![]() |
En Prenses: masalprenses En chat1'cisi: Venüs Kızı En yardımseveri : Nihle En sessizi : Morrigan En tarif edemediğim queen_angel En Özleyeceğim : My Love For You En qankam: Yağmur tanesi En keyiflisi : Yakamozcuk En imza isteyeni : Dark adrenalin... |
En Özledıgım recruit87 |
en küçük burucu143 |
en beni tarif edemeyen : Çakabey |
en abisi:dark adrenalin en birtanesi:bugs_bunny en kankisi:isokolik yk en can dostu:nur_08 en eniştesi:thedoctor_611 en sevdiğim arkadaşım:queen_angel |
en uykucu Bugs Bunny en kardeşim the encyrpted en soğuk espri sempatik_25 en candan isokolikyk en en ben ben:D |
dünyada en sevdigim insan:karakız_38 en cabuk kırılan:ben:( en cok sevdigim abim en delikenlılar:the unique,bugs bunny en cana yakınlardan:akeem : )) |
en duygusal:isokolik yk en güzel:queen_angel en cana yakın:queen_angel en iyi kalpli:yine queen_angel diyorum işte kusursuz bu kız kusursuzzz:) |
en güzel: ThinkerBeLL en cana yakın: ruya en iyi kanka: X-iron en iyi arkadaşlıklar: msxailesinde en iyi site:: www.msxlabs.org umarım yanlış anlaşılmam saygılar:) |
En arkadaşım : karakiz_38 , isokolik yk En sevecen : Çakabey , The Unique En yeni tanımaya başladığım : NaTyEş En sevdiğim : rocky_29 En değer verdiğim : rocky_29 En dertlerimi paylaşabildiğim : rocky_29 |
| Saat: 16:26 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık