![]() |
:D:D |
aklım karışık |
yazdan kalma bir güm |
yanlızlığımla muhabbet ediyorum |
hiç olmadım |
kastın mı var... |
dün gece televizyondaki kadını sana, sana, sana benzettim :rofl: |
Dudaklarından adım dökülürken içim titrer bunu sende bil Sana verdiğim hiçbir sözden geri dönmem kalbime dilim kefil Ölene kadar gözlerimi kırpmadan seni seyredebilmek tek dileğim Bana ne kadar sürer acaba diye sorma sana nasıl anlatabilirim Ölene kadar dedim ya boş ver seni öldükten sonra da sevebilirim Yalnız sana güvenerek arkama bakmadan sırtımı dönebilirim... |
o düşmanın gözü kör olsun seni hala öldüremedi |
Ne bakıyorsun arkadaşım? senin işin gücün yok mu burda ki yazıyı okuyorsun...hadi yürüde ense traşını görelim...afferim, hep böle laf dinle... |
sinirliyim gine |
kem küm... |
onur(L)(L)mehtap |
GÜLÜM :) |
mahkeme kararı uyarınca bu yazıya erişim sakıncalı içeriğinedeniyle engellendi |
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE |
lafla değil |
Demir attım yalnızlığa |
sizlerle muhabbet süperdi sizler birer harikasınız:) akşamınız bol olsun yarın görüşmek dileğiyle hoşçakalın :) |
senınde sohbetın harıka..allaha emanet ol görüsmek üzere |
GİDENE KAL DEMEK ZAVALLILARA,KALANA GİT DEMEK TERBİYESİZLERE,DÖNMEYENE DÖN DEMEK ACİZLERE,HAK EDENE GİT DEMEK SİZLERE YAKIŞIR.. |
:muz:burası msx hayran kalırsın sesine güç werir we koparsın bu ortamda sende bi kralsın:muz: :P |
Wonder What's Wrong With Me ? |
gidene dur diyemem giden gider zaten sevene sevme demem seven sever zaten;) |
sana yazdığım şarkıyı sazımdan söker GİDERİM |
onur(L)mehtap |
senle dogdum senle varım |
yaşasın kötülük |
I LOVE YOU |
daha çok kötülük yapmak |
nanköre aşkı öğretemessin |
Birlik ve beraberlik |
birlik ve beraberlik yıkılsın:D |
birlik ve beraberlikleri yıkanlar bir ve beraber olmasın :D |
Tamam... |
Ay Işığında Saklıdır... |
Karanlık Gecelerimin "Ayı"sın Ayı Ayı :D |
onur(L)mehtap |
Dedim SevmiOmu acaßa ßen En ßüyük Yalanda Kalmı$ım :D Du ßakim Ne Yazardım "Mutluluk ßile Acı Veriyor Cunku Sonu Var ßiliyorum" |
Aşk,bağLanmış kökLer gibi hayat veren toprak gibi tüm anneler gibi güçLü oLsun .. Camdan sızan güneş gibi gökte yıLdızLar gibi doLu hayatLar gibi sonsuz oLsun.. |
Her Yagmur Yagdiginda Gozlerin Gelir Aklima Adini Ne Zaman Ansam Yagmur Yagar Buralara |
damarımda kanımsın |
Dalgalandım da duruldum |
Geçmişimdeki aptal insanların canı cehenneme (biraz sadistçe ama) :D |
heyhey |
ille de sen... |
bu gün hava cok güzel olucak |
camı bir silin yaw, buglanınca kirleri ortaya cıkıyor canım ya:D |
lütfen espiri yapmayınız... |
P.u.s.a.T |
| Saat: 23:59 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık