MsXLabs
Sayfa 3 / 6

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Forum Oyunları (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/)
-   -   Aşk mı? Para mı? (https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari/750-ask-mi-para-mi.html)

neouzay 15 Ağustos 2007 00:57

parayla aşk olmaz diyen daha olgunlaşmamıştır (bence) :) neouzay

BsM 15 Ağustos 2007 00:58

aşk artı para

MaviSiyah 15 Ağustos 2007 17:25

Tabikide para parasız bişey olmaz ;)

MaLiNBeR 17 Ağustos 2007 00:11

ne parasız aşk nede aşksız para olamz diyenlere bir cvp...:
parasız hiç bir şey olmaz bu devirde...

duygu41 24 Ağustos 2007 14:38

bnce aşk ama parasız da olmuo bee......:D:D

Samenta 25 Ağustos 2007 17:51

aSKTA kazanamadigima göre para diyorum :D

general1981 26 Ağustos 2007 00:54

para hayatın gercegidir bazıları duydgusal davranıp ask diyebilr ama garibanin birine asık olan zengine pek raslamadım paran olacak bara gideceksin tanısacaksın egleneceksin usanacaksın ayrılacak sın yada aksama kadar calısacaksın iş cıkısında bir bank a oturacaksın senin gibi biri tesadüf ordan gececek kosup arkasından yetişecek simidini paylasaksın belki asık olacaksın bence arkadaslar bana sororsanız para derim verin parayı hülya avsarı dize getireyim ama simdi tanımıyor bile degilmi bülent ersoy sizce aska önem veren arkadaslarlamı evleniyor erkekden dönme ****ye tabiki parası icin dahada ask diyorsan unutmam sandıdın eski askına bak cokdan sıgıra katmısın bile parayı kıyaslayamayacagım tek birsey imandır kimse satın alamaz allahdan baskada asık olunacak yokdur hayatı biz sacma hale getirdk kendisi öyle dgildi allah bizi en yuce varlık olarak yaratmıs biz hala hayvandan asagı olmaya calısıyoruz lütfen insangibi yasayalım as denilen siyonist oyununa gelmeyelim sadece sevelim sevilelim ask bizi bozar ve cabuk biter ebedi olan sevgiye bakın saygılı seviyeli insanlarla tanısmanız dilegimle kendinize iyibakın .GENEAL

gothıc_hatun 27 Ağustos 2007 17:06

benceeee ask ama parayıda unutmamak lasım deme

arrjin 1 Eylül 2007 23:11

hiçbiri

dinazor1962 1 Eylül 2007 23:17

her ikiside gerekli

killer_bean 3 Eylül 2007 13:53

tabikide para çünkü paran varsa aşk hayatında olur sosyal yaşamında herşey ona bağlı değilmi kısacası pv=nrt yani paran varsa ne rahat :D

goksu18 11 Eylül 2007 16:40

bence bu devirde paradaha çok geçerli ama askda olmadan olmaz galiba ikisindende yetecek kdar olsun bendee

ebrulii 11 Eylül 2007 16:58

bence önce aşk ama parada gerekli tabiki:)

burcu143 15 Eylül 2007 08:16

SANA katılıorum killer_bean

asil_lady 15 Eylül 2007 23:25

Aşkın olmadığı yerde paranın değeri ne kadar anlamsızsa,parayla aşkın ölçülmeside o kadar anlamsız!!!

yüksel2 15 Ekim 2007 23:47

bırakın aşkla para karşılaşmasını
aşk mana
para madde
aşktan para kazanamazsın ama parayla aşk kazanırsın değilmi

Seth 16 Ekim 2007 01:10

Tabi ki de AŞK..

A.Arda 16 Ekim 2007 01:18

Bırakın arkada$lar bu klasik "a$k" laflarını..
Deneyin bakalım parasız olcakmı?...
Önemli olması gereken a$k aslında ama malesef artık her$ey para oldu..

anelya 16 Ekim 2007 01:24

aşkı da prayı da mutluluk icin temel ogeler olarak nitelendiriyorum.paran yoksa aşık olduğun insanı mutlu edemezsin ama var ise her şekilde mutlusunuzdur...
yani hem aşk hem para:)

yüksel2 16 Ekim 2007 19:43

aşk kazanılmaz para kazanılır
aşk tedavülden kalkmaz para kalkar
ve aşk vicdansızda yoktur para ise vardır

MetallicSluq 7 Kasım 2007 10:04

para dicem cunku artık askın ılk kuralı para :D

kuVars 7 Kasım 2007 11:21

bence aşk önemlidir... birbirine karşı saygıyı yitimedikten sonra..para ikinci planda kalır para olupta aşk olmadıktan sonra çifler soluğu ya mahkeme salonunda alıyor yahutta başka kapılarda...

Misafir 7 Kasım 2007 11:54

bence para para en iyisi aşk saçmalığına inacak değilim. hem sonu ayrılık sonu acı veriyor ben acı çekmektense para harcamayı terci ederim.

Alıntı:

kuVars adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 802753)
bence aşk önemlidir... birbirine karşı saygıyı yitimedikten sonra..para ikinci planda kalır para olupta aşk olmadıktan sonra çifler soluğu ya mahkeme salonunda alıyor yahutta başka kapılarda...

uyan uyan aşk ne açıklamasını yapabilirmisin?

nünü 9 Kasım 2007 15:07

Alıntı:

NaTyEş adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 802795)
bence para para en iyisi aşk saçmalığına inacak değilim. hem sonu ayrılık sonu acı veriyor ben acı çekmektense para harcamayı terci ederim.

uyan uyan aşk ne açıklamasını yapabilirmisin?

sen hiç aşık olmadın galiba arkadaşım...
aşksız yaşanır mı hiç?? sonunda ayrılık olsa bile...

sürgün_63 9 Kasım 2007 15:21

aşk acı veriyor ama para asla aşk kadar değerli olamaz ne alınır ne satılır!!!

MaRCeLLCaT 16 Kasım 2007 12:50

Alıntı:

nünü adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 806509)
sen hiç aşık olmadın galiba arkadaşım...
aşksız yaşanır mı hiç?? sonunda ayrılık olsa bile...

para kardeş para ben sana bi ara anlatırım ;)

sürgün_63 16 Kasım 2007 13:21

tabiki aşk..mutlu olmadıktan sonra paranın ne önemi var kaybettikten sonra para bulunur ama ya aşk....not: para her yoldan kazanılır karekterinden ödün verenler için!!!

angelpelus 18 Kasım 2007 01:54

bunun klasik cevabı her ikiside olmalı tabiiki.Ama bu sorunun cevabı yaşa göre değişiyo bence ;)

H€L€N 19 Kasım 2007 14:03

bu zamanda öncelikle para şu varki aşk diye birşey yok sevgi ve saygı olduktan sonra ...

MaRCeLLCaT 19 Kasım 2007 15:43

yaşa göre değil yaşanmışlıklara göre değşiyor.
manevi duyguların zayıflığı paranın gereğini arttırıyor içlerinde sevginin zerresi kalmamış insanlarla doluyken dünya onlarla birlikte yaşamanın ve kalbini ezdirmemenin tek yolu onlar gibi maddi kalp edinip maneviyatı gizlemek maskelemek .parasız olmas ayakta durmadan sevemiyorsun bile.

seko_fb 20 Kasım 2007 03:38

Bence aşk, paran olur ama mutluluk olmaz ondan para bi işe yaramaz aşk olsun o yeter bana :P:P:D:D

burcu143 24 Kasım 2007 09:21

PARA PARA PARAAAA :D :D :Dvarlıgın bir dert yokluun yaraaa

MaRCeLLCaT 30 Kasım 2007 11:01

paralı aşk

king nothing 4 Mayıs 2008 21:43

bence para askın anahtarı gıbı bır sey o oldukca askta olur.
dıger turlusu ıkı cıplak bır hamama yakısır ancak bu benım soylevım degıl ama aksını kım ıtarz etsede bugunku sartlarda bu gosterıyor gercek ask sozde sakız gıbı cıgnenır sadece yorum olarak karsıma cıkar bu kadar basıt cunku ask gercek olan para ask arkasından gelıyor hemde ıstemedıgın kadar

fadedliver 4 Mayıs 2008 21:59

para tabikide aşk hayatımda yokken daha mutluyum :hih!:

RuffRyders 9 Mayıs 2008 01:35

aşk:inlove:(aşkım zengin olursa tabiki)
:noangel:

haqanynkr 9 Mayıs 2008 01:36

PARA:D

A.Arda 9 Mayıs 2008 01:37

Kesinlikle para..
Parasız hiçbirşey olmadığı gibi aşkta olmaz doğal olarak. Ya da olur fakat biyere kadar devam eder.. Ondan sonra ortada ne aşk kalır, ne sevgi ne de saygı..
Zaten kafamızı kaldırıp etrafımıza baktığımız zaman paranın olmadığı yerlerde, o çok büyük çok kutsal denilen, mucizeler yarattığı iddia edilen aşkın ne hallere düştüğünü görebiliyoruz..

Kısacası günümüzde Para=Herşey artık..

Olayın ben boyutunu ele aldığımız zaman ise paramda var aşkımda var ÇOK ŞÜKÜR..:D:D
Kıskananlar çatlasın..:P

MeLL 9 Mayıs 2008 02:06

Aşk ve para...azı da zarar,çoğu da...En iyisi ikisinden de birazcık...

witch_girl 9 Mayıs 2008 03:40

Bana kalırsa ikiside cazip bi teklif..para varsa aşkı bulursun ama aşkı bulursan sana para getirmez diye düşünüyorum..Velhasıl parasız aşkın pek uzun süreceğini sanmıyorum. Nitekim Türk filmleri artık eskilerde kaldı..!!!

Hani bi zamanlar fakir ama gururlu bir genç vardı ya,

---eee,

--işte o genç hala fakir ama gururlu.. :):):)

Ayrıca olaya şöyle bi mantıkla yaklaşmak gerekirse şu bir gerçektir ; aşık olup evlenen ve sonradan boşanan insanların %70 nin boşanma sebebi maddi geçimsizlikten oluşmakta !!! Yani insanların mutlu bir aşk hayatı yaşamalarındaki en önemli faktör paradır.İnsanların kanına aşk denilen virüs bulaştımı ondan başka bişey düşünemediklerinden bu esnada da para kazanma gibi düşünceleride zayıflar...!!!

king nothing 9 Mayıs 2008 20:06

Ustekkı arkadasın soylevı gıbı mısal dıyorkı turk fılmı eskılerde kaldı her seyı nıye fılme baglıyoruz o zaman supermen de ucuyor sımdı ucan bırı yok supermen eskıdemı kaldı ıste bu soylevı her kım soylerse bence askı bır nebze daha karanlıga gomer ve ardından paranın degerı oldukca yukselır yukselen bır sermaye gıbı olur.
burda arkadasların yorumlarını goz gezdırdımde cogunlugu gercekten para dıyor ama gercek yasama gelınce ıse kımse yanlıs anlamasın gozlemlerım bunlar askım askım benı sevıyormusun ben senı cok sevıyorum falan fılan ama burda herkez para dıyor bence cogunlugunun sevdıgı bır askı var cunku bır ınsan para dıye yorum yaparsa o adam asık adamdır.ama ask dıyen bır kısı kendını ac gozlu parasever bırı olarak gostermemesı ıcınde aska kabuk baglar bukelemun gıbı renk degıstırır hayatın gercek tadı askın ıcınde gecer ama ıste bende dıyorum herkez gıbı askı bulana kadar para.
bu oneceden yemedıgın begenmedıgım tatlıyı bır kasık tatıktan sonra vazgecememek gıbı bır sey.Ha bu arada parasız da olmu8yor kardesımk dıyorsanızda o zaman sunu soylum zor gunlerde kotu gunlerde aclıkta toklukta zorlukta bır omur boyu dırenenemekten savasamıyorsan o zaman gercekten ask yoktur ve her sey bır sekıl gıbı paraya yanı nakıte doner tabı kredın bıtene kadar ondan sonra aska ac bır sekılde gezersın ama gecer o zaman bolunun pazarı sur atı nıgdeye derler.:D

Misafir 9 Mayıs 2008 20:33

Şöyle cevap veriyim para eninde sonunda kazanılır ama aşk çok zor bulunan bişeydir.Tabiki para da çok önemli ama bence aşk biraz daha önde :inlove::uf:

fadedliver 2 Haziran 2008 22:22

para...

king nothing 2 Haziran 2008 22:45

ask bu hayatta yasanması gereken en buyuk kavramdır bence ınsan ve dogadakı butun canlılar bır dengede mutlak bır ask bır sevgı butunlugu ıcınde denge saglamaktadır kımıne gore anne cocuk askı kımıne gore leyla mecnun askı ama ask yasanması gereken en buyuk tatlı olalmalı dıllerde.
Parada hayat ıcın olmassa olmaszlardan ama para derken de hayatımızın tek gercegı yasamamızın sebebı yada gozumuzu yukseklerde ucuracak oznetılıkte olmamlı
gecınıebılecegımız kadar para ölümun soguk yuzunu gorene kadar ask bence.
Cünkü ask ıcın ölmeli ask o zaman ask para sızın olsun gıdecegımız yer kara toprak nasılsa arkamda bır severn olmadıktan ıkı damla goz yası dokmedıkten sonra para sadece omrum kadar deger tasır ama ask olumsuz bır kavramdırkı ınanmayanlar askın tarıhıne baksınlar ıbret alsınlart bence..

RoSSoRoSe 3 Haziran 2008 12:39

şimdi xD

Duygusal düşünürsek hepimiz aşk deriz:inlove:

Mantıkken düşünürsek hepimiz para deriz:cici:

ee ben her 2 sinide düşünürum ^o)

cvp herikiside:P

xIIIxLincolnxIIIx 3 Haziran 2008 12:46

bu devirde paran olmazsa aşkta olmaz zaten aşk denen bişey kalmadı.

drzombie 14 Haziran 2008 03:15

AŞK..

MeLL 14 Haziran 2008 14:15

İnsana duyulan aşktan bir fayda görmedik bugüne kadar.Allah aşkını yakalayabilsek,hakedebilsek,işte o zaman aşk,aşk olur...
Bugün bir yerde bir söz duydum.;
"İnsanlara sevgi verirken sevgi sözleri kullanmak yerine sevgiyi yaratanı anlatın.Herşey sevgiyle başladı sevgiyle bitsin."
Para dersen;karnın doymadığında,hasta olduğunda en temel ihtiyaçlarda işe yaradı.Gerisi ne olsa boş be kardeşim...

Sevimli_kız 15 Haziran 2008 00:57

aşk,para her ikiside tek tercih yapma hakkımız varsa aşk geçer para para para:cl:

altingümüs 16 Haziran 2008 14:23

bana göre 2si:)

Ne aşk Ne para olmadan yaşanmaz:P

Saat: 12:29
Sayfa 3 / 6

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık