![]() |
selamlar neutralizer çalışmaların için çok teşekkürler 8.5 sorunsuz çalıştı :) |
hayatımda en cok teşekkurlerimi sundugum konu budur herhalde:D:D:D çıldırtmıştı cok saol |
8.5 exe yi indirdim ve gereken yere yapıstırdım fakat msn'i acmak için tıkladıgımda wlm bi sorunla karsılastı hata raporu aldım. sürümden mi kaynaklanıyor bilmiyorum uzun zamandır msn ile başım dertte bilgisayarıda etkılıyor.. msn sorunu cözmemde yardımcı olursanız sewinirim.. |
sayın adminler abiler bn msn 8,5 i yükledım cok guzel allah razı olsun lakiin dediğiniz şekilde plusu yuklemeye çalısıyorum olmuyor we kafayı yemek üzereyim çıldırdım en azından 1 aydır sadece plusu yuklemek ıcın yapmadıgım şey kalmadı allah rızası için yardımcı olursanız cok sewınırım ilginiz alakanız için şimdiden teşekkur ederım plus sız msn msn olmuo bnm için yukarda arkadasların bazıları yazmıs ya plus yuklucen msn acılmıcak yada uyumluluktan 2000 i şeçicez plus olmucakk aynı dertten bnde muzdarıbım sayın admınlerr (flood) yaptıgım için özur dılerım |
Alıntı:
NeutralizeR sende çok sağol süper bi site |
emeginize saglık çooook sağolun kurtuldum wlm9 dan sayenizde 8.5 geri kurdum indirdiğim zip dosyası işe yaradı :smiley32::smiley32::smiley32: tesekkürler |
Plus yüklenmıo ya yardım edinnnnnn :( |
msn lve yükledim son sürüm msn 20 sny açık duruyo sonra tekrar kapanıo ne yapmam gerek ltf yardımcı olurmusunuz bana :(:( |
SaoL Cok işime YaraDı ;) |
Plus nasıl yükleniyo. bi türlü yükleyemedim |
| Saat: 16:44 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık