![]() |
Slm ben havin siteye tesadüfen rastladım dikatimi çeken ilk şey ise gözümü kamaştıran mavi karanlık yazısı oldu.açıkcası böle sitelere hiç kayıt olmadım olmamda ama samimiyetiniz de beni biraz bu konuda rahatlattı.ve kurallarınız benim bu siteden zarar görmeyeceğimi tahmin ettiriyo.sizlerle fazla zaman geçiremeyebilirim ama sizi şimdiden tanımak güzel |
Photoshop sayesinde tanıdım. :)Grafik progrmları ile ilgiliyim |
bende daha yeni buldum sayılır süper site valla başarılarının devamını dilerim |
HerkesLere sLm bende aranıza katıLdım burayı GoogLe de bi proğram ararKEn karşıma çıkTı gerçekten çok güzeL bi site herkeze ii eğLenceLEr aradığım herşey burada varr süper bi site ;) |
Alıntı:
|
tabiki ramizin sayesinde, sitedeki şanlı muğlayı izlemek için :D |
güzel söz arıyodum o sırada buraya girdim ve çıkmak nasip olmadı... çok beğendim burayı güzel bi site bende hemen üye oldum |
Merhaba Ben mad_man66 MsXLabs'la google da bir program ararken rastlayıp tanıştım. Önce gözgöze geldik, sonra bana "aradığın şey burda" dergibi geldi. sonra forumları okuyup incelemeye başladım. okudukça ısındım, okudukça sevdim ve şimdi burdayım. Sizinle tanıştığıma sevindim. Dilerim burda güzel şeyler yaşarım. Teşekkürler. |
bi arkadaşımdan flash bellek araclığıyla bi iki program almıştım içinde bu siteden indirilmiş bişiler vardı baktım ve ilk işim adresi tıklamak oldu iiki yapmışım hemen üye oldum :D en komiği de arkadaşım bu adresten bi haber şekilde yaşıomuş o da benim sayemde tanıdı.:) kim yaptıysa ellerine sağlık walla ne diim yıllardır gezdiğim sitelerin içinde en iisi bu oldu https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/good.gif |
ben cansu buraya msn için arama yaparken buldum çok mutluyum |
bende bi program ararken rastladım siteye herşey iyi güzelde siteye girince çıkan o sesler ne:Dherkese iyi gezmeler... |
Merhabalar ...Bende bir program arıyordum ama kendimi kayıt bilgilerini doldururken buldum ...:)Gözel bir atmosfer,okuduğum dialoglardan anlıyorum bunu... Umarım yanlızlık çekmem...:) |
selam öncelikle böyle bir web sayfasini acip bizlere yardimci oldugunuz icin tesekkür ederim.ve basarilarinizin devamini dilerim. bundan sonra sik sik sizlerden eksik oldugum konulardan yararlanmaya calisip burada bulusacagiz. msn discovery i indirmek isterken tesadüfen bu siteyi ksfettim.ama neden bir türlü hala discovery i aktif hale getiremedim.umarim basaririm. |
ben bi şarkı sözü arıyodum, bu siteye girdim... beğendim kayıt oldum... PEACE |
Mavi renk her zaman hoşuma gitmiştir. Arama yaparken ekrana yansıyan rengin cazibesine kapılıp ta buralara kadar sürüklendim. |
ben arkadasimin tavsiyesi üzerine geldim ..ama MAVI RENK beni de cezbetti.. mavi hastasiyim da azicik..:)) |
Merhaba.. MsxLab's i Şahsen googLe da masaüstü makinemin bozuLupda lapTopa kaLmam sebebiyLe aradığım msn skini sayesinde buLdum . asLında bundan önceside var bir arkadaşım sürekLi burada takıLır , Msn de değişik emo skin vb.. ŞeyLerLe beni şaşırtırdı.. Bende KatıLmak istemişdim o zaman ama Nasip oLmadı üyeLik aLımı kapaLıydı o sıraLar Nasip bugüneymiş.. Neyse Herkez'e merhba..hoşbuLdum ..:) Bu sırada bana msnden space'e Wmp koyma ve şarkı yükLeme buLma yöntemLerini anLatabiLecek deneyimLi bi arkadaş varsa msn adresimi vermek istiyorum , Çünkü yapamadım .. :) Çenem düşükdür ama geneLde geceLeri böyLe oLuyo :DSağoLun.. |
Alıntı:
bu link yardimci olabilir MSN Space - MSN Spaces - Windows Live Spaces Hakkında Her Şey (MSN Space) |
İnanırmısın biLmem emma ben 2 gündür orada doLanıyorum ama anLamış değilim Koyuyorm WMp yi mp3 Linki'ni yazıyorum ama ne hikmet'se geLmiyor:cry: Şu wmp oLayını bi çözsem Tam süPer oLacakk..:naughty::naughty: |
Alıntı:
Verdigim link'teki konuya sorununuzu detayli olarak gecin, anlayan birisi yardimci olacaktir. |
renkler güzel olan herşey sizde var . |
merhaba ben zaten 5-6 ay önceden sitenizi biliyordum o zaman çok geniş kapsamlıydı şimdi de sanırım öyledir birazdan siteyi gezeceğim bu siteyi açtığınız için teşekkürler |
SELAM BEN BU SİTEYİ REMİX PROGRAMI ARARKEN KUZENİMLE KONUŞTUM MUHABET ARASINDA O SÖYLEDİ BU İSTEYİ GİR BAK DEDİ ORDA BULURSUN GİRDİM BAKTIM GERCEKTEN DE ARADIĞIM HERŞEY VAR AMA Bİ TEK CAMFROG LA İLGİLİ BİŞE BULAMADIM O KONUDA DA BİŞEYLER YAPARSANIZ SEVİNİRİM. REMİX PROGRAMINDA BENİM Bİ SORUNUM VARDI ONUDA GENELE YAZDIM İNŞ YARDIMCI OLUCAK BİRİ CIKAR TŞKLER.... |
Merhaba Sitenizi tesadüfen gördüm.İyi vakit geçircegim bir ortam arıyodum sanırım buldum. |
merhaba sitenin adresini bir arkadaşımdan aldım inşallah güzel bol vakit geçiririz arkadaşlarla beraber |
Daha önce bir arkadaşım sayesinde tanıdım org olduktan sonra uzun bir süre ayrı kaldım şimdi tekrar burdayım sizleri ve hizmetinizi seviyorum. |
Merhaba; sitenizi kendi web sayfamın tanıtımını yapmak için dolanırken tesadüfen buldum ve kayıt yapmak için girdim gerçekten çok güzel bir site tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık. |
Merhabalar! Ben Recebov Elnur bu formu beyendim inşallah bana yardımcı olur inşallah benimde bu forma katkım olur |
Ben burayı google den buldum.henüz yeniyim ama ii vakit geçireceğimi umuyorum. |
hello my names cemboy :) ...... merabalar ben cemboy ( cem :) ) valla ben MSXLABS. forumunu şans eseri buldum kimsenin tavsiyesi ile degil ama çok faydalı bir forum oldugunu itiraf etmeliyim ben şık şık olmasada aradasırada girmekte faydavar diyorum :) , paylaşımlar çok güzel herkese çok teşekkür ediyorum ... |
Alıntı:
|
İnternette dolaşırken rastladım:D :D |
Alıntı:
Hoşbuldum :kiss: Burayı bana LaDy:kiss: tavsiye etti...Site tek kelime ile muhteşem diyorum başka bişide demek istemiyorum...:P |
merhaba ben photobuilder programı ararken keşfettim ve site çok hoşuma gitti.dün üye oldum.galiba herzamanda burda olucam. |
Alıntı:
|
ben ders konuları araken buldum memnun kaldım ama iş dolayısı ile fazla takılamıyorum... romeodan şu linki aldıktan sonra daha bir memnun olacam siteniz ürkütücü sesler cıkarıyor ben korktum inşallah başkaları korkmaz:D |
google da arama yapıordum ki tıkladığım bir sayfa beni MsXLabs'a yönlendirdi gibi bişi oldu anlamadım ben de birden karşıma çıktı ve iyiki de çıktı diyorum, bugün tanışmamızın ilk günü ve gerçekten güzeldi vazgeçilmezim olacak gibi görünüyor. |
merhabalar bu siteyi 2 yıl önce ggoleden bir programı ararken bulmuştum.Üyelik şimdi nasip oldu.güzel hoş bir site |
merhaba... ben 02.02.2007 tarihinde tanıştım msxlabs la. msn ile ilgili bilgileri araştırıyodum. google buraya yönlendirdi. iyiki de yönlendirmiş. ilk başta dikkatimi çeken sitenin içeriği değil di itiraf edeyim introsuna bayılmıştım. bütün gece siteyi gezerek fikir sahibi oldum ve hemen üye oldum.... buradaki DOST'larda muhteşem. o kadar sorun yaşamam ve yaşatmama rağmen gık demediler ve hep yardımcı oldular. gülen yüzlerini göremedim ama eminim gülerek yardımcı oldular bana. hepsine çok teşekkür ederim. iyiki tanıştım iyiki aileye bende katıldım. öğrenmek istediğim ne varsa hepsi bu sitede mevcut.... başka yere gitmeye ne hacet... DOSTLAR LA OLMAK ÇOK GÜZEL..... |
merhaba arkadaşlar bu siteyi tesadüf üzeri buldum şimdilik tanıma aşamasındayım.... ama güzel bir site... |
msn'nem için eklenti arıyordum buldum aslında biliyordum arkadaşım tavsiye etmişti ama zamanım olmamıştı bakmaya bakınca da hoşlanıvirdim o kadar |
gothic resim arıyordum, deli gibi ordan oraya giriyordum ve aniden MSXLABSın içinde buldum kendimi. sitede daha yeniyim ama 6.hissime herzaman güvenirim ve çok geniş kaynaklı 1 yere düştüğümü hissediyorum :) eski arkadaşların yazdıklarına bakılırsa bende burda yaşlanacağa benziyorum :) şimdiden herkese iyi eğlenceler |
şans esrı buldum derım bı dosya arastırırken sımdı ben nasıl ızlerle konusucam bundan ıste bılgım yok ok bana yardım edersınız herhalde |
Yeni Gelenler Hoşgeldiniz (^) :banana: |
slm arkadaşlar..walla bir program indirmek istiyordum we arkadaşım bu siteyi önerdi..siteye girdim we hayran kaldım:bow:adım tuana herkese bol paylaşımlı günler dileğiyle.. |
ben bundan yaklaşık 1 yıl önec tanıştım ve hemen üye oldum.adeta aşık olmuştum siteye ancak bilgisayardan bir müddet uzak kaldım ve nerdeyse bütün şifrelerimi, üye adlarımı unuttum ve sonunda kavuştum bilgisayarıma, msxlabıma :D ama burdada açıcak konu, yazıcak mesaj kalmamaış :D arıyorum ama bakim ilk fırsatta bişeler eklicem :D |
omerx tavsiye etti sağolsun |
SLM HERKESE BURDA OLMAKTAN MUTLUYUMMM :) DISCOVERY LIVE MASENGER ARARKEN BURAYI BULDUMM BIDE BI ARKADASIM DA SOLEMISTI GUZEL BI SITE DIYE ...........BURAYA GELMEK BOYLE OLDU...... :) |
slm arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım.Kimya kurtarma sınavına çalışıyodum birden bu site geldi önüme bi inceliyeyim dedim hoş bi site üye oldum :D :D :D |
merhaba tesadüfen google den buldum sizleri ve hayran kaldım bundan sonra bende aranızdayım pepe666 |
| Saat: 14:17 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık