![]() |
Onu düşünmektir... :uf: |
Her zaman yalnız oldugunu bilmek tir...:) |
mutlu insan yoktur.mutlu an vardır... |
Mutluluk Duisburg,da mesela Sevdiğinle oturup cafe içmek olabilirdi http://www.fosterandpartners.com/content/projects/0956/18841.jpg |
:cici:şuan yaşadığım mutluluk olsa gerek.yüzümdeki kocaman gülümseme.ama her şey gibi oda son bulacak:uf: |
Mutluluk Onunla saatlerce konuşmakdı benm için: Ama O uykusuz kalıyor bu seferde üzülüyordum :( Ama konuşmayı yarıda kesip ertesi günü bekleyincede zaten onu özlüyordum bu sefer daha çok özlememe sebep oluyordu. Aslında benim için Mutluluk onun güldüğünü görebilmekdi. :$ |
mutluluk sevdiğimin gözlerinde kendimi görmektir mutluluk sevildiğimi duymaktır mutluluk ailemle bir ömür geçirmektir mutluluk sağlıklı olmaktır ... |
Mutluluk, Bir Kahve Fincanında Saklanıyor Gibi Geliyor Bana ve Ben Onu Bulacağım.. |
Şu aralar belkide cevabını veremeyeceğim tek soru. Pek mutlu olduğum söylenemezz... Ama Mutluluğun olduğuna inanıyorumm.. Belki Dünyanın diğer ucunda ve bana kilomet,relerce uzak ama: Orda bir yerlerde işde. Eğer O Mutluysa Benim,de mutlu olmam gerekir dimi ? Ama: Olmuyor işde.............................................. Ve şu an benim kim olduğumu bilmiyor, belki böylesi daha iyi; Gizlenmek hoş değil biliyorum .Fakat Kim olduğumu söylersem yine kırıcı sözleri duymakdan çekiniyorumm.. Çünkü O sözleri hiç haketmedim. Ben sadece, Bilmediğim günahımın özrünü diliyordum. Ama: O bundan,da rahatsız oldu: Ona rahatsızlık verme gibi; bir hakkım yok. Şimdi kendimi sürekli istenmeyen kişi gibi; görüyorumm.. Mutluluk bunun neresinde ???????????????????????????????????????? Bir zamanlar Sevildiğini duyup, Birden Terk edilen, acaba kaç kişi Mutludur !! Bilen varmıdır ? Yada çaresini bilen ? Cevabı olduğunu Sanmıyorum.. |
mutluluk, sevginin karşılıksız olmadığını bilmek.... |
| Saat: 06:13 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık