![]() |
bence hayır tam tersıne kotu olur benım gozumde we agladıgını goren ınsanlarında moralı bozulur hem kendıne hem cevreye zararı wardır :D bence aglamak yok gülmek war :P aglamana degcek şey cok mu onemlı sankı? |
belki evet belki hayır:bilmem: bağırdığında rahatlarmısın? |
hayır bagırcak kadar kızmıssam zaten kotu bısıdır sen gülunce rahatlamazmsn |
rahatlamam aksine hüzün çöker çok gülen çok ağlar dedikleri için korkuyorum gülmeye:) hiç kimseyi kovdunmu? |
kowmusumdur bence evet :D ama cok gulen cok aglar yalan:P ben cok guluyorum kac yıldır aglamadım :P gülmeyemı korkuosn:P |
evet:(hüznüm benden hiç gitmeyecek biliyorum:'( (mutluysan keyfini hiç bozma bi bozarsan asla iflah olmuyosun çünkü) alttaki korkuların varmı? |
gider gider emın ol senın ıstemedıgın hıcbısey ınatla kalmaz sende ;) yeterkı uzulmek ısteme ;) yok gibi köpeklerle aram iyi degil fazla :D ama sewen kopekler war bnı :D:D anlamadım o işi :P sevdıgıme bısey olmassından korkarm bıde senın bu üzüntünün bi caresi war mı acaba kı kesın wardır da:P |
yok:( alttaki anlatıklarını anlamazlarsa inatla anlayana kadar anlatırmısın? |
ewet anlamıyolarsa tbı ama anlamk ıstmeyene ben bısı yapamam :D sen :D |
evet cok inatcıyım:Ddinlemek istemese bile zorla anlatırım cünkü anladığında bana hak verecktir:D alttaki yalnızlık güzel şey diyolar sence de ölmi yoksa kendilerini mutlu hisettemek için yalnızların uydurduğu bi yalanmı? |
ıı eger sevdıklerın yanındaysa tamamen yalan bı olay:D ama dusunsene sewmedıgın bırı yanında olursa bencede yanlız kalmak iyidir:D kotunun iyisi gibi bişey ama:D ben anlatsamda anlatmasamda haklıyımdır :D haklı olmadıgım şey ıcın ınat etmem :D bazen kımsenın snı anlamadıgını dusunuyomusun |
:)Evet düşünüyorum Uykuya dalmadan önceki o ince çizgide düşeceksin gibi sıçrıyomusun hiç? |
slm iyi geceler severim müzik dinlemeyi siz |
ben sitenizde yeniyim bana yardımcı olacak yokmu |
Evet var. Arp çalmak ister miydin? |
Alıntı:
Evet çoğu zaman oLuyo sebebini hep merak etmişimdir..:^) Sen hiç Anathema grubunun müzikLerini dinLeyip ağLadın mı ? *-) |
Hayır Sertab Erener dinler misin? |
Bazen Alttaki Pekiya Sen Tarkan Dınlermısın??? |
Evet. Şimarıkmısın ? |
Kişiye göre değişiyor. Hapşırdıktan sonra kör olcak gibi hissediyor musun? |
yok göszlerim yuvalarından çıkıyor :P ya sen ?? |
Hayır:) Ben hapşırdığımda çok rahatlıyorum Peki sen verdiğin sözü yerine getirirmisin? |
Evet. tutamıcagım sözler vermem zaten. yalan söylermisin |
şimdi yok desem yalan atmış olurum:D asla vazgeçemediklerin varmı? |
Annem-Arkadaşlarım-Aşkiiim Parmağın ağrıyor mu? |
hayır.. gözlerin yaşarıyormu? |
Şimdi hayır. Bugün hiç hapşırdın mı? |
hatırlamıyorum hapşırıkla cok samimiyim hergün hapşırırım akşam yemeği yedinmi? |
atıştırdım diyim. yoksa sen aç mısın? |
evet.. bazen uyandığında sanki saatlerce ağlamışsın gibi içini çekiyonmu? |
yok ben çok ağlamam ağlarım ama çabuk sakinleşirim annen baban sana hiç dışarı çıkma yasağı koydu mu |
dışarı değilde arkadaş yasağı koydular:( lunaparka gidermişin? |
evet evet evetttt :D yanımda arkadaş olsa da gitsem :( sütlü çaya ne dersin? |
bişeyleri bişeylere katmadan tüketmeyi tercih ederim.. sen baklavanın yanında dondurma yermisin?(ben yemem de) |
ı ıh bende yemem hiç denemedim. hmm gömlek mi alırsın t-shirt mü? |
kişiye göre değişir.. erkekler ağlamaz diyolar sencede ölemi? |
dünyanın en büyük yalanlarından biri. yarın alcam diyorum gömlek mi t-shirt mü? |
arkadaşın ne giyiniyor bilmiyorumki ne seviyosa onu al ama yazın tişört daha iyi olur canın sıkılıyomu? |
evet evet evet. kendime alcam :D gömlek mi t-shirt mü? |
iyide seninde ne giyindiğini bilmiyomki bana kalırsa tişört.. kafam cok karışık soru üretemiyorum özür diliyorum arkadaşım yazamicam.. uykun varmı ? |
Evet kafanın karışık olduğunu anlamıştım. Çünkü diğer oyunlara yazmıyorsun bile. Hayır uykum yok. Yunus arar. Burcu arar. Onları bekliyorum. Gözlüğün olsun ister miydin? |
isterdim olduda:D yenimi uyandın? |
hı-hı evet yeni uyandım (: hem ne yapıcan gözlüğü hiç güzel değil. acıktın mı? |
evettt.. (yakışıyo ondan) karizmatik oluyom gerçi güzele ne yakışmazki:D:D sen kahtaltı yaptınmı? |
ı ıh yapmadım. aç karna çikolotaaaaaaaa yemek ister misin? |
evet ölümsüz olmak ister miydin? |
Hayır :S Kendini güzel/yakışıklı buluyor musun? |
evt sevgisiz yaşanır mı |
Hayır :moo: Sabahları erken mi uyanırsın? |
evt cocukları sever misiniz |
| Saat: 08:15 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık