![]() |
BENDE Bİ ARKADAŞIN SAYESİNDE ÖĞRENDİM BU SİTEYİ SÜREKLİ GİRMİORUM GİREMİORUM OYÜZDENDE TAM OLARAK NASIL HAREKETBEDİCEMİ BİLMİORUM AMA UMARIM ZAMANLA BENDE ÖĞRENİCEMMMMMMMMMMM |
saolun eywallah arkadaşlar beni kabul ettiğiniz için inanın benle tanış tığınıza hiç pişman olmayacaksınız |
herşey msn 'de başladı ... arkadaşımla konuşuyorduk ve bana msx'in linkini verdi ve bende üye oldum. |
merhabalar sizinle tanıştığıma çok memnun oldum yollarım sizinle bir halk türküsünü ararken karşılaştı meltem cumbul dan etek sarı sen etekten sarısın türküsünde ozaman karşılaştık işte ve iyikide böyle bir tesadüf oluştu siznle tanıştığıma çok memnunum |
Siteyi daha öncede biliyordum, ancak uzun süredir pek bilgisayarla ilgilenemedim, o nedenle üyeliğimi yenilemek zorunda kaldım,internette birşeyler ararken bulmuştum çok yararlandım, teşekkürler |
İnternette birşey ararken tesadüfen buldum ve üye oldum. Gerçekten güzel bir site, mavi karanlık çok etkileyici. Sitede emeği geçen bütün herkese teşekkür ederim. |
merhaba arkdaşlar ben luthien.siteyi fantastic resimler ararken gördüm..ve de sevgili Mikroplar''ın önerisi üzerine...siteyi çok ilginç ve güzel buldum umarım beni de aranıza kabul edersinizz..herkese iyi eğlenceler((ayrıca rresimler çok güzell)):wiggle:(sw)(sw)(sw)(sw) |
Selam Ben Erkan Bi Arkadasımın TAvsiyesi Uzerine Uye oldum Bu siteye Tasarım Olarak Cok Hos Buldum Ve Kaliteli Bi forum Oldugunu Anladım Yeni kayıt olsamda Sevdim Burayı. Beni Sık Sık Görebilmeniz Tek Hedefim. Butun Msxlabs Uyelerine Hayırlı Paylasımlar. |
heheh slm duydum ki bi ben eksikmişim hemencicik geliverdim :D bu siteyi bana VuSLaTT önerdi ve burdan da kendisine tşk ederim...bayıldım süper bir site yapanların eline yüreğine sağlık |
şimdiden kanım kaynadı bu sıteye bı arkadasın tavsıyesını dınleyıp kayıt oldum ıyıkıde olmusum şimdiden mutluyum :) gercekten guzel bir site |
| Saat: 13:16 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık