![]() |
bn google dan tanıstm :D fe gercektn beendm inş wakt buldukca grcem :) |
google sağolsun :):noangel: |
:turkiye::turkiyem: Selamlar; Ben bu siteyi yaklaşık 3 sene önce bir arkadaşımın abisinin aracılı ile üye oldum.Aradan uzun zaman geçince tabi "Kullanıcı adımı" dahi unuttum.yenibir üyelikle sizlerleyim... :) |
Slm arkdaşlar bende yeniyim siteye çok katkım olur inşallah siteyi googlede pro ararken buldum girdim baktım gerçekten herşey çok gsl hemen üye oldum şimdiden bütün arkdaşlara ii paylaşımlar...Siteyi tanımaya çalışıoyrum daha ilerde katkım olajak inşallah... |
Allah tanıştırandan razı olsun çok güzel bir site insanlarıyla sohbetiyle ve forumlarıyla , çok seviyorum burayı bu siteyi kuran tüm adminlerime burdan sevgilerimi gönderir ellerinizden öperim teşekkür ederim böyle bir site kurduğunuz için |
arkadasım recruit87 ıle geldım buralara sımdı aranızdayım vede cok mutluyum ;) |
merhabalar internette dolaşırken tesdüf olarak sitenizi buldum.Sitenizi incelem fırsatı bularak bir çok konuda yararlanacağım bilgilerin olduğunu gördüm elinize ve emeğineze sağlık derken tüm çalışanlara teşekkürlerimi bir borç bilirim. |
SLM. ARKADASLAR BEN BU SİTE TAMAMEN BENI ANLATIYO SANKİ , HEP KENDIME SORMUSUMDUR , MUTLAKA BENİM TARZIMA UYGUN BİR YER VARDI . AMA BULAMADIM BU AKSAM ISE TAMAMEN TESADUF BULDUM ... VALLAHİ TEK KELİME HARİKA BİŞEY OLMUŞ YAPINDAKI ARKADASLARIN ELLERİNE SAĞLIK .. ROCK55 |
slm merhabalar ben serdar kocaeliden 20 yaşındayım kocaeli üniversitesinde okuyorum 2. sınıftayım bu siteyi tamamen tesadüfen buldum googledan ne arasam genelde burası çııkıyordu bende dedim demek aradığım herşey bu sitede zaten ve üye oldummmmm :) |
lsm ben 10ur bu siteyi bi arkadaşımın tavsiyesi ile buldum o çok güzel harika bi site demişti bende hemen üye oldum gerçektende bu site olağanüstü |
arkadaşlar çok komik ama ben gecenin bir yarısında uykum kaçtı ve şahanın video kliplerini arıyodum ve nasıl olduğunu bilmediğim bir sebebten dolayı bu siteye girdim normalde hemen geçerdim ama giriş kısmı öyle etkileyiciydiki bu site nedir neyin nesidir dşye bi bakayım dedim sonucunda ne şahan kaldı ne de uykum yaklaşık3 saattir bu sitedeyim ve gerçekten müthiş bir site olmuş artık klişe bir söz olan ama benim hiç kullanmadığım bir söz yapan arkadaşlara emeğiniz verdiğiniz değer özen mükemmel sizi kutlarım ve emeğinize sağlık :) |
merhabalar ben lancelot aslında gothic resim araken tanıştım MsXLabs ile inşallah iyi bir dostluk çerçevesinde çok ii arkadaşlıklar kurarız hee bu arada benim adım gökhan saygılarımla.... |
BENDE GOOGLE DAN BULDUM YENİYİM BAKICAZ |
merhaba ben vural; gününün 15 saatini internette geciren diger zamanlarda ise uyuyan biriyim :) sitenizi çok değerli arkadaşım ***_CaDı_*** tavsiye etti ve onun sayesinde şimdi aranızdayım. Güzel tasarlanılmış bir site izlenimi verdi bana. iLk izlenimim bu. Daha sık görüşebilmek dilegiyle:wave: |
merhabalar ben serkan. bu siteyi tamamen tesadüfen gördüm yazılan akademik konular hoşuma gitti :)bundan sonra bu formun mübtalası olacagımı düşünüyorum :D |
tşkler |
kısaca anlatayım: emekli müzik öğretmeniyim.google da dolaşırken tesadüf eseri gördüm ilgimi çekti üye oldum.msx labs çalışanlarını kutlarım harika bir site.çalışmalarınızda başarılar dilerim. |
merhaba Avatar ararken karsıma cıktı ilk önce söyle bir gezdim güzel bir Forum ve kaydolmaya kararverdim.Forumlarda dolasmayı severim .... Sık Sok görüsmek dileği ile... Bol Paylaşımlar.. |
merhaba awc setup programi ariyordum sizin sitenizle tanistim ve dikatle bakmaya basladim hosuma gitti ve uye olmaya karar verdim |
KİMSE TAVSİYE ETMEDİ RESİM ARARKEN BULDUM VE ÇOK HOŞUMA GİTTİ |
herkese once slm ,oylesıne sorf yaparken karsılastım bı yerde gercekten cıddı ve guzel bır sıte |
nasıl tanıştığımı hatırlamıyotum ama ben de bu siyeyi çok seviyorum moderatörlerinden tutun da her bir üyesine kadar sevecen ve sıcak umarım bir faydam dokunur ben hep burada olacağım teşekkürler MSXLABS |
ben buraya forum sitesi ararken girdim ve şu anda çok mutluyum |
Turkcell sms gönderdi, öle buldum :P |
merhaba öncelikle ben hakan Yaşım 19 fotografcıyım trabzonluyum Forumu Avatar imza resim filan ararken bulmadım ama keşke daha önce böyle bir faktörlerle vesile olsaydı burda bulunmam cok mutlu olurdum cok güzel bir forum başarılı bir Topluluk teşekkürlerimi sunarım Bizi burda bir arada topladıkları için forum yapımında adı geçen sahısa[lara - forumu abim diye tanıtıkları bizim evde yatıp kaldırdıkları gökhan albayrak tan gördüm :) seni seviyorum abi kendine iy bak forumda gezerken gördüm ve üye olacaktım ama sorunlar vardı galiba açılış indexinde diyordu geçici bi süre için olamazsınız die kısmet bu güneymiş herkese tekrardan merhaba hayırlı forumlar |
selam ilginç bir haber arama bahanesiyle google den buldum sizi gerçekten güzel bir sieniz var .. bol bol birlikte olma dileğiyle... |
dorusunu sölemek gerekirse bnde msnle ilgili bir prg. ararken çıktı karşıma ama içindeki konular büyüklüğü ve görünüşü beni büyüledi dorusu artık bnde sizlerdenim kolay kolay ayrılmam buralardan:) |
Yeni GeLenLer HoşgeLdiniz..Beni buraya L.a.D.y getirdi..kulaklarımı çekerek..:P:tender: |
Google'da 3406 - rojeckt albümünü arıyodum baktım en başta msxlabs çıktı girdim üye oldum.. gerçekten rap müzik konusunda çok güzel dökümanlar sunuluyor teşekkürler msxlabs.. |
Alıntı:
Hoşgeldin aramıza :walk::smiley32: |
Herkese Selam.Site ismini şans eseri gördüm .Her yere giremedim ama site şimdilik çok güzel |
Alıntı:
Hoşgeldin TuRGuT ..(C):smiley32: |
google'de msn ye farklı bir yüz ararken msxlabs'ı buldum |
merhaba arkadaşlar ben ilker.bu siteyi şans eseri buldum ama çok beğendim bundan sonra buralardayım. |
SwqLimiN maiLLeRiNi kRştRRqene buLdm bu siTei çokDa hşma qitty..süpeR waLLa caN skNtsNı aLMya birebiR km yptysa tşKLeerr :tender: |
google da bişiler ararken bldm...vazgeçilmez oldu birden:) |
Selam... Bende yeni üyeyim... Kendimi biraz tanıtayım.. İsmim Berkay aslen karadenizliyim ama istanbul da dogup büyümekteyim..:) sanırım bayada büyüdüm yaşım 28..:$(h) Dostluga Sevgiye Deger veren biriyim her zaman arkadaşlar arasında sevgi saygının korunması taraftarıyım.. Tüm arkadaşlara saygılarımı sunarım..(f)(f)(f) Gülen yüzünüz ömrünüz boyunca solmasın dileklerimle.. |
merhaba The devil halamın oğlu oluyor hep takıldıgı için bende ondan gördum saolsun üye yaptı ve öle işte bende çok begendım herkes çok iyi bayagıdır buralardayım ama bazen çok ara verıyorum :D |
L.a.D.y TeşekkürLer..:tender: |
sevgili arkadaşlar merhaba ben buraya daha yeni üye oldum ve çok beğendim umarım güzel bir arkadaş ve sohbet havası içerisinde oluruz daima cevaplarınızı bekliyorum yeni ütye olanlara merhaba arkadaşlar ben bu sitede neler yapabileceğim hakkında bir bilgim yok yani ne gibi şeyler yapılıyo aslında güzel gözüküyo ama ne gibi avantajlarımız var bunu bilmiyomn biri bana anlatıversin |
VALLA BEN DE BİLMİYORUM :) ÖDEV ARAŞTIRIYORDUM BU SİTEYE GİRDİM KISACA BÖYLE. SİTENİZE GELİNCE GERÇEKTEN BEĞENDİM EN ÇOKTA SICAK KARŞILAMANIZI.BU BİZİ MUTLU EDER:) SÖZÜ HOŞUMA GİTTİ BENDE YAZDIM İSMİM YAKUP TÜRKÇE ÖĞRETMENLİĞİ 3.SINIF GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ. TEŞEKKÜR EDERİM nacaray https://www.msxlabs.org/forum/ambience/statusicon/user_online.gif Kayıt Tarihi: 09-03-2007 Mesaj: 1 İtibar: 1 Puan: 10 https://www.msxlabs.org/forum/ambience/reputation/reputation_green.gif |
ben google de msn Hack Download yazmıstım. birden kendimi burda buldum.daha yeniyim ama buraya bağlanıcagım kesin. |
Alıntı:
|
slmlar ben bu siteyi zip dosya şifresi ararken buldum ve çok güzel bir site ve oldukçada gelişmiş bir site başarılarınızın devamını diliyorum ve her zaMAN burda olcam site süper yaaa abii herşey var daha ne |
super bişi :D :D ben aslında bulmadım internette dolaşırken buldum ve baktım ilgimi çekti.Umarım hoşuma gider .herkese tşk ler.herkese tavsiye ederim:D :D |
ben diğer arkadaşlar gibi googleda gezerken buluştuk bakalım hayırlısı... |
yaa googledee ödev araştırıodum ödev konusu olarak bu sayfayı gördüm daha sonra içeriğini inceledm ve çokk beğendim inşş ii vakit geçiririzz sizinlee... |
Ben uzun zamandır biliyordum burayı ama eski üye nickimi ve şifremi unuttuğumdan yeniden üye oldum.Herkese iyi forumlar.... |
mrb. arkadaşlar bende aranıza katıltım forum çok güzel inşallah gün geçtikye yükseleriz. saygılar. |
ya ben ödev için girdim ama kimse bana cevap yazmıyor ee bana yardım olucak bir vatandaş yokmu ?? lütfen ya nolur |
| Saat: 20:14 |
©2005 - 2026, MsXLabs - MaviKaranlık