![]() |
Ben bu siteye tesadüfen rastladım ve içeriğini çok beğendim.... Ayrıca bir çok arkadaşıma da tavsiye ettim........... :) |
gerçekten harika bir site kurmuşsunuz tek kelimeyle hayran kaldım |
ben bu siteye google den aradıgım bı reklam ile 2 ay once falan girmiştim.hosuma gitti ama uye olmadım.bugun ise tekrar bi reklam aracılıgı ile sitenize baglandım.özellikle M şeklindeki harflere tıklandıgında duyulan''give me your hand'' ve ''just ... back'' seslerine nerdeyse aşık oldum :D ben 15 yasındayım ve izmirde oturuorum.pessimistim karanlıgı cok sevmem ama mavi karanlık favorimdir :) |
Ben ömer çakırefe googlede gif resimler ararken tesadüf buldum resimlere bakarken başım döndü emeği olanlara teşekkür ederim. sevgi ve saygılar. |
merhaba ben tülay lacorna antlaşmasını araştırıyordum sizi buldum iyi de oldu antlaşmayla ilgili çok şey buldum ama bu antlaşmaya verilen toplu adı bulamadım...bi yarışma sorusu bulmam gerkiyo...neyse gevezelik yapıyorum iyi günler... |
''crazy'' bi '' eagle'' ım bende işte...:P böle 2006 nın yazıydı...nette başıboş bi şekilde dolanırken yanlış bişiler yaptıımı hissettim bi an... sora bi bahktım.. MAVİ KARANLIK ın içine düşmüşüm... işte o zmandan sora da yolumu bulup bi türlü çıkamadım burdan... :P:P:P |
valla ben 1 gün 1 program araken bu sıte de yayınlasmıs olarak buldum ve dıger aradıgım programlarıda burda bulacagıma ınandım ve uyenız oldum ve cok memnun'um sıtemızden :):) |
Valla benim tanışmam msn hata kodunu araştırırken oldu aslında güzelde oldu böyle bir siteyi yapanla tanışmak isterim flash menuler olsun dizayn olsun profesyonel çalışan biri olsa gerek sitenizi çok beğendim canlar başarılar size!!! ha unutmadan şu hata koduna çözümü de söyleseniz tam süper olacak :] hata kodu bu : 8100030d hadi kolay gelsin size |
tamamen tesadü tanışmamız fakat gerçekten SÜPERRRRR 1 Site tşkler |
Alıntı:
|
| Saat: 11:51 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık