![]() |
Çok basit bir yönde öğrenmiş oldum teşekkürler neutralizer çok işime yaradı :) |
Kolay gelsin birşey soracaktım acaba şuan msn kişi listesi limiti kaçtır ben geçenlerde 1040 dan sonra kişi eklenmiyordu eklense bile kişi listesinde olduğu halde o kişi bana yazarsa kişi listenizde ekli değil eklemek için tıklayın tarzı bişey diyordu ama ekle dediğimde eklemiyordu daha sonra 1060 kişi oldu izin verdi ama msnde 1 nevi kafayı yedi msn 8.5 kullanıyorum sizden sorum şuanki resmi limit kaçtır limit esnekmidir ? |
messenger live de karşı taraf bizi engelleme (blocklama ) yapmadan silerse bunu ne şekilde anlayabilirim. bir yöntemi varmıdır |
Slm messenger live de karşı taraf engelleme (blocklama ) yapmadan kişi listesinden çıkartırsa nasıl anlayabilirim . Mesenger seçenekler gizlilikde sil seçili aktif değil yada hemen yanında görüntüle ( sizi kim kişi listesine ekledi kısmında bulunan isimde seçili değil . Bu durumda karşı taraf benim msn girip girmediğimi görür değil mi bir ke z daha cevaplarsanız çok memnn kalacağım |
Sizi Silenleri Görme Öncelikle herkese iyi forumlar lütfen konu taşınmasın çünkü kişi listesi sorunundan farklı bir sorun. Msnde karşı tarafın listesinde olmama rağmen sil seçeneğinin aktif olması sorunu.Aynı şekilde plus kişi listesi temizleyicidede karşı tarafın listesinde yokmus gibi görünüyorum.Msn nin tüm versiyonlarında ve farklı bilgisayarlarda denemekte bir işe yaramıyor.Bir cok kişide var bu sorun ve çözüm için en azından 200-300 sayfalık karışık konular içinde aramamız için lütfen bu sorunu bu başlık altında tartışalım ve bir çözüm bulmaya çalışalım. |
Alıntı:
|
arkadaşlar inanmayın paralı şeyler program lı öyle bir şey yoktur ++rep pl |
Alıntı:
Hala bu konu hakkında kimsenin bilgisi yokmu lütfen bu sorunu ayrı bir başlık altında inceleyelim cünkü büyük bi sorun ve yaklasık 1 aydır cevap bulamıyoruz belki bulanlar var ama ögrenemiyoruz |
|
Kişi beni engelleyip sildiği halde bende neden gizlilik bölümünde sil seçeneği aktif değil? |
| Saat: 16:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık