![]() |
Benim için mutluluk tek hece ama o tek hecenin içine okadar çok şey sığdırabiliyorsunuzki dünyaları bile dize getirebilirsiniz.O tek hece ise= RAP benim yaşama sebebim. |
kedi gibi... istediğini alıncaya kadar sırnaşır sana.. alınca da arkasına bakmadan gider... |
Mutluluk sağlık ve aile'dedir bence. Gerisi bunların teferruatı... |
PARA...= HER ŞEY |
:cry:mutluluk bence bu :( |
bu resim bana göre gerçekten mutluluğu mutlu olunabilecek şeyler olduğunu anlatıyor (çok uzun süredir de benim masaüstü resmim olarak duruyor ) |
bır cıcegı cıgnemden gecmek , aldıgın nefese sukredıp bosa harcamamak.sevıldıgını bılmen ve daha dogrusu hayatın kendısını yasadıgını bılmen mutlulugun rengıdır kendısıdır kesfetmek ıcın caba gerek sıkılmadan oflamdan puflamdan yıldızlarda kayar ama yerıne yenı bır yıldız parlar muhum olan o yıldızın orda kalabılmesını basarabılmektedır. ben oyle yapıyorum ve mutlulgu kendıme aıleme sevdıklerime nefesımle anlatıyor gıbıyım galıba hehe :D |
sevmek sadece karşılık beklemeden sevmek ama sevildiğinide bilmek çaktırmadan :P |
mutluluk insan olmak hayata gelebilmiş olmak ve hayatının değerini bilmektir |
mutluluk bence insanın beyninin ve duyguların rahat olması....:)ve içten gülümseyeiliyorsa mutluluk onunladır:) |
| Saat: 07:32 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık