![]() |
bende ödevimi ararken girdim bence başarılı bir forum siteyi daha görmedim ama daha ilk dakikalardan bu siteye üye olayım dedim inşallah ilişkimiz uzun sürer :) |
Alıntı:
|
tesadüfen qirdimm :) baktımkii bombaA bi site çok başarılıı üye oldum hemen siteyi keşfe çıktım şimdi...güsel wakit geçiriceğimden eminim...bütün ekibi kutlarım ilk defa böyle biyere üye oluorumm...yanlışlarım hatalarım olursa düzeltin ;) |
waLLa ben unuttum biLe nasıL buLup girdiğimi. bayağa oLuo :) Ama bu sitede gerekLi biLgiLer konuLar vs. işime yarıo saoLsun arkadaşLar güzeL bi site yapmışLAr herşey var gerekLi gereksiz yok yok yani.. |
Ben bu siteyi avatar ararken buldum. Gerçekten güzel. |
güzel bir site.. bu siteyi nette gezerken buldum live messenger ın 8.5 beta sürümü indireceğim zaman bu site geldi karşıma... |
MsXLabs´la yani bu siteyi zaten daha önce ziyaret etmiştim ve çok hoşuma gitmişti ve bir türlü fırsat olupta tanışamadım yani üye olamadım şimdi üye oldum ve tüm arkadaşları selamlıyorum teşekkürler |
mrb ben batuhan yurt disinda kaliyorum sitenize yeni uye oldum kuzenimin tavsiyeyiyle oldum guzel bir yere benziyor emeklerinizden dolayi tesekkur ederim;) |
selam bende sitenize yeni üye oldum umarım iyi vakit geçiririz bu arada siteniz görsellik açısından harika görünüyor bir benzerini daha görmedim nette..herkese tekrar selamlar saygılar... |
SELAMUNALEYKUM ARKADASLAR ARTIK ARANIZDA BENDE VARIM...AZ DAHA VAZGECECEKTIM NEYMIS YA BI UYE ISMI KABUL ETMEDI :) NEYSE BENDE ARTIK BURADAYIM ARKADASLAR...ADIM ATAKAN ANKARADAYIM HEM CALISIR HEM OKURUM...ISTEN GELIR GELMEZ NETE BASLARIM DINLENEMIYORUM :) |
| Saat: 13:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık