![]() |
merhaba Arkadaslar foruma sızlerınde bıldıgı gibi bugun uye oldum uye olmamım sebebı tasarımını cok beyedıgımden cok güzel bi site olmus inş.. hep en iyi olursunuz.. Hep beraber yararlı paylasımlarda Bulunmak dileyi ile.. İnş. sizlerle birlikte bende keyıflı vakıt gecırırım.. İyi aksamlar. |
herkese merhabalar iyi paylaşımlar ben deniz bursadan.. by |
merhaba |
burada nasıl tanıştığımız yazılıyo angel86 ben yaz tatilinde bize gelen Sedef_21 üyesinden aldım çok güzel bir site |
Geziyordum program aramamda sizin siteye geldim ve aradığımı buldum. Kullanıcılarınızın yapılarını biraz merak ettim. teşekkür ederim. |
yah valla yaza yaza hikaye kalmadı! büssürü hikaye yasdım buraya kendimle ilgili! bu sefer size bi süpris yok!! öle tanıştık işte...napcanız!!! :D:D:D |
wallah siteyi ben bulmadım o beni buldu az önce ben halis uzun konuşmayı sevmiyen kısa kesen biriyim ayrıca şişman ve tatszı biriyim |
İnternette arana yaparken tanıstım su ana kadar gordugum guzel sitelerden birisi |
Aslında msxlabs.org'a pek yabancı sayılmam.Muhtelif zamanlarda gezinirken sık sık karşılaşırdım.Biraz sıra dışı;hatta fantastik diyebilirim.Kısmet bu güne imiş,üye oldum işte.Hayırlı olur inşaALLAH...:) |
selam ben sitenizi googlede program ararken buldum hoşuma gittti kayıt oldum inşaallah güzel vakitt geçiririz hep beraber ama itiraf etmeliyim index php nize hasta oldum basit ama etkili olmuş sound wierwirler çok iyi zaten beni bağlıyanda onlar oldu bakmadan edemedim sonrada üye olmaya karar verdim neyse herkese iyi vakit geçirmeleri dileğiyle |
| Saat: 13:01 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık