![]() |
En Uzun Boylusu The_DeViL En Fenerlisi virtuecat En Güzel İmza AriThmetiCs En güzel Flash yapan DreAmTeaM En Çok mesaj yazan arwen En aşık in Love En burdası BurDaYım En soğuk ICE_MAN En şansızı KafeYeLMeR En sabırlısı Hi-LaL En gülo su gulcan En lady si L.a.D.y En Gs lisi MaKaLeLe En uyuzu ahmetseydi :p en sıvısı evo En küçük BARIŞ En hırr lısı lionhead En Kötüsü BlueNighT |
En canayakını ve arkadaşı === BuGS_BuNNY En eğlencelisi === the encrypted En hızlısı ====== tfincan En dostu ====== careless_WHISPER |
En canayakını ve arkadaşı ...M.u.R.a.T En coşkulusu....the encrypted En dostu.... careless_WHISPER |
en zekisi...zeki hoca en gülümseyeni...kontes_ss en arkadaşlar...M.u.R.a.T-the encrypted-careless_WHISPER |
En samimi ve sevecen arkadaş == BuGS_BuNNY En eğlencelisi == the encrypted En kankası == careless_WHISPER En hızlısı == tfincan |
En dost==M.u.R.a.T En eğlencelisi == the encrypted En kankası == careless_WHISPER En hızlısı == tfincan En yenilerden==kontes_ss |
Konu biraz içeriğinin dışına çıkmış gibi geldi bana.. Kendi özelliklerinizi: https://www.msxlabs.org/forum/forum-oyunlari-online-oyunlar/7447-sadece-1-kelimeyle-kendinizi-anlatin-bakalim.html bu oyuna yazabilirsiniz arkadaşlar;) |
Forum oyunları konularının akışına fazla müdahale etmek istemiyoruz ama en azından konuların ilk mesajlarında bahsedilen kurallara uygun bir şekilde oyunu sürdürürseniz seviniriz. Mümkün olduğunca bu konuları ChatBox gibi kullanmamaya özen gösteriniz. |
en asisi----the encrypted en has uşaği---the encrypted en kardeşi---the encrypted en uslusuda ben |
Lütfen Konu Saptırılmasın... Adı üstünde Oyunun adı Forumun En'leri? Forumun ben'leri değil.. MisaL ; *en sıcakkanlı? *en ciddi? *en agresif? *en duygusal? *en çalışkan? *en küçük? *en büyük? *en online? *en sanatçı? *becerikli? *en sinirli? *en candan? *en fanatik? *en mutlu? *en kibar? *en kardeş? *ençılgın? *en hırçın? *en iyi admin *en iyi mod *en şeker *en güzel Benzer şekillerde çoğaltılabilir.. Oyun bile olsa, Kural kuraldır! Uyulması Dileğiyle.. |
Alıntı:
Bilgilerinizi rica ederim. Saygılarımla |
Cvp:Benim EN'lerim ?!
|
en msj cı---arwen en abla--BURDAYIM en kardeş--pusu42--the encrypted |
EN YAKIŞIKLI EN KARIMATGI EN ZEKİSİ ( PUSU42 ) |
|
en yakında askeri...bugs bunny(o az biraz sonra askerrr:D:D:D) en sevileni...thedoctor_611 en sevilenin en sevilen arkadası...pusu42 en besiktaslı...ben ,thedoctor_611 ,alone_star:D:D en fenerlisi...the encrypted:D |
en iyi tanıdığım...tofy en sempatiği...bugs bunny.... |
en yenisi...jöly en küçük kız kardeşim...isokolik yk en iyi arkadaş..pusu42..the encrypted en bjk lisi......ben ,thedoctor_611 ,isokolik yk, alone_star |
en dostum....tofymm en sempatiği........bugsbunny en sıcakkanlılarından........blueeyez |
en abla BurDaYım en abıler pusu42, bugs bunny . the encrypted en dostlar , hepınız:D |
en (benim askımmm:D)..thedoctor_611 askımın en yakın arkadasları:pusu42,casanova42, en besiktaslı:ben,thedoctor_611,bugs bunny en abiler:the encrypted,bugs bunny en yakın dostum,kankim: catgirl:D |
en aşıkları...the doctor_611,isokolik yk... en sıcakkanlıları...bugsbunny,burdayım,the encrypted,erdem,blueeyez... en ilginç avatarlısı... frog_intro_prince.... en yakın arkadaşım...tofy... |
en güzel kızı yasemin en yakın ark. pusu42 en iyi abilerim taylan ve mehmet |
yeni ögrendigim en besiktaslısı.:jöly:D en cok yemek yiyeni:thedoctor_611:D en sismanı:pusu42:D buralara simdilik en uzagı:bugs bunny:D en mesgulu:the encrypted:D |
en modetörü )) The Devil en kardeşi ))) Bugs bunny en abisi ))) the encypted en ablası )) Gülcan |
en kankisi: catgirl en kardeslerden: pusu42 en yakısıklı ve zekisi(:D)(bitanesi):thedoctor_611 |
En Kardeşi ))) isikolik yk En Has Kardeşim ))) Bugs Bunny En Yakın Arkadaşım )) The Doctor En Abisi ))) the encrypted |
Ben henüz forumda kimseyi tanımıyorum ama biri var ki teşekkür etmeden geçemiycem..bana bi konuda çok yardımcı oldu kendisi.. Bence forumun "en yardımseveri" asla_asla_deme ;) asla_asla_deme bana yardımcı olduğun için teşekkür ederim..sağol. |
en admini neutralizer en ablası thinkerbell en abisi virtuecat en ilgili (bana karsı) virtuecat ve thinkerbell |
en güzeli yasemin en yakışıklı taylan en şişkosu murat :D |
En zayıfı the doctor En şişkosu pusu42 En Has Kardeşim Bugs Bunny ( nerde bu oğlanya özledim .. :( ) |
En Kardeşi....... Bugs Bunny EN Abisi.......... The Encryped En modu ........The Devil |
en abisi virtuecat en ablası thinkerbell en mod u dreamteam |
En Admini..Thinkerbell En Modetörü...The Devil En vip Üyesi...Vain |
en iyi abisi taylan en şişkosu pusu en güzel yasemin en şirin tatlı bela |
EN Zayıfı..The doctor EN Admini... Thinkerbell EN Modetörü... The Devil |
|
En samimisi P.u.S.u En modetörü The_DeViL En öz karadenizliside BuGS_BuNNY :D |
En konuşkanı= VooDooSoul En has uşak =Bugs Bunny En abi si =The encryped |
Bense 1 mucizeyim.. Harikulade ötesi 1 varlığım.. Çok tatlıyım çok, beni veren Allah'a şükürler olsun.. İnce giyerim ince, pembe yakışır bana.. İnsan 1 hoş oluyor beni görünce.. Ya işte böyle :baby: |
Alıntı:
YÜCE RABBİM bir insan hem güzel hem akıllı hem admin hem mimar hem gönlümüz sultanı olabilirmi?????** o bir cok uzak diyarlardan gelen peter pan ın arkadası o bir elf o bir admin oo bir mimar veeeeeeeeee ooooooooo bir ThinkerBeLL |
EN abisi....The encryped EN kardeşi... Bugs Bunny EN Ablası ...Gülcan |
EN KARDEŞİM ...BUGS BUNNY EN ABİM ....THE ENCRYPED EN ARKADAŞIM ..... THE DOCTOR |
en burda olanı ...burdayım en zırdelüsü ...... neph en askeri ...... devilim en uşağu..... bugsbunny |
en itibarlı....arwen en ablası....burdayım en uşaum....The encryped en kardeşim.....P.u.S.u |
En ..... Kardeşim bugs bunny En ..... Abisi the encryped En .... Modedörü the devil En ..... admini thinkerbell |
en salagı thedoctor_611 en kankası pusu en güzel kızı iskolik_yk en abisi taylan |
EN mesajcısı )))) arwen EN çok konu başlatan ))) Thinkerbell EN çok itibarlı )))arwen EN çok teşekkür edileni )) arwen |
En Kardeşi Bugs Bunny En abisi The Encryped En arkadaşı The doctor En ablası Burdayım |
en eşsizi msx en sevdiğim NoRanynn... en güvenilir THE_CURSE.... |
| Saat: 10:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık