MsXLabs

MsXLabs (https://www.msxlabs.org/forum/)
-   Site ve Forum Hakkında (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/)
-   -   MsXLabs´la Nasıl Tanıştınız? (https://www.msxlabs.org/forum/site-ve-forum-hakkinda/4785-msxlabs-la-nasil-tanistiniz.html)

_Prenses_ 23 Şubat 2007 08:26

Merhaba Ben Tuğçe.
Ben Burayı Google da arama yaparken şans eseri buldum güzel bir yere benziyor umarim iyi vakit geçiririz..:tender: :inlove:

gtacı95 23 Şubat 2007 16:37

slm ben bir arkadaşım görüntü resmini buradan almış bende nereden aldığını sordum oda bu siteyi önerdi

serram 23 Şubat 2007 22:59

herkese merhaba siteyi tesadüfen buldum.düzeyli bir siteye benziyor.umut ediyorum ki iyi paylaşımlarda bulunacağım.

tfincan 23 Şubat 2007 23:07

vahiy geldi :P msn plus ararken buldum

eguzel 24 Şubat 2007 00:37

Ben Bilg Öğretmenliği yapıyorum bundan 1 yıl önce felan tanışmıştım bi konuyu araştırıyordum ve o zamanlar üye olmuştum fakat uzun bir süre ara vermiştim o yüzdende üyelik bilgilerimi unuttum yani kısacası çok güzel bir site itinayla düzenlenmiş ve hazırlanmış gezdiğim forumlar arasında 1 numara diyebilirim yeni adresim olacağından şimdiden şüphem yok :)

vinny_ 24 Şubat 2007 01:05

çizgi film kahramanlarının resimlerini arıyordum burada buldum..sonra da hemen kayıt oldum :D

D4RKNESS 24 Şubat 2007 15:17

Google Turkish rap yazdım burası çıktı Ve üye olup gezinmeyi denedim :D

sirine78 24 Şubat 2007 17:07

bende msx le yukarıda ki arkadaşların yazdığı gibi msn için değişiklikler araken tesadüf eseri rastladım daha bugün üye oldum güzel bir siteye benziyor daha burda olacağım sanırım umarım da olurum belki de benimde vazgeçilmezim olur.

kayip kiz 24 Şubat 2007 18:34

merhaba...ben goglede msn ifadeleri ararken sitenize rastladım..biraz inceledikten sonra bende aranızda olmak istedim..çünkü çok eğleneceğimi ve iyi vakit geçireceğimi düşünüyorum bu sitede..daha şimdiden epey bi vakit geçirdim burda..çok teşekkürler ve sevgiler

çikita_girl 24 Şubat 2007 18:34

aslında ben bulmadım burayı googlede resim arıyodum o sırada buldum uzun bir süre burda dolaştım ve en sonunda üye oldum...

hellboy756 24 Şubat 2007 19:32

Herşeyim Olan MsXLabs ile galiba 2006 yılının sonlarında tanıştım bu siteyi bana kuzenim vermiş ti

tüm MsXLabs ailesine saygılarımla

mavi_ay 24 Şubat 2007 19:45

benim hiçbi suçum yok bütün herşey arama motorunun başının altından çıktı. :)

sitare3 24 Şubat 2007 19:56

sitenizi çok beğendim herhangi biri tavsiye etmedi msn için nete bakarken farkettim...

Cinnamon 24 Şubat 2007 21:37

ben bir siteden göz kırpması indirmiştim kurmak için verilen proğramda msxlabs adresi
vardı tıkladım bugüne kadar bildiğim ve gezdiğim sitelerden cok farklı bir havası var

XyLia 25 Şubat 2007 03:04

google da slayt aramasi yaparken ustune dustum ama iyi oldu:P

cindy2007 25 Şubat 2007 20:30

Herkese merhabalar; araniza katildigim icin cok sevincliyim.Arkadasim Türkiyeye izine gitmisti adresinizi bulmus,banada tavsiye etti onun sayesinde sizinle tanismis oldum. SELAMLAR..

DrAm3vLH 25 Şubat 2007 20:53

bende ifade yapmak ıcın google dan bldum ama ııkıde blmsm

myt 26 Şubat 2007 11:10

forum sitelerine farklı bir hevesle takılıyorum çünkü burada paylaşılanlar beni mutlu ediyor en azından aradığını bulamasan bile seninle aynı derdi paylaşanlarla karşılaşıyorsun bu site beni çok etkiledi içeriği bambaşka çok güzel olmuş emeği geçenlere teşekkürler daha güzel başarılara...

KaRKeLeBeĞi 26 Şubat 2007 17:37

***_CaDı_*** sayesinde tanıdım

Misafir 26 Şubat 2007 18:03

Hoşgeldin(C)

Misafir 26 Şubat 2007 20:57

Herkes baya güzel tanışmış şimd,i gelelim bana aslında uzun zamandır ziyaretçi olarak takılıyordum uye olmak ıstedım ama şuanda kullandıgım nıck baskası tarafında kullanılıyormuş neyse sorundeıl onemlı olan nıck degıl nıckımın işlevidir umarım herkes katılır bana dedım ya zıyaretcı olarak takılıyordum ılk bulusum ise şiir arar ken buldum ben :) saygılarımla ..

zsk82 27 Şubat 2007 05:22

herkese merhaba. çok yeniyim aranızda. çiçeğim burnumda yeni pıtlalı yani :smiley9: . google'da gezerken buldum sizi. iyi ki de bulmuşum dedim. üslubunuz çok güzel. en çok da bu hoşuma gitti. bu arada "msXLabs aio "yu yükledim. ne güsel bişey o öyyleee :) .
sizden öğreneceğim çok şey olduğunu düşünüyorum. siteye verdiğiniz emek ve gelecekteki paylaşımlar için şimdiden teşekkürler. görüşmek üzere...

akasya 27 Şubat 2007 09:18

merhaba ben AKASYA,
msxlabs'tan msneme resim indirmek isterken bide üye olim dedim.İyide etmişim şimdi burdan vazgeçemiyorum,hayatımın bir parçası oldu.heleki chat box'ta insanlarla muhabbet etmekten çok hoşlanıyorum.BU siteyi kuran msxlabs ekibine TEŞEKKÜRLER....https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/good.gifbir numarsınızhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/kiss.gif

Misafir 27 Şubat 2007 09:29

Alıntı:

akasya adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 368015)
merhaba ben AKASYA,
msxlabs'tan msneme resim indirmek isterken bide üye olim dedim.İyide etmişim şimdi burdan vazgeçemiyorum,hayatımın bir parçası oldu.heleki chat box'ta insanlarla muhabbet etmekten çok hoşlanıyorum.BU siteyi kuran msxlabs ekibine TEŞEKKÜRLER....https://www.msxlabs.org/forum/images/icons/good.gifbir numarsınızhttps://www.msxlabs.org/forum/images/icons/kiss.gif

(C) HoşgeLdin akasya unutmaki sen bizim için bir numarasın cana yakın muhabbetinLe Bizi etkiliyosun Kısa zamanda bize uyum sağlaman çok sevindirici bende başta Zorlandım ama Sonucu MuTLu Edici oluyor..Tekrardan Hoşgeldin..Mavi 'ye HuzuRa açılan Renk..te MutLu Olman Dileği İle İyi EğLenceleR..:walk::tender:aynı günde üye oLmusuz:P

Antimodes 27 Şubat 2007 10:57

GoogLe da GezinirKen Farkettim site girişindeki fLash Gösteri vs Resmen büyüLedi Dedim ßen Buraya Üye oLmaLıyım

Herkeze mutlu günleer...:)

Misafir 27 Şubat 2007 12:35

Alıntı:

Antimodes adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 368054)
GoogLe da GezinirKen Farkettim site girişindeki fLash Gösteri vs Resmen büyüLedi Dedim ßen Buraya Üye oLmaLıyım

Herkeze mutlu günleer...:)

Hoşgeldin aramıza:smiley32: Bu mavi'de huzur var..paylaşım var..:walk:

durgNSel 27 Şubat 2007 14:37

Selam ben durguNSel aslında uzun zamandan beri üyesi olduğum ve yetkili olduğum bir çok site olduğu için her hangi bir siteye kaydolacağımı hiç düşünmezdim bende Google'da bir konu ararken tesadüf girdim bana özel olan nickimle karşılaşınca sinirlenip kayıt olup yetkili arkadaşlardan yardım isteyip veya nickimi çalan arkadaşla irtibata geçip çıkıcaktım fakat sevdim bu siteyi ve bundan sonrada sürekli olarak girmeyi düşünüyorum...
Her ne kadar fazla vakti olmayan bir insan olmasamda iyi vakit geçireceğime eminim.
Yani HOŞBULDUM ;)

Misafir 27 Şubat 2007 14:59

Alıntı:

durgNSel adlı kullanıcıdan alıntı (Mesaj 368255)
Selam ben durguNSel aslında uzun zamandan beri üyesi olduğum ve yetkili olduğum bir çok site olduğu için her hangi bir siteye kaydolacağımı hiç düşünmezdim bende Google'da bir konu ararken tesadüf girdim bana özel olan nickimle karşılaşınca sinirlenip kayıt olup yetkili arkadaşlardan yardım isteyip veya nickimi çalan arkadaşla irtibata geçip çıkıcaktım fakat sevdim bu siteyi ve bundan sonrada sürekli olarak girmeyi düşünüyorum...
Her ne kadar fazla vakti olmayan bir insan olmasamda iyi vakit geçireceğime eminim.
Yani HOŞBULDUM ;)

Tabiki .. :P

HoşgeLdin Aramıza..:walk:

sword 27 Şubat 2007 15:24

selam,
ben sitenizle tamamen google'dolaşırken tanıştım.İlgimi çekti bu çekiş öyle hızlandıki dayanamadım kaydoldum.kötü mü yaptım yok.bir anda sıcak bir ilgiyle karşılandım.teşekkür ederim.ben forumunuzda yeniyim ama öğrenceğim çok şey olduğuna eminim biraz yaşlıyım ama gençlerle yarışabileceğime inanıyorum .
tüm güzelliklerin MsXLabs üyelerinin olması dileğiyle.
Sword.

merve28 27 Şubat 2007 17:43

valla ben bu siteyi google den buldum dilerim ki benimde vazgecilmezlerim arasında yer alır:)

ŞİMDİDEN EGLENMEYE BASLADIM BU SİTEDE İYİKİ KARSILASMISIM DİYORUM BU SİTEYLE SÜPER TEK KELİMEYLE :)

fuhreer 28 Şubat 2007 13:56

reklam yapmıyım baska bi siteye taklıyordum biş iarıyordum googlede buldum ve gercektren emeh deher veren saygılı bir yönetim biçimiyle karşılaştımö bu cok iyi geldihim sitede üyelerin bir deheri yok çorbaya tuz misali biri gider biri gelir muhattabındalar bu beni züzyordu artık adam gibi takılcahım bir yer var bu konuda cok mutluyum

iyiyurekli 28 Şubat 2007 14:19

TEMALARA BAKARKEN RASLADIM GÜZEL BİR SİTEYE BENZİYO BACAĞIM ZAMAN GÖSTERECEK BUNU

soya 28 Şubat 2007 17:28

googlede msn yaması ararken bu siteye girince üye oldum
dizaynı sesler efektlere bayıldım harika :)

MYDMR 28 Şubat 2007 17:49

ÇOK GÜZEL BİR SİTE...BEN ASLAN BURCUYUM BEN BEGENDİYSEM ZATEN GÖREN HERKES BEGENİR İNANIN BANA..ASLAN BURCUYLA İLGİLİ ARASTIRMA YAPARKEN CIKTI KARSIMA..SİTENİN GİZEMLİ YÖNÜ HOSUMA GİTTİ..AYRICA COK HOS HERSEY..BENDE DEDİMKİ KIZIM BU SİTE TAM SANA GÖRE..HADİ BAKALIMMM.HOSGELDİM BENN VE HERKESS...:D :wave:

hüzünçiçeği 28 Şubat 2007 17:52

googlede tesadüfen buldum .Bir denemek istedim .Memnun kalırsam devam ederim.kanatindeyim . Yenilikler için başarılar dilerim.

taha 28 Şubat 2007 21:15

merhaba :ben taha=gerçek adım. DERYA TAŞKIRAN:(NOT ADIM BAYAN ADI AMA ERKEYİM) neyse site harika ve ben çok acemi pc kullanıcısıyım bu konuda ciddiyim. admin ler daha da detaylı bilgi isterse mail ata bilir endimi tanıtma konusunda ben basit biriyim:) amacım iyi pc kullanıcısı olmak ümit ediyorum bu site bana çok şeyler ögretecek çünkü sıcak ve enerjisi yogun bir site sevgiyle hazırlanmış ve temiz duygularla ileliyor bu his ede biliyorum neyse lafı uzatmayım: tüm emegi geçenlere allah yardım etsin harika bir site olmuş en derin saygı ve sevgilerimle elinize ve yüreginize sağlık.

heleteli 28 Şubat 2007 22:16

selam... tam inceleme imkanım olmadı ama güzel gibi...

taha 28 Şubat 2007 22:44

tesadüfen buldum iyiki bulmuşum :) adminlerin eline saglık harika site olmuş. en derin saygı ve sevgilerimle.

daseg27 1 Mart 2007 01:02

selam biraz sağda biraz solda bi baktım tam karşımda bideneyelim dedik umarım bende sitede iyi zaman geçirir ve bildiğim kadarıyla yardımcı olurum

pasur 1 Mart 2007 08:25

merhaba ben pasur,
sitemizi nette arama yaparken keşfettim ve gerçekten harika en önemlisi seviyeli...
başarılar dilerim...

cimbom1 1 Mart 2007 08:51

bir forum site sayasinde tanıdım;)

tatlı kugu 1 Mart 2007 18:19

GİRDİGİM HİC BİR SİTEYE BENZEMİYOR BU DAHA GUZEL OLDU

DJEFSANE 1 Mart 2007 20:01

ben üni öğrencisiyim çanım sıkılıyodu google ye forum siteleri yazdım ve geldim şimdilik bakıyorum ama iii se vazgeçilmez bi üye olurum yani millet ben geliyorum

ata44 1 Mart 2007 20:27

herkese mrb çanakkale zaferini ararken siteyi buldum inş güzel vakit geçiririz

ucurum26 1 Mart 2007 20:51

merhabalar googla siir ariyordum tesadüs burayi tikladim. ilk günum aranizda bismillah pcyi acdigimda artik siteye damlayacgim harika bir yer

nefretnet 1 Mart 2007 22:50

MsXLabs´la beni pigeon tanıştırdı ve artık bırakamıyorum...teşekkürler pigeon teşekkürler MsXLabs

NEFRETNET

gariban 2 Mart 2007 09:07

bende gariban nickimdende belli gariban gerçek adım sedat'tır hayatın acımasız girdabında rotasızca dönen biriyim işte daha nasıl tanıtayım sizlere kendimi bide üstüne ayrılık vurdu beni artık tanırsınız heralde işte böyleee....

ustakalem 2 Mart 2007 15:12

Bu site ile nasıl tanıştığıma gelince; site ile karşılaşmam rastlantı oldu.Teşekkür ederim güzel bir site olmuş.İyi günler dilerim.

mıles away 2 Mart 2007 17:16

stuff plus ararken bi de baktım karşıma msxlabs dedim kendi kendime wuuuuov ama bazen korkuyorum acaba virus varmıdır die bu yüzden başıma gelmiyen kalmadı:(

nefretnet 2 Mart 2007 17:23

pardon yanlış yasmışım:D:D
beni tanıştıran pigeons tur ...kendisi beni bu forumla tanıştırdı iiiyiki tanıştırdı..yaşa pigeons:D:D:D

Saat: 15:32

©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık