![]() |
Bu siteyi bana kimse tavsiye etmedi.Çanakkale Zaferini incelerken karşıma çıktı.Ben de hemen üye oldum.Hoşca vakit geçirebileceğim,güzel bir site. |
mmarhabayııııın milletttt:D:D:D:D ben simdi uye oldum yeniyim ok;) kocaelinden katılıorum dier yarısmacı arkadaslara basarılar dilerim inş aranıza kabul edersiniz ????? |
..tesadüfen gördüm sitenizi,kimse tafsiye etmedi ...çk güzel bi site. güzel vakit geçireceğime inanıyorum :) |
Valla bende onu iyi tanırım o da beni iyi tanır=) Sadece mecburi bir nick değişikliği yapmak zorunda kaldım:P:D |
uzun zamandır bu siteyi biliyorum hatta üye olmadan çok da yardım almıştım bu kadar gelimiş değildi hatta tanıdığımda forum açılması iyi olmuş bende üye olup yararlanıyım dedim :) |
Merhaba, sizi nasıl buldugumu bende anlayamadım. Siteniz bir anda karşımdaydı. İceriğine girince ilgimi cekti. Üye oldum. Yvaş yavaş tanımaya calışıyorum. cok yararlanacagımı düşünüyorum. Sayın üyelerinizede katkıda bulunursam ne mutlu bana. Msxlab'a ve üyelerine teşekkür ediyorum. Saygı ve sevgilerimle.. Ertuğrul |
ilk bilgisayarı aldığım zaman siteyi tanıdım emekliyim 53 yaşındayım 4 senedirde pc ile günlerimi geçiiriyorum teşekkürler |
hepinize sevgiler..bu kanalla tanismam tamamiyle tesadüf oldu..uzay gemileri hakkinda bir sey ararken bu kanalin türkce yazilimi ile karsilastim..ilgimi cekti..simdi ilgimi cektiginden cok memnun oldum |
Ben daha bu siteye bu gün katıldım.Sitenizi gerçekten güzel buldum.Ve forumda olduğu içinsitede olmayı uygun gördüm teşekkürler. |
ödevimi araştırken bu siteyle karşıLaştım ve hoşuma gittiği için üye oLdum ;) |
| Saat: 00:53 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık