapar dost fakat kankam hep yanımda kanın kanımda içinde durmasın lan yüzüme çemkir belki anlarım bu taş yürekte çare bulurum arşa ermeden yetiş giderim ilk beklerim finishte enişte torpilinde yetmez bir tarafta Cennet bir tarafta Cehennem sonunu sen seçtin beğenmemen kalp kırar SİRMC_YALNIZIM Bir kar tanesi gibi dökülen bu yaşam olmalı omuzuma yüklenen acıları tek tek kalbine gömen bu dertli çocuk kim dersiniz? (Ben miyim?) Sorgusuz bir hayat düşlemiştim her düşlediğimde kendi düşünceme yenilmişim ben ezilmişim ben direnmişim ben bu haldeyim umudumu asla yitirmedim direnmek istedim kanadımı kıramadı hiçbir yer yoluma devam ettim yıldıramadı beni hiçbir fert çok sert geldi bu hayatın sillesi tutmadım kolunu hadi vur dedim yıprandı bak şimdi gözyaşım bu hayat çok zor her gün yalnızım bilmezden gelemezdim ben sil baştan gezemezdim ben , tozlu rafların arasına sıkışma, tıkışma kalbi ağrıtan sözlerle takışma dalaşma kırmızı pelerini sallayan hayatsa (biz de boğa!) , nereye doğru koşuyoruz acaba , duyarsızca davranışlar aleminden kurtul , durdurak bilemeden benim kalbim yorgun düştü (maraton çok uzun) , bir ömür koşar durur zaman akar geçer gider , yaralı olarak gazi düşer, her bir aşk ilaca bedel benim ilacım sende saklı koş gel ver elini bana kapa gözlerini koy başını omuzuma beni yalnız bırakma! Sensiz kalınca çok yandım ağladım Nefessiz kaldım Çok yalnızım! Sensiz kalınca çok yandım ağladım Nefessiz kaldım Çok yalnızım! Kapa gözlerini yanında hisset sevgimi ölümüne sevdim ben seni , uçurumun ucunda yalnızım şimdi , kalbimin odaları sensiz şimdi , ne yalan söyleyeyim özledim her hareketini bana kızdığın o ani terketişini , gidişini tavrını özledim hani neredesin benim bu hayattaki tek meleğim , tek dileğim , mutluluktu beni bana bırakıp gitmemeliydin , kalbimdeki tüm çiçekler soldu doğan yeni güneş gözyaşım oldu , hadi bana bir masal anlat derdin benim masalım hep hüzünle biterdi , işte hayatım da öyle oldu gözyaşlarım ve ben boğuldum anafora uğramış bir çocuktum masum olan hayallerim çekti gitti terketti beni yalnızım bu şehirde anla beni bundan sonraki hayatın bensiz mutlu mu olucan sen bensiz? eğer yanıtın evetse durma git yaşamam bu hayatta sensiz! Sensiz kalınca çok yandım ağladım Nefessiz kaldım Çok yalnızım! Sensiz kalınca çok yandım ağladım Nefessiz kaldım Çok yalnızım! Sensiz kalınca çok yandım ağladım Nefessiz kaldım Çok yalnızım! Sensiz kalınca çok yandım ağladım Nefessiz kaldım Çok yalnızım! Sensiz kalınca çok yandım ağladım Nefessiz kaldım Çok yalnızım! Sensiz kalınca çok yandım ağladım Nefessiz kaldım Çok yalnızım! TAMU OTOBÜSÜ Laik sadıka ken veren Allah işini bilirdi ki aza ittifade Adem fantazmını bulur ki solur kıçından tek tüfek saçmaz sıkınca ***lu kıçına açılası delikten dökülecek lokmayı ... salla kafayı be mürşid kara ainde salla kafayı deli gibi salla sözüm ona hak yolu can eyledi sıktı palavrayı intikad. Bana zulm eyledi rap yetişti imdadıma dur dedi sana ve sen gibilere haş eyledi. Hududunu ahududu bahçesi yaptım geçişte tatlı yedim kaçışta çite çattım yapılır mı bu Hint numarası 32 başlı kör dana nallara taktı başladı savaş, rasladı hasım buz gibi haydı aylardan kasım. Medeniyet silahımı alıp kafana çaktım laik bir kurşunumu Sansurlu-Kelimeüne tıktım ki sıçamaya kalsın o kin dolu ***un karkelerin ruhuna sapladı okum, ***unla oyna lokum. Dördü bitti biri kaldı geride geçirdim gözlerini mimledim körebe dostuna fatiha bile zıkkım ola ya ... istikbalim bala sıvandı ileriye rota sen ki. Dürmesi kıf olan torlak vorlak misali sahtelikte kaybolmaya mahkum şarlatan kes sakalını, ikindi vakti arın. Işık yolu ileride yansıyacak farkın. Siz ki boynu haramları kıldan inceler ki haktan 120km berideler ahkam-ı kutsalın derindeler, derbeder olmuş şuru yassıya kadar ****ler yalancı tez bir dubarası kafeli mürteci. Rapi ... anüste aksettirir dön bana boynunu çevireyim aynaya rassını bul kastını hurra çöpçatan alim çaktı kibriti, bul yerini abaza paşa. Yanıma yanaş domal rape baş aşağı ... gelir kafatası kırılır ki o an, benim rapin pençesi şah damarında olmayacağında punk as direct, dur orda tamu otobüsü durdu bas gaza. Yo Kajmer Sagopa yo ... rıza. Kısa dönemeçlerin sonu uçurum kaza kes iki kilo bal kabağı sok kafanı içine günahında boğul da şükret haline. Ulan Sansurlu-Kelime senin gibi lapacı zübbeler ancadır ki bıçağımı bilediler, sille tokat kovulan haramiler haram tıkınarak yola gelecekler geberecekler topkapı çivilerken zemzem milletine bir kaşık suda can verecek Tanrı Çekti Tüm Resimleri [Dr. Fuchs] Derin rüyalar gördüm maceramda etrafıma açıldığımda kalplerin hepsi darda karşılıklı vurulan yumruklar güllerin yaprakları gibi ağır ağır çarparken içimde kopan fırtınalara tepkisizdi dilim sırtı dönük bir duvara bakan gözlerimdeki yaşları silerken yıllarca koşan bu ayaklarda kalmayan derman sordu ne zaman sönecek bu ateşi, nezaman sönecek bu güneşi soluksuzca verdiğim emekler kumsaldaki kum taneleri kadar değersiz dercesine vurdu yüzüme, dercesine sustu gözüme başka amacım yokmuş gibi yaşama hevesimde kaçtı gönlümde ruhum çaresiz ayrılmak ister bedenden hadi susan gönlüm konuş bu sana son tepkisiz sunuş düşlerde kavuşamadı her seferinde yerlere yıkıldım acılarla dolu pişmanlığımın dillerdeki adı [Sagopa Kajmer] Resmi çekti tanrı koydu önüne tüm resimleri hatırla neydi sebebi yapılan tüm hataların bağışla külemi döndü sevgiler hesap ver ben yok olmadan evel emeller ektim hasadı çık yıkık duvarlar ördü kinin önüne sevgi gömdü her övgü şımarık etti 100 yılım güz oldu cevap ver can aldı canını kanla sıvadı Tanrı ben yok olmadan evel dualar ettim canını ser bu bahçelerde kaç çiçek sulandıkaç çiçek sarardı adını aldı tüm yaşamlar her hayatta bin dikenvar bu gözler erdi gerçeğin karanlık çizgilerine, duydu kulağım vardı yaşamım komalı ezgilerine çakıllı RAP yolunda bohçasıyla Sagopa K. izdihamla yakıcı tüm ışınlar beynim ortasında ateşi Külle bezenip gülle kandırıldı tüm hayallerim ve sen seyirci zoraki değişir sahnesinde kör ebe ve rahibeydi gün yüzüm harabey gül yüzümterane hep hüzün gazabı her üzüm kederdi tüm çözüm gözüm seyire kaldı yok misafirim tek elim tek tabanca yoluma dökerim suyumu ilerlerim sudan sebeple kavga çıkaran insanoğlu yordu aklı kötüye iyiyi yetime terk ettik akibetime zerk ettik sefile yol verdik keklik avına çıktık sanki avcılarda bizdik avlar ortasında avlanan da istemenli etme kalbini nedeni ne nevaleler havale komada ezgiler ve intaharda tüm kadercil yazgılar ki evcil arzularını nesili dikene durmuş şiirbazın satırı donmuş Resmi çekti tanrı koydu önüne tüm resimleri hatırla, neydi sebebi yapılan tüm hataların bağışla, külemi döndü sevgiler hesap ver ben yok olmadan evel emeller ektin hasadı çık yıkık duvarlar ördü kinin önüne sevgi gömdü her övgü şımarık etti 100 yılım güz oldu cevap ver can aldı canını kanla sıvadı Tanrı ben yok olmadan evel dualar ettim canını ser |
Ceza - Bana dur dedi ceza general Pop denilen hep mini mini mini mini Rock ve rap liberal binin binin binin binin Gerisi hep kapital inin inin Buna dur dedi ceza general Hadi gel sen bana pasini ver Ve bana soru soracak olan o pis metropol kölesi, babi-ali yalamasi Tertemiz raplerime cevap ver ama sorularsa pis Su penisimi tut bana bak hadi gör beni Benim yaptigim ise saygi hiç ölmedi Ben basa hiç kazak örmedim hiç bölmedim Ve de sizin gibisini ben hiç sevmedim Kalk bi minik micro-fonunu bana da getir Kumpas her yerde sana para getirir Ancak anlamasi da çok zor gelir Zoru basaramayan herkes sanat günesidir Pop denilen hep mini mini mini mini Rock ve rap liberal binin binin binin binin Gerisi hep kapital inin inin Buna dur dedi ceza general * 2 Düm teka düm tek hadi panik atak hadi hadi Ite kaka pop teneke hop nereye kop da gel hadi top pesinde bos kosmak hos mu sence los odada cop mu kaçmis içine (sor hadi bakalim) Bak burada kim var aklima gelemez Atla gidilen bu yolu tek basima yürüdüm ben Hep mi zor isimiz tekmeleri yedik de geri çekilmedik Tekleme nedir bilmeyiz (bizler) Pinpon topu gibi bir saga bir sola Budalaca bu oyunu oynayan herkese müjde var Hepsine hücre var e bizdeki de mide Bu kadari yenemez sunulan hep hile Pop denilen hep mini mini mini mini Rock ve rap liberal binin binin binin binin Gerisi hep kapital inin inin Buna dur dedi ceza general Ceza - Açık Arttırma Yer kaplayan her biri yilan bende kalmasin aklim tamam Açik arttirmayi ben baskattim Satiyorum , satiyorum , sattim Kendini ne sandin acaba metropol kurdugun haram parayla Açtigin garip yarayla Sarayda kalmis akliniz sizin belli Kart yasini bilmem ama senin zeka yasin 'iki' Yer kalmamis beyninizde Feri sönmüs gözlerinde okunmus satilmaya hazir düsünce Yere düstügünde olmayan aklina gelecek sahip oldugun her düsünce Müzayede baglaminda sözlerim satmaya hazir Saçma olan herseyi gözlerim ben Basladim yok mu arttiran çok ucuz Hep uyuz al domuz tuzla buz oldunuz Ben çoktan sattim kötü düsüncelerimi Saçma ideolojilerimi Sizinkilerde elimde paha biçilmez degil 90 Derece meyil yukaridan asagiya kritiginizde iyice batin sizi batiran her bos seyi satin Dogrudan satin alin yolsuzlugu yatiralim Kötülügü batiralim,Baglayalim kötü elleri Daglayalim yan bakan gözleri Sallayalim antirealist beyinleri Gençler izlesin simdi beni Yer kaplayan her biri yilan bende kalmasin aklim tamam Açik arttirmayi ben baskattim Satiyorum, satiyorum, sattim Ceza - Alaturka Çeşmesi İcraatlerimin hepsi suistimal edilip ihtilal başlatılırsa istila talebi olmaz Ancak iticat talebeleri kabulümüz içtimaya hazır olunuz İstişaredeyim ben iftiraya kapılana istinaden ihtiyarladım Ben ve rapim ihtiyacınızın yüzde yüzünü karşılar rapte cephe kelimesi kesmekte Kıspet kenefini engeller bu nispet olacak hepnize ferinizi kefeninize dikecek Ekleyecek hepinize gösterecek tersten rapi mesken tuttuk sen uyurken Cismen tersten geldik geçtik bu testten ve yelken açtık uçtuk resmen... Sol kanattan effyuu pasını verdi kaydım aldı onu çalıma dizdim herkesi tek tek Ayaklarımı kırmaya çalıştılar ben yek başıma yürüdüm hep Tek top oynarım ama bu pek zor bir maç tek başımayım Ben volede vururum bekte sağlam ceza sahasına girdim tekmeyi koydular Hakemden yana zaten ümidim yok çok para gerekir onlar için çokl Ortalıkta topçu çok ve popçu tok ve rock çu yok ve walkie talkie dostluklar b*k kokuyor Neyse golümü atmak için ben yerime geçtim önüme duvar gibi defansı serdiler Ancak ne fayda kaleye döndüm şutumu çektim direkten döndü İkinci pozisyon top gene söndü durdurulamaz atak Söyleyeyim sana bunun sonu şimdiden goldü... Alaturka çeşmesinden içtim en dikenli yoldan ben geçtim kader itti yoksa benmi seçtim Med cezir de dünya keşfettim vakti geldi bahsettiğim herşeyin Herşeyi yoluna koymakmı herşey Menşeği belli olmayan herbirşeyin bir bedeli vardır ah beynim... |
Fuat Ergin (sarkı sözleri) enturkteyment Yeah pusu kurdum barikatıda ardından fuat 26 satırla alnından çapıra batıran yere yatıran katırı çamurla yıkatan berlin in batısından tel örgülü ahenk her yeri kan kokusu sercek hep hedefe seç ve muharremm yek özel piyade bu rap tek cihana hitabe fettfleck'te panzer Azra da flakşırda:) kadınada bir tokat sen rap'in ırkını roka ile s.ktin kavvat yeah nerde havan topu samanyolunu 60 milimetrelik yağmuru getiren ahenkler ağlatır popu bıraktırır poster ve idol yaktırır pankanya kır çenesinde yo her satır çatır Punch leynn manitan varsa gönderrr layn çömel yoksa fırkateyn yıkadım hey tüm mahalleni entürkteynment ! Bir gün sanada biri gelecek cennet cehennem muhabetine davet kapını çalacak karşına çıkıp kitabını açıp senden hesap soracak ecelin karşında kaçındırın berbat batı berlin attack force baskın kendini yere atma flak panzer Fuat sağda stress yaratan sırtlan solda bendeniz Azra ortada ve mic baba arkadan big big bastıran boom boom bastır mic baba beat'le boombastic ama öyle sert bastır ki duysunlar batı berlin cehennemini fırlatmalar ama ceb dandik hemen evi yazanlar bu laflarım size değil size babanızdan iki dakkada füze götlendirilmiş dünyaya fırlatan anlatana sahip çık yazık olur cici teyzeye bizde af yok hemen popu bırakın hepp böyle Tayfan klasör amatör düdük necmi aybars hava yas kaplı kazık gibi firmi aybars metroda kuyu kaz tek tonla yanlış makamda senin saz şebekeni s.kmek farz arsız küstah TC gemisinden yunan sabarra ülkene talimat yok indiriniz imha sırtlan deyince ne gelir akla stress bu dönmesene CoolFuat and Dj Altuğ aleminde kral Berlin Batı hizbullahçı çevrene giren başparmak sulu kulede şoparlar ermeni misali katliam kamçılar istikbalini zedeleyen ayaklar negatif gurbete ihtiyacı olmayan tayfalar sussunlar sinagog huzurunda dua edip karısını boynuzlasınlar masuriyet sigortası yaptırsınlar rahmetide solar mezarını suladılar 32 yaşında o seni nasıl ayarladı? allah cezanı rabbin eyminde versin tabana kuvvet mi s.kileceksin o.ospu sen bensiz napiceksin? Stress Sırtlan yek ve yeganedir geyik her satırın başı basılan bir tetik. Okyanuslar Hiç bir ilaç huzur getirmez be kanka yol yürürsen biter anla kanım kağıda akar damla damla babam allahın yanında annemde onunla bayrağı salla hafız dedemin ruhu şad ola beklemekle geçti ömrüm özlemekten sekti gönlüm söz vermekten pusulam döndü çöktü kısır döngü parazitler menajer oldu yaralar iltahap oldu kararlar intihar olsun karargahım bomba bulsun imajını törpüleyip dursun amacını ateşleyen korsun züğürtlük beynimi yordu dünya benim yurdum hakim ol ettin buldun sakin ol çakala kurdu fani ol ebedi rapin ruhu değil tuz ruhu halatlar gerilsin buz gibi serinsin pigmeler cekilsin geldi batu c kader eğilsin engellenmeye meğilsin cengellenmeye gelirsin ölünce pişman olabilirsin yeksin mercek burası birlik [Nakarat] Yeksin gelsede karanlık çağ bitse tek bir celsede yükü boşaltabilse lyric sifon olur dertlerim shitse okyanuslar dizime kadar en dipte. Yanılmak cana mahsus önümü dumandan göremez oldum yönümü bulandıran sahte kılavuza sordum dumur buldum shape shiftir fuat goril oldu koldu dirsekti yere seren sözler gücü yettiği herkesi döver kaçarım aleminden söver kaleminden çiti ören beklediğim yetti nigga vardır kıçını silen saldıran her ferde 5 ateş topu koptu kolum yola koyulurum seni becermeye geldim soyunurum mezar kazma oyunu bu herşeyin sonu mu benimde derdim var kazmayı kap kaz kendi kuyunu sütü iç yat uyu uyum içinde büyüsün ruhun şans kulaç atarak huzur buldu dans ateşin etrafında olur normandy çıkartması olur sonun dünyaya vaad edilen özgürlük nooldu hepimiz boğulduk lav gibi soğulduk tav olduk düz kulvarda kolduk çok oldu ölümün karsısına geçen hersey soldu. .. Nakarat Yeksin gelsede karanlık çağ bitse tek bir celsede yükü boşaltabilse lyric sifon olur dertlerim shitse okyanuslar dizime kadar en dipte... İllegal DJ FUNKY C FATAL FLEX CEZA FUAT ERGİN. Zemin beton trip atar.akenetonla susar.verin jeton bir bakışla iskeleton bakar.Tek atışla poligon yanar.Gel ***** varlığın kasar.patlar kasa her kafaya patla.beşe yapar dördüne çarpar.Tar kantarla mantar tartar bu barbar.Dolaşır akünün asidiyle gargara yapar.koptu yarbay.harhar.her dakika zarar.sararda solmadan lale oldu dolma.kase görüp azmam saliselik business.Ağaçlardan kopmam geliR geçer christmıs.Berlinde camiden ezan okutmazlar kısmet.Yerdeki yaralıya dokunmazlar not yet.Fuat RAPi bırakmış[asla aslaaa]Gelip yaslar küvetler dolar yaşla.ateşi ateşe verir yeksin gazla.biçilecek MC ler buğday ve arpa. ..::NakAraT::.. CEZA Bence RAP bu yek legal bırakmaz hiç mi hiç mecal. FUAT Bir olta attım denize kalmamış ki dalmamış kefal. CEZA Toplu sözlerim bi sizde vardı olmamış meal. FUAT Denizde çoktunuz kum oldunuz FUATsa illegal. CEZA Bence RAP bu yek legal bırakmaz hiç mi hiç mecal. FUAT Bir olta attım denize kalmamış ki dalmamış kefal. CEZA Toplu sözlerim bi sizde vardı olmamış meal. FUAT Denizde çoktunuz kum oldunuz CEZAysa illegal. CEZA Feyz al rapimden kork ve bana purple heyz al.Panik yapıp kaç.Gerisinin dayanağı fal onun ki bol para ve derisi yüzülesi B-BOY yüzüne bakasım yok kinim yok.ekibin rapi pek iyi zaten etiketinin yarı fiyatı senin rapin.Semazen gibi döner ama yalana hakka ben dönerim hakkaten.Kapat camı kapat.İllegal bu rüzgar yok mecal.Dilime inme lal diye dua ederim ben.Geceler benim.Hecelediğim rap hepinizin ekin.Bekleyin hasat zamanı geri geleceğim evime.Vakit yakıp elime nakit yada kına yakın.Zafere koşan FUAT a ve bana dayanamaz kulak ötesi yok haricimiz kurak. ..::NAkARat::.. CEZA Bence RAP bu yek legal bırakmaz hiç mi hiç mecal. FUAT Bir olta attım denize kalmamış ki dalmamış kefal. CEZA Toplu sözlerim bi sizde vardı olmamış meal. FUAT Denizde çoktunuz kum oldunuz FUATsa illegal. CEZA Bence RAP bu yek legal bırakmaz hiç mi hiç mecal. FUAT Bir olta attım denize kalmamış ki dalmamış kefal. CEZA Toplu sözlerim bi sizde vardı olmamış meal. FUAT Denizde çoktunuz kum oldunuz CEZAysa illegal. AYBEN Ben bu notada kendim oldum.Her bi rotada kaybım oldu.Oltalarda yemde yoktu.Bosphorusda tek bir ordu.Noktalarda nakarat oldu.Yaptığım bu serenat aşka dair tek bi yoldu samtüraj AYBEN oldu.Bence RAP yek meal var istisnaya yok mecal.Bir elde mikrofon ve gözlerinde kalmamış sual.Bir anda oldunuz bi şah ve matla geldi tarumar.Denizde ottunuz RAP okyanus AYBENse illegal. ..::NakArat::.. CEZA Bence RAP bu yek legal bırakmaz hiç mi hiç mecal. FUAT Bir olta attım denize kalmamış ki dalmamış kefal. CEZA Toplu sözlerim bi sizde vardı olmamış meal. FUAT Denizde çoktunuz kum oldunuz FUATsa illegal. CEZA Bence RAP bu yek legal bırakmaz hiç mi hiç mecal. FUAT Bir olta attım denize kalmamış ki dalmamış kefal. CEZA Toplu sözlerim bi sizde vardı olmamış meal. FUAT Denizde çoktunuz kum oldunuz CEZAysa illegal.[x2] GİDİK Hadi bin arabana bas gaza şeridine doğru yollan küflü kokona öp yap bana rapin atası ve ağa babasına respect yolla 5 e tak solla modifiye eden gezer her yolda metroda giderim aktarma dolmuşa hoppa 200 de süzül bu kartal şahin doğan a3te ağzın kokmasın soğan egzosun dumana boğar sekman kırık yağ yakar geç sığır acelen war akü boşalır gelsin şarj olacak olan kırgızlarda azdı sonunda oldu olan özgür olamaz duyarsız duran seni benden jaguar alsın kana bulan buldum açan soldu paçan boldu suyu doldur camı sileceğim tuttu döneri arabada yeme utku diyemeden yuttu gol kafamla gelen şuttu Nakarat: Rap bana herşeyi kazandırabilir Rap sana heryeri gezdirebilir Çek yana tomofili dur der trafik İstepne patlak sigortalar gidik[x2] Mercedesin anahtarları nerde mini etekle eğil ara yerde yarın lexusu alsam ne dersin bir çizik olsun ayvayı yersin benzin alıcam canikom para versin balya yetmez ezillip döndü tersin kızlara kilim ol bugünkü dersin raptiyeden halı olup Batı Berlin benim ehliyetim yok napıcam sana yaşlı çirkin bir şöför alıcam cama siyah filim yapıştırıcam o iş kalsın ıspatulayla kazımadan alışveriş yapsam hiç ayakkabım yok iki balya daha mangoya doy kızlar para harcar loy loy rap yapmayan erkekler toy. Nakarat[x2] Camlar açılmıyo koltuk oynamıyo taksiler insan kokuyo yoruyo yolu yoq bana eskıleyt lazım levazımda onuncu kat evcağızım konu çok sana haset vardır tribülansdan ver misilleri kaldır. Tembel Nakarat[4x]: Mikroyu ver Kasnağı ger İşle Rapi Korsanı Yere ser Ateşin Etrafında çember Dans etmeyen Herkes Tembel Fuat: Batı berlin geri geldi yaauww Kaldır Elleri Yauuww Kalksın kalçayı Salla yauww Aksın Rap yıldız parla yaauuww yavaş depar at sessiz bağır Ali Atıfın beyni sağır Fuatı çağır Aştım senin gibi cikletten çıkmadım Oturmak mesleğim gaz çıkar adım adım Kenefte olması gereken gazetede Eleştirenleri bir cümleyle hapseden Kemeri bağla donun düşmeden Leş Kargasını gözünü liğmelemeden Gel kulak ver burnun kopsun Raggada yazarım kafan boşluk Ayvalık tostu gibi oldun Gir kovuğuma yordun Kül olan kordun Nakarat[4x]: Mikroyu ver Kasnağı Ger İşle Rapi Korsanı Yere ser Ateşin Etrafında çember Dans etmeyen Herkes Tembel Azra: Efyu Ergin Azra best Batı Berlin Rapzede muhabbetimize hoş geldin Biz hip yaparız Biz hop yaşarız Rap yapıncada pop yakarız Şok yaratırız çok çok üstün donatırız Aç olsak bile tok tok yatarız Bol giysiler içinde XX Large adamız işte bu parti best bizler zamansızız Durmadan mola vermeden yürüyoruz yaşıyoruz düşe kalkada olsa şükür ediyoruz Mertebe başına amacımız meslek mc olduk Piyasa dolu rekabet olmaz Fuat gösterir yolu besle Ergin senin derdin bu berlin kim engel olur bize ancak metnin gergin Bazen yağmur yağar Bazen dolu yağar Kış olsa bile delilere hergün bahar. Nakarat[4x]: Mikroyu ver Kasnağı Ger İşle Rapi Korsanı Yere ser Ateşin Etrafında çember Dans etmeyen Herkes Tembel Fuat: Yangın çıktı üfle Parçalar inen paraşütle Boynu kütlet külle indi müzik setine Başa sardır temmuzda bahçene kar yağdı Rapim dağdır. Fuat yağdır. Azra yarır. Berlin sardır. Popçu değil o koli bandı. Koptu eğil çeken yandı Adıyamandı Alişan pali Koklar bali perişan papi Top çiyan kapi Türkücü gelse kurtaramaz seni Ürkütüp kaçıramadın barikat zeka geri. Nakarat[4x]: Mikroyu ver Kasnağı Ger İşle Rapi Korsanı Yere ser Ateşin Etrafında çember Dans etmeyen Herkes Tembel |
sagopa kajmer - ölüm benim doğum günüm Basimda yuzlerce bela, koseye sikistim pesimde dusman var korku var kacmam gerek. |
Mozole Mirach feat Sitem Deprasif - Yılan Lisanı [Sitem Depresif] |
Sagopa Kajmer - Sitem Depresif Sor duvarlara ve bekleme sende giden gelmez ,boşuna özleme bir gece ansızın kafana dank eder çare ararsın bıkarsın dardan.Her yol kapalı çıkmazlar dayalı bugüne katlet düşünde gördüğün solmuş adamı,fark et yarını artık acıma deş yaraları.Onca maske takmış yüzlerin ardından boşa yas tuttun bunca dönem al bir kalem çiz hepsini, terk edenleri ve boşa çaba gösterme artık yalnızlık senin kaderin aslen olmadı bak istedin olmadı hislerinin ne önemi kaldı söyle İpi kesik densizin,yoruma dayalı nefesin boşver bitsin takma kafana herkesi ve kendini düşünme fazla uzayan geceleri.Kimi zaman hareketlerin dengesiz olabilir kimi zaman da çok boşsun kimi zaman üzülür kimi zaman unutursun unutulduğunu öylece.Satırları karalar ufkunu açarım dününe bakıp yarınını sorarım dersini aldım adımını sayarım kalbine dur der bunalıma sokarım yokladım,bu sefer hakladım gafili tek kalemde sildim attım silemezsen geçmiş anılarını aç sesini yak bu şarkıyı. NAKARAT 2x: Yak sende bu şarkımı katlet hakkımı alırım giderim farzet ömrümü soldur beni maffet bıçağını yüreğime sapla ve terk et. MOZOLE MİRACH VERSE: Mozo kelamı kulağına küpe olsun,kalbim rüzgara kapılıp dursun serseri kurşun hasmımı bulsun,dostumun kolundan rabbım tutsun.Sen yol başı ben sonu gördüm ve kalemi dilime dertle bürüdüm ben küstüm yüzüme suretimi karaladım karaya çaldım derde kapıldım.Katlet şarkımı affet bu adamı resmet hayatı kasvet bastı ki yorgunluk bedenime hakimken sen çıka gel çat kapı çal kapımı.Hakkımı alırım farz et sen ben yokum ve yalnızlığa tokum,göz kapaklarım kapanırken hisset ruhumun yolunda yolcuyum.Tek emel tek kural tek çözüm varlık değil asla bunu bilmeli,göz yaşları silmeli,birileri tutup çekmeli kollarımdan sen gibi.Yaşlanmak zoraki haşlanmaktır kimi zaman darma duman(zaman)hislerim harflere can verir yol verir bilirsin vakit nakittir.Kim derdiki bir gün kaybolacaksın olduğun yerden savrulacaksın sen kendini arar iken kendini boşlukta bulacaksın nafile kafile yolunda yolcudur dinle mozoyu ömrünü soldur son kez geride kalan yorgun bir siluet yak sende bu şarkımı yak katlet. |
Ceza- Yerli Plaka & GElsin Hayat Bildiği Gİbi Yerli Plaka - Ceza Üstüme iyilik sağlık a dostlar Ceza rap yapar çok kötü toslar Boxlarınızı bakıma alın a foslar Dostlarınıza yelken açmak be kozlar Elinize geçti neredesin ha popstar Lostra salonu ayakkabı boya kostar Az konuşana kurdele takacaklar Kara tahtaya da ceza yazacaklar Yükselen ben değilim bak asansör Şayet beni uçarken gördüysen senin gözün kör Peşimde onlarca yalaka sahte post var Eninde sonunda yalnız bırakan o dostlar Bi bakayım derken şöyle ben içine girdim öyle Bu ortam işte böyle bu nasıl iş söyle İpi kopmuş alemin çivisi çıkmış dillerin İnadım inat giderim tersine dilim fenerim Yol uzun ve pek dikenli çok uzun lan ben tükendim Yoksunum biçare kimi zaman da yalnızım avare gezdim Bak ne hale geldim Kim nasıl baktıysa öyle gördü ben buyum Nokta koyduk bitti Herbir yandan çektiler şu etime saplı kancaları ve Her gün engel ektiler belli var bi korkuları Bu yerli plaka korkutur herkes sanar dengimdir Kimse bilmez ancak ceza nefretten de eskidir Plaka yerli bak sırtı terli çok Ve başı dertli vah eski hali yok Ne olacak? Yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar Öyle dar bir yerdeyim ki dünya pek küçüldü Tek bir yanlış çok gözüktü Geldiğim yer hep gürültü Pek sıkıntı çekti millet sabreden kazandı Benimle raks edenlerin kaçında var yürek Birçok çakal rapin önünde tek bilek Birçok kanal taraflı yazdı gazeteler yalan Ve çok samimi dostlarım var En önemlisiyse biliyorum ki yükselen ben değilim Alçalan duvarlar sadece ve sadece Çok fazla dikkat çektik bu taktik değildi Gene de kapladı herkesi panik Buna tanık olan her genç tarihi yazsın Bir işe yaramazsa bu durur en al katta Bir bakmışsın teker teker dökülmüş tüm dostlar Ne ad ne de sanın kalır ve unutulur gidersin Yükselirken ekmek yerken yere düşerken saçmalarsın Hiç süren yok suyun ısındı güneş doğdu kuyu kazılmaz Plaka yerli bak sırtı terli çok Ve başı dertli vah eski hali yok Ne olacak? Yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar Dört koldan taciz Çok belli bariz Makas alır kızlar yanaktan Erkeklerse diss Farklılaşma çabası içine girdi herkes Gettolarda bile Mohikan var oğlum herbir kafada farklı ses Farklı vizyon her sokakta yükselir duvarlar Yabancı marka giydi her kesimden muhalefetler Ellerinde boş bir defter yazıldı aynı şeyler Daim kullanıldı aynı renkler anlaşılmaz boş resimler Ömür de belli ineceğin o katta Düşeceğiz birlikte belki sanma kurtuluş var Kader bu belli olmaz kaçar gider yanından herkes Zaten biz birer hiçiz şayet bu böyle olmasaydı Unutulur muydu o eski sesler Bulut olursa yağmur beklenir güneşli günler çok yakın Ve rüzgarım hep esti Kısa bir not: sazın içinde şeytan yok 77 Üsküdar yani bu plaka yerli Plaka yerli bak sırtı terli çok Ve başı dertli vah eski hali yok Ne olacak? Yükselen ben değilim bak alçalan duvarlar.. |
GElsin HAyat Bİldiği (Sezan Aksu -CEza) GElsin HAyat Bİldiği (Sezan Aksu -CEza) birer birer kayıp giderde her bir sevilen, yenisi gelmez, eline geçmez hele ki değeri hiç bilinmeyen, yürekte varsa sevgiden de ötesi, sen ağlasan da boş, ışıkta yaksan nafile, odan karanlık hep loş, hayatın emri hep koş, bayağı bir bekledim boş, yaşantım sanki bir savaş ve hoşta bazen, ama ateş kesildiğinde ve de sular durulduğunda, yoksa hep gülerdi insan, hep kalırdı masum, saygıda bir kusur ettiğinde minnetinde değeri yok, kafalarda hesaplar yapılır ve mesafeler konur, fakat bu kalp unutmaz, unutamaz ki zaten, her kalp yıkılır ancak yenisi bulunamaz bir mesken, her anım birini özler, rüyada yolunu gözlediğim, düşünceler ve benliğimle canlanır tüm hatıralarım, bitince yalnızım, gözümü açtığımda kalmışım yanımda ailem ve birde arkadaşlarım…. nakarat şimdi boşuna bakma saate zaman geç oldu, dün annem elimi tutarken bugün 29′da doldu, vakit can almaz ancak can yakar, fakat bir bekle bak, knock out olursan çok sakat, mücadeleyle geçen hayatta son round, kazanmak herkes ister, ne istediğini bilmektir önemlisi var mı listen, hayallerin, hırsın, cesaretin, sabır selametimse intikam felaketimdir, ne mektebimde vardı huzurum, ne vardı evde, çıkıp bir başıma ağlamaktı belki caddelerde, hayallerin kurulduğu ve düşlerin yok olmadığı, bu gözlerinse dolduğu, zamanın donduğu bir yerdeyim, düşünceler dumanlı dağlar aynı, gözse puslu, bir bakmışım mesafeler uzun ve tozlu, benimse yol yürür gider bir seyyah olurum, ne paranın bir değeri vardır aslında, ne de şerefle onurun… nakarat gelsin hayat bildiği gibi gelsin, işimiz bu yaşamak, unuttum bildiğimi doğarken, umudum ölmeden hatırlamak… ameleydim eskiden şafak sökerdi her gün işe giderken, cebimde yoktu bir kuruş ve Üsküdar’ımın her bir yeri yokuş, her gün yeni bir suç, ittiler fakat ben olmadım tuş, kanatlı doğmamış kuş, vakit hiç geçmemişti, ben hep aynı yerde saydım, ekmekle vardı kavgam daha bir sertti günler, ve geçmişeydi saygım, gelecekti kaygım, kelebekti kalbim, akar giderdim olsa bile bir derdim hep gülerdim, ve ağladığımı görebilen bir annem birde ben, inceden bir perde vardı gözlerimde, göz görür fakat dilim susardı, ayaklarım, elim, kolumda bağlı, hayat bu dile kolay velakin her bir yerine ağrı, ve kimi zaman düşündüm, aslında hiç üşenmedim ben hep düşündüm, hayata karşı dört silahşör hep güler sanmıştım, bu öyle lanet olası tos bir pembe ki bir baktım her şey ciddi ve hemen uyandım… nakarat gelsin hayat bildiği gibi gelsin, işimiz bu yaşamak, unuttum bildiğimi doğarken, umudum ölmeden hatırlamak… Gel birde burada oyna haspam, mama yer gibi ye şunu olma aslan, beni yer ama yüzüme doğru şahlan, beni bırak önüne bak şaşkın oğlan. Tipine bir çeki düzen ver, özenme, cebine para koy aman sakın kimseye verme aman, babanda metroseksüel, tamamda koçum ne işsin ben anlamam. Harekete geç hadi kalk biraz, yüzüme bakıp gülme lan, laf anlatırken saz çalar, kafanda bin bir çeşit, beyim çözmüş her şeyi o kadar emin, hele ki birde bunu sen avda gör, kızların peşinde kul köle gibi bu senyör, velakin aklı bir karış havada, biraz likör içince kendine gelir o nankör, şaşkın oğlan, şaşkın ördek, siniri kendine herkesin bu gerçek ve gazla şiştiysen hemen ineceksin, herkesin bir açığı var ve bunu bil, nakarat gelsin hayat bildiği gibi gelsin, işimiz bu yaşamak, unuttum bildiğimi doğarken, umudum ölmeden hatırlamak… Şaşı bakan şaşırır şaşkın oğlana ,kötü bakan kaşınır yok ki, boğulana kadar konuşur ama yok ki sonu, ona elini veren kolunu kaptırır çok derse azdır az derse yoktur yok derse vardır, ne konuşsa kardır, hiç susmaz kendisi ukaladır, eğer susarsa bir bildiği vardır yaran varsa gocun ukala çocuk, burası bize de der hadi ikile, işin gücün yok senin, kendine gösterdiğin özeni herkese göstermektir irfan, bir sen mi varsın akıllı bir sen mi kaldın, ne istediğin belli nede yaptığın, kararsız kalmışsın bir başına ve yalnızsın, yönün kaymış ve dümeni de kırmışsın, elindeki son kağıt, işine yaramaz at, birazcık kendin ol havanı söndür hadi kalmaz geçe bu tren kalkar, erkenden kalkmazsan eğer sende git yat uyu boş ver, en iyisi kafana göre takıl zaman tam, gene sabahı bekleme zaten zaman tan, bugüne kadar geçirdiğin tüm zaman ham, paketi sağlam, şaşkın oğlan nakarat gelsin hayat bildiği gibi gelsin, işimiz bu yaşamak, unuttum bildiğimi doğarken, umudum ölmeden hatırlamak… yaşını sorsan hatırlamaz ama iki katı görmüş geçirmiş, o feleğin çemberinden geçmiş, biz giderken o tipler dönermiş, her ortama ayak uydurabilir her konuya bir fikir beyan eder, mükemmel giyinir kalender bilinir o seyyah gezinir ferman edebilir, tam bir maskulen metroseksüel takılır delikanlılığın kitabını yazan adam, felsefik her cümle karmaşık, her işin üstesinden gelir, karmakarışık, tabi ki çok bilir muhabbete girilir,kompleksleriyle belki baş edilir lafa turp sıkar her zaman kimisi sinsidir kimisi adamı katil edebilir |
Mozole mirach feat sitem depresif - sitemin duan olsun MozoLe Mirach Feat Sitem Depresif - Sitemin Duan OLsun bir çocuk var ve birde kanayan acıları bir sokak var gördüğünde ağladığı. acının calısı battı ömrünün yarısı aktı göz kapaklarında mağlubiyet faslı bilinç altı tuz buz ayna ömür yalancı sayfa sen yasamda tayfa o gemiden firarda. tek başınasın kendi rüyanda gördü sandı gözler oysa yedi kat ama kaç sokak var gördüğümde ağladım bilir misin? yalnız kalmaktan midem bulanır gel desem gelir misin? bitti demek zor alevi dost yüze düşman mumlar sönmez oldu bastığım nedenler hüsran! kader yazılmış madem oynamak düşer derdi içime atmak ya kanser yada verem eder eskilerde izler hafızamda sisler silinmeyen bir gerçek varsa çatlayan duvar çöker! kader ellerinin arasında yok olsun dargın çehre sahibine dost olsun sönen mum sonuncu dönen kuş habercin olsun sorular sualın sitemin duan olsun belki amansız amansız acımasızdır elalem sen seversin o sever oyun biter divanem acıdan midem bulanır baş döner nerde çarem aramaktan dizler çöker omuz düşerki madem böylesin çocuk nedendir sebebi tüm olanların nedir amacı böylesine kafanı duvara vurmanın? herkes bilsin kalbin delik deşik fabrika söyle her gecende eller açık neden Allah'a böyleyim ki nedeni ben ve benden uzak insanlar kalbim eski fabrika ve yok artık o çalışanlar kim severse sevsin hayatta eşlik etsin benle kabre girsin isterdim çaldılar yoluma kilidi vurdu gidenin acısı faciası şimdi ömre törpü oldu gözyaşım ve hatırası kimse kapatamaz yanar canın tam ortası ateşi sönmez anladım ki geçmez artık sancısı kader ellerinin arasında yok olsun dargın çehre sahibine dost olsun sönen mum sonuncu dönen kuş habercin olsun sorular sualın sitemin duan olsun bir kalp var tam iki parça yarısı parça parça yarısı nerde sorma kimbilir hangi kolda sersefil beden kim kefil seven (KİM)? sebil gönül çeker o derdi kadere surat asma gidenler ardı hep viran geride yokki hiç kalan kim görmüş ki zulmederken yanına kalmış vah oğlan çektin onca çileyi şimdi tebessüm vakti ayağa kalk silkelen yanında mozz daimi ben değil onlar oldu her zaman vefasız ben sefildim gecelerimde onlar kaldı cezasız şimdi başka kolda şimdi başkasıyla gel de çek kolaysa yükümü sırtlan omzuna gülmek bana yakışmaz çehrem gülse ruh alışmaz bağlasanda durmaz demire çakılı dünya bıkmaz divane dostun yorgun içi kanar sorulmaz sende olmasan fırtınam,sular durulmaz.. kader ellerinin arasında yok olsun dargın çehre sahibine dost olsun sönen mum sonuncu dönen kuş habercin olsun sorular sualın sitemin duan olsun |
Mozole Mİrach-ARAF Her birimiz,neredeyiz ki?!? Bilemez olduk! Yarını göremez olduk! Ah çekerken tüm melekler neydi hep soluk? Soğuk bi rüzgar essin,ağlamaklı gözer dinsin! Gök yüzünde inlesin sesim ve dünya dinlesin! Tek bi çerçeve duvarda son kalan hatıramdı,ağlamaklı bir çocuktum,geçmeyen dakikalardı. Donuktu gözlerim,sızlayan satırlarımdı! Neredeyim ki bilemedim,bu ruhum Araf taydı! Hangi taraftaydı! Haraptı,bitaptı hislerim! Zarardı yanıma kalan her bi karım... Ağmaydı sorumsuzca bakan o gözler,ve lanet okuyup kaçacağı tek yer belki Araf tı... Sırılsıklam ıslanırken lyriclerim doğardı,her gecemse sabaha uzanan kilitli bir kapıydı! Ne sığınacak yerin nede kaçacak delik var,yitirdiğim değerlerimse satırlarda kaldılar... Acıttılar ki canını,kaçtı uzak diyarlara,riyalara kandı belki,sandı herkes aşina... Boşuna bir inat,oldu bitti soramadan,yorulmadan uçtu gitti özlediği Araf a... [Nakarat] Bedenim acaba nerede,ruhum nerede?!? Araf denen bi yerde kimler beklemekte?!? Hep umutlar taşıdık,kalpler kırdık! Cennet değil cehennemde,acaba Araf nerede...?!? Bedenim acaba nerede,asi ruhum nerde söyle! Araf denen bi yerde,özünü kimler beklemekte? Hep umutlar taşıdık,sözde kalpler kırdık anlamadan! Cennet değil cehennemde,Acaba Araf nerede...?!? Sözlerimde solmamış düşüncem ancak kendime yararsa,bende çekerim fişimi yalnız kalırım anla! Zannetme ki zafer kazanmak öyle kolay! Asla takma,asla yılma,kafanı bunaltma! Zamanla geçer mi sandın, onca darbe aldın kanma?!? Hayatta kalmak mı yoksa derin sularda boğulmak mı tercihin?!? Akıllı davran,hayatta kal,sezilerimle kokunu Sal! Ve sende savaş hayatla,kimse olmama! Kalemimi elimden alamazlar ve biz sınırsak koyamazlar! Belki tek kalemde silerim,onlar anlamazlar! Gün bu gün,vakit tamam. Ve af yok artık şairan! Bu düşlerimse yoğrulan,hiç bi farkın yok hamurdan! Hepsinin bi meyvesi var,özlerinde sözlerim var! Besledim içimde ve büyüttüm artık anla! Zorla kendini,sakınma sözlerinden asla koşma ve çekinme sende öylesin,utanma kendinden! Bu benliğinde kaybolan,sadece senin kimliğin! Sen hep hayattasın! Yaşamdasın! Araf ı dinle! Kendi sesini dinle! Yok değildin varlıkta fakat zorlukta var olmak..?!? Gerçek kolay,hayatsa aynı dolunay,önünü görmek çok kolay,yaşam bi kay! İmkansızdır her bi fırsat,önüne geçemez hiç bi kimse,hiç bi yerde,Araf ın sesini dinle! [Nakarat] Bedenim acaba nerede,ruhum nerede?!? Araf denen bi yerde kimler beklemekte?!? Hep umutlar taşıdık,kalpler kırdık! Cennet değil cehennemde,acaba Araf nerede...?!? Bedenim acaba nerede,asi ruhum nerde söyle! Araf denen bi yerde,özünü kimler beklemekte? Hep umutlar taşıdık,sözde kalpler kırdık anlamadan! Cennet değil cehennemde,Acaba Araf nerede...?!? Mozole Mirach-KARANLIK VE GÖLGESİ Nefesimde kalbimin, son vuruşlarında aradım kendimi. Bulamadım. Gecikmiş adımlarımla koştum. Umudu aradım. Soramadım. Çırpınırken sessizciğe tüm korkularım kaçamadım. Aldandığım her aşinalı tebessüm ömür boyu gölgem olarak kalacak. Gömülüp içime duracak. Kaçacak mı sandın bir kez olsa. Yarına kalacak her kar. Zararın esaretine hayır! Rapimin ufuklarında görünecek kara, dikkat et o benim umudum olacak. Benide alacak kaçacak. Rapimin rengi solmaz daima, acıda, sevinçte o hep benimle. Benliğimle. Yeah! Her harf, yüzümü çizdiğim bir tablo. Kelimelerse doğan satırları hesap et. Ve gayret et, yaralı bereleri avare, solgun yüzler. Gerçeğin aynasına yansıyan bezgin gülüşler. Veda sonrası, bir gece yarısı, ansızın kapımı çalan ölüm meleği, sormasyon dili nedir bir isteği? Yeah! Gizli çalar nefesini, gizli çalar kalbini... Yeah! Yeah! Hayat ince bir yol çekim gücü fazla. Kalın bi şey ne sana ne de bana. Günler geçer aylar geçer bu adam hala yazar. Günlerini böyle harcar melankolik drama. Beyaz sayfalar yavaş yavaş kararırlar. Kelimeler zincir olur harfler ise silahlar Gece olur, buğulanır tüm düşünceler. Yüreğime kor düşer, yine kanar bu yara! 18lik bedenimi her bir hücresinde ezgim maksederken, iz düşünmez ruhum çırpınır boşa. Omuzlarım ezerken tüm vucudumu haydı dön başa kalmadı gücüm nedir bir gıpta. Her gün farklı yerde olmak iş değil. Dahilik, üretken beyinlerde saklı. Artık her biri kendince haklı. Kimisi radikal, kimisi farklı, kimisi kendisinin padişahı. Kendi boşluğumda çırpınırken sessiz kaldım nafile. İnsanlar abest durumda kafile. Bu kafiye, karanlığın gölgesinde her bir saniye yaşanacakların bedeli ödenecektir biline. Yeah! Karanlıkta arasamda bulurmusun izini? Yada bu rapi yemişsin karanlığın gölgesi. Hangi kibrit çöpü eritebilir buzdan duvarları, aydınlatırmı odaları, tek bir şimşek çakışı. Geride kaldı hatıralarım, hapsettim. Aklımın bir köşesinde gizledim. Sere serpe serdim tüm kelimelerimi. Dilime vurdum yüreğimi hotam yaptım ahali. Söylesin biri. Yeah! Hayat ince bir yol çekim gücü fazla. Kalın bi şey ne sana ne bana. Günler geçer aylar geçer bu adam hala yazar. Günlerini böyle harcar melankolik drama. Beyaz sayfalar yavaş yavaş kararırlar. Kelimeler zincir olur harfler silahlar Gece olur, buhulanır tüm düşünceler. Yüreğime kor düşer, yine kanar bu yara! Moloze Mirach-ONCA SANCI VARKEN Siyah beyaz bir filmdi bu ve ben görünmeyen bir yıldız oldum sıramı beklemekten morarıcasına dondum.Kemiklerimde buz kokusu hakimken,sen arkanı dön ben sırılsıklam titrerken.Kilitlenirken boğazıma aldığım o son nefes,boğazımı kes ve ılık bir rüzgar gibi es bu kuytu odama kon,penceremde bir kuş ol sonra sol,çiçek misalı mis kokan bir mevsim ol hayatı kokla bol,yok ki beleş rol yoktu bizde sağ sol,düşüncelerle akla kazınan mantık yalnız alkol.Elimde bir tabanca gözüm kara,sonum bilinmeyen bir boşluk olsa kimdi kara delik zamanda?Kanımda gezinen onca zehire bak sigaramı yak ve kafana tak bu adamı sonra çek içine tüm tracklerini.Gör önemsiz bir şahsiyetin yapabilceklerini,huzurdan mahrum olsamda sunabileceklerimi. NAKARAT 2x: Onca sancı varken ve bunca derde mesken bu adamın o kadar sorunu söyle sence çok mu erken?Her beden muaftı kendi boşluğunda belki mozz düşünmez oldu yarına yolunu seçiverirken. VERSE 2: Duyduğun o her bir kelimeninde vardır ardı tıpkı perde arkasında sahne bekleyen sanaçtı mizahın iç yüzünde saklı onca sancı varken gülen simalarda gördüğüm o mistikal matem.Madem yazılmış kader söyle kim siler,kimsecikler umursamazken rapimi kim dinler?durdurur zamanı ***** izlenimler felek tekerlek dünya ise beyhudeye döner.Sözüne güvenip gözüne yanıtlandı tüm sualler.Benki aleminde bir cevabım ondan evvel.Harabeler mekanım dergahım buysa eğer son sözümdür kitabım uğrunda ölmeye değer.Seher vakitlerinde toz pembe gökyüzüm gibi yalanlar anlattılar geçmişe gider misali emsali olmayan sokakların dilinde bir şiirsem kilidimi çöz ve kır bu zinciri kurtar bedenimi. |
| Saat: 20:27 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık