![]() |
Hiç olamam. |
parmak kadar:) |
bir atom tanesi kadar.. |
Benim canımı çok acıtırsa karşımdaki insan yanlız kişiliğimi aşmayan bir kötülük yaparım kesinlikle haksızlığa asla boyun eğemiyorum çünkü, bu nasıl bişey beni aldqatan sevgilime inat aldatıp onu aşağılık bir hale düşmem ama benim duygularımla oynamış bir ereği parmağımda oynatıp aynı hale getirince yüzüne söylerim işte bana bunu yapmıştın diye o kadar kötü olabilirim |
yıkardaki komşuma katılıyorum aynen |
hiç tahmin edemiyorum |
insanın bi eşref hali bi eşşek hali olur bende aynen tahmin edemiyorum .. |
şeytana pabucunu ters giydirecek kadar....................! |
sah veee mat ederim ;) sözlerimle |
Hiç olmamaya çalışırım. |
ÇOK ÇOK AZCIK |
musa kardeşim kadar.. |
bana cok acı cektirmiş birini elime geçirsem önce bir odada 7 gün 7 gece aç bırakırım,hala yaşamak için direniyorsa tırnaklarını teker teker söküp saçlarını kazırım, aaa hala inat ediyo kafa derisini yüzüp beyninde neler olup bitiyo diye bakarım, bak sen nasıda inatcıymış sırada derisini yüzüp güzel bi çanta yapmakta, ne kadar güzel olabilirki adama bak hala ölmedi ben en iyisi bi tırnak makası alıp etini 254239 parçaya böleyim organları sağlam kaldı ama. bi faydası olur diycemde dirisinin ne hayrı görüldüki ölüsünden hayır gelsin onuda yakıyım gitsin |
kötü olmak iii dilldir ki:D |
abicim ben kötü olmayı becerimiyom ki ne kadar kötü olabilirim ki ben :D |
kemale ne din le diyecek kadar.. :) |
pusuya patlayasıya kadar yemek yedirecek kadar :D |
doctora tekme tokat girecek kadar... :P |
la kötülük bana göre değil... |
valla o anki psikolojime bagli..insanoglunun ne yapacagi belli olmaz..bende bi insan oldugum için.. ne yapacagimi bilmiyorum...:D |
ne kötüsü ya eskiden kötülükmü vardı...:P:P |
hayata küsecek kadar kötü olabilirim...(küstürmeyi deneyecek olanlara duyrulur:D) |
yha aslndaa bnnn kötüü deiilmmdrr peek fzla diill yneee:P:P amaaa birii bni snir edersee uyarmaya gerekkk duymaamm:@ yha döwdürtürümm yada tırnaklarrmm=))) şuana kdr çk olduuu öle sheylerr herkss ayaaanı denk alckk ...!! böle kötmserr knşuormm amaa arkdşlrımaa krşıı öle deilmdrr;) bazııılarıı çkıo aradan iştee uraşıolar bnle zararlı çıkıolarr keyflerii bliir tbee ... |
hadi git başımdan diyecek kadar.. |
sevdigim kişiyi ter edecek kadar :( |
kemale nedin ya sen diyecek kadar.. :P |
Alıntı:
|
hiç denemedim bende bilmiyorum |
sinirlendiğim znm kimseyi tanımam bnle uğraşan zararlı çıkar ;) |
isterseniz bi deneyin bakalım |
hic olmadıgım kadar:D:D:D |
karşımdaki insanın harekatlerine bağlı ama sinirlenince kimseyi tanımam sinirimi eger ondan cıkaramzsamda gider biyerlere vurarark hıncımı alırım......... |
bilmem hiç denemedim ki.. |
ay ay ay kıyamam sana kötü olamam ben |
AsLa BANA kötülük eden Kadar kötü olmam.. |
kötü olmak istemem ki zaten kötüleri sevmem |
kötülerin hayatıni zindan eecek kadar kötü.. |
çok doru bi söz bence :D ben de o kadar olurdum herhalde. yada en fazla bir yerini kırardım birinin |
gerektiği zaman hakedenlere çok kötü olabilirim |
taylan abi ne kadar kötü olabilirse okadar.. |
en yakınb ark. pusuyu oldurecek kadar :D |
Ohaaa beni niye öldürüyon ya... Bende kemale bi tane okkalı bi tokat patlatacak kadar.. |
canını alacak kadar |
Eğer yakınlarıma zarar veren birisi ise ne kadar kötü olacağımı ben bile bilemem .. |
yerıne gore cok kotu olabılırım |
Eğer sevdiklerime zarar gelirse ne kadar kötü olacagımı ben bile bilemem .. |
yerı geldıgı zaman ne kadar kotu oldugumu tahmın bıle edemessınız |
Eğer ben küçümseniyorsam ... Çok kötü şeyler olabilir... |
dünyayı yakacak kadar |
sevdigimi salakca bi nedenden kıracak kadar |
| Saat: 10:10 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık