![]() |
ya bnm yne bi sorunum oldu ...msn açıkken bn menü çubugundaki Discovery sekmesini tıkladım ordan History i seçtim...kişisel iletilere geldim...bi tane seçtim ordan "geri al" dedm..ardından hemen msn kapandı we bi daha da açılmıo...ne yapmam gerekio bi yardm ederseniz sewinirim |
Alıntı:
MDL ve WLM (Windows Live Messenger)'ı tamamen kapatıyoruz * MDL yi kapamak için (Ayarlar -> Diğer -> Gelişmiş i seçin ve Çıkış butonunu aktif edin ve tray menu den sağ tıklayarak çıkış diyin) veya ctrl + alt + del yapıp messengerdiscovery.exe yi sonlandırın * WLM yi kapatın Başka bir WLM hesabının açık olmadığından emin olun. MDL yi Kaldırmak * Başlat'a tıklayın, Denetim Masasını seçin, Program Ekle ve Kaldır'ı açın. * Çıkan listede (MessengerDiscovery Live)'i bulun, ve seçip Kaldırın. * Kaldırımdan sonra PC nizi baştan başlatın MDL Klasörünü ve Kayıtlarını Silmek * "C:\Program Files\MessengerDiscovery\" adresindeki klasörü silin Registry kayıtlarını silmek için 2 yöntem var. Elinizle silerek veya bir dosya çalıştırarak silebilirsiniz. Eğer registry kayıtlarını nasıl sileceğinizi bilmiyorsanız, dosyayı kullanmalısınız. Dosyayı almak için Ataçlanmış yere basarak alabilirsiniz. Kayıtları elle silmek: * Başlat > Çalıştır > regedit yazın * Aşağıdaki dizinleri bulun ve silin (eğer hala duruyorlarsa): HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\iAvatars.com HKEY_CURRENT_USER\Software\ecko_complex HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery HKEY_CURRENT_USER\Software\MessengerDiscovery Live HKEY_CURRENT_USER\Software\Matt Holwood HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Matt Holwood |
bunları yaptım ardıdan o dosyaları sildim..ama ynede o adresm açılmıo |
Alıntı:
|
hizmet geçici olarak kullanılamadı diyo...hata kodu da : 80004005.....( bu sorunum olduktan sonra şifreyi değiştirdim diğer adresmden..yne olmadı)...o geri al tusuna bastıktan sonra oldu...lanet olası nerden bastım ona |
Alıntı:
incelermisin... |
arkadaşlar ben windows live messenger ile messengerdiscoverylive bütünleştiremedim |
mrb.. bana yardım edebilcek varmı 8.0 sürümünün linkini verirmisinz.. şimdiden tşk ederim |
Alıntı:
Alıntı:
|
mrb discovery simgesinden kişilere tıkladığımda oturum açmış değilsiniz diyo neden bütünleşmedeki WLM le bilgisayarımda avast yüklü eskidende avast yüklüyken çalışıyodu şimdi çalışmıyo neden acaba |
| Saat: 20:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık